Dodaj do ulubionych

Umarl krol niech zyje krol ;)

12.03.05, 02:44
Luty byl jakos gdy pierwszy raz weszlam na edziecko. 5 lat temu. Wiele sie
dzialo, bywalo wesolo, bywalo tez strasznie. Czas zdjac pierscien wladzy wink

Z koncem marca przestaje byc moderatorem. Mam nadzieje ze pozostawiam forum w
dobrych rekach. Twinmama i kalina to fajne babki, w koncu sama je wybralam wink

dziekuje za 2 lata wspolpracy wink
Obserwuj wątek
    • neospasmina Wieczna forever! 12.03.05, 06:47
      Gosiu,
      szkoda....
      to se ne vrati!
      było~baaaardzo faaaajnie....
      masz ustawiczne zaproszenie na forum MMiS;
      pozdrówka!
      • agapolo Re: Wieczna forever! 14.03.05, 14:37
        Podpisuję się pod postem neospasminy i mam nadzieję że bedziesz stałą
        bywalczynią MMiS.
    • kingusi Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 08:29
      cos mam mieszane uczucia ale moze to sie zmieni
    • twinmama76 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 08:49
      Dziekuję za zaufanie, choć polemizowałabym, czy taka fajna jestem wink

P.S. mam nadzieję, że nie wyjdę na czerwono, ale będę się starać wink
      • kalina_p Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 09:10
        Ja równiesz dziękuję za zaufanie i "awans".
        • sowa_hu_hu Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 09:11
          miło było smile ale juz nas chyba miałas dość wink

ps. witam nowe Panie moderatorki smile
    • cocollino1 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 09:15
      No jak moderatorką ma być osoba (kalina p), ktora na kazde zwykle pytanie
      forumowiczek ma niemila i drwiącą odpowiedz to ja dziekuje za to forum. Nie
      lubie tej kobiety bo jest wredna. Szkoda ze gosia sobie pojdzie. I ktos tu
      wczoraj mial racje,forum zejdzuie na psy.
      • starucha121 coccolino 12.03.05, 09:24
        o widzisz, ujęłaś to trochę dosadniej niż ja, mając to samo na myśli...
        • cocollino1 starucha 12.03.05, 09:28
          A wiesz dlaczego tak dosadnie??? Bo wyobrazam sobie jak czuła sie ta
          dziewczyna , która zadala to pytanie. A zdaje się ze na początku opisane jest,
          ze na tym forum mozesz sie poradzic, itp. No wiec to co zrobila kalina to ja
          uwazam za nie na miejscu. I nie jest to jedyny przyklad. Ja wiem,że tu
          dziewczyny znaja sie dlugo i sa takie ktore uwazaja ja za wspaniala babke, moze
          taka jest. Ale nowych ludzi napewno nie zawsze. Dlaczego np nie mam takiego
          zdania o drugiej nowej moderatorce??? bo jest inna.
          • kingusi Re: starucha 12.03.05, 10:18
            szczerze mowiac ja tez dlatego moj wczesniejszy post
      • eris.bogini.niezgody Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:20
        cocollino1 napisała:

> No jak moderatorką ma być osoba (kalina p), ktora na kazde zwykle pytanie
        > forumowiczek ma niemila i drwiącą odpowiedz to ja dziekuje za to forum. Nie
        > lubie tej kobiety bo jest wredna. Szkoda ze gosia sobie pojdzie. I ktos tu
        > wczoraj mial racje,forum zejdzuie na psy.

nastepna kracząca...
        a może po prostu zrobi się ciekawiej?
        • cocollino1 Eris 12.03.05, 11:22
          Nie sądze, ale zobaczymysmile
          • eris.bogini.niezgody Re: Eris 12.03.05, 11:23
            miejmy nadzieję smile
            trochę świeżej krwi się przyda
            • cocollino1 Re: Eris 12.03.05, 11:24
              właśnie świeżej, nie zepsutej obysmile
              • eris.bogini.niezgody Re: Eris 12.03.05, 11:26
                swieżynka raczej nie jest zepsuta wink
                a ile tematów wnosi na wstępie do omówienia-od razu większy ruch w interesie smile
                • cocollino1 Re: Eris 12.03.05, 11:28
                  No pewnie po tej dyskusji, mam nadzieje bedzie tu znacznie sympatyczniej.
                  Bo tak ostatnio to kiepskawo z tymsmile
            • sowa_hu_hu dajmy dziewczynie szanse :) 12.03.05, 11:24
              naprawde smile dajmy jej szanse zobaczymy jak będzie!
        • anulka.p Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:24
          Ooo, tutaj to jest aż czasami aż za ciekawiesmile
          • eris.bogini.niezgody Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:25
            ale ciekawie nie znaczy koniecznie złośliwie tongue_out
      • kuku-007 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:27
        No jak moderatorką ma być osoba (kalina p), ktora na kazde zwykle pytanie
        > forumowiczek ma niemila i drwiącą odpowiedz to ja dziekuje za to forum. Nie
        > lubie tej kobiety bo jest wredna. Szkoda ze gosia sobie pojdzie. I ktos tu
        > wczoraj mial racje,forum zejdzuie na psy.

Mysle tak samo. kalina-p nie jest fajna, nie jest miła, nie jest obiektywna.
        Nie jest niestety. Ja tez dziekuje za takie forum.
        kuku
        • eris.bogini.niezgody Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:29
          a zastanawiacie się jak ona teraz się czuje?
          same teraz jesteście ciete na nią i traktujecie zupełnie tak samo,jak ona
          traktowała-dokładnie o takie same zachowania miałyście pretensje.
          oj dziewczyny...
          • cocollino1 eris 12.03.05, 11:34
            Ale my sie wypowiadmy na temat osoby, ktora ma pokierowac tym forum, a nie
            odpowiadamy na pytanie osoby oczekujacej sympatycznej i rzcezowej odpowiedzi na
            forum, ktorego motto jak juz pisalam jest tu sie mozesz wyzalic, poradzic itp.
            to jest roznica. Mnie nie zalezy na tym zeby robic przykrosc kalinie, ale moze
            teraz poczuje sie tak jak ine mamy po jej postach.
            • eris.bogini.niezgody Re: eris 12.03.05, 11:38
              zawsze jeśli coś skasuje niei takiego-to jest drugi moderator,żeby przywrócić...
              a jak się nie spodoba,to przecież ta "fucha" wieczna nie jest!
              można relegować wink
              • cocollino1 Re: eris 12.03.05, 11:40
                no racja, ale chyba nigdy nie bedzie tak zeby wszystkim pasowalo, kazdy ma
                swoje sympatie i antypatie. Chociaz moim zdaniem sa takie mamy, ktore zawsze
                staraja sie miec wywazona opinie, tak zeby nikogo nie urazic i nie obrazic.
                • sowa_hu_hu coocollino 12.03.05, 11:44
                  no widzisz moja droga ty masz odmienne zdanie np odemnie ale jednak klase masz!
                  nie to co inne osoby...
                  • cocollino1 Re: coocollino 12.03.05, 11:49
                    Wiesz mysle ze wystarczajaco ludzie maja klopotow w zyciu realnym, zeby jeszce
                    robic sobie przykrosci w necie. Po co?? A mam wrazenie ze niektorzy po to tylko
                    tu przychodza. Zeby drwic z innych. Ale jest tez sporo fajnych mamsmile)))
                    • sowa_hu_hu Re: coocollino 12.03.05, 11:51
                      fajnych np ty i ja hihi wink

a tak powaznie to jest tu sporo osób które lubie - czasami jeden post swici mi
                      sie prawie cały na zielono...

ale fakt - sa tu tez osoby nie dośc że nie miłe to jeszcze głupie do granic
                      mozliwości ale staram sie nie reagowac...

pozdrówka
                • kuku-007 Re: eris 12.03.05, 12:02
                  Chociaz moim zdaniem sa takie mamy, ktore zawsze
                  > staraja sie miec wywazona opinie, tak zeby nikogo nie urazic i nie obrazic.

Racja. I właśnie ktoś taki powinien byc moderatorem. A kalina.p moim zdaniem
                  sie do takich nie zalicza (napisałam to najbardziej oglednie jak umiałam).
                  pozdr, kuku

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

• starucha121 Kalina... 12.03.05, 09:22
      Dlaczego właśnie ona? Rozumiem, ze dlatego, że non stop tu siedzi, pisze i
      pewnie na bieżąco będzie z kontrolą. Gosiu Ty miałaś klasę, której jej brak
      (często wyśmiewa się z ludzi - mam tu na myśli ironizowanie - co jest formą
      wyśmiewania się. Zeby nie być gołosłowną: w wątku o soku malinowym dla
      ciężarnej kobiety, ironizowała z dziewczyny, a problem jak się okazało wcale
      nie był niedorzeczny i z pewnością ważny dla autorki postu; druga sprawa, którą
      mogłam odczuć w bezpośredniej rozmowie - przykład ironii: - "słyszałaś kiedyś o
      takiej organizacji jak Amnesty International? Jeśli nie to coś tam coś tam" -
      chodziło o to, że jestem niby taki głupek co nie słyszał o jednej z
      ważniejszych organizacji międzynarodowych. Ale nic to, ja się nie obrażam,
      chodzi mi tylko o to, że moderator powinien być ponad przepychanki słowne,
      uszczypliwość. Twoje wypowiedzi pamiętam zawsze jako serdeczne, ciepłe, pełne
      humoru i ludzkiej życzliwości, takie normalne.
      W ogóle to demokratycznie byłoby wyłonić kandydatki na Twoje miejsce, a potem
      zarządzić głosowanie wśród użytkowniczek, a tak - jestem zawiedziona tym jednym
      wyborem...Może się sprawdzi, zobaczymy, życzę powodzenia i trochę pokory w
      życiu. Pozdrawiam Magda
      • kalina_p No ja się wypowiem 12.03.05, 09:46
        Nigdzie nie czytałam, że moderator ma byś święty i ponad wszystko, jeżeli
        moderatorstwo ma się wiązać z rezygnają z możliwości wypowiadania własnego
        zdania, to chyba coś nie tak?
        Wredna nie jestem, czasem złośliwa, owszem (starucha- o amnesty coś pamiętam,
        chciałaś zabijać ludzi za karę) ale taka jestem. Nigdy świętej nie udawałam i
        nie mam zamiaru takowej udawać. Jestem normalna - jedne rzeczy mnie denerwują,
        inne nie. Ironię uważam za mniej szkodliwą od chamstwa a nie widzę powodu, dla
        którego nie miałabym się wypowiadać w interesujących dla mnie kwestiach. Nawet
        ironicznie.
        • starucha121 Re: No ja się wypowiem 12.03.05, 09:56
          kalina_p napisała:

> Nigdzie nie czytałam, że moderator ma byś święty i ponad wszystko, jeżeli
          > moderatorstwo ma się wiązać z rezygnają z możliwości wypowiadania własnego
          > zdania, to chyba coś nie tak?

My również mamy prawo się wypowiedź i swoje zdanie o nowej moderatorce
          wyraziłyśmy
          (starucha-
          > chciałaś zabijać ludzi za karę)
          I widzisz ta wypowiedź już o Tobie świadczy - najpierw piszesz, potem myślisz
          (albo i nie), zrobiło mi się przkro za takie ujęcie sprawy - (osoby postronne,
          które nie znają dyskusji- być może pomyślą :"o ta starucha to jakaś wariatka,
          chciała zabijać ludzi, psychopatka może")

ale taka jestem. Nigdy świętej nie udawałam i
          > nie mam zamiaru takowej udawać. Jestem normalna - jedne rzeczy mnie
          denerwują,
          > inne nie. Ironię uważam za mniej szkodliwą od chamstwa a nie widzę powodu,
          dla
          > którego nie miałabym się wypowiadać w interesujących dla mnie kwestiach.
          Nawet
          > ironicznie.

Taaak, Twoje prawo, mozesz wypowiadać się jak chcesz, robić ludziom przykrość
          swoją złośliwością. Ja jednak napisałam, że skoro taki masz styl to nie masz
          klasy Gosi i do pięt jej nie dorastasz. A ona była szanowanym moderatorem, więc
          za wzorzec uchodzić może. Rozumując w ten sposób, ze kazdy ma prawo wypowiadać
          się jak chce i moderator święty być nie musi to oddajmy fynkcję w rece lipiec,
          jakies tam skiby czy rzeczywistości1, a co!
          >
          • kalina_p Re: No ja się wypowiem 12.03.05, 10:00
            Starucha, ja nikomu nie zamierzam do niczego dorastać. Jeśli Gosia uważa, że
            popełniła błąd, to nich go jak najszybciej naprawi, niech zrobi głosowanie, nie
            wiem, co jeszcze.
            Gosia jest taka, że w zasadzie nikomu się nie "naraża", zgodna,
            pogodna...ludzie są różni.
            Pozdrawiam
            • kalina_p P.S. 12.03.05, 10:09
              Owszem, zdarza się, że napiszę a potem pomyślę, nie jestem ideałemsmile
              Potrafię się też przyznać do błędu i przeprosić.
              Ale myślę,że dość tej dyskusji o mojej skromnej osobie...
              • sowa_hu_hu Re: P.S. 12.03.05, 10:13
                no właśnie,gosia wybrała więc niech tak będzie! (chociaz przyznam ze najlepszym
                rozwiązaniem byłoby glosowanie na forum , najbardziej sprawiedliwe)

ale ja tonie kalinko gratuluje tego awansu smile
                a może powinnam mówić droga Pani moderatorko hihih smile
          • anulka.p Re: No ja się wypowiem 12.03.05, 10:15
            No cóż, wypowiedź Kaliny upewnia mnie, że je wybor na moderatora jest bardzo,
            ale to bardzo kontrowersyjny. Oczywiście, że masz i możesz mieć własne
            poglądy, ale jeśli moderator będzie mieszał się do kłótni, trzymał z jedną ze
            stron, to na tum forum zapanuje kompletna jatka. Wczoraj zaczęłaś swoje
            porządki od wycięcia wpisu Janet. Niestety nie wiem co w nim było, bo tak
            szybko to zrobiłaś, ale znając Janet pewnie coś pod adresem Lipiec, i pewnie
            beż żadnych wulgaryzmów. Jeżeli zamierzasz jako adwokat Lipca ciąć negatywne
            opinie na jej temat, a zostawiać jej agresywne posty ("co za debilne pytanie")
            to jest niehalo. Ale tak w ogóle - to propnuję dać Kalinie szansę, no i
            witamy dwie nowe moderatorkismile
    • gagunia Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:19
      a o s.a.m.m.y nie pamietacie? tez byly zarzuty, ze kasuje, ze przenosi posty, ze
      jest stronnicza itp. goska jest inna osobowiscia, wiec reaguje spokoniej.
      kalina czy sammy sa bardziej impulsywne i ok.
      moderator ma pilnowac porzadku i przestrzegac regulaminu, a jakie sa jego
      poglady to juz calkiem inna sprawa. poza tym po to sa moderatorki dwie, zeby
      jedna sie nie szarogesila za bardzo smile
      • sowa_hu_hu gaga lepiej tego ując nie mozna :) 12.03.05, 10:20

• anulka.p Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:24
        Ja szczerze mówiąc S.A.M.M.Y w ogole nie znam. Jak tu przyszłam to w ogóle nie
        widziałam żadnego śladu jej działalności. Czasami nawet zastanawiałam się co to
        za moderatorka, i czy może aż tak z ukrycia działasmile
        • kingusi Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:27
          a szkoda , ze jedna z moderatorek nie jest l.e.a. bardzo chwalona za rady do
          tej pory jak zauwazylam, bardzo madra dziewczyna, jak sadzicie?
          • wegatka Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:33
            L.e.a jest już moderatorką forum Oddam/Przyjmę
      • cocollino1 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:28
        Wszystko sie zgadza, tylko nie kazdy typ osobowości pasuje do pelnienia tego
        stanowiska ze tak powiem. Bo nie chodzxi tylko o przestrzeganie regulamniu. Dla
        mnie wazne jest to co napisanu na wstępie do tego forum, a napisane jest: tu
        się mozesz wyżalić, poradzić....., no skoro przyszly moderator wysmiewa pytania
        forumowiczek, no to chyba jednak forum przestaje spelniac swoje zadanie. Można
        tez np delikatnie wpłunąć na niektore mamy, ktore przeciez nie musza sie
        wypowiadac wcale, jesli maja na celu napisanie tylko i wylącznie po to zeby
        zrobic przykrosc drugiej osobie.
        • kingusi zgadzam sie z cocolino 12.03.05, 10:30
          moze kalina wezmie sobie do serca nasze pretensje i spusci z tonu
        • sowa_hu_hu Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:31
          dziewczyny - stało sie! kalina została wybrana i trzeba sie z tym "pogodzić" smile

ja tez mam na forum wiwle swoich typów na moderatorki ale nie mnie wybierać...

będzie dobrze smile
          • cocollino1 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:33
            sówka tez mi sie bardzo podoba, tzn. bardzo ja lubię, bo zawsze stara sie byc
            zyczliwa, w kazdym poscie doslownie, i tak trzymacsmile)))
            • sowa_hu_hu cocollino 12.03.05, 10:36
              dziekuje smile nawet nie wiesz jak mi sie miło zrobiło!!! serio smile

ja tam na moderatora nie mam zapędów smile a na pewnoe nie emamy... gdyby to było
              jakies "spokojniejsze" forum to mozna by było spróbowac... ale marzeniem to moim
              nie ejst jak na razie smile

pozdrowionka serdeczne
              • cocollino1 Re: cocollino 12.03.05, 10:41
                jannie pisalam tego w kontekscie moderatora, wiem ze masz inne sprawy na
                glowie, ale jako forumowiczke daze Cie sympatia, wlasnie za zyczliwosc. Widac
                ze starasz sie byc pomocna dla kazdego kto am problem.
                • sowa_hu_hu Re: cocollino 12.03.05, 10:43
                  przestań bo mi sie w głowie poprzewraca smile hehe

ja tez cie lubie! mam cie anwet na zielono hihi smile
                • cocollino1 Re: cocollino 12.03.05, 10:43
                  a poza tym chyba o to chodzi zeby robilo nam sie milo, jak czytamy swoej posty,
                  a nie przykro, ze znow ktos nam dokopal tak dla zasady, a niech ma a co.
    • koleandra No i niech żyje.... 12.03.05, 10:44
      A ja nie mam nic przeciwko Kalinie choć lepsze by było moim zdaniem głosowanko
      jakieś. Ale to mniejsza z tym.... Wieczna była miła ale też nie idealna
      przecież, nikt nie jest idealny. Ona za wszelką cenę starała się z nami nie
      skłócic i dlatego w każdym jej poście można było znaleźć przymróżone oczko wink
      coby sie nikt nie mógł przyczepić, że w razie czego to ona żartowała tylko...
      Kalina też jest miła, reaguje tylko na głupotę i to bez wink .... i dobrze.
      • kingusi Re: No i niech żyje.... 12.03.05, 10:50
        A JEJ WSZYSTKIE WUPOWIEDZI TO NIBY TAKIE MĄDRE?
      • anulka.p Re: No i niech żyje.... 12.03.05, 10:51
        Koleandro - ale o jaką głupotę Ci chodzi? Czy o nieszczęsne pytanie o sok
        malinowy, ktore po wypowiedzi wielu mam wcale nie okazało się takie głupie? CZy
        tego rodzaju pytania, jeśli wydadzą się moderatorce głupie, będą kasowane? Bo
        to chyba za dobre nie bylo. Każdy ma prawo się zapytać o najbardziej dziwną
        rzecz, jeśli coś go niepokoi, już ktoś wczoraj napisał, nie ma głupich pytań,
        są tylko głupie odpowiedzi.
        • sowa_hu_hu anulka 12.03.05, 10:55
          zgadzam sie z tobą! ale myśle ze kalina jako moderatorka weźme pod uwage zdanie
          pozostałych...
          • kingusi do sowy 12.03.05, 11:04
            mam nieodparte wrazenie droga sowko, ze ty tez dostalas awans na adwokata
            kaliny bo juz od kilku postow wypowiadasz sie za nia! cos mi tu wazelina pachnie
            • sowa_hu_hu Re: do sowy 12.03.05, 11:09
              starłam sie byc miła zarówno dla kaliny (bo ja lubie) jak i dla ciebie ( bo nie
              mam powodów żeby cie nie lubić) ale teraz przegiełaś!
              i ty piszesz o zyczliwości???
              moim zdaniem w watku o soku malinowym kalina nie zachowała sie dobrze (wg mnie
              oczywiście) - dlatego ze kazdy ma prawo pytać nawet o najdrobniejsza rzecz - i
              nie musi wszystkiego wiedziec - zwłaszcza młoda mama w ciązy...
              ja bym starała sie doradzić a nie pisać to co tam przeczytałamw wypowiedziach
              coponiektórych...
              jednak uwazam ze to ze kalina sie tak wypowiedziała nie przekresla jej jako
              moderatora!
              jak już pisałam lubie ją i moge jej bronic tak samo jak ty możesz na nia
              naskakiwać!tyle że ja wg ciebie jestem wazeliniara a ja o tobie złego słowa nie
              powiedziałam...

dziękuje
              • kingusi Re: do sowy 12.03.05, 11:17
                sowko wcale nie nazwalam cie wazeliniara tylko sobie zazartowala ze mi pachnie
                wazelina, wiec daj spokuj i sie nie dąsaj o taka bzdure
          • kingusi Re: anulka 12.03.05, 11:14
            cytuje sowe :uwazam, ze kalina jako moderatorka wezmie pod uwage....itd nie
            sadzisz, ze sie za nia wypowiedzialas? nie chodzi o to, ze cos do ciebie mam,
            no skądże, tylko niech kalina sama za siebie sie wypowiada
            • anulka.p Re: anulka 12.03.05, 11:16
              kingusi napisała:

> cytuje sowe :uwazam, ze kalina jako moderatorka wezmie pod uwage....itd nie
              > sadzisz, ze sie za nia wypowiedzialas? nie chodzi o to, ze cos do ciebie mam,
              > no skądże, tylko niech kalina sama za siebie sie wypowiada"

No właśnie, a Kalina zawsze taka aktywna, teraz milczy jak zaklęta.
            • sowa_hu_hu Re: anulka 12.03.05, 11:18
              niech sie wypowie,ale to było moje zdanie i miałam prawo je wypowiedzieć!
              czy ja ci zabraniam najeżdżania na kaline? rob sobie co chcesz...

sowa wazelina
              • sowa_hu_hu apropos wazeliny 12.03.05, 11:22
                skoro piszesz ze mnie mianowano na adwokata i pachnie ci tu wazeliną to dla mnie
                ejst jednoznaczne z tym ze owa wazeliniara jestem ja...
                ale mysl sobie co chcesz...
                nie mam zamiaru sie obrażać , ale poprostu będe to pamiętać... bo nie uwazam
                zebym sobie zasłużyła na taka ksywke...
                • kingusi Re: apropos wazeliny 12.03.05, 11:28
                  a dla mnie jest jednoznaczne, ze dziwnie cie to ubodlo-podobno winny sie
                  tlumaczy.Daj sobie spokuj i nie histeryzuj mamusiu droga.Buziaczki
                  • sowa_hu_hu Re: apropos wazeliny 12.03.05, 11:33
                    no i dobrze - bo ubodło!
                    a powiedzenia typu "winny sie tłumaczy" jakoś mnie nie ruszają... z resztą
                    dobrze napisałas - podobno...
                    spokój sobie dam jak będe chciała - a na pewno nie na twoje zyczenie...
                    histerią bym tej wymiany zdan nie nazwała...
                    pieknie mówisz o różnych cechach moderatora a mam wrazenie ze nie znasz
                    znaczenia niektórych słów...
                    • kingusi Re: apropos wazeliny 12.03.05, 11:46
                      a powiedz sowko szczerze kto ma teraz piane na ustach ty czy ja?
                      • sowa_hu_hu Re: apropos wazeliny 12.03.05, 11:49
                        nie zauwazyłam żeby mi na klawiature kapało... w lustrze sie przeglądnełam i tez
                        nic nie ma...
                        więc pewnie ty...

ps. odróznij może histerie , pienienie itp od wymiany zdań...
                        • kingusi Re: apropos wazeliny 12.03.05, 11:58
                          widze ze ci sie nudzi i bardzo chcesz pogadac wiec zapraszam na priv. prawda
                          jest taka, ze tlumaczysz osobe ktorej kompletnie nie znasz za to wszyscy jak
                          widac znaja ja z agresywnych wypowiedzi, z tego co teraz piszesz od kilkunastu
                          minut mam wrazenie, ze faktycznie masz interes by sie w razie czego za toba
                          wstawiala i nie kasowala twoich pytan jak w/g niej beda glupie, tak pieknie
                          pisze jaki powinien byc moderator bo mam do tego prawo, ja nikomu nie ublizam
                          ani nie drwie z jego pytan natomiast wazeline wyczuwam zawsze na
                          odleglosc.Zostala wybrana to fakt i fajnie ale czesto czytalam jej polemiki z
                          mamami [i tatusiami tez] i byly po prostu niefajne to jest moje zdanie i to ze
                          bedziesz czyims adwokatem niczego nie zmieni.Widzisz , chcialam zazegnac ta
                          wymiane zdan miedzy nami ale jak widze nakrecilas sie bardzo wiec moze nie
                          warto sie bylo wychylac z zalem z mojej strony za wyrazona opinie wiec nie
                          zaluje i nie widze w tym nic zlego to ty sama nazwalas sie wprost wazeliniara i
                          wiesz co? mialas racje.
                          • starucha121 Dziewczyny... 12.03.05, 12:03
                            Wystarczy!!!Zachowujcie się godniewink
                            • kingusi Re: Dziewczyny... 12.03.05, 12:04
                              uz dawno chcialam to zakonczyc piszac ze zartowalam ale widac...
                            • sowa_hu_hu starucha 12.03.05, 12:13
                              a jak ty bys sie poczuła jakby ktoś robił z ciebie wazeline? jakby ci zarzucał
                              że bronisz kogos tylko dlatego żeby ten ktos w przyszłosci nie kasował twoich
                              postów?
                              i za co to? za to ze ma sie odmienne poglądy? za to że sie kogos lubi?
                              ja tez mogłam wyjechac kingusi ze jest BE bo jest na nie w stosunku do kaliny -
                              ale tego nie zrobiłam bo ona ma prawo do własnego zdania...
                              szkoda gadac...

ide
                          • sowa_hu_hu kingusi 12.03.05, 12:07
                            kaliny dobrze nie znam - to fakt!
                            lubie ją na tyle na ile ją znam...
                            nie czytałam wszystkich watków w których brała udział...

nie będe nic więcej pisac bo widze że w ogóle nie potrafiłas odczytac mojej
                            obiektywności... wyrywałas tylko zdania popierające kaline i przez to zrobiłaś
                            ze mnie jej adwokata...

nie będe pisac co mysle w tym momencie o tobie... choć na poczatku byłam
                            poztywnie nastawiona...

mówisz na innych a sama jak sie zachowujesz... tyle tu było dystkusji o robieniu
                            przykrości... fajnie jest oczekiwac od inncyh pewnych zachowań ale samemu to juz
                            nie łaska sie do nich stosowac...
                            • kingusi Re: kingusi 12.03.05, 12:18
                              dziewczyno przeczytaj sobie moje wczesniejsze posty tu do ciebie i gdzie tu
                              jest przykrosc????? to ty sie obrazilas o byle co i zaczelas polemike i wiesz
                              co ?mi tez zrobilas przykrosc bo widze ze na zartach to ty sie w ogole nie
                              znasz tylko od razu pretensje masz
    • fiszerowa Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 10:59
      No coz takie zycie wink
      Nowym moderatorkom gratuluje i... wspolczuje wink Przejmowac miejsce Wiecznej to
      wyzwanie wink

A w kontekscie toczacej sie dyskusji na temat jednej z nastepczyn, to juz
      wczoraj nasunela mi sie taka mysl: Moderator powinien byc bezstronny. I dla
      mnie powinno objawiac sie w sposob nastepujacy: Gdy osoba pelniaca funkcje
      moderatora wystepuje jako tenze powinna sie czerwienic, gdy pisze we wlasnym
      imieniu, sprzecza sie, dyskutuje, ironizuje lub kpi powinna sie zczernic.
      Nikt nie moze miec za zle moderatorowi, ze ma wlasne zdanie na jakis temat,
      wkoncu to tez czlowiek wink, ale argumentem w dyskusji nie powinien byc czerwony
      kolor literek.

Jeszcze raz gratuluje i zycze powodzenia
      Fiszerowa
      • mayessa Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:06
        Zgadzam sie z Fiszerowa.
        Niektórym nie podobala sie Wieczna (tzn.jej wypowiedzi)a innym sie podobaly
        (np. mnie).Tak samo jest z Kalina-jednym pasuje innym nie
        • kingusi Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:11
          mysle, ze nie chodzi tutaj o wlasne zdanie lecz o mozliwosc decydowania o tym
          ktore posty sa madre a ktore'glupie' i trzeba je skasowac, o to chodzi, by
          moder nie byl stronniczy i wygodnicki, bo najprosciej kogos sobie wykasowac bo
          cos tam..
      • cocollino1 Do Fiszerowej 12.03.05, 11:20
        Wiesz, ja nie wiem, czy jednak moderator skoro juz wziął na siebie taką funkcję
        to nie powinien jej pełnić i wtedy juz troszke bardziej uważać na wypowiedzi,
        bądź troszke dać do zrozumienia innym,że pewne posty mozna sobie darowac, bo
        wysmiewanie np kogos jeszcze nikomu nie pomoglo. Czy np nauczyciel moze mowic
        do dziecka co inego jako nauczyciel a co innego jako pani Ania na przyklad??
        Albo lekarz? Powiem pani jako lekarz ze nie wolno pani palic, a jako czlowiek
        powiem Ty chyba sobie zarujesz?? Najlepeij to jeszcze przezuc sie na Mocne
        wariatko. Ja wiem, ze moderatorka to moze nie tak doniosla funkcja, ale jednak
        taka jej rola zeby w profesjonalny, zyczliwy sposob kierowac forum, w koncu po
        to zostala wybrana.
        • fiszerowa Re: Do Fiszerowej 12.03.05, 11:25
          A wiesz, ze z tymi lekarzami to tak wlasnie jest wink))?

Dla mnie wazne jest zeby moderator byl bezstronny. Takt, wyczucie i umiejetnosc
          rozwiazywania konfliktow to tez cechy mile widziane. Ale mysle tez, ze nie
          mozna pozbawiac moderatora jego osobowosci. Jesli sie nie sprawdzi, to zawsze
          mozna bedzie kogos znalezc na jej miejsce. Ale na razie dajmy dziewczynie szane
          i uszanujmy wole Wiecznej.
          • sowa_hu_hu Re: Do Fiszerowej 12.03.05, 11:27
            fiszerowa i znowu dobrze godoooosz smile

a z ta wola to zabrzmiało tak jakby gosia na tamten świat poszła smile
          • cocollino1 Re: Do Fiszerowej 12.03.05, 11:31
            Masz racje co do cech moderatorasmile)
            No rzeczywiście lekarze czasem tak mowią, to faktsmile))
    • black_currant Chwila, chwila... 12.03.05, 11:15
      A może poczekajcie chwilę z ocenianiem Kaliny jako moderatora? Dajcie jej trochę
      podziałać i zobaczycie, jak będzie.
      Skoro Gosia ją wybrała na swoją następczynię, to na pewno miała jakieś powody. A
      jeśli faktycznie po jakimś czasie nie będzie się sprawdzać, to przecież nie jest
      to funkcja dozywotnia...
      Dajcie dziewczynie szansę, a nie od razu na nią wsiadacie. Pomyślcie, jak ona
      się czuje w takiej sytuacji.

---------------------------------------
      Ania - podwójna mama październikowa smile
      Emilka (1.10.2001)
      Grześ (18.10.2004)
      • cocollino1 black 12.03.05, 11:25
        No właśnie, może zrozumie jak czują się inni jak sie innym bez powodu, ot tak
        sobie robi przykrości pisząc to i owo.
        • black_currant Re: black 12.03.05, 11:34
          Tak, tylko myślę, że jest pewna różnica w powiedzeniu, że jakieś pytanie jest
          infantylne (muszę przyznać, że mnie też czasami niektóre pytania rozkładają na
          łopatki, tylko że z reguły gryzę się w język), a co innego w zarzucaniu komuś z
          góry, że jest stronniczy, niesprawiedliwy i przekreślanie go w całości.

---------------------------------------
          Ania - podwójna mama październikowa smile
          Emilka (1.10.2001)
          Grześ (18.10.2004)
          • cocollino1 Re: black 12.03.05, 11:37
            Masz racje, tylko widzisz gryziesz sie w jezyk i b. dobrze. Czasem nam wydaje
            sie ze cos jest infantylne, a dla kogos innego to bardzo powazna sprawa, a to
            ze go wysmiejemy nie pomoze mu napewno, tylko zrobi mu sie przykro.
            Jest tyle tutaj fajnych mam, ze spodziewalabym sie kogos innego poprostu.
            Jestem rozczarowana tym wyborem.
    • summerdays Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:17
      Swiat sie konczy... sad emama bez Wiecznej .... no mam nadzieje, ze nadal z Toba
      jako autorka wielu wielu watkow i postow!

Nowym moderatorkom gratuluje.

Co do powyzszej dyskusji: w regulaminie jest, ze moderator oficjalne stanowisko
      jako moderatora podkresla kolorem czerwonym. Jezeli jest "na czarno" znaczy, ze
      wyraza swoja prywatna opinie czy zdanie. Mam racje?

Pozdrawiam i powodzenia!
      • fiszerowa Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:20
        summerdays napisała:

> Co do powyzszej dyskusji: w regulaminie jest, ze moderator oficjalne
        stanowisko
        > jako moderatora podkresla kolorem czerwonym. Jezeli jest "na czarno" znaczy,
        ze
        > wyraza swoja prywatna opinie czy zdanie. Mam racje?

Hehehe, popatrz, a ja myslalam, ze taka madra jestem i odkrywcza! Kurde szkoda,
        ze ktos to juz przede mna wymyslil wink))
        • anulka.p Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:29
          Ja tylko delikatnie przypominam, że mamy i drugą moderatorkę, która jak widzę
          nie budzi żadnych wątpliwoścismile
          • kingusi Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:31
            ja nie kojarze by komus podpadla nieuprzejmosciami
        • koleandra Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:32
          A nie przyszło Wam do głowy, że sie jeszcze Kalina nie obeznała i najwyraźniej
          nie miała pojęcia jak się na czarno wypowiedzieć?
          • cocollino1 koleandro 12.03.05, 11:38
            A co to za roznica?? Czy robienie komus "na czarno" przykrosci jest ok??
          • fiszerowa Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 11:40
            wink))))))
            Jasne!
    • kawka74 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 12:03
      Gosiu, dziękuję. Było mi bardzo miło. smile)
      A nowym moderatorkom składam gratulacje. Powodzenia, dziewczyny. smile
    • kalina_p ..... 12.03.05, 12:14
      No to moja kolej - aż się zdziwiłam, ile postów. Do pań sznownych moich
      przeciwniczek:
      - funkję moderatora można spełniać mając zdanie odbiegające od zdania innych w
      różnych sprawach, to nie przeszkadza w przenoszeniu wątków/pilnowaniu
      regulaminu.
      - czemu miałabym kasować głupie wg. mnie watki? Moja zdanie to moje zdanie i do
      funkcjonowania forum się nie odnosi
      - tak, jak kilka z Was napisało - na czarno to ja na czerwono moderator.

Cocolino, mnie naprawdę nie jest przykro.

Ogólnie uważam, że funkcja moderatora to jedo a moje prywatne (!!!) zdanie i
      zachowanie to drugie.
      Miłego dnia życzę.
    • janet3 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 12:19
      Kalina jest najmniej odpowiednią osobą na tą "funkcje" to trzeba od razu było
      dać lipca jako drugą osobę wtedy byłoby naprawde wesołosmile))Z czasem na tym
      forum zostaną posty tylko lipca no i szanownej kaliny aaa zapomniałam o jeszcze
      paru osobach.Gosiu jesteś przemiłą osobą i zawsze wiedziałaś jak te forum
      poprowadzić więc dlaczego wybór padł własnie na tą osobę????
    • ma.dzia Kalino 12.03.05, 12:24
      Jest roznica miedzy wypowiadaniem swojego zdania a nasmiewaniem sie z czyjejs
      niewiedzy. Twoja wczorajsza wypowiedz byla wedlug mnie nasmiewaniem. Moderator
      to osoba,ktora przede wszystkim powinna byc lubiana i powinna umiec madrze
      godzic takie spory. Gosia byla w tym idealnasmile Bardzo bym chciala by taki
      dyskusje jak wczoraj juz nigdy nie mialy miejsca na forum. Mimo wszystko
      wierze,ze skoro wybrala Cie Gosia to wiedziala co robi dlatego serdecznie witam
      Cie na nowym stanowiskuwink
      • starucha121 Re: Kalino 12.03.05, 12:31
        ma.dzia napisała:

> Jest roznica miedzy wypowiadaniem swojego zdania a nasmiewaniem sie z czyjejs
        > niewiedzy.

O to to to!!!smile

Moderator to osoba,ktora powinna umiec madrze
        > godzic takie spory.

Niestety Kalina nie potrafi być "ponad to"...
        • janet3 Niech dziewczyny głosują kto ma być modratorką.... 12.03.05, 13:05
          Uważam że to bardzo dobre rozwiązanie i przynajmniej bedzie wiadomo że tą osobę
          wybrała większość.Pozdrawiam
    • milarka Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 13:19
      Gosiu, szkoda, że rezygnujesz z moderowania, spisywałaś się na medal.

A nowym moderatorkom życzę powodzenia w tym trudnym zadaniu zastąpienia Gosi.
      No i oczywiście gratuluję!!!
      • allaxx2 DZIWNE ŻE KRZYCZĄ TYLKO TE MATKI Z FORUM.... 12.03.05, 13:32
        "Mam mądrych i sympatycznych"----pewnie lepiej zeby moderator był od was i jak
        zwykle kasował te posty które WAM !!!! nie pasują( vide-posty lipca).
        Poza tym skoro tak się pienicie to jakie z was sympatyczne i mądre?
        Ciesze sie że Kalina jest moderatorem----ona przynajmiej nie słodzi tylko
        normalnie rozmawia---a wyśmiewanie?Popatrzccie po swoich wypowiedziach--
        jesteście złośliwe i każdemu przypinacie łatkę.
        Teraz na forum w końcu zapanuje spokój.

Kalina---nie dawaj się smile)))))
        • cocollino1 Re: DZIWNE ŻE KRZYCZĄ TYLKO TE MATKI Z FORUM.... 12.03.05, 13:37
          oj coś się poplątało chyba Tobie z tymi mamami z MMIS, ale może warto poczytać
          posty wczesniejsze. Ja wyraznie napisałam dlaczego mam zdanie takie a nie inne.
          • kawka74 Proponuję walkę w kisielu 12.03.05, 13:47
            pomiędzy poszczególnymi zdenerwowanymi i zacietrzewionymi mamami. Dajcie sobie po razie i niech zapanuje spokój, bo tu się robi skrzyżowanie sali przesłuchań z show Jerry'ego Springera.
            Po walce możemy wspólnie spożyć kisiel - na zgodę ;p
            A tak serio serio - to szkoda czasu na zastanawianie się, kto, po co, za ile, z kim i dlaczego. Kalina i Twinmama są nowymi moderatorkami. Howgh. Koniec. Klamka zapadła. I po co to rozgrzebywać, wałkować po sto razy? Nie szkoda czasu i sił? Proszę sobie ładnie podać rączki na zgodę, całować się nie musicie wink))
            • cocollino1 Re: Proponuję walkę w kisielu 12.03.05, 13:49
              ok, zgadzam siesmile))))) ale kisiel to tylko do jedzenia?? bo walka to
              nieeeeeeesmile))))
              • kawka74 Re: Proponuję walkę w kisielu 12.03.05, 13:56
                to zależy jaki kisiel smile bo jak pomarańczowy, to tylko do jedzenia smile najlepiej jeszcze z bitą śmietanką.... mniammmmmm
                • ligia76 Re: Proponuję walkę w kisielu 13.03.05, 20:22
                  kawko ja już kiedyś, dawno, dawno temu proponowałam ten kisiel.
                  Coś jest w tym kisielu wink

Pozdrowienia
                  Ligia
          • neospasmina Re: DZIWNE ŻE KRZYCZĄ TYLKO TE MATKI Z FORUM.... 12.03.05, 13:53
            Przepraszam, pozwoliłam sobie policzyć - na 100 postów tylko 6 napisały stałe
            bywalczynie forum MMiS i wcale nie wszystkie (z tych 6) krzyczały;
            niektóre po prostu żałowały, inne nie miały nic przeciwko temu
            • cocollino1 koniec tematu 12.03.05, 13:55
              i niech kazda z Was spędzi miły weekendsmile)))))
    • yenna_m Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 13:41
      Wielka szkoda Gosiu.
      Tym samym dla mnie nieodwołalnie kończy się pewna epoka w forumowaniu.
      Od zawsze bylas moim ulubionym moderatorem.

Wielka, wielka szkoda....
    • umasumak Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 13:58
      Gosiu, wiesz że mi przykro sad. Ale widać tak musi być...
      • gagarin3 Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 14:01
        Gosiu, dziękuję za te dwa lata.
    • magda1711 A dajcie już spokój! ............................ 12.03.05, 14:02
      Ekscytujecie się tym moderowaniem tak jakby CO NAJMNIEJ po tajniacku wybrano w
      kraju prezydenta, bez jakiegokolwiek głosowania...
      Był moderator i się zbył...Teraz są inne panie co moderują.A jak im to wyjdzie
      to dopiero się okaże!
      Boshee, wyluzujcie trochę,to tylko forum.

W każdym razie nowym życzę powodzenia.
    • agata_to_ja Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 14:18
      O maj gad, jak dobrze, że ja byłam akurat pierwszą, a nie którąś kolejną
      moderatorką tego forum! Jakby nade mną zrobiono taki sąd, to chyba bym się
      rozpłakała.
      Też mnie czasem próbowano przekonywać, że moderator nie może brać udziału w
      dyskusjach, mieć własnego zdania itp. Według mnie tak nie jest.
      Gosiu, na pewno nie będzie na tym miejscu odpowiedniejszej osoby, zapewne
      miałaś powody, aby zrezygnować.
      Z całej tej długiej dyskusji wnoszę, że koleżanki forumowiczki traktują
      moderowanie jako Bóg wie jaką radochę i przyjemność. Niektóre chyba wolałyby,
      aby to one same zostały "pomazane".
      A to kawał niewdzięcznej, społecznej roboty. Często naprawdę niewdzięcznej sad
      Pozdrawiam nowe moderatorki i życzę wytrwałości.
      • kubusala Kalina na Prezydenta!! 12.03.05, 15:29
        Kalinko a ja Ci zyczę powodzenia!! Super się nadajesz na moderatora, Wieczna
        sobie radziła z tym tabunem wrzeszczących bab i Ty tez dasz rade.
        Pozdrawiam
    • oluncia Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 12.03.05, 15:30
      Gosiu, dziekuje za ten czas, ktory nam poswiecilassmile
      Pozdrawiam sedecznie Ola
    • wieczna-gosia Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. 12.03.05, 16:00
      Ja jej zaufalam.
      Moze wy tez to zrobicie.

Moze wezcie wejdzcie w wyszukiwarke i zauwazcie ze w hisrotii nickow mialam i
      "gosia wiecznie wredna" i ogolnie bylam postrzegana jako wredna i czepliwa.
      QWyroslam i teraz jak widze kubusala ma kompleks usmiechnietej buzki, wiec jej
      tym razem nie postawie....

Ja mysle ze moderator musi byc wyrazisty szczegolnie na poczatku, gdy wlasnie
      strasznie mu sie gapi na rece wink sadze ze Kalina glupia nie jest i wyczuje ze to
      nie jej osobisty folwark a czy bedzie miala jaja zeby pokasowac chamskie
      wypowiedzi lipca? Sie zobaczy wink Ja sadze ze bedzie wink
      • sakada Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. 12.03.05, 16:03
        No i wszystko w tym temacie.
      • kubusala Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 16:59
        wieczna-gosia napisała:

> QWyroslam i teraz jak widze kubusala ma kompleks usmiechnietej buzki, wiec jej
        > tym razem nie postawie....
        >
        O co Ci chodzi z ta usmiechnięta buźka?? bo nie jarzę??
        • wieczna-gosia Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 17:05
          wybacz wink
          to koleandra wink

o cholera mialo byc bez buzki.....
          • kubusala Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 17:13
            a to teraz jarzę.
        • koleandra Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 17:05
          kubusala napisała:
          > O co Ci chodzi z ta usmiechnięta buźka?? bo nie jarzę??

To pewnie o mój kompleks chodzi...... wink hihi
          • koleandra Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 17:07
            Ok, napisałysmy w jednym czasie... Ale powiedz mi Gośka, czy nie mamże ja
            racji? czy sie mylę?
            • wieczna-gosia Re: Moze dajcie nowej moderatorce pozyc. He???? 12.03.05, 17:17
              Masz racje w podstawowym fakcie czyli ze ja uzywam usmieszku zamiast kropki w
              zasadzie. Natomiast in meritio- nie masz. Pierwszy raz przeczytalam o takiej
              interpretacji u ciebie wlasnie i niezle sie zdziwilam. No bo nie lubisz mnie ok
              fajnie, nie wszyscy sie musza lubic, ale nigdy nic takiego mi do glowy nie
              przyszlo. Kiedy zamierzam byc ironiczna to zamierzam byc ironiczna, a kiedy
              wrednawa to wrednawa.

Moja autorska interpretacja jest taka ze ogolnie lubie sie usmiechac- w zyciu in
              real a poniewaz nie moge tego zasygnalizowac w inny sposob stawiam usmieszki.
              Ale jak widac autor nie zawsze jest dobrze zrozumiany.

pilnowalam sie bardzo.
              • koleandra Gocha! 12.03.05, 19:23
                Ojej, nie o usmieszki mi chodziło tylko o uśmieszki z przymróżonym oczkiem, a
                to co innego. Takie mi sie własnie cosik wysnuło, że jakby sie ktos, kurna,
                nawet z Tobą pokłócic zechciał to by nie mógł bo nie wie czy ma Twoją wypowiedź
                traktować na poważnie czy nie bardzo. No i ja własnie takie wypowiedzi z wink
                traktuje tak średnio poważnie bo to tak jakby ktos do mnie non stop oczko
                puszczał w realu.
                Atam od razu wrednawa... Ty nawet wrednawa nie jesteś, ja żadko kiedy wnikam
                czy kogoś lubie czy nie i powiem szczerze, że się nawet nie zastanawiałam ale
                te przymróżone usmieszki to mnie hmmmm.... no intrygowały tak dziwnie i dlatego
                się przyczepiłam. Ale nie żebym cos do usmieszków miała, broń Boże, ani
                tymbardziej do Ciebie, Twoja sprawa co na koncu zdania sobie postawisz, a ja
                sobie swoje dopowiem wink
                To by było na tyle, wytłumaczyłam się?
                • wieczna-gosia Re: Gocha! 12.03.05, 19:32
                  czyli co?
                  ze nie taki:
                  smile
                  tylko taki:
                  wink

tylko sie nie smiej.... w tym pierwszym trzeba shift wcisnac a ja leniwa jestem-
                  stad brak w mich postach polskich znakow, czesto brak wielkich liter. Ot i cala
                  tajemnica.
    • michiko dlaczego??? 12.03.05, 19:08
      wieczna gosia wprowadziła kaline ukradkiem?? w tajemnicy?? tego nie rozumiem i
      dlaczego akurat ją? widze na tym miejscu kilka osób o wiele bardziej
      kompetentnych niz kalina. jakie ma atuty? bo według mnie żadne!!!
      • kubusala Re: dlaczego??? 12.03.05, 19:17
        No co za babska!!!zazdrosna jesteś Michiko czy co??? Co to za różnica kto jest
        moderatorem? bo dla mnie żadna!a dla Ciebie??
      • pannajoanna Re: dlaczego??? 12.03.05, 19:19
        Atuty Kaliny (wg mnie): ladny biust, zgrabne nogi i staranny makijaz.
      • wieczna-gosia Re: dlaczego??? 12.03.05, 19:36
        zglosilam adminowi ze chce odejsc
        admin zaproponowal zebym znalazla zastepczynie.
        napisalam maili iles, iles osob odpowiedzialo pozytywnie, czyli dwie iles
        negatywnie iles maili zostalo bez odpowiedzi.
        osoby ktore stwierdzily ze chca zostaly odeslane do admina tego forum i to admin
        podjal decyzje.

nikogo nie wprowadzalam ukradkiem i w tajemnicy. Nie musze. Zawsze mozna wyslac
        maila do admina edziecka i starac sie o akces- kupa for jest niemoderowanych, a
        poza tym wieksza ilosc moderatorow na emamie dobrze by zrobila.

To ide rodzinnie pozyc wink
    • 18lipiec Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 09:06
      żegnam Gosię, życzę szczęścia i schudnięcia - tak dla zdrowotności i urody i
      witam nowe moderatorki.
      • l.e.a Re: Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 09:11
        Gosia - z ciekawości pytam - dlaczego ?

kurde zawsze byłam Twoja fanką, odkąd pamiętam ... i żąłuję ,że kiedy napisałam
        do Ciebie mój e-mail miłosny ;P zagubił się on w wirtualnym świecie i nigdy do
        Ciebie nie dotrał, drugiego takiego nie byłam w stanie napisać wink) no a w
        realu, za dużo ludzi, za mało czasu do pogadania było ....
        Nie wiem czy Ty to w ogóle pamiętasz to było chyba 2 lata temu ( sprawa z
        mailem miłosnym heheh wink no ale myślę sobie, że do tej pory pewnie uzbierałaś
        masę takich maili wink)

pozdrawiam - lea
        • 18lipiec Re: Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 09:23
          Tak leo.Masę listów miłosnych do Gosi, masa fanek....o boże....
          • l.e.a Re: Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 09:31
            kurcze lipiec, no właśnie i o takie posty mi chodzi - dlaczego ? o co Ci
            chodzi ?
            • 18lipiec Re: Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 09:54
              No ja teraz nie rozumiem o co Tobie chodzi? Napisałam milo i grzecznie,prawda?
              Czy już napisanie czegoś szczerze to jakiś atak? Nie sądzę.W tym momencie to
              już przesadzasz.
              • l.e.a Re: Hmm no nie powiem żebym płakała... 13.03.05, 10:06
                no faktycznie nie rozumiesz smile ale trudno jesteśmy ulepione z innej gliny i
                inaczej spostrzegamy świat, ale przez to jest ciekawiej.
    • barbin Re: Umarl krol niech zyje krol ;) 13.03.05, 15:42
      Wieczna Gosiu, dzięki za wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka