Dodaj do ulubionych

dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega?

14.03.05, 19:28
przecież każdemu należy się ta wiadomośc
Obserwuj wątek
    • twinmama76 watek jest na oslej ławce 14.03.05, 19:32
      każdy może sobie przeczytac. Za to wszystkie nastepne na ten temat będa
      kasowane.
      • black_currant Re: watek jest na oslej ławce 14.03.05, 19:34
        Ale chyba po tym co działo się tu wczoraj wszystkim należy się słowo
        wyjaśnienia? No i ostrzeżenia - kto zmienia nick i zachowuje się w ten sposób.
        Szczególnie, że sama zainteresowana o tym napisała.

---------------------------------------
        Ania - podwójna mama październikowa smile
        Emilka (1.10.2001)
        Grześ (18.10.2004)
        • twinmama76 dlatego jest na oslej, a nie skasowany n/tx 14.03.05, 19:40

• skarolina Re: dlatego jest na oslej, a nie skasowany n/tx 14.03.05, 19:50
            Hmm, o ile pamiętam ustalenia na forum moderatorskim, to z całego eDziecka ŻADEN
            wątek nie jest przerzucany na oślą. Tak było ustalone z Eldadem jeszcze i nie
            zauważyłam, żeby gdziekolwiek te ustalenia się zmieniły.
            Ba, ja nawet nie wiem, gdzie na eDziecku jest ośla ławka.
            • twinmama76 Re: dlatego jest na oslej, a nie skasowany n/tx 14.03.05, 19:53
              prosze bardzo link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396

P.S.
              nie zostawię tutaj wątków, które na 100% zakończą się pyskówką
              • penelina Re: dlatego jest na oslej, a nie skasowany n/tx 14.03.05, 19:59
                Cóż,
                wydaje mi się,że moderator nie jest od tego,żeby "przewidywał" ,który wątek
                skończy się pyskówką i profilaktycznie go wywalał...
                • nanuk24 Re: dlatego jest na oslej, a nie skasowany n/tx 14.03.05, 20:27
                  dajcie zesz spokoj dziewczynie, niech wykonuje swoja robote.
                  i tak watek, o ktorym mowa nie wiele by dal, bo szpicel katjuszka i
                  kasia_sapulka w kazdej chwili moga zmienic nicka.
    • ma.dzia Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 19:36
      wszystkie watku laduja na "oslej lawce", kto chce to sobie poszuka.
      • anek.anek a co to jest "ośla ławka"??? 14.03.05, 19:54
        bo ja nie wiem a mnie zaintrygowałyście.
        • kasik751 Re: a co to jest "ośla ławka"??? 14.03.05, 20:04
          To podforum mieszczace sie w "forum o forum". Wczoraj to znalazlam, bo nie
          moglam dojsc o co te awantury wsciekle sie odbywaja:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
          • moi_betti A propo 14.03.05, 20:56
            jakie są kryteria przenoszenia wątków.
            proszę o rzetelną odpowiedz.
            • wieczna-gosia Re: A propo 14.03.05, 20:59
              watki ktorych jest miejsce na innych forach sa przenoszone.
              O zabawie w szpiega nie chce mi sie pisac normalnie.....
              • triss_merigold6 Re: A propo 14.03.05, 21:12
                Litości, co się k..a dzieje?! Niczego nie rozumiem, szaleństwo jakieś na kilku
                forach. Ja bym kasowała jak leci, bez dyskusji która której sypnęła piaskiem w
                oczy.
                • lola211 Re: A propo 14.03.05, 22:25

Z tego co widze wyglada na to, ze: chamstwo jest ok, obrabianie po kryjomu d..y
                  jest ok, niewybredne komentowanie wygladu jest ok, tylko wywleczenie tego na
                  swiatlo dzienne jest be.I jeszcze probuje sie tu wmawiac, ze to wyjete z
                  kontekstu i w ogóle nie tak, jak myslimy.

• bea.bea :))) agent.... 14.03.05, 21:48
      kiedyś na jakims szkoleniu z motywacji, czy czegos tam pani psycholog
      zaproponowala zabawe w agenta i my....stare konie bawilismy sie całą noc....
      moze na forum pobawimy sie w agenta....

zastanawia mnie tylko po jaka ......takie szpiegowanie, uważam , że jeśli ktos
      ma potrzebe posiadania 5ciu niców , tro niech ma , równie dobrze mozna
      porozmawiac z j23, jaki b48...smile

a jak mi naubliza w trzech osobach to co.....jak mu ma być lżej ...to niech
      wali smile)) mam twarde tylne zderzaki smile))
    • sakada Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 22:20
      Katjuszka2 vel Kapo/Szpicel/Konfident nie zasługuje nawet na tych kilka
      wystukanych na klawiaturze literek. WSTYD. Buractwo, żenada. Straszne i smutne.
      Ja bym nie mogła patrzeć w lustro...
      • triss_merigold6 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 22:30
        Sakada czy aby nie z Twojego forum mam nietypowych wyszły te komentarze? Ja
        rozumiem krytykę ale nie obgadywanie czyjegoś wyglądu w niewybredny sposób.
        • wieczna-gosia Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 22:45
          wiesz co triss...
          ty tego nie zrozumiesz wink

ty sie po urodzeniu dziecka strasznie typowa zrobilas wink

typowa Gosia wink
          • triss_merigold6 Gosia 15.03.05, 00:02
            Najwyraźniej typowa i nie ogarniam kurzo-domowym móżczkiemwink
        • sakada Triss 14.03.05, 23:08
          Tak. Na moim forum to zostało napisane. Komentarze między przyjaciółkami (ja
          wtedy sądziłam) - nie zobowiązujące. Nie miały na celu ranienia kogokolwiek.
          Gruba większość "moich Pań" lubi i szanuję Gosię. Są u mnie z resztą osoby z
          MMiS. Ja z resztą sama tam pisywałam. Osobiście pisując do przyjaciółki Marty
          (Osowieckiej nie Lipca) zdarza mi się powiedzieć coś niepoprawnego politycznie
          o bliskich mi osobach. Myślisz, że jestem w tym osamotniona? Sądzisz, że robię
          źle? Pewnie tak. Ale nie mam na celu ranienie kogokolwiek. Moje forum wydało
          około 8.000 postów. Katjuszka wywlokła ze 3 lub 4 wątki. A co z resztą??? Nie
          da się budować forum na gnojeniu ludzi. I nigdy nie miałam takiego zamiaru.
          Osoby z tego forum wiedzą jaka jestem. Nie żeruję na czyimś bólu. Bywały
          niefajne wątki - owszem. Ale kto powyrywał ścierwo? Kto zadał sobie ten trud?
          Kto oświecił nieświadomych? Jeśli Pani Kapo-Katjuszka jest taka głodna info to
          nie ukrywam - pisałam, że nienawidzę własnej siostry. A inna osoba pisała, że
          nienawidzi męża. Pisałyśmy o zdradach, o gnoju życia. I co? Katjuszka nie
          publikowała. Bo to jest nie chodliwe. Nie ma zainteresowania takimi
          informacjami. Fajnie jest napisać: "Słuchajcie - one pisały o was to i to".
          Tylko piszę zmyślonym nickiem. Wdarłam się do was cichaczem. I zacznę teraz
          uprzejmie donosić. Czemu nie? Będzie fajnie. Prawda???

........... Było fajne????????????

PS: Podziękujcie Pani Katjuszce - Kasia-Sapulka i Sweet.Joan. Macie za co...

"W głębi serca i tak wszyscy wiemy, że ziemia jest płaska."
          Forum Dla Mam NieTypowych
          • sakada Re: Triss 14.03.05, 23:11
            Tylko nie kasować tego proszę.
          • sweet.joan Re: Triss 14.03.05, 23:17
            Dzięki, Sakado. A naprawdę myślałam, że jesteś mądrą osobą...
            • sakada Re: Triss 14.03.05, 23:32
              Ja nie oceniam. Mówię tylko, że masz komu dziękować. I to nie jestem ja.
              • sakada Re: Triss 14.03.05, 23:35
                Sweet - Katjuszka pisała jasno. Ja nie wiem. I wolę nie wiedzieć.
                • sweet.joan Re: Triss 15.03.05, 08:31
                  Jeśli Ty nie wiesz, proszę, nie stawiaj tych 3 nicków w jednym szeregu, bo już
                  tylko czekam na bluzgi pod mój adres. Zdanie jest tak ułożone, że już
                  niewiadomo, kto komu ma dziękować. Mam nadzieję, że nie było to zamierzone.
        • nanuk24 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:32
          Dopiero niedawno posypaly sie gromy na Lipiec, ze smiala skomentowac publicznie/
          prosto w oczy wyglad osoby X. W tej chwili posypuja sie gromy, ze smialysmy
          prywatnie, czyli za plecami komentowac pewne osoby. Wiec zdecydujcie sie
          dziewczyny , o co wam chodzi!?
          To, co ja prywatnie o kimkolwiek mysle, nie powinno nikogo interesowac. Tak
          samo, jak komentuje w domu osoby, ktore mi sie nie podobaja/nie lubie, tak samo
          analizuje na forum prywatnym(ktore mniemam, panuje na tych samych zasadach, co
          domowe zacisze)
          Mam prawo do swoich opini i mam prawo je wyrazac i krzywdy nikomu tym nie
          zrobilam(publicznie tego nie powiedzialam).

Zastanawiaja mnie tylko te Panie swiecie oburzone, ktore na forum
          trajkocza(obgaduja) jak nie tesciowa, to na szefa, to znowu przyjaciolke.
          Na to samo wychodzi, tylko, ze mig polega na tym, ze nie zostalo doniesione w
          perfidny sposob.

Gratuluje paniom, ktore nigdy w zyciu, nawet w domu nie zaklnely i ktore,
          jeszcze nigdy nie obrobily d..y znajomej, tesciowej i szefa...
          • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:41
            Dlatego uważam, że wywlekanie prywatnych spraw jest tym samym, co założenie
            podsłuchu na telefon, a potem rozpowszechnianie tego np. przy pomocy radia. Czy
            któraś by tak chciała?
            • irazone Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:41
              nie!!!
              • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:46
                Wracając do meritum, nie rozumiem więc, dlaczego tak wiele Pań z forum emama
                umniejsza znaczenie czynu dokonanego przez katiuszę (wymiennie fasola).I przede
                wszystkim oburza się na treśc dialogu, kt. spokojnie, jak kogoś nie interesuje
                tego typu tematyka, można było olac.
                • irazone Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:47
                  maxim-bo są takie same jak fasola...
                  Dulskie-nie inaczej
                  • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 23:52
                    Nie, kochana.To nawet nie dulszczyzna, a zwyczajne zakłamanie. Bo one również z
                    wypiekami czytały to, co spłodziły nietypowe. Ale zamiast oburzyc się na czyn
                    fasoli, oburzały się na treśc, kt. spokojnie można było pominąc, skoro w ich
                    mniemaniu była wulgarna.
                    • lola211 Re: maxim 15.03.05, 07:49
                      Hmm, zagladajac do watku nie mialam pojecia, na co sie natkne, nie jestem
                      jasnowidzem przeciez.A zajrzalam po to, by sie dowiedziec o co ten caly szum,
                      to chyba normalne.Osobom postronnym, takim jak ja, trudno bylo tak od razu
                      zorientowac sie o co chodzi i dlaczego mam uwazac fasolke za padalca.I nie
                      czytalam z wypiekami na twarzy, tylko z poczuciem zazenowania.Nie uwazam tego
                      za wulgarne, tylko za chamskie.
                      I daje slowo, ze nawet jesli o kims znajomym nie wyrazam sie najlepiej za jego
                      plecami, to nie komentuje jego wygladu slowami, ze wyglada jak prosiak.
                      Jak dla mnie to pelna kompromitacja, przy ktorej postepek fasolki jest zaledwie
                      wykroczeniem.
                      Nie pozostaje wam nic innego jak pojeździc sobie po forumowiczkach na privie, a
                      i to do konca bezpieczne nie jest, bo a nuz ktoras ujawni.
                      Milego obgadywania zycze, piekne, szczuple, super zadbane, panie, nietypowe to
                      wy na pewno nie jestescie, wrecz przeciwnie.
    • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 14.03.05, 22:54
      Chciałabym zabrac głos ww. sprawie, jeżeli można.
      Nie wnikam w to, co było tematem dyskusji wywleczonej na światło dzienne. Ani
      jaki poziom reprezentowała. Wiem, że z tych powodów, o kt. wspomniałyście była
      ona gratką dla niewtajemniczonych.
      Ale nie można z drugiej strony popierac ewidentnie szkodliwych działań w
      postaci kopiowania wątków z forum ukrytego. Gdyz można mniemac, że w
      przyszłości będzie dane przyzwolenie na takie działanie na innych forach
      prywatnych.
      Dla mnie jest to nie do przyjęcia.
      • anulka.p Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:05
        Oj dziewczyny, dziewczyny. Ani to nie była taka gratka dla nas (ja np. w
        połowie czytania odpuściłam, nie było to za fajne), ani my takie dulskie - ja
        potępiłam kopiowanie z forum prywatnego, bo strasznie mi się to nie podoba, ani
        zakłamane. Dlaczego tak generalizujecie? Bo jeśli nie jesteśmy (czy nie czujemy
        się) nie-typowe to co, zaraz zakłamane moherowe berety (bo chyba coś takiego
        tam stało w tych wklejkach)? Naprawdę przesadzacie.
        • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:16
          To nie jest kwestia generalizowania, ani odcinania się od emam.
          Taki jest mój pogląd na tę sprawę, odniosłam wrażenie (a nie pewnośc), że
          bardziej potępiono treśc rozmowy aniżeli czyn, którego dopuściła sie fasola.
          • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:20
            maxim31 napisała:

> To nie jest kwestia generalizowania, ani odcinania się od emam.
            > Taki jest mój pogląd na tę sprawę, odniosłam wrażenie (a nie pewnośc), że
            > bardziej potępiono treśc rozmowy aniżeli czyn, którego dopuściła sie fasola.

Czyn Fasoli był bezprzecznie naganny, lecz tak jak już pisałam w nieszczęscym
            wątku przeniesionym na oślą, mleko się rozlało i dobrego wrażenia to nie
            zrobiło. Wart pac pałaca - jak to napisała Moofka.
            >
            • sakada Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:23
              Tak uważasz Umo? Naprawdę takie jest Twoje zdanie???
              • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:33
                sakada napisała:

> Tak uważasz Umo? Naprawdę takie jest Twoje zdanie???

Hmmm.... a dlaczego to Cię dziwi Sakado? Wszak treść któregoś skopiowanego
                postu odnosiła się również do mnie personalnie. Wobec tego traktuje to dość
                emocjonalnie. Mam się tylko i wyłącznie oburzać na Fasolę, a uznać że wypowiedź
                allaxx, to tylko wyrażenie jej zdania na mój temat? Mam pokornie przyjąć do
                wiadomości, że jestem oszołomem i moherowym beretem? O nie kochana, ja
                cyborgiem nie jestem i powiem tak - kopiowanie prywatnych rozmów to świństwo,
                ale znacznie bardziej dotknęło mnie to, co tam wyczytałam. Tak po prostu.
                • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:36
                  I dlatego dla fasoli podwójne fanfary!
                  • penelina Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:46
                    > I dlatego dla fasoli podwójne fanfary!

Nawet jej "zwykły" nick sugeruje podwójne - katjuszka2...
                    • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:50
                      big_grin
                • penelina Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:45
                  No.
                  Było do przewidzenia,że zamieszanie będzie wielkie.

Umo - gwoli wyjaśnienia - "oszołomy i moherowe berety" - to określenia,które
                  nie dotyczyły żadnej dziewczyny z eMamy.
                  • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:52
                    penelina napisała:

> No.
                    > Było do przewidzenia,że zamieszanie będzie wielkie.
                    >
                    > Umo - gwoli wyjaśnienia - "oszołomy i moherowe berety" - to określenia,które
                    > nie dotyczyły żadnej dziewczyny z eMamy.

Kochana, wyraźnie widziałam tam swojego nicka
                    >
                    • penelina Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:57
                      Swojego nicka mogłaś widzieć,bo faktycznie kilka dziewczyn pisało,że Cię nie
                      lubi.
                      Ale zapewniam Cię,że nie zostałaś nazwana oszołomem i moherowym beretem.
                      Te określenia dotyczyły zupełnie czego innego.

Nie wkleję Ci tych wątków,bo nie jestem katjuszką,ale jest,jak mówię.
                      • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:02
                        penelina napisała:

> Swojego nicka mogłaś widzieć,bo faktycznie kilka dziewczyn pisało,że Cię nie
                        > lubi.
                        > Ale zapewniam Cię,że nie zostałaś nazwana oszołomem i moherowym beretem.
                        > Te określenia dotyczyły zupełnie czego innego.
                        >
                        > Nie wkleję Ci tych wątków,bo nie jestem katjuszką,ale jest,jak mówię.

Penelino - a ja nie jestem idiotką, żeby nie załapać sensu napisanych tam słów.
                        Kopiować też nie będę - kto zechce, zajrzy na oślą ławkę i przeczyta. Pzdr
                        >
                        • penelina Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:06
                          Racja.

Mnie już też się wszystko myli.
                          Przepraszam.

Co nie zmienia faktu,że te określenia dotyczyły przede wszystkim osób,które
                          mają bardzo twarde i nieprzejednane stanowisko w kwestii aborcji.
                          I pewnie dlatego taka byłam pewna,że nie dotyczyły osób z eMamy.
                  • anulka.p Do Peneliny. 15.03.05, 00:59
                    > Umo - gwoli wyjaśnienia - "oszołomy i moherowe berety" - to określenia,które
                    > nie dotyczyły żadnej dziewczyny z eMamy"

No tu żeś zagięła. Te określenia dotyczyły wyłacznie dziewczyn z e-mamy. Aż
                    sobie trudu zadałam i spójrz jeszcze raz na Oślą:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21600633
            • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:26
              Nie zrobiło,to fakt, ale była to rozmowa prywatna.Wywleczenie jej na forum
              publiczne, było zwykłym chamstwem , i w sumie po co? Żeby ośmieszyc nietypowe,
              czy żeby sprawic przykrośc WGośce?
              • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:30
                Tak naprawdę to fasola zrobiła kawał wrednej roboty uderzającej nie tylko w
                nietypowe,co było zamierzeniem, niestety. Ale może dla niej własnie stety?
              • wegatka Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:45
                maxim31 napisała:

> Nie zrobiło,to fakt, ale była to rozmowa prywatna.Wywleczenie jej na forum
                > publiczne, było zwykłym chamstwem , i w sumie po co? Żeby ośmieszyc nietypowe,
                > czy żeby sprawic przykrośc WGośce?

A może po to, żeby pokazać dlaczego "nietypowe" są takie nietypowe.
                • kubusala Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:47
                  wegatka napisała:

> maxim31 napisała:
                  >
                  > > Nie zrobiło,to fakt, ale była to rozmowa prywatna.Wywleczenie jej na foru
                  > m
                  > > publiczne, było zwykłym chamstwem , i w sumie po co? Żeby ośmieszyc niety
                  > powe,
                  > > czy żeby sprawic przykrośc WGośce?
                  >
                  > A może po to, żeby pokazać dlaczego "nietypowe" są takie nietypowe.

No Vegetko jak na mame mądra i sympatyczna to jesteś trochę złośliwa to ukryta
                  cecha czy tylko ja odnosze mylne wrażenie?
                  • penelina Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:51
                    Kubus,

to nie złośliwośćsmile

Tylko mądra i sympatyczna radocha,że forum ukryte na chwilę przestało być
                    tajemniczesmile
                    Przecież to takie ludzkie - zaspokoić ciekawość...
                  • wegatka Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:54
                    Czasami bywam delikatnie złośliwa smile
                  • umasumak Tak dla jasności 15.03.05, 01:00
                    kubusala napisała:

>
                    > No Vegetko jak na mame mądra i sympatyczna to jesteś trochę złośliwa to
                    ukryta
                    > cecha czy tylko ja odnosze mylne wrażenie?

To co piszemy, jest jedynie reakcją na akcje - nie my rozpętałyśmy całe
                    zamieszanie.
                    • penelina Re: Tak dla jasności 15.03.05, 01:02
                      > To co piszemy, jest jedynie reakcją na akcje - nie my rozpętałyśmy całe
                      > zamieszanie.

My też nie.
                      • sakada AMEN n/t 15.03.05, 01:04

• maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:47
                  No i widzisz, tu sie z Tobą do końca nie zgodzę. Ponieważ wywleczenie 4 czy 5
                  wątków absolutnie nie może byc wyznacznikiem tego, co tak naprawdę na forum się
                  dzieje i jakie tematy, w jaki sposób są poruszane. Była to ewidentna
                  manipulacja ze strony fasoli.
                  • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:57
                    Wywlokła to w jakimś (dla siebie wiadomym) celu i do tego celu najbardziej
                    pasowały akurat te wątki. A chciałabyś, żeby skopiowała wszystko?
                    • kubusala Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:07
                      umasumak napisała:

> Wywlokła to w jakimś (dla siebie wiadomym) celu i do tego celu najbardziej
                      > pasowały akurat te wątki. A chciałabyś, żeby skopiowała wszystko?

Pozwolę się wtrącić w dyskusję, poniewaz ja czytałam cały ten watek i powiem
                      TAK Umo, ja chciałabym,żeby skopiowała wszystko, wtedy nie byłoby oburzenia
                      itd, bo tamten watek niczym innym sie nie róznił od watków w których kogos tam
                      poniosło. Przypomnij sobie ile pyskówek i kłótni było na emamie w watkach dot
                      aborcji, Joasiiik itd, ile osób sie wyzywało, przezywało, obrażało i teraz
                      wyobrax sobie,że wytnie sie z tego tylko te w których się kogos obraża i w
                      których kogoś poniosło. W tamtym watku było duzo wypowiedzi zupełnie innych od
                      tych które wkleiła Katjuszka, ale na tym własnie polega manipulacja,zeby wyciąz
                      to co dobre, a wkleić to co złe. Wiesz co to manipulacja??? Skoro jestes mądra
                      to chyba wiesz, a skoro wiesz, to nie mów więcej,że Nietypowe to forum
                      załozone po to,żeby obrabiać komus tyłek, bo na tej samej zasadzie mozna
                      powiedzieć to o emamie, tu obrabia sie tyłki na okragło i to osobom, które
                      sie "ponoć"kocha, a także Mandarynom, Wiśniewski, Górniak, oj było tego, było,
                      nawet moja Julie Roberts ostatnio w moimwatku ktoś obrobił,że ma za długie
                      ręcę !!!! a propos zaraz sprawdze kto, ma przewalone
                      • sakada Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:20
                        Kubus buźkiwink Mnie i tak nie chcą już słuchać...
                      • umasumak Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:32
                        Rzecz w tym Kubusalo, że ja nikogo ne obrażam swoimi wypowiedziami i zupełnie
                        nie rozumiem, dlaczego akurat mi się oberwało. Dlatego, że przeciwstawiałam się
                        chamskiemu traktowaniu niektórych osób? Jeżeli to jest powód, żeby nazywać mnie
                        lizusem, oszołomem, idiotką i moherowym beretem, no to cóż... nawet nie mam
                        siły tego komentować.
                        Jeśli chodzi o moją wypowiedź w kwestii założenia forum przez Sakadę, to zdaję
                        sobie sprawę, że nie po to je założyła, aby powstało tam siedlisko plotek,
                        jednak jak wynika z wklejonych postów, toleruje takie zachowania. Gdy ja
                        napisałam coś krytycznego na temat zmian na emamie, Sakada była pierwsza, żeby
                        mnie "ustawić", natomiast na swoim folwarku dopuszcza do dużo gorszych
                        uchybień. No cóź - jej sprawa. Lecz czy jednak nie wydaje się być lekką
                        hipokryzją pouczanie w sytuacji, gdy ma się swoje za uszami?

Manipulacja? Być może, ale skoro błąkają się tam wątki takie, jak wywleczone
                        prze Katiuszkę - to wybacz, ale stanowią one swojego rodzaju wizytówkę dla tego
                        forum.
                        Na emamie, masz racje, też bywa nieciekawie, ale zauważ, że kontrowersyjne
                        wątki mają charakter kłótni lub polemiki, natomiast te skopiowane były zgodnym
                        obsmarowywaniem ludzi, którze nie mieli szans kontrargumentowania.
                        • kubusala Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 08:03
                          umasumak napisała:

> Rzecz w tym Kubusalo, że ja nikogo ne obrażam swoimi wypowiedziami i zupełnie
                          > nie rozumiem, dlaczego akurat mi się oberwało. Dlatego, że przeciwstawiałam
                          się
                          >
                          > chamskiemu traktowaniu niektórych osób? Jeżeli to jest powód, żeby nazywać
                          mnie
                          >
                          > lizusem, oszołomem, idiotką i moherowym beretem, no to cóż... nawet nie mam
                          > siły tego komentować.

No coż, zgadzam się,że pewne słowa paść nie powinny, masz prawo czuc sie
                          urazona, mi na pewno tez nie byłoby miło. Twoja osoba drażni dlatego,że nie
                          pozwalasz emamom na wolnosc wypowiedzi, jak tylko ktos kogoś skrytykuje, to Ty
                          zaraz sie zjawiasz i tego kogoś ustawiasz. Umo, nie jestes tu niczyją matką. Od
                          porządków na forum jest moderator, skoro On uznaje,że wypowiedzi moga zostać to
                          moga i koniec.Wiecznie mnie pouczałaś jak tylko cos na Joasiiik śmiałam
                          powiedzieć, to mnie strasznie irytuje, chciałąm powiedzieć i powiedziałam. A
                          juz Twoja argumentacja,ze wlaczysz z chamstwem itd. No wybacz moja droga ja
                          chamska nie jestem raczej.

> Jeśli chodzi o moją wypowiedź w kwestii założenia forum przez Sakadę, to
                          zdaję
                          > sobie sprawę, że nie po to je założyła, aby powstało tam siedlisko plotek,
                          > jednak jak wynika z wklejonych postów, toleruje takie zachowania. Gdy ja
                          > napisałam coś krytycznego na temat zmian na emamie, Sakada była pierwsza,
                          żeby
                          > mnie "ustawić", natomiast na swoim folwarku dopuszcza do dużo gorszych
                          > uchybień. No cóź - jej sprawa. Lecz czy jednak nie wydaje się być lekką
                          > hipokryzją pouczanie w sytuacji, gdy ma się swoje za uszami?

Sakada pozwala na takie zachowania, bo Jej forum to jest forum, a nie koło
                          gospodyń wiejskich. Chyba niektórzy zapominają co to forum, oglądasz forum
                          polityczne w telewizji??? Czy wypowiedzi polityków-niejednokrotnie obraźliwe są
                          kasowane?? nie, wszystko jest puszczane, bo to forum. Forum Sakady choć jest
                          zamkniete to nie jest to forum wzajemnej adoracji, na zasadzie,że jedna krzyczy
                          a wszystkie klaszczą, szkoda,że Katjuszka nie wkleiła wszystkiego tzn tego jak
                          sie od niektóych Alaxx oberwało, za Jej wypowiedzi.
                          No cóz powiedziała co powiedziała, ma do tego prawo( a czy się z tym zgadzamy
                          czy nie to inna kwestia) każde forum ma swój regulamin i tylko do niego sie
                          mozna odnosić.

> Manipulacja? Być może, ale skoro błąkają się tam wątki takie, jak wywleczone
                          > prze Katiuszkę - to wybacz, ale stanowią one swojego rodzaju wizytówkę dla
                          tego
                          >
                          > forum.
                          > Na emamie, masz racje, też bywa nieciekawie, ale zauważ, że kontrowersyjne
                          > wątki mają charakter kłótni lub polemiki, natomiast te skopiowane były
                          zgodnym
                          > obsmarowywaniem ludzi, którze nie mieli szans kontrargumentowania.

Nie były zgodne.
                      • katjuszka2 Kubusala ale ty masz tupet 15.03.05, 07:51
                        Wmawiać emamom że ucinałam wątki-toż to kłamstwo -w żywe oczy chciałoby się
                        powiedzieć.
                        Pewnie już nie pamiętasz jak tyłkami zatrzęsłyście,i w panice kasowałyście
                        najbardziej was kompromitujące posty.I te wpisy typu ufffff.Bo najłatwiej komuś
                        pupę obrobić,powklejać wątki z innych forum i pośmiać się właśnie na forum
                        zamkniętym.
                        • kubusala Re: Kubusala ale ty masz tupet 15.03.05, 08:10
                          katjuszka2 napisała:

> Wmawiać emamom że ucinałam wątki-toż to kłamstwo -w żywe oczy chciałoby się
                          > powiedzieć.
                          > Pewnie już nie pamiętasz jak tyłkami zatrzęsłyście,i w panice kasowałyście
                          > najbardziej was kompromitujące posty.I te wpisy typu ufffff.Bo najłatwiej
                          komuś
                          > pupę obrobić,powklejać wątki z innych forum i pośmiać się właśnie na forum
                          > zamkniętym.

A dlaczego nie wkleiłas naszego wątku, w którym wszystkie sie pokłociłysmy w
                          obronie obgadywanych??? dlaczego nie wkliłas watku jak Pani X opieprzyła Panią
                          x za obrażanie Gosi?? czemu tego nie zrobiłaś?? Wiem dlaczego, bo wtedy nie
                          mozna by powiedzieć,że Wszystkie Nietypowe tylko plotkuja prawda?
                          Kim ty byłas w szkole?? donosicielem w okularach??
                          • kubusala Re: Kubusala ale ty masz tupet 15.03.05, 08:21
                            kubusala napisała:

> katjuszka2 napisała:
                            >
                            > > Wmawiać emamom że ucinałam wątki-toż to kłamstwo -w żywe oczy chciałoby s
                            > ię
                            > > powiedzieć.
                            > > Pewnie już nie pamiętasz jak tyłkami zatrzęsłyście,i w panice kasowałyści
                            > e
                            > > najbardziej was kompromitujące posty.I te wpisy typu ufffff.Bo najłatwiej
                            >
                            > komuś
                            > > pupę obrobić,powklejać wątki z innych forum i pośmiać się właśnie na foru
                            > m
                            > > zamkniętym.
                            >
                            > A dlaczego nie wkleiłas naszego wątku, w którym wszystkie sie pokłociłysmy w
                            > obronie obgadywanych??? dlaczego nie wkliłas watku jak Pani X opieprzyła
                            Panią
                            > x za obrażanie Gosi?? czemu tego nie zrobiłaś?? Wiem dlaczego, bo wtedy nie
                            > mozna by powiedzieć,że Wszystkie Nietypowe tylko plotkuja prawda?
                            > Kim ty byłas w szkole?? donosicielem w okularach??

I co nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie???? skoro wkleiłaś to trzeba
                            było wkleić wszystko i wtedy byłby zupełnie inny obraz i nie generalizuj , bo
                            nie wszystkie obgadywały głombie jeden !!!!
                            • irazone dziewczyny-czy Wy nie macie co robić 15.03.05, 08:24
                              tylko dyskutować z katjuszką?
                              stuknijcie się w czoło. jest takie coś jak czerwony koszyczek!!!
                              • gagunia ale moderatorki jeszcze w wyrkach ;) 15.03.05, 08:33

• gagunia Re: Kubusala ale ty masz tupet 15.03.05, 08:15
                          nie klam juz kobieto, bo zenujaca jestes. pod noz poszly WSZYSTKE watki kolejno
                          i nikt nie patrzyl czy to kosmetyki czy jadowite forum, wiec sobie daruj. A
                          watki cielas,albo juz dostalas przyciete. dziwnym zbiegiem okolicznosci nie
                          umiescilas ani pozytywnych wypowiedzi ani nawet uzasadnionej krytyki.

szkoda, ze nie rozumiesz slowa UKRYTE. az strach pomyslec do jakich czynow
                          posuniesz sie w przyszlosci jako prawnik.
                          • irazone zgłaszam ten wątek do usunięcia 15.03.05, 08:15

• kubusala Re: Kubusala ale ty masz tupet 15.03.05, 08:17
                            Byłaby świetnym papparazzim, nawet na drzewo wlezie,zeby tylko zabłysnącsmile))
                          • katjuszka2 [...] 15.03.05, 08:19
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • gagunia Katjuszka, z przyjemnoscia ci odpowiem 15.03.05, 08:27
                              pijesz do moego watku o joasik? to wysil sie nieco i pogrzeb w historii tego
                              forum, tudziez w oslej lawce. w przeciwienstwie do ciebie nie mam w naturze
                              falszu i kombinatorstwa. wszystko co mam do powiedzenia wale prosto w oczy i
                              zdarzalo sie, ze moje wypowiedzi byly z tego powodu kasowane na emamie. jesli
                              odczuwam do kogos niechec to mu nie sciemniam jaki jest fajny i nie slodze w
                              jego watkach. kazda osoba z forum emama jest przeze mnie traktowana na kazdym
                              forum jednakowo i kazdej, ktorej mialam do zarzucenia cokolwiek powiedzialam to
                              wprost, oficjalnie, pod swoim nickiem.

nie przynaleznosc do forum swiadczy o czlowieku a jego slowa i czyny. ja nie mam
                              sobie nic do zarzucenia. za toba ten smrod bedzie sie ciagnal cale zycie.
                              • dna2 Re: Katjuszka, z przyjemnoscia ci odpowiem 16.03.05, 07:28
                                ale ty gaguniu tez smierdzisz, bo to, ze masz wlasne zdanie nie upowaznia cie
                                by kogos wirtualnie gnoic.Dlaczego nasze spoleczenstwo to takie mendy co
                                wiecznie zazdroszcza komus kto jest ladniejszy, madrzejszy, bardziej sytulowany
                                itd ?nie rozumiem
                                • escape5 Re: Katjuszka, z przyjemnoscia ci odpowiem 16.03.05, 10:23
                                  Własne zdanie plus wysoki poziom.Ale czasem można wyzwać kogos od czubków,psychopatek,artystek od siedmiu boleści...A co,raz do roku to i księdzu wolno...
                                • gagunia dna 2 - 16.03.05, 12:46
                                  moze powolaj sie na jakis cytat, jakas moja "gnojaca" wypowiedz. nie znam cie z
                                  forum. jestes tu nowa wiec mnie nie znasz i nie znasz moich wypowiedzi. jakim
                                  prawem wobec tego piszesz do mnie takie posty?
                                  • moofka Re: dna 2 - 16.03.05, 13:13
                                    gagunia napisała:

nie znam cie z
                                    > forum. jestes tu nowa wiec mnie nie znasz i nie znasz moich wypowiedzi. jakim
                                    > prawem wobec tego piszesz do mnie takie posty?
                                    a prawda jest taka, co dna słusznie zauważyła, ze bedziesz dopiekac do upadłego
                                    chwytając sie środków rozmaitych dopóki adwersarz nie odpuści, bo ty na pewno
                                    nie
                                    • dna2 Re: dna 2 - 16.03.05, 13:37
                                      nic dodac, nic ujac
                                      • gagunia Re: dna 2 - 16.03.05, 17:35
                                        naucz sie moofka czytac ze zrozumieniem, a pani dna moze wyrazi swoje zdanie.
                            • allaxx2 tak--a kasia_sapulka była święta !!!!! 15.03.05, 08:28
                              nie obgadywała,mówiła paciorki,myła rączki przed jedzeniem.......
                              skoro na ogólnym krzyczano że jesteśmy wredne to na nietypowych mogłysmy
                              powiedziec co nam lezy na watrobie i kogo nie lubimy.
                              Może wstaw wątki o tym jak napisałysmy że joasiiik przeprowadza się i jak
                              niektóre dziewczyny broniły ją.
                              Przeklinamy,obmawiamy ale nie szpiegujemy i nie donosimy.
                              Jak nazwać osobę która wchodzi na forum,obmawia,kopiuje cudze wątki a pózniej
                              gra biedna szykanowaną???
                              Gdybys zrobiła to pod swoim nickiem a nie ukrywając się mogłabym z toba
                              dyskutować---------niestety mamo fasoli do poziomu zero nie zejdę.
                        • kasia_sapulka Katjuszko zapytam na forum... 15.03.05, 08:37
                          bo na priva nie chciałaś mi tego powiedzieć, dlaczego mnie w to wmieszałaś,
                          przecież wiesz dobrze, że ja nie mam z tym nic wspólnego.
                      • lola211 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 08:00
                        Hej, nie szukaj, to ja!
                        Ma dlugie rece, napisalam prawde, a gdybym byla "nietypowa" zapewne brzmialoby
                        to tak, ze ta Julia, kurde, lapy ma jak goryl, na drzewo, a nie do filmu sie
                        pchac, i dalej w te manke.Łapiesz róznice?
                        • kubusala Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 08:05
                          lola211 napisała:

> Hej, nie szukaj, to ja!
                          > Ma dlugie rece, napisalam prawde, a gdybym byla "nietypowa" zapewne
                          brzmialoby
                          >
                          > to tak, ze ta Julia, kurde, lapy ma jak goryl, na drzewo, a nie do filmu sie
                          > pchac, i dalej w te manke.Łapiesz róznice?

To poczytaj a mamie jak się mówi o teściowej swojej ( matce ukochanego męża)
                          • lola211 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 11:53
                            Czytam, wiem, i wyrabiam sobie opinie o piszacych.Przeciez nie twierdze, ze
                            chamstwo jest tylko na nietypowych.
                            • kubusala Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 11:55
                              lola211 napisała:

> Czytam, wiem, i wyrabiam sobie opinie o piszacych.Przeciez nie twierdze, ze
                              > chamstwo jest tylko na nietypowych.

A za te ręce Julii to wiesz... masz u mnie przekopanesmile))
                  • wegatka Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 00:58
                    maxim31 napisała:

> No i widzisz, tu sie z Tobą do końca nie zgodzę. Ponieważ wywleczenie 4 czy 5
                    > wątków absolutnie nie może byc wyznacznikiem tego, co tak naprawdę na forum się
                    >
                    > dzieje i jakie tematy, w jaki sposób są poruszane. Była to ewidentna
                    > manipulacja ze strony fasoli.

Być może, ale ta manipulacja była ściśle związana z klimatami panującymi
                    ostatnio na emamie.
                    • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:16
                      Czyli uważasz, ża akcja fasoli vel katjuszki komuś się przysłużyła Wam?
                      To może zaczniemy wszyscy bic brawo tej pani?
                      A może została ona (fasola)wynajęta na zlecenie emamy?
                      • anulka.p Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 01:37
                        No pewnie! Cóż za przenikliowść! Jak na to wpadłaś??? Normalnie wszystkie
                        typowe e-mamy wzięły się zmówiły i wynajęły fasolę do szpiegowania. Teraz
                        musimy się złożyć, no bo trzeba dziewczynie zapłacić za wykonaną robotę. Czy ja
                        pisałam wczoraj, że poziom absurdu mnie przerasta? Nie wiedziałam wtedy o czym
                        piszęsad
                        • allaxx2 Do Umasumak i innych .............. 15.03.05, 07:08
                          gwoli wyjaśnienia.
                          Nigdy z nikogo nie nabijałam się i nie ubliżałam.Szkoda że katjuszka nie
                          skopiowała całego wątku---wiedziałybyście o co chodzi.
                          Poszło najpierw o Gośkę i jej wygląd---walczyłyście jak szalone,kto tylko z
                          nietypowych pisnął słówko zaraz sympatyczne go linczowały.
                          Pózniej przyszła pora na Kalinę---jak ona śmie być moderatorem---przypomnij
                          sobie Uma swoje słowa pełne krytyki dla Kaliny.
                          Wtedy na nietypowe znów posypały sie gromy---oczywiście kto krzyczał---brawo---
                          krzycząły sympatyczne(popatrz na posty npsmirkowy czy Jagienki---zawsze mówiły
                          swoje zdanie a nie danego forum).
                          Zauważyłam,że jeśli pojawia sie post nie waszego pokroju to wszyscy którzy go
                          poprą są be.Najawięcej własnie ty Uma złośliwie komentujesz,dajesz zawsze
                          przytczka w nos---i żeby było smieszniej--zawsze lubiłam Twoje wypowiedzi i
                          zawsze dyskutowałam zgadzając sie z Toba ale od kiedy założono nietypowe Ty
                          znienawidziłaś pisujące tam dziewczyny od pierwszego wejrzenia.
                          Nie mam nic do Ciebie ale mam wrażenie,że sympatyczne zachowuja się jak
                          moherowe berety-----co powie rydzyk( Gosia) jest swięte.
                          Dlatego w poście tym powiedziałam,że na moderatora chciałybyście kogoś z Was--
                          może załujesz że nim nie zostałaś?

Może przesadziłysmy w ocenie ale to nie znaczy że należy teraz wszystko co
                          napiszemy stopować,wyśmiewać i kasować---wrócmy do normalności sprzed forów
                          zamknietych.
                          Jeśli Cię obraziłam--------PRZEPRASZAM-----------
                          • katjuszka2 Do allax2 nie kłam 15.03.05, 07:27
                            Napisałaś że Wieczna-Gosia to skrzyżowanie hipopotama z wielorybem a dywagacje
                            na temat jej wyglądu zakończyłaś stwierdzeniem błeeeeeee.
                            Skopiowanych wątków nie usunełam ze swojej skrzynki więc mam to że tak powiem na
                            piśmie.
                            • allaxx2 bosze mam omany----ty masz czelnośc jeszcze pisać? 15.03.05, 07:30
                              zero dyskusji ze szpiegami i wywiadowcami agencie J23
                            • kubusala Re: Do allax2 nie kłam 15.03.05, 07:49
                              Katjuszka a z Tobą to wogóle jeszcze ktoś chce rozmawiać?? Ja rozumiem
                              wszystko, ale wklejanie i robienie zametu na forum aborcja to jest świństwo! na
                              co liczysz na medal??? tam są kobiety po przejściach, a Ty kłapiesz jęzorem i
                              nie zastanawiasz sie nad konsekwencjami, na forum strata dziecka tez byłaś???
                              Ja wszystko rozumiem, padły słowa, które paśc nie powinny, ale takimi
                              aferzystkami jak Ty to się brzydzę.
                              • katjuszka2 Re: Do allax2 nie kłam 15.03.05, 07:54
                                To wy robiłyście sobie żarty z forum aborcja.Trzeba być zupełnie bez uczuć żeby
                                w tak bezczelny sposób podpuszczać kobiety które cierpią.
                                • maxim31 Re: Do allax2 nie kłam 15.03.05, 08:17
                                  A kim Ty tu jesteś? Dyrektorem cyrku?
                                  • maxim31 [...] 15.03.05, 08:21
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 08:10
                          Nie bądź taka poważna, bo słowo absurd stanie się dla Ciebie abstrakcją!P
                          • maxim31 Re: to było do anulki.p n/t 15.03.05, 08:11
                          • anulka.p Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 09:24
                            Taa, nie ma to jak odwrocić kota ogonem. Ale może i rzeczywiście staję się
                            coraz bardziej poważna w miarę rozwoju tej akcji, bo widzę jak z hukiem upadają
                            takie pojęcia jak dobre obyczaje, kultura czy po prostu zwykła ludzka
                            przyzwoitosć. Za to doskonale się mają brak jakichkolwiek skrupułów, chamstwo i
                            specyficznie pojmowana "szczerość" - czyli ostro walimy co o kim sądzimy, ale
                            tylko wtedy jak ten ktoś nie moze tego przeczytać. A jak sprawa się już rypła,
                            no to usiłujemy wmówic, że to nie tak i tylko wszystkim się źle wydaje, i nie
                            potrafią przeczytać prostego tekstu ze zrozumieniemsmile
                            • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 09:30
                              Ale kto wg Ciebie okazał się niekulturalny? Te, które w prywatnej rozmowie
                              wymieniły poglądy czy ta która to wszystko wywlokła?
                              • starucha121 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 09:35
                                > Ale kto wg Ciebie okazał się niekulturalny? Te, które w prywatnej rozmowie
                                > wymieniły poglądy czy ta która to wszystko wywlokła?

O rany! Co za licytacja kto jest bardziej jakiś tam - wszystkie jesteście
                                siebie warte!
                                • maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 09:53
                                  Nie wrzucaj mnie, proszę, do jednego wora z katjuszą (ksywa fasola), ok?
                                • bobasia1 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 09:56
                                  No cóż, wypowiem się. Dostanie mi się, ale co tam... Tak, z wypiekami na twarzy
                                  czytam te posty. Dreszcz niezdrowego podniecenia przyszył moje ciało i nie mogę
                                  się otrząsnąć... Dziewczyny zlitujcie się! Drogie Mamy nietypowe! Haniebny czyn
                                  Fasolki (czy jak tam się zwie..) obnażył Waszą nietypowość, czego najlepiej
                                  dowodzi Wasze oburzenie. Jesli ma się odwagę wypowiadać swoje opinie bez
                                  skrępowania, to trzeba mieć odwagę, by się do tego przyznać. (Nawiasem mówiąc
                                  szczerość nie jest usprawiedliwieniem dla chamstwa...). Drogie eMamy, czy
                                  naprawdę forum Mam nietypowych nabiera atrakcyjności za sprawą swojej
                                  niedostępności dla postronnych. Dla mnie to żadna nobilitacja. Mam szacunek dla
                                  odmiennych zdań, podziwiam osoby umiejące bronić swego stanowiska. Niektóre
                                  Mamy z obu forów próbują rzeczowo argumentować, ale emocje sprowadzają te
                                  dyskusje do poziomu przepychanki na bazarze. Przykre to...
                                  • lola211 Re: bobasiu- pieknie to ujelas! nt 15.03.05, 11:57
                                    • bobasia1 Re: bobasiu- pieknie to ujelas! nt 15.03.05, 12:22
                                      Tak mi się jakoś... Dziękuję i pozdrawiam.
                              • mwarszaw1 Własnie wróciłam od wujka 15.03.05, 09:36
                                mistrza cietej riposty i wiecie co mi poradził, buahahahahahaha!!!!
                                Wiecie...hehe
                                • gagunia to co zwykle, czyzby? :) 15.03.05, 09:37

• mwarszaw1 ychy :) 15.03.05, 09:40
                              • wegatka Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 10:33
                                To chamskie obsmarowywanie, szydzenie i ubliżanie nazywa się teraz ładnie
                                wymianą poglądów?
                                • michiko Rna tym forum chyba tak to sie zwie... fuj 15.03.05, 10:35

• maxim31 Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 15.03.05, 10:47
                                  Wegatko, dla mnie wymiana poglądów oznacza wymianę zdań oraz opinii w jakimś
                                  temacie. Czyż nie?
                                  Abstrahując od treści zawartej w dialogu z forum ukrytego dla mam nietypowych,
                                  cały czas podkreślam, że fasola zrobiła wszystkim dobrze, i określę to tak -
                                  zrobiła dobrze rozmawiającym jak i tym, które były tematem rozmów. I dziwię
                                  się, że tego nie widzicie.
                                  Dlatego uważam, że konfidentów, zwłaszcza w naszym kraju, gdzie została
                                  opublikowana w internecie "lista Wildsteina" i przez x lat panoszyło się
                                  donosicielstwo w imię lepszej sprawy,powinno by napiętnowane i potępione.
    • umasumak Do Kubusala i Allaxx 15.03.05, 10:21
      To jest moja ostatnia wypowiedź w tej sprawie.

KUBUSALO - owszem, nie jestem moderatorem, ale nawet nie będąc nim, w
      sytuacjach kiedy znajduje się tzw kozioł ofiarny, zwykła ludzka przyzwoitość i
      empatia nakazuje mi wstawić się za tą osobą. Być może to śmieszna, nie modne,
      nie trendy, ale tak już mam i nic na to nie poradzę. Jeszcze raz pytam: Czy to
      jest powód, aby nazywać mnie lizusem, oszołomem, moherowym beretem i idiotką?
      Co do Twoich wypowiedzi na temat Joasiiik. Nigdy nie napisałam, że były
      chamskie, a moje riposty w naszych sporach, miały być wyrażeniem mojego zdania
      i mam nadzieję, że nigdy Ci w niczym nie uchybiłam.

ALLAXX - Po pierwsze, forum mam nietypowych, było mi zupełnie obojętne, aż do
      ostatniej soboty. Co więcej nawet się nie orientowałam, kto dokładnie na nim
      pisze. Było mi to do tego stopnia obojętne, że nawet nie zdawałam sobie sprawy
      z jego statusu (czyli z tego, że jest ukryte). Tak więc Twój zarzut, że jakoby
      nienawidzę dziewczyn z tego forum, jest absurdalny. Wiele z nich wyświetla się
      mi na zielono.
      Po drugie. Żeby wszyscy reprezentowali mój poziom złośliwości i tylko w
      sytuacjach, gdy normalne środki komunikacji nie zdają egzaminu, to wierz mi,
      forum byłoby dużo milszym miejscem, że tak nieskromnie powiem.
      Po trzecie, nic mi po Twoim PRZEPRASZAM (widać z daleka ile ironii w tym
      słowie), skoro wiem, że prawdopodobnie jednocześnie obsmarowujesz mnie na forum
      ukrytym w niewybrednym tonie.
      Po czwarte, Wieczna jest bardzo sympatyczną osobą i wielu sprawach się z nią
      zgadzam (chociaż zapewniam Cię, że i między nami były spory w polemikach), to
      jednak daleko jej do miana "Rydzyka" na forum MMiŚ, czy na emamie.
      Po piąte, moderatorem nie chciałam być i nie chcę - jestem na to zbyt
      leniwa wink, do wiekszości wątków nawet nie zaglądam, a te, które otwieram czytam
      zazwyczaj wybiórczo. Jaki zatem byłby ze mnie moderator?
      • kubusala Re: Do Kubusala i Allaxx 15.03.05, 10:37
        Nic dodać, nic ująć smile
    • michiko dziwię się sakadzie ze bierze w tym bagienku udzia 15.03.05, 10:49
      ł. A jakiś czas temu nie mogła sobie poradzić z nartętna koleżanka i jej
      kolesiem -dresie. a okazuje sie ze wygadana....do bólu.
      jak to ludzie się kamuflują
      • cocollino1 a ja się ciesze.... 15.03.05, 11:10
        ze nie mam pojecia ktore mamy sa z nietypowych ktore z sympatycznych i ktora na
        kogo co powiedziala. Mniej wiesz, lepiej spisz. Dajcie dziewczyny spokoj, toz
        jak ktoras babka wejdzie tu poraz pierwszy i zobaczy co tu sie dzieje, to z
        pewnoscią nie wejdzie tu juz drugi raz.A szkoda.
        • ula_max Re: a ja się ciesze.... 15.03.05, 11:56
          Ja też. Cieszę się, że kompletnie nie wiem o co tu chodzi i tak naprawdę mnie
          to nie interesuje. Jak każda babka lubię sobie poplotkować, ale tak zeby nie
          urazić czyiś uczuć. Mam to gdzieś że ukrywajac się pod nickiem mogę dokopać tej
          czy tamtej, ale nie chcę. Miejcie dziewczyny klasę i elegancję nawet w
          wirtualu!
      • hancik5 Re: dziwię się sakadzie ze bierze w tym bagienku 15.03.05, 13:34
        Jakie te baby są głupie, litości. To już się za Gosię wzięły...Typowe
        przekupki. Dobrze, że to wyszło....
        • czajkax2 wiadomo ze jak duży wątek to jakaś chryja 15.03.05, 14:01
          Nie wiem o co chodzi,ale tez sie dopisze a cosmile Nie wiem które mamy są z
          jakiego forum,nawet nie wiem co too te MMiS czy jakos tak. I luz bluessmile
          • monkastonka ale czad :))))))))))) 15.03.05, 15:52
            POdział na dwa obozy mamy takie mamy siakie
            świete niezły ubaw

• smutek8 Re: wiadomo ze jak duży wątek to jakaś chryja 16.03.05, 22:53
            Tragikomedia.
            A ja myślałam, że wątek o teściowych jest niedelikatny...
    • yenna_m Re: dlaczego kasujecie demaskowanie szpiega? 16.03.05, 00:45
      Gdy byłam w wieku przedszkolnym, pocięłam się z koleżanką z podwórka.
      Padły między innymi takie argumenty w obopólnej dyskusji:
      - A twoja mama jest gruba jak beczka.
      - A twoja mama jest chuda jak patyk.
      - A ty jestes... i te de - spirala błyskawicznie nakręcająca się i długotrwała.

Matka, zaraz gdy się tylko dowiedziała, co się stało, wzięła mnie za szmaty, do
      matki tej dziewczynki, i kazała mi ją przeprosić. I tę dziewczynkę rownież.

I myślę, że tej lekcji, dawanej zwykle dzieciom w wieku przedszkolnym
      ewentualnie wczesnoszkolnym, zabrakło co niektorym dorosłym kobietom piszącym
      na tym forum.
      I myślę sobie, że wiele te panie mogłyby się od dzieci w wieku przedszkonym
      nauczyć....

Wstyd. Po prostu.
      • semijo Re: Już teraz wiem po co ludzie zamykają fora:) 16.03.05, 02:00
        A tak na poważnie nie dziwią mnie wrzaski pań nietypowych. Próbują krzykami i
        wyzywaniem zagłuszyć to co już zostało powiedziane. Nie od dziś wiadomo że
        najlepszą obroną atak. Wywlekanie postów to nie jest zacny proceder, ale tylko
        w momencie gdy ujawnia jakieś konkretne problemy danej osoby, które powinny
        zostać w tajemnicy albo wykorzystuje je w inny sposób. Dobrze się stało że te
        posty wyszły...aha ciekawa definicja szpiega//czyli jak sąsiad tłucze żonę to
        panie nietypowe nie reagują. Rozumiem: Wolnoć,Tomku W swoim domku.
        • maxim31 Re: Już teraz wiem po co ludzie zamykają fora:) 16.03.05, 10:47
          A, powiedz mi Semijo, proszę, w którym miejscu wywleczonego podstępem wątku
          były informacje dot. zagrożenia czyjegoś życia? Jak dla mnie to działanie
          podstępem bez podania ważnych przyczyn (ww.)jest nieakceptowalne.
        • wegatka Re: Już teraz wiem po co ludzie zamykają fora:) 16.03.05, 12:37
          Semijo, nic do dać, nic ująć.
          • katse Re: Już teraz wiem po co ludzie zamykają fora:) 16.03.05, 13:04
            fora zamkniete maja to do siebie, ze osoby tam piszace maja zaufanie do innych
            ze nikt nic nie wywlecze...
            ale czesto sie zdarza ze jednak cos tam sie przedostaje.
            tym bardziej ze spotykamy sie nie tylko na forach edzieckowych, widze znajome
            nicki na roznych zamknietych forach gazety. ja wyznaje zasade ze to co czytam
            na jednym nie przenosze na drugie. czasem mi ciezko bo bywam na zamknietych
            niedzieckowych, gdzie sa bardzo zlizone nicki...z roznych powodow zaklada sie
            zamkniete.

fajnie ze sakada zalozyla swoje forum, ale raczej powinna bardzo dbac o to by
            tresci nie przedostawaly sie gdzie indziej.

ale skoro sie juz pewne sprawy wydostaly sakada jako moderatorka powinna
            postarac sie sprawe wyjasnic, bo skoro ktos sie poczul obrazony...

pamietajmy ze forum nie jest miejscem zupelnie anonimowym, pokazujemy swoje
            zdjecia, pokazujemy swoje dzieci, znane sa nasze IP.

to tylko taka ogolna uwaga, do wszystkich piszacych. pamietajmy ze internet
            moze bardzo szkodzic.

Pozdrawiam emamy, nietypowe mamy i mmis.

K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka