Dodaj do ulubionych

MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!!

02.03.05, 09:49
Dziewczyny! Uśmiejecie się! Czy słyszałyście o tym ze niektóre dziewczyny
nosza majtki na dwie strony??? Normalnie, a jak się ubrudzą po jednym dniu,
zakładają na lewą stronę i noszą dalej!!!Jak o tym usłyszałam to nie
wiedziałam czy smiać się czy płakać! a co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 09:51
      To chyba podpucha jakas. Nie wierze ze są ludzie tak głupi
    • wegatka Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 09:52
      No chyba raczej płakać. Szkoda słów...
      • magdalena1811 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 09:55
        Przysięgam że to prawda!
      • driadea Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 09:56
        o łał. ja natomiast miałam kiedyś koleżankę, która nie zmieniała majtek, ale
        codziennie do niech przyklejala nowe wkladki higieniczne. Obrzydliwe, no ale
        ostatecznie lepsze to niż majtki na dwie strony smile
        • lajlah Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:03
          O matko, to już lepiej wcale majtek nie nosić, to chociaż seksownewink
          • joasiiik25 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:05
            prosze jem sniadaniesmile

obrzydliwe sa niekotre zachowania ludzkie
            • bujanna Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:17
              a ja słyszałam że są trzy styony majtek
              - prawa
              -lewa
              -i ta czyściejsza
              • umasumak Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:33
                bujanna napisała:

> a ja słyszałam że są trzy styony majtek
                > - prawa
                > -lewa
                > -i ta czyściejsza

BLEEEEEEEEEE
    • ligia76 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:29
      a feee smile

Może jeszcze tył z przodu ?

Pozdrowienia
      Ligia
      • ankasza Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:38
        ligia76 napisała:

> a feee smile
        >
        > Może jeszcze tył z przodu ?
        >
        > Pozdrowienia
        > Ligia
        >
        >

A w przypadku stringów? wink
        • aari Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:43
          Jezus dziewczyny .... zlitujcie się .... bo umrę ze śmiechu
        • ligia76 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:50
          W przypadku stringów będą to"
          "majteczki bogato zabudowane z tyłu i bardzo sexi z przodu" smile

Pozdrowienia
          Ligia
          • ankasza Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 10:59
            ...i boberek...
    • m.a.l.l.y.s Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 12:27
      ja w to wierze, w mojej praktyce zawodowej - a jestem polozna spotkalam sie juz
      z takimi majtkami, ze wstyd to majtkami nazwac i to u ladnych, mlodych
      dziewczyn. fuuuujjjjjjjj
      aaa i z klakami na lonie po kolana sad((((((
      • driadea Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 12:39
        m.a.l.l.y.s napisała:
        > aaa i z klakami na lonie po kolana sad((((((

To akurat nie jest do końca nie w porządku, nie wszystkie kobiety mogą się
        depilować (a raczej nie wszystkie mogą znieść podepilacyjne dolegliwosci,
        swędzenie, pieczenie, odrastanie - codzienne golenie jest czasem niemożliwe,
        prowadzi do zacinania i td.), ponadto włosy jednak są po coś (jako położna
        wiesz po co, więc nie będę się rozdrabniać).
        Ostatecznie ważne jest, by się codziennie myć, ale niekoniecznie golić.
        Pozdrawiam, Aga
        • m.a.l.l.y.s Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 12:42
          taaak, ale chyba mozna je przystrzyc nozyczkami? Co z higiena w czasie
          miesiaczki? Przeciez krwe sie do wlosow przykleja i nie bardzo mozna to umyc .
          I nie mow mi ze dzieczyny tak bardzo dbaja o higiene, ze 3 razy dziennie sie
          podmywaja, bo jest tabun takich, ktore twierzda z epo porodzie nie wolno okolic
          intymnych pzrez tydzien myc!!
          • driadea Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 12:49
            Jasne, że można, ale takie przystrzyżone włosy są ostre i mogą boleśnie (no,
            dobra, niekomfortowo)kłuć!

Przeciez krwe sie do wlosow przykleja i nie bardzo mozna to umyc

Dlaczego ??? Co to za krew, której nie da się zmyć?!
            No nie wiem... Ponadto są przecież tampony, nie? Wiem, wiem, nie każda może
            używać, ale jednak...

jest tabun takich, ktore twierzda z epo porodzie nie wolno okolic
            >
            > intymnych pzrez tydzien myc!!

No coż, to już sprawa braku edukacji w tym zakresie, inaczej zwanej po prostu
            ciemnogrodem. Obrzydliwe.
            Pozdrawiam, Agnieszka
            • m.a.l.l.y.s Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 12:52
              i wiesz, driadeo, co jest najgorsze? ze z reka na sercu moge powiedziec, ze ten
              ciemnogrod dotyczy 50% mlodych, ladnych, wydawaloby sie zadbanych dzieczyn.
              Zadbanych na pozor, tam gdzie widac
              • driadea Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 13:10
                Łomatko, to obrzydliwe sad Szczerze współczuję, bo musisz to oglądać indifferent
            • anek.anek Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 13:11
              ja się jakoś specjalnie nie depiluję w intymnych miejscach, po prostu tego nie
              cierpię. A pod koniec ciązy to wogóle z tym problem - z takim wielkim brzuchem,
              załozyć buty był problem, a co dopiero depilacja łona!
              Z higieną nie mam problemu. Polecam każdemu: przy każdej wizycie w toalecie
              uzywam bidetusmile
              A co do majtek to w sumie pewnie to prawda. Dla mnie niedopuszczalną sprawą
              jest uczenie dzieci, żeby spały w majtkach. Tak jest w rodzinie męża: na noc
              zakłąda się czyste, rano wcale się ich nie zmienia i chodzi się do wieczora. Mi
              wydaje sie to niehigieniczne, nie mówiąc o wygodzie podczas spania.
              • aari Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 14:35
                To fakt, nie każda kobieta dobrze znosi efekty po depilacji, goleniu. Ale tak
                jak napisano - można przystrzyc - nie koniecznie króciuśko - tylko estetycznie.
                Ja np. mam bardzo wrażliwą skórę w tym miejscu i też nie moge się golić bo
                zaraz mam mnóstwo krosteczek, depilacja kremami też odpada. W lato wyskubuję co
                się da pęsetą - a resztę przycinam. w zimę tylko przycinam nożyczkami. Jakoś mi
                brzusio w tym nigdy nie przeszkadzał i teraz też. Mam to szczęście, zę w tej
                ciąży jakoś mi się zwolnił cykl rośnięcia włosów i w miejscach intymnych i na
                nogach a nawet pod pachami - zwykle musiałam pachy golić co dwa trzy dni -
                teraz nic nie widać ponad tydzień ... nie wiem czemu. A nogi ??? ostatnio
                depilowałam na Boże Narodzenie i do tej pory ani jednego włoska .. aż się
                zastanawiam czemu.
                • driadea Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 14:47
                  Jasne, można przystrzyc, ale wlosy stają się dzięki temu ostre i nieprzyjemnie
                  kłujące, nieprawdaż?
                  A mi brzusio przeszkadzał bardzo, we wszystkim, no ale byłam naprawdę ogromna
                  (+34kg) smile
                  • sowa_hu_hu Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 14:52
                    włosy staja sie przy przystrzyżeniu ostre i kłujące? no co wy... w moim
                    przypadku nie smile ja przycinam krótko,nie wyobrazam sobie mieć w majtkach kłaków smile

ps. rada dla depilujących
                    trzeba sie golic w okolicahc bikini maszynka z ruchomą główką-najlepiej ta
                    damską... a po goleniu posmarowac te miejsca BEPANTHENEM dla matek i dzieci -
                    skuteczne! ja tez mam tendencje do krostek ale jak smaruje ta maścia to prawie
                    ich nie ma! no i wazna jest ta maszynka 0 jednorazówką jakbym sie ogloiła to bym
                    chyba przez tydzien nie mogła chodzić...
                    • bibi1 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 19:34
                      przyznaje racje sowie_hu_hu
                      sama uzywam elektrycznej maszynki do golenia,a potem smaruje wydepilowana skore
                      oliwka dla dzieci lub sudocremem(do pupy niemowlat).Alantan dziala tak samo,nie
                      robia sie krosty.

a co do tych majtek,to po prostu-majtki opadaja!
    • 18lipiec Nie wierzę....... 02.03.05, 12:33
      Nigdy nie słyszałam.Skąd masz te wiadomości?
      • magdalena1811 Re: Nie wierzę....... 02.03.05, 12:37
        Skad mam te wiadomości??? Przecież nie mówili o tym w Teleekspresie.... Po
        prostu pocztą pantoflową się rozniosło, chyba nie chcesz znać nazwiska
        tej ''czyścioszki''???
        • m.a.l.l.y.s a ja wierze 02.03.05, 12:37
          a ja w to wierze bo widze na wlasne oczy
          • 18lipiec Re: a ja wierze 02.03.05, 12:40
            o matko boska! to okropne.

Swoją drogą ja mam znajomą która kupuje majtki w lumpeksie i od razu je
            zakłada, tzn bez prania.
          • mayessa Re: a ja wierze 02.03.05, 12:40
            A moze sa to majtki "z przodu zólte, z tylu brazowe, na srodku przetarte"?
            • 18lipiec mayesso!!!!!!!! to obrzydliwe 02.03.05, 12:49
              aż mi łzy w oczach stanęły, błeee wink)))))))))))))))))))
              • ligia76 Re: mayesso!!!!!!!! to obrzydliwe 02.03.05, 13:22
                No tak, zawsze przecież później takie majty można użyć w charakterze czapki z
                siateczką wink

Pozdrowienia
                Ligia
                • bujanna Re: mayesso!!!!!!!! to obrzydliwe 02.03.05, 13:25
                  Słyzsałam też o majtkach z draską podobno można kupić w lumpeksie?
              • bedada Re: mayesso!!!!!!!! to obrzydliwe 02.03.05, 13:29
                okropne!!!!!
                A z tym goleniem to tylko dodam,że mam koleżanke która NIGDZIE sie nie goli!
                Mówi,że lubi być naturalna! Nie muszę chyba dodawać jak ona wygląda w lato.
                • karinka17 Re: mayesso!!!!!!!! to obrzydliwe 02.03.05, 19:55
                  bedada napisała:

> okropne!!!!!
                  > A z tym goleniem to tylko dodam,że mam koleżanke która NIGDZIE sie nie goli!
                  > Mówi,że lubi być naturalna! Nie muszę chyba dodawać jak ona wygląda w lato.

A ja znam facetów colubią takie naturalne kobitki smile)))
                  Jeszcze te nogi nieogolone to zrozumiem ale pod pachami i okolice bikini to już
                  MUS , a potem taka na plazy w stroju bikini wyskakuje...heheheh...
            • sowa_hu_hu a ja.......................... 02.03.05, 13:32
              współczuje facetom takich lasek... juz sobie wyobrażam ich sex oralny wink

fuj
              • czajkax2 a ja....stracilam apetyt 02.03.05, 13:42
                a mialam sie wziąć za śniadnaie,bleeeeeeeeeeeeeeeeeee.Zostane tylko przy kawie
    • lyla1 Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 13:27
      Ale sie uśmiałam. Szczególnie z rozwinięć tego wątku.
    • mamadwojga Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 13:42
      Spłakałam się ze śmiechu...
      ojjjjjjj
      A z tą higieną to naprawdę jest czasem strasznie... Też mam koleżankę położną i
      ona czasami takie rzeczy "bieliźniane" opowiada że się wierzyć nie chce.
      • aniacichy Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 14:06
        fuuuuj!
        Jednak są tacy ludzie, ja chodzilam do jednej klasy z taką
        "czyścioszką"smile.pewnego dnia, a była to ciepła wiosnasmile
        podrzuciliśmy jej do torby mydło z karteczką "użyj tego"!
        Wiem, ze to było chamskie, ale obok niej nie dalo się nawet chwilkę postaćsmile

pozdrawiam
        • g.a.b.i Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 18:58
          Wy się śmiejecie a ja byłam świadkiem takiej sceny:
          Przychodzi na rynek babka i pyta:
          -a te majtki to tylko białe są?
          Sprzedawczyni (kolezanka mojej siostry, ktora stoi obok w budce):
          -sa jeszcze kremowe
          Babka:
          - eee a czarnych nie ma, bo takie to sie szybko brudzą....

Nie wiedzialam czy sie smiac czy płakać.... uncertain
          • amfenix Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 22:06
            Hehe ktoś mi kiedys opowiadał o golfiku swojej teściowejsmileNadobna ta niewiasta
            nosiła go przez kilka dni bo:najpierw zakładała normalnie potem jak sie
            ubrudziła to tył na przód,następnie wywracała na lewa stronę i cykl powtarzała
            tył,kolejnego dnia przód.I gwarantuję że to nie dowcip.

Acha a ja sie jeszcze kiedyś dziwiłam jak porównywałam swoje rachunki za wode,z
            rachunkami znajomych,ich rodzina dwa razy większa a rachunek w stosunku :oni 60
            zł ja 250 zł.Aż zaczęłam na syna się wydzierać,że wody do pełna w wannie
            napuszcza.Oszczędzaliśmy miesiąc i nic oni dalej 60 a my 220.
            Od słowa do słowa tajemnicę odkryłam.Mają służbowy karnet na basen,więc jeżdża
            tam i korzystają z prysznica.Jak sie kąpią w domu,to w wode po najmłodszym (10
            lat)wchodzi starszy lat 16....
            A starszy sie kiedyś pochwalił jeszcze,że musiał nowe skarpetki z szafki
            wyciągnać bo mu wczorajsze pies zeżarł (kupili szczeniaka).
            Słyszałam też,że liczniki na wode można sprytnie oszukać,bo jak się puści z
            kranu po kropelce to licznik nie chodzi i przez noc to całe wiaderko może
            nakapać, a potem to z tego wiaderka sie klozet spłukuje hehehehe.
            • aari Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 22:16
              ha .. no co do tych kropelek to nie prawda - wiem - u nas jak kapało z kranu to
              rachunek był jak nie wiem co ... jak mąż w końcu uszczelki powymieniał to
              znacznie się zmniejszył.

Co do kąpania siępo młodszych - to my tez to praktykujemy - tzn. chłopcy
              najczęściej kąpią się razem ( 9 latek i 4 latek ) ja zazwyczaj po nich w tej
              samej wodzie - w końcu to moje dzieci - a kąpią się codziennie.
              Mąż kąpie się rano - wieczorem się myje pod bierzącą wodą - no tak lubi - jego
              sprawa.

A jeśli chodzi o skarpetki - no cóż - majtki to co innego - ale skarpetki moim
              zdaniem można założyć dwa, trzy razy - jeśli są czyste oczywiście.
    • suffo Re: MAJTKI NA DWIE STRONY!!! Ha Ha Ha !!!! 02.03.05, 22:47
      Ciarki przechodza mi z obrzydzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka