Dodaj do ulubionych

adopcja zarodka

06.09.13, 22:11
Hey dziewczyny, możecie się ze mną podzielić informacjami o adopcji zarodka....pierwszą adopcje zarodka miałam w lutym 2013r. po 21 dniach okazało się ze poroniłam, ciąża biochemiczna, lecze się w invimedzie-warszawa, dr.Rokicki. Czekam teraz na drugą adopcję, ale strasznie to długo trwa, czekać trzeba ok. 5-6 m-cy. Macie jakies doświadczenia w tym temacie ? Dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • 2julciaaa Re: adopcja zarodka 23.10.13, 11:12
      Witam, strasznie długo czeka pani na AZ. Ja z kolei po dzisiejszym telefonie się martwię ponieważ powiedziano mi ze w mojej klinice jest sporo zamrozonych zarodków i to one czekaja na rodziców. mam w klinice novum zarozonych 6 zarodków, będę oddaała je do adopcji w najbliższym czasie wiec jeśli jest pani zainteresowana ich adopcja proszę o kontakt na e-mail. zależy mi na animowosci ale mogłabym np. Pania poinformować kiedy jadę oddac zarodki jeśli grupy krwi i cechy wyglądu by pani odpowiadały to mogłaby pani poprosić o ich adopcję
      pozdrawiam
      Julia
      bienkowska.julia@o2.pl
    • mistrz1938 Re: adopcja zarodka 24.10.13, 19:42
      Witaj,
      z tego co wiem to w Novum nie trzeba czekać na zarodki do adopcji, można podejść do transferu zarodków z marszu wink
    • 2julciaaa Re: adopcja zarodka 02.12.13, 14:21
      Witam,
      chciałam poinformować ze informacja o oddaniu arodków do adopcji jest nieaktualna. Postanowilismy z mezem pomrozic je jeszcze 2-3 lata i po tym oresie po przynajmniej jeden wrocic.

Ja wiem tylko ze w Novum to zarodki czekaja na pare do adopcji a nie odwrotnie. Jeśli zależy wiec Państwu na czasie to może warto do nich zadzwonić bezpośrednio i o wszystko spytac.
      pozdrawiam
      Julia
      • lidia1978 Re: adopcja zarodka 02.12.13, 16:32
        Mam pytanie...ile w novum mozna miec swoich zarodkow max zamrozonych...jest jakis limit?
        • 2julciaaa Re: adopcja zarodka 03.12.13, 09:01
          z tego co mi wiadomo nie ma limitu. maksymalnie w jednej pipecie można mrozic 12 zarodków . natomiast można tych pipet mieć 2 i np. 18 zarodków. tylko koszt mrozenia jest wtedy inny. za kazda pipete 400 zł
          • lidia1978 Re: adopcja zarodka 03.12.13, 14:29
            Dziekuje za informacje...mam nadzieje ze lada moment bede miala przynajmniej kilka do zamrozenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka