mamazuzika 24.04.05, 13:11 to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:20 mamazuzika napisała: > to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac? Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:25 18lipcowa napisała: > mamazuzika napisała: > > > to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac? > > Ja. Zaczełam się ujawniać bo pozazdrościłam innym ,ze pokazuja swoje fotki na zobaczcie itp. Ja dzieci pokazac nie moge bo ich nie mam, w takim razie pokaże siebie.Wprawdzie fotka jest niezbyt wyraźna i wiele tam nie widać, ale za jakiś czas pewnie ją zmienię. > > Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:37 aari napisała: > Więcej więcej ..... to proszę na bieżąco sygnaturki śledzić... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 14:21 gustowny łańcuszek ma ten twój facet. czy to ten sam, który rzygał na widok moich zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 14:33 Matko,ależ z ciebie laska. Poważnie,aż mnie zatkało I troszkę pozazrościłam. Lubię popatrzeć na łądne kobiety,a ty zdecydowanie do nich należysz. Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:57 Poraz kolejny mnie rozczarowałaś,,,,,,zupełnie przeciętna a może zdjęcie jedno z dorszych wstawiłaś? A gdzie ta uroda o której pisałaś soory stara nie jestem złośliwa naprawde ale mam inne pojęcie o urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:07 janet3 napisała: > Poraz kolejny mnie rozczarowałaś,,,,,,zupełnie przeciętna a może zdjęcie jedno > > z dorszych wstawiłaś? A gdzie ta uroda o której pisałaś soory stara nie jestem > złośliwa naprawde ale mam inne pojęcie o urodzie Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieściła zdjęcie największej piękności świata.... Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 mylisz się 24.04.05, 17:15 > Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieściła > zdjęcie największej piękności świata.... Naprawde się mylisz nie jestem złośliwa, nie lubie Cię to fakt ale staram się byc obiektywna lipiec,,,,,,nie jesteś brzydką babką ale napewno nie piękną jak się sama określasz.Sama wkręciłaś wszystkim film że jesteś zajebista i taką sobie Ciebie wyobraziłam a tu pudło, to moje zdanie zupełnie przeciętna jak wiele kobiet > Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: mylisz się 24.04.05, 17:15 janet3 napisała: > > Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieś > ciła > > zdjęcie największej piękności świata.... > > > Naprawde się mylisz nie jestem złośliwa, nie lubie Cię to fakt ale staram się > byc obiektywna lipiec,,,,,,nie jesteś brzydką babką ale napewno nie piękną jak > się sama określasz.Sama wkręciłaś wszystkim film że jesteś zajebista i taką > sobie Ciebie wyobraziłam a tu pudło, to moje zdanie zupełnie przeciętna jak > wiele kobiet > > masz prawo do swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: mylisz się 24.04.05, 18:01 w sumie miałam nie zabierac głosu ale co mi tam... zgadzam sie z tobą janet w 100% jesli lipiec byłaby piekna to ja pewnie też bo brzydsza od niej na pewno nie jestem... ale ja sie za piękną absolutnie nie uważam... uwazam że jestem przeciętna - zwłaszcza po przebudzeniu hehe ale jak sie umaluje , uczesze i ubiore to wygląda to całkiem ok a piękne kobiety to widziałam - owszem - ale zazwyczaj w tv... a na ulicach to spotykam czasami bardzo ładne... pytałam mojego faceta - powiedział że nie brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:03 jakie ma IQ to chyba trudno ze zdjęcia wywnioskować ale jesli o wygląd chodzi to bardzo przeciętny... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: O matko święta wpadne w samozachwyt 24.04.05, 19:33 Wiesz, jak pisałaś, że jesteś piękna, to wyobrażałam sobie brunetkę o wyrazistym spojrzeniu, ciemnej oprawie oczu, ponętnej, figurze modelki i delikatnej cerze, po prostu ideał... Dla mnie, jesli ktoś o sobie sam mówi, że jest piękny to mu wierzę. Nawet poczułam się zwykłą szarą mamą. ale jak zobaczyłam przed chwilą twoje zdjęcie to odczułam, że jesteś przeciętna, ale mało tego, nie masz pojęcia o samokrytyce. Ale dziękuję ci, bo dzięki temu stwierdzam z czystym sumieniem, że powinnam o sobie myśleć, że jestem bardzo atrakcyjną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 15:55 Zdjęcie btw cienkiej jakosci zapewne z webcam, przedstawiają ładną kobiecą twarz to tyle ,dla mnie nie mówi nic nawet o atrakcyjnosci a co dopiero o zniewalającym wyglądzie czy pięknie.Imponuje mi uroda ale w dobrym wydaniu poza ładnymi niebanalnymi rysami twarzy ,to kobieta dobrze ubrana ,mająca styl i klase, odpowiedni do typu urody makijaz, nienaganną sylwetkę... tak naprawde nie wiem co sobą prezentujesz drogi lipcu aby sie toba zachwycac wraz z anonimową społecznoscią internetową.Jest full kobiet ktore natura obdarzyła urodą czytaj ładną buzią ,lecz nie wszystkie wyglądają dobrze, wiele takich spotykam z racji zawodu są przestrojone ,tandetne,zle ubrane ,niby ładna buzia jak sie przyjzysz ale oprawa tak fatalna ze ta uroda gdzies niknie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:07 fioolka napisała: > Zdjęcie btw cienkiej jakosci zapewne z webcam, przedstawiają ładną kobiecą > twarz to tyle ,dla mnie nie mówi nic nawet o atrakcyjnosci a co dopiero o > zniewalającym wyglądzie czy pięknie.Imponuje mi uroda ale w dobrym wydaniu poza > > ładnymi niebanalnymi rysami twarzy ,to kobieta dobrze ubrana ,mająca styl i > klase, odpowiedni do typu urody makijaz, nienaganną sylwetkę... tak naprawde > nie wiem co sobą prezentujesz drogi lipcu aby sie toba zachwycac wraz z > anonimową społecznoscią internetową.Jest full kobiet ktore natura obdarzyła > urodą czytaj ładną buzią ,lecz nie wszystkie wyglądają dobrze, wiele takich > spotykam z racji zawodu są przestrojone ,tandetne,zle ubrane ,niby ładna buzia > jak sie przyjzysz ale oprawa tak fatalna ze ta uroda gdzies niknie. Ale to nie w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:16 > > > Ale to nie w moim przypadku. > Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz , jak wygląda twój makijaz, sylwetka, napisz kto jest twoją modową ikoną,choc to tylko słowa i tworzony do nich obraz moze zrozumiem ten twoj autozachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:22 > Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz , Gdzie, tzn firmy? Nie lubię firm, nie jestem snobką no i nie stać mnie na firmowe ubrania. Kupuję to co mi się podoba i co na mnie ladnie leży, ukrywa wady i podkreśla zalety, a nie to co jest modne i powszechnie uznane za ładne. Ubrania wybieram proste, klasyczne, nie szokujące, nie krzykliwe. Nie chodze w mini, w bluzkach z dekoltami po pas. Kolory :biel, czerń, bordo, lubię czerwień. jak wygląda > > twój makijaz, Ostrzej maluję się tylko na specjalne okazje. Ostrzej znaczy -cien do powiek, kredka. Na codzien, tusz do rzęs, podklad i róz. sylwetka, Sylwetka jest normalna. Jestem proporcjonalna, nie jestem ani grucha ani jabłko. Tyję wszędzie i jak chudnę to też wszędzie po równo. Nie jestem skapciala, jestem bardzo energiczna, stąd i moja sylwetka przedstawia sie ciekawie, co nie znaczy ze bym troche nie zmienila. napisz kto jest twoją modową ikoną,choc to tylko słowa Nie mam ikonowej mody bo modą się mało interesuję. > i tworzony do nich obraz moze zrozumiem ten twoj autozachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:24 18lipcowa napisała: > > > Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz , > > Gdzie, tzn firmy? > Nie lubię firm, nie jestem snobką no i nie stać mnie na firmowe ubrania. Kupuję > > to co mi się podoba i co na mnie ladnie leży, ukrywa wady i podkreśla zalety, a > > nie to co jest modne i powszechnie uznane za ładne. > Ubrania wybieram proste, klasyczne, nie szokujące, nie krzykliwe. Nie chodze w > mini, w bluzkach z dekoltami po pas. Kolory :biel, czerń, bordo, lubię czerwień Dodam że mój ulubiony styl to styl albo elegancki, to np w pracy, bardziej odkrywam sie tylko na wyjątkowe imprezy, a na codzien lubie wygodny luz sportowy. Ale co to ma do rzeczy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oladl2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:55 Święta prawda, że zwierzęta upodobniają się do swoich właścicieli ))))))))))))) Macie identyczne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:06 co robisz na tym forum jeżeli nie masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:09 tusia21 napisała: > co robisz na tym forum jeżeli nie masz dzieci? a nie wiem, jakos tak się przyzwyczailam. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:14 Może chcesz mieć w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:16 tusia21 napisała: > Może chcesz mieć w najbliższym czasie? NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:19 Co jest takiego ciekawego w rozmowach matek zachwycającech się np. pierwszą kupką dziecka dla kogoś, kto nie ma dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:17 A ja się miło rozczarowałam - ładną masz buzię ( bo na razie tylko tyle widziałam na zdjęciach ))i fajnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
oladl2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:26 asiaasia1 napisała: > A ja się miło rozczarowałam - ładną masz buzię ( bo na razie tylko tyle > widziałam na zdjęciach ))i fajnego faceta Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się dziwić, takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:56 A skąd wytrzasnęłaś jego IQ , ze zdjęcia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu po łańcuchu? 24.04.05, 18:06 ubiór chyba nie świadczy o tym jaki kto jest... a co do piekna to najwazniejsze jest żeby byc pieknym wewnętrznie - a to jest bardzo trudna rzecz... jak dla mnie "koleżanka" lipiec nie ma ani piekna zewn. ewentualnie "ładność" a tym bardziej wewnętrznego... to nie miało być złośliwe , to poprostu mój punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sapulka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:05 Raczej sie nie wypowiadam w tego typu wątkach ale post oladl2 mnie wkurzył. Lipiec pokazała swoją twarz. obejrzałam, stwierdziłam, że ładna dziewczyna i tyle (chociaż każdy może mieć ionne zdanie na ten tamet) Po co od razu chamskie komentarze na temat jej partnera? Nie rozumiem. Nie wszystcy musimy się z podlądami Lipca zgadzać (sama zresztą mam czasem odmienne zdanie), ale to nie znaczy, że mamy od razu rzucać takimi tekstami jak pani oladl2. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:29 Myślę, że takie ostre komentarze, biorą sie stąd, że sama Lipiec często nas raczy takimi wlaśnie (np. wyśmiewala w niewybredny sposób wygląd dziecka jednej z emam). Skoro jej wolno, to niektorzy odpłacają jej pięknym za nadobne. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:43 I to jest ta piękna 18lipiec? Eee, poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:53 o rany, no znow afera z niczego. Wielkie aj! waj! bo Lipiec zdjecia pokazala... A może to dlatego, że niedziela i nie ma co robić? hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:43 Coś już takiego ta Lipiec ma, że na jej twarz dziewczyny reagują tak, jak nigdy nie zareagowałyby nawet na moją gołą d... ) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Do Kawki 24.04.05, 20:01 Może dlatego, że Ty nigdy nie pisałaś jaka Twoja goła d... jest przepiękna? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:44 To fakt - ja te znowe dzisiaj umieściłam na Zobaczcie i jakoś nikt z tego powodu zamieszania nie robi )) hehe ... no ale co tam - to tylk ozdjęcia ciężąrówy i jej dzieci hehehe A tak poważnie .. to właśnie chciałabym więcej fotek zobaczyć, żeby móc sięokreslić - bo po tej niewiele widać .. ładna kobitka może jest, tylko zdjątko mało wyraźne. Lipiec daj jakieś ostrzejsze zdjęcia - daj sie zobaczyć w całej okazałości - masz jakieś fotki z cała sylwetką ?? Nie tylko buzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:08 Aari, specjalnie obejrzałam Twoje zdjęcia i mnie się bardziej Ty podobasz niż Lipiec na tym ostatnim czarno-białym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:15 mik5 dzięki Ja zawsze narzekałam, ze mam oczy trochę przymałe ... to znaczy chciałabym mieć większe )) hehe A figurka ... no jak w ciąży nie jestem to w sumie laska ) chyba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edytaon Re: hej lipcowa!? 26.04.05, 03:11 uwazam ze masz charakter i bronisz swoich opini czasami moze zbyt nachalnie ale to jest Ok pozdrowionka piesek jest fajny edyta Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: hej lipcowa! 24.04.05, 19:01 Nie czytałam wszystkich wpisów, ale w sumie do niczego mi to niepotrzebne akurat w tym przypadku, a zapewne niezła pyskówka już się rozkręciła. Lipiec jesteś ładną kobietą, taka jest moja wersja i takiej będę się trzymała Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 19:57 To jest o wiele wyraźniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 19:59 18lipcowa napisała: > To jest o wiele wyraźniejsze. > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:08 Zwykłą normalną dziewczyną, które mija się codziennie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:12 tygrysiaczek2 napisała: > Zwykłą normalną dziewczyną, które mija się codziennie na ulicy. Wiem wiem wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:18 To jeśli wiesz, to dlaczego ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś piękna?Rodzaj prowokacji czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:21 tygrysiaczek2 napisała: > To jeśli wiesz, to dlaczego ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś piękna?Rodzaj > prowokacji czy co? No bo jestem piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:37 Powiem tak .... dziewczyna ma prawo uważać się za piękną ... dlaczego ? - Bo to rzecz gustu. Dziewczyny tu piszą ze jest ładna, normalna, przeciętna i tak dalej a Ona uważa się za piękną - no i ok. ma dziewczyna do tego prawo - dzięki temu jest zapewne szczęśliwsza Ja uważam,że jest ładną, sympatycznie wygladającą dziewczyną i nie bedę tu peanów uskuteczniać. Staram się być bardzo obiektywna - nie wiem czy się udaje. Nie mniej jednak faktycznie macie rację, że patrząc na zdjęcia kobitki, która pisze wcześniej,że jest taka piękna porównuję ze swoimi i ..... hehe rzeczywiście jestem podbudowana nieźle - bo całkiem fajnie wypadam w tym porównaniu ) hehe zwłaszcza, że jestem ładne parę lat starsza i urodziłam już dwoje dzieci .... a figurka nadal cacy no zobaczymy jak będzie po trzecim - ale nie zanosi się na większe zmiany bo w 36 tygodniu mieszczę się w portki z przed ciąży ( w pupie - bo na brzusiu się nie dopinają ) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:34 Ja mam podobne zdjęcie w dowodzie, ale nie obrobione, jak lipcowe . misiu.foxnet.pl/driadea.jpg Tylko bez głupich odzywek, mowiłam, żem niepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:36 driadea napisała: > Ja mam podobne zdjęcie w dowodzie, ale nie obrobione, jak lipcowe . > misiu.foxnet.pl/driadea.jpg > Tylko bez głupich odzywek, mowiłam, żem niepiękna! Bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: o Driadea... 24.04.05, 20:41 Naprawdę ładna dziewczyna z Ciebie. Nie masz chyba więcej niż 24 latek, zawsze piszesz mądre rzeczy, myślałam, że starsza jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: o Driadea... 24.04.05, 20:45 Dziękuję, to miłe To stare zdjęcie, robione do dowodu kilka lat temu Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:44 driadea ...... fajną masz urodę, a na tej fotce super by pasowały takie japońskie długie szpile do włosów ... hmmm .... faaajna fotka Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 22:30 czego ty Driadea od siebie chcesz?? Jesteś spoko babka,naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 22:39 Po za tym strasznie mnie zaskoczyła ilosć wpisów w tym wątku. Rano było tylko 7 ) No i zszokowała mnie napastliwość co niektórych mam. Normalna rzecz że niektórym się podobają zdjęcia innym nie,ale ton niektórych wypowiedzi to żenada. Tak często jedziecie po Lipiec, a teraz niektóre z was pisały właśnie w takim stylu, jaki u niej krytykujecie. Wstyd. Przyganiał kociól garnkowi,drogie mamy, znacie to? I co jajdziwniejsze,założe się że gdyby to były zdjęcia kogoś innego, to opinie byłyby pozytywniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
polnadroga Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:10 Lipiec jeszcze do strawienia (pewnie dobre foty i retusz na maksa), ale koleś- obleśny totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:11 nieeee no rzeczywiście ładna jesteś - podobnaś zresztą do mojej siostry - i to baaardzo. Lipiec może to niedyskretne pytanie - ale ile Ty masz lat ?? Ciekawa jestem o ile jesteś ode mnie młodsza. A psinka Twoja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:12 Mam lat 24 a pies jest mój od lat 11. Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:21 Na tej drugiej fotce wygladasz na taką miłą normalną dziewczynę nadal jak dla mnie nie piękną ale MIŁĄ i sympatyczną i to zdjecie jest dowodem na to jak pozory mogą mylić))Faceta nie komentuje to sprawa gustu a psy bardzo lubię wiec i tu nie zabiore głosu Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:23 janet3 napisała: > Na tej drugiej fotce wygladasz na taką miłą normalną dziewczynę serio? ojejku jak sie ciesze....! nadal jak dla > mnie nie piękną ale MIŁĄ i sympatyczną i to zdjecie jest dowodem na to jak > pozory mogą mylić))Faceta nie komentuje to sprawa gustu a psy bardzo lubię > wiec i tu nie zabiore głosu Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:27 18lipcowa napisała: > serio? ojejku jak sie ciesze....! Lipiec nie ma się z czego cieszyć uwierz mi na słowo,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:27 Tak jak napisałam podejrzewam, że wiele kobiet widząc twoje zdjęcie bedzie uważało się za bardziej atrakcyjne. Bo skoro ktoś, kto jest przeciętny uważa się za pięknego, to kobiety naprawdę wyjątkowej urody, ale skromne będą czuły się piękniejsze. Życzę więcej samokrytycyzmu. A mam jeszcze jedno pytanie: ile ważysz?i ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:32 tygrysiaczek2 napisała: > Tak jak napisałam podejrzewam, że wiele kobiet widząc twoje zdjęcie bedzie > uważało się za bardziej atrakcyjne. Bo skoro ktoś, kto jest przeciętny uważa > się za pięknego, to kobiety naprawdę wyjątkowej urody, ale skromne będą czuły > się piękniejsze. > Życzę więcej samokrytycyzmu. Dzieki, nie potrzeba mi. Znam swoją wartość i swoją urodę i śmiało moge uważac się za ładniejszą niz reszta. > A mam jeszcze jedno pytanie: ile ważysz?i ile masz wzrostu? A jakie to ma znaczenie. Nawet jak podam to pewnie bedzie albo za malo albo za duzo, nigdy w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:36 Nie no, ale jak na mój gust jesteś przy kości troszkę (patrzę po wielkości ramion umięśnionych). Ktoś, kto jest piękny powinien mieć chyba figurę modelki. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:40 tygrysiaczek2 napisała: > Nie no, ale jak na mój gust jesteś przy kości troszkę (patrzę po wielkości > ramion umięśnionych). Ktoś, kto jest piękny powinien mieć chyba figurę modelki. > > Takie jest moje zdanie. tak jestem przy kości. Mam 172 i ważę 89 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:43 89 kilogramów? Nie no, nie wierzę. Myślałam, że koło 70 maksimum Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:44 tygrysiaczek2 napisała: > 89 kilogramów? Nie no, nie wierzę. Myślałam, że koło 70 maksimum przepraszam, przed chwilą sie ważylam. To już 94. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:45 No to Ci współczuję. Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Każdy ma prawo ważyć tyle, ile chce. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:28 O Lipiec chyba wyciągnęła chyba swoją najmocniejszą broń. Jakieś czarno-białe zdjęcie sprzed lat I rzezcywiście chyba podretuszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:34 anulka.p napisała: > O Lipiec chyba wyciągnęła chyba swoją najmocniejszą broń. Jakieś czarno-białe > zdjęcie sprzed lat I rzezcywiście chyba podretuszowane. Taaa, powiedz mi jakie zdjęcie sprzed lat moze mieć 24 latka? Piszesz jakbym miala co najmiej 45 i pokazała zdjęcia z 18 tki. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:38 24 latka - na tym drugim zdjęciu to jeszcze jeszcze, ale (nie obraź się) na tym pierwszym to myślałam, że masz koło 32 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:40 tygrysiaczek2 napisała: > 24 latka - na tym drugim zdjęciu to jeszcze jeszcze, ale (nie obraź się) na tym > > pierwszym to myślałam, że masz koło 32 lat. serio? może pomyślę o liftingu... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipca Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 25.04.05, 09:56 O peelingu raczej. Jęzora. 18lipca TO JA Odpowiedz Link Zgłoś
kasssannndra Re: tygrysiaczek 24.04.05, 23:20 Chetnie zobaczyłabym twoje zdjęcie i oceniła ile masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:38 Do 45 to mi baardzo daleko. A wiesz, zdjecie dowodowe to się chyba robi do dowodu, czyli właśnie coś koło 18. Poza tym widac, że to zdjęcie ma już parę latek. Ale mi to nie przeszkadza, nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:41 anulka.p napisała: > Do 45 to mi baardzo daleko. A wiesz, zdjecie dowodowe to się chyba robi do > dowodu, czyli właśnie coś koło 18. Poza tym widac, że to zdjęcie ma już parę > latek. Ale mi to nie przeszkadza, nic a nic No wiesz, dowód można co roku wymieniać, no nie? Ba nawet co 2 dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:42 Anulka, bez przesady. Lipiec dla niektórych jest piękna, dla innych nie jest. Piękno jest względne. Mnie osobiście się podoba, chociaż fanką jej nigdy nie będę. Nie sądzę, żeby fotka była sprzed lat - wszak Lipiec jest młoda, a zdjęcie nie przedstwia szesnastolatki, tylko dziewczynę dwudziestoparoletnią. Czepić się tu akurat nie ma czego. Do Lipiec - rzeczywiście jesteś bardzo ładna, w co zresztą nigdy nie wątpiłam. Ale na "wredne suczysko" (tak się kiedys określiłaś , nie wyglądasz wcale. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:48 Umo - ja dzisiaj bardzo zgodna jestem i moze rzeczywiście masz rację. Gdybym choć trochę ufała Lipiec to bym jej sie zapytała - ile lat ma na tym zdjęciu? Ale się nie zapytam Myślę, ze jednak chyba to zdjęcie jest sprzed kilku lat, no bo jednak na tych nowych kol. Lipiec wygląda mocno inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:56 anulka.p napisała: > Umo - ja dzisiaj bardzo zgodna jestem i moze rzeczywiście masz rację. Gdybym > choć trochę ufała Lipiec to bym jej sie zapytała - ile lat ma na tym zdjęciu? > Ale się nie zapytam Myślę, ze jednak chyba to zdjęcie jest sprzed kilku lat, > > no bo jednak na tych nowych kol. Lipiec wygląda mocno inaczej. Naprawde musze isc na lifting. To juz 2 taka opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Do Umy. 24.04.05, 20:54 umasumak napisała: > Anulka, bez przesady. Lipiec dla niektórych jest piękna, dla innych nie jest. > Piękno jest względne. Mnie osobiście się podoba, chociaż fanką jej nigdy nie > będę. Nie sądzę, żeby fotka była sprzed lat - wszak Lipiec jest młoda, a > zdjęcie nie przedstwia szesnastolatki, tylko dziewczynę dwudziestoparoletnią. > Czepić się tu akurat nie ma czego. Uma Ty powinnaś wiedziec o co chodzi w tym wszystkim bo kumata baba jestes. Wiesz zapewne ze wątek o mojej urodzie to była mala prowokacja. I ten kto sie nabrał, ten się nabrał. Wiedz ze taka osoba jak ja krytyczna, złośliwa jest tez krytyczna wobec siebie. Fakt uwazam się za ładną osobę, ale nie jest to tak jak myślą mamy na tym forum ale robilam sobie jaja i nadal robie. Z resztą nie spodziewałam sie innych odpowiedzi. Za gruba, retuszowana, staro wyglądam, zwykla, przeciętna. No czego się spodziewać. Przeciez nie zachwytów, w koncu mozna mi dokopwać. Wiesz, mam to gdzie i smieje sie z moich dyskutantek. Sama znam swoja wartosc i nic jej nie podważy w tym momencie. O co zakład że gdyby zamiesciła te fotki bez nicka opinie byłyby inne? > > Do Lipiec - rzeczywiście jesteś bardzo ładna, w co zresztą nigdy nie wątpiłam. > Ale na "wredne suczysko" (tak się kiedys określiłaś , nie wyglądasz wcale. > Pzdr No ja na wredna moze nie wygladam ale chociaż psu bys to przyznala!!!! Chodząca wredota... img249.echo.cx/my.php?image=nuka24kt.jpg i druga wredota img164.echo.cx/my.php?image=dowodowe6na.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Do Umy. 24.04.05, 20:56 pies o wygląda na przestrasznonego - takie oczy wylupiaste, hehehe. Psiak fajny, wole większe ale ogólnie zwierzako kocham. Pozdrów Nukę! A komentarze na pewno bylyby inne, wiadomo. Tylko po co to wszystko? Z nudów? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Do Kaliny 24.04.05, 21:07 A skoro już mowa o zdjęciach, Kalino, zdębiałam gdy zobaczyłam Twoje fotki. jesteś b. podobna do mojej dobrej koleżanki i bardzo fajnej dziewczyny, która na imię ma Marlena. Też czarne włosy, podobna fryzura, okularki, i też szczuplutka, 3 minutki takie (co akurat mi się b. podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Do Kaliny 24.04.05, 21:18 hehe...ale ja silna baba jestem wbrew pozorom! Nie raz kolegów na rekę kladlam Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Do Umy. 24.04.05, 21:07 i po co to napisałaś? Zobacz, cóżeś narobiła, od razu wątek padł Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Do Umy. 24.04.05, 21:11 kawka74 napisała: > i po co to napisałaś? Zobacz, cóżeś narobiła, od razu wątek padł Niech pada. Już jestem załamana tymi komentarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka7 Re: Do Umy. 24.04.05, 21:12 A czym tu się załamywać? Obiektywizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Do Umy. 24.04.05, 21:14 obserwatorka7 napisała: > A czym tu się załamywać? Obiektywizmem? Tak i prawdą!!!!)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do Umy. 24.04.05, 21:18 18lipcowa napisała: > > No ja na wredna moze nie wygladam ale chociaż psu bys to przyznala!!!! No tak, piesek ma coś wrednego w spojrzeniu > > > > > Chodząca wredota... > img249.echo.cx/my.php?image=nuka24kt.jpg > i druga wredota > img164.echo.cx/my.php?image=dowodowe6na.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:42 Ale jazda! Znów coś się dzieje na forum. Lipiec - ładna buźka, ale charakterek wredny, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina a najśmieszniejsze, 24.04.05, 20:46 że ja Cię, Lipcowa, kojarzę... ale numer! kto by pomyślał; w każdym razie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: a najśmieszniejsze, 24.04.05, 20:55 neospasmina napisała: > że ja Cię, Lipcowa, kojarzę... > ale numer! > kto by pomyślał; > w każdym razie pozdrawiam! Mnie? Możliwe, kiedyś wysyłałam juz fotki na priva. A jak nie stąd to skąd? Bo mnie ciekawość zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:51 natiz ... i o to chodzi ) znów jest co śledzić hihi pozdrawiam cieplutko Aari ( wioleta - mama Kuby, Krzysia i ... fasolki Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:14 buzia nawet nawet ale żeby piękna???? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:16 rendziak napisała: > buzia nawet nawet ale żeby piękna???? nooo piękna, Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: do rendziak 24.04.05, 21:21 Ta Wiktoria to była Twoja????Przepraszam, ale zajrzałam na tę stronę i tak mnie za serce ścisnęło.... Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak Re: do rendziak 24.04.05, 21:22 tak...to była moja córeczka z pierwszej ciąży....... teraz mam córeczkę aniołka i synka łobuza::)) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:21 rendziak napisała: > boshhh ales mi dowaliła...... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:26 Lipiec czy ty nie masz serca?Albo chociaż rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:29 tygrysiaczek2 napisała: > Lipiec czy ty nie masz serca?Albo chociaż rozumu? Lipiec ile ważysz? Lipiec czy masz serce? A co do do jasnej anielci? teleturniej? Odpowiedz Link Zgłoś
anhu Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:33 tygrysiaczku - a co ty się tak czepiasz tej Lipcowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:37 ok. Juz o nic nie zapytam. Bo wyczuwam u niej napływ hormonów męskich (androgenów) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:42 tygrysiaczek2 napisała: > ok. Juz o nic nie zapytam. Bo wyczuwam u niej napływ hormonów męskich > (androgenów) a to całkiem możliwe, jeszcze niedawno miałam coś z mężczyzny w sobie,,,jeśli oczywiście rozumiesz co mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:44 Pewnie, że rozumiem. Włosy na klatce piersiowej czy zarost na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:45 tygrysiaczek2 napisała: > Pewnie, że rozumiem. Włosy na klatce piersiowej czy zarost na twarzy? zgaduj dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:48 )))))))))))))))))))))))) oj Lipiec, wredoto jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:50 Oj dziewczyny nie przesadzajcie. Nie kłóćcie się .. nie warto jeszcze wątek pójdzie .. noooo Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Lipcowa 25.04.05, 08:23 A w którym miejscu to coś z mężczyzny miałaś (sorki za niedyskretne pytanko) Czyżby mały seksik był? Hihi, sprytna bestia! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 16:09 A naprawdę interesująco zrobi się dopiero wtedy, gdy okaże się, że Lipcowa to tak naprawdę ojciec młodego człowieka z łańcuchem, którego widać na zdjęciu z niebrzydką skądinąd dziewczyną )) Ja Was wszystkie pozdrawiam, emamy i eniemamy! Zona Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern I co z tego, Lipcowa... 25.04.05, 10:10 ...że buzia ładna, skoro dusza brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:56 Noooo, Lipiec, piknie, piknie A słyszała o gwałcicielach, psychopatach i inszych dewiantach? Ciekawam czy wielu już ostrzy sobie na Ciebie ząbki Pzdr P.S. Brwi najlepiej regulować u kosmetyczki. Ponoć Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 22:01 virtual_moth napisała: > Noooo, Lipiec, piknie, piknie > > A słyszała o gwałcicielach, psychopatach i inszych dewiantach? Ciekawam czy > wielu już ostrzy sobie na Ciebie ząbki No ale adresu nie podałam )) > > Pzdr > > P.S. Brwi najlepiej regulować u kosmetyczki. Ponoć No a brwi lewej nie miałam wtedy, to skutek wypadku, przeciętego luku i blizny. Teraz juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 01:04 Zawsze mnie bardzo denerwowały Twoje wypowiedzi na temat dzieci, i uważam tak jak inne mamy, że masz dużo kompleksów, stąd ta Twoja złośliwość i prowokacje, ale muszę przyznać, że jesteś śliczną dziewczyną. Inne mamy są po prostu złośliwe albo zazdrosne, stąd ich nieprzychylne komentarze. Poza tym uważam że dużo bardziej nieskromna jest aari, niż Ty. Ja do brzydkich nie należę, ale nie potrafiłabym pisać o sobie w samych superlatywach. Uważam, że nie mogę być w stosunku do siebie obiektywna, choć bym nie wiem jak się starała. Jak każda z nas zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:44 Przepraszam a co ja zrobiłam takiego ?? Nieskromna - a co to skromność to obowązek ? Nie przechwalam się - nie uważam się za njapiękniejsze cudo na świecie. Ale wogóle nierozumiem jaki to ma zawiązek z tematem! No sorry ale nierozumiem teraz najazdu na mnie, coś złego zrobiłam ??? A co do komentarzy to z mojej strony nie zauważyłam, żadnego nieprzychylnego !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Skandal ;-)!!!! 25.04.05, 09:22 No bo jak można TAK wyglądać w trzeciej ciąży, a na dodatek jeszcze się FOTOGRAFOWAĆ ))! Oj Aari, Aari, Ty Nieskromna.... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 10:15 Związek z tematem jest. Nie miałam zamiaru Cię obrazić, przeczytałam Twoje wypowiedzi w tym i innych wątkach, i stąd takie a nie inne zdanie na Twój temat. Skromność to nie obowiązek ale cecha charakteru. Nie napisałam, że Ty byłaś złośliwa w stosunku do lipcowej, tylko "inne mamy", a które, to juz one same wiedzą najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:16 i wniosek jeden: ALE MACIE ZRYTE CZAJNIKI! buaaahahahahaha złośliwość, zazdrość, złośliwość, zazdrość. bo przecież wiadomo, ze jednemu się podoba, innemu nie. a poza tym jak to może być, że taka Lipcowa wredota taka ładna! trzeba jej przytrzeć nosa, hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: redmiss 25.04.05, 10:19 Moim zdaniem Lipcowa prezentuje sie najlepiej z nielicznie przedstawionych w tym wątku dziewczyn. Ale oczywiście, to tylko moje zdanie. Każdy może twierdzic, ze Lipcowa jest najbrzydsza. Zawsze trzeba sobie jakoś humor poprawic, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: redmiss 25.04.05, 10:28 no tak, zapomniałam dodać, ze mój wywód był nie do Lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: redmiss 25.04.05, 10:49 maxim .. no i masz rację .. nic w tym dziwnego bo dziewczyna młoda jest. Dzieci nie ma więc ma czas na kosmetyczkę na maseczki itepe i niech sobie jak najdłużej tak ma ( bo to chyba fajne jest ) ... my staruszki z dzieciorkami już nie mamy na takie zabawki czasu - a niektóre kaski ... no cóż .. tak jest. )) A co do złośliwości forumowiczek - hmmm powiem tak - śledzę wypowiedzi - zdarzają sie złośliwe, ale chyba jest ich niewiele - z tego co zauważyłam to większość przyznała, że panna lipiec jest ŁADNA - chyba nie ma w tym złośliwości ??? Owszem pojawiły się komentarze typu eee myślałam, że jesteś ładniejsza ale to dlatego, że w innym watku pisała, że jest piękna ( sama zresztą przyznała,że to była prowokacja z jej strony ) i to są reakcje. Poza tym jeszcze wydaje mi się, ze potrafi się doskonale sama obronić - zresztą to też zawuwazyłam. No. I teraz będzie, że nie dość, żem nieskromna to jeszcze wstrętna złośliwa baba .. ojej Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: aari 25.04.05, 10:51 no i po co się tak ekscytujesz? to juz wszystko było... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: aari 25.04.05, 11:04 aari napisała: > redmissss )))))))))) śledzę Cię )))))))) oj, widzę! źle sie dzieje! ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:21 Redmiss nie ekscytuj się tak dzieczyno, na litość boską. A poza sama napisałaś to co inni - jednym się podoba, innym nie. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:29 dlaczego się nie mogę ekscytować????!! oj, wszystkie panie się ekscytowały i tak "fajnie" pisały, no czemu jak nie mogę????! buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:32 Ale żadna się nie ekscytowała tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:33 Bo redmiss nie umie sie poprawnie ekscytować! Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:36 kazda ekscytacja jest lepsza niz moja... Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 10:38 Aaaa i z moich wypowiedzi wynika, że jestem nieskkromna ?? hehe ciekawe. Poza tym wcale nie uważam, żebym musiała być. Twoja opinia bardzo mnie zaciekawiła - bo większość przyjaciół zawsze mi mówi, że siebie niedoceniam ..... a tu się okazuje, że z moich wypowiedzi można odczytać, że jestem nieskromna ... hmmm dla mnie to jak "zarozumiała" a za taką się nie uważam. Może nie miałaś zamiaru mnie obrazić - ale jednak tak to odebrałam i zrobiło mi się przykro. uma ... no tak ... w sumie masz rację - więcej się nie będę na ulicy pokazywać - no bo w ciąży !!! ehhhh ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat :) 25.04.05, 07:27 Masz nie banalną urodę i coś w spojrzeniu. Jak dla mnie fajnie wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:43 Witam. Obejrzałam zdjęcia i uważam cię za przeciętną dziewczynę- nie wyróżniającą się z tłumu. Myślę, że jestem od ciebie dużo ładniejsza ale nie uważam się za piękną. Jeśli to post napisany dla poprawy samopoczucia to okey. Pocieszę cię- brzydka nie jesteś. Za ideał urody uważam BRIGITTE BARDOT i nie chodzi mi o kolor włosów ale o piękne wielkie oczy, wyraziste pełne usta, zgrabny mały nosek- sama twarz to słodycz,no i ta figura. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:51 silwe !!!!! Mamy ten sam ideał ... ))) Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 08:32 pomimo iz wypowiedzi lipiec czasem, a nawet czesto mnie irytuja (zwlaszcza jak odpowiada nie pytana ) to stwierdzam, mysle ze obiektywnie, ze jest ladna dziewczyna, zaryzykowalabym stwierdzenie ze nawet bardzo. naprawde, i do tego fotogeniczna (czego nie moge powiedziec o sobie ) hihi) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 09:47 Jak dla mnie bardzo ładna dziewczyna, podoba mi się taki typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
sta_mag Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:05 Pokazałaś tylko twarz, a szkoda i tylko to możemy ocenić. Mi się ta twarz bardzo podoba, jest bardzo ładna. Mój mąż powiedział, że taka laleczka, nic w niej drapieżności, ale to kwestia gustu. Żeby ocenić czy ktoś jest piękny, trzeba go chyba zobaczyć na żywo, bo piękno jest też w ruchach, sposobie wysławiania się , uśmiechu. Wyglądasz na bardzo miłą, czy to aby na pewno Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:07 sta_mag napisała: > Pokazałaś tylko twarz, a szkoda i tylko to możemy ocenić. Mi się ta twarz > bardzo podoba, jest bardzo ładna. Mój mąż powiedział, że taka laleczka, nic w > niej drapieżności, ale to kwestia gustu. > Żeby ocenić czy ktoś jest piękny, trzeba go chyba zobaczyć na żywo, bo piękno > jest też w ruchach, sposobie wysławiania się , uśmiechu. Wyglądasz na bardzo > miłą, czy to aby na pewno Ty? No ale ja naprawde jestem bardzo miła! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 17:07 Jedno jest pewne: do szczupłych nie należy . Ciekawe dlaczego tylko twarz pokazuje? Przecież to zaledwie 20% urody. A gdzie reszta ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 17:22 tygrysiaczek2 napisała: > Jedno jest pewne: do szczupłych nie należy . Ciekawe dlaczego tylko twarz > pokazuje? Przecież to zaledwie 20% urody. A gdzie reszta ciała? No przeciez Ci pisalam tygrysiaczku że dobijam już do 100 kilo i chyba nie sądzisz ze bym sie pokazała... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 10:57 No nieźle się ubawiłam czytając dziś ten wątek:..ładna, nieładna..) i to mówią mamy, które za jakiś czas będą musiały dziecku tłumaczyć, że nie powinno się przezywać, wyzywać i mówić,że ktoś jest brzydki, haha. Aż korci by założyć wątek: najgłupsze mamy na forum Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:00 no to brechtamy razem!!! łączmy się w wirtualnym wielkim śmiechu! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Ale się uśmiałam:)))) 26.04.05, 04:03 Ja tez czytam i nie wieze wlasnym oczom....Smiech na tydzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:01 kubusala napisała: > No nieźle się ubawiłam czytając dziś ten wątek:..ładna, nieładna..) i to > mówią mamy, które za jakiś czas będą musiały dziecku tłumaczyć, że nie powinno > się przezywać, wyzywać i mówić,że ktoś jest brzydki, haha. > Aż korci by założyć wątek: najgłupsze mamy na forum Kubusala nie przesadzaj. Nie tylko takie przezwiska były. Było też grubo wyglądasz, tzn dokładnie moje ramiona, staro- tj na 32 lata, ze dobry retusz itp.Wiec nie przesadzaj kochana.Są mamy ktore wspięły sie wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:05 Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:08 iwles napisała: > Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz.... serio ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:18 18lipcowa napisała: > iwles napisała: > > > Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz.... > > > serio ????????? > serio, serio......... Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 12:34 ja tylko skromnie zapytam z kąd ta uwaga? z kąd wiesz czy sie za często nie uśmiecha? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:06 Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie było. Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy nawet przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdanie. Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej opinii. A ktoś może w innej Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:19 anulka.p napisała: > Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie było. > Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy nawet > przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdanie. > Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej > opinii. A ktoś może w innej No nie wiem, teksty w stylu: ....Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się dziwić, takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy.... dla mnie takie teksty by były obraźliwe, bo jak można po zdjęciu stwierdzić jaką ktoś ma inteligencję,no i wogóle tak napisać, no ale ja może się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:22 kubusala napisała: > anulka.p napisała: > > > Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie był > o. > > Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy n > awet > > przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdan > ie. > > Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej > > > opinii. A ktoś może w innej > > > No nie wiem, teksty w stylu: > ....Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się > dziwić, > takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli > podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy.... > > > dla mnie takie teksty by były obraźliwe, bo jak można po zdjęciu stwierdzić > jaką ktoś ma inteligencję,no i wogóle tak napisać, no ale ja może się nie > znam. No i z łańcucha z jezusem się śmiały, wstręciuchy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:25 No rzeczywiscie były takie komentarze (ja już o nich zapomniałam - serio, ale takie ostre byly b. nieliczne. I ja już to tłumaczyłam, ze w/g mnie jest to prostu odpłacanie Lipcowi pięknym za nadobne. Pewne w myśl znanej teorii - "na chamstwo nalezy odpowiadac chamstwem". Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:29 anulka.p napisała: > No rzeczywiscie były takie komentarze (ja już o nich zapomniałam - serio, ale > > takie ostre byly b. nieliczne. I ja już to tłumaczyłam, ze w/g mnie jest to > prostu odpłacanie Lipcowi pięknym za nadobne. Pewne w myśl znanej teorii - > "na chamstwo nalezy odpowiadac chamstwem". Tylko jak widzisz, ja akurat mam to głęboko, głęboko i jeszcze raz głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:16 A wiecie co dziewczyny ... macie rację )) hehe Cholera no , rzeczywiście .... Ale w sumie dzięki temu na forum weselej ... no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:17 Myślę, że o Lipcu możnaby bardzo zgrabną prace magisterską z socjologii napisać. A właściwie o zdobywaniu popularności, o kreacji, sławie, kształtowaniu reakcji otoczenia, formowaniu stronnictw, rozbudzaniu potrzeb i ciekawości... Można ciągnąć w nieskończoność. W sumie to byłoby o reakcjach kobiet na inną kobietę, która bardzo chce być sławna. Czy ktoś się podejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:21 szyszunia75 napisała: > Myślę, że o Lipcu możnaby bardzo zgrabną prace magisterską z socjologii > napisać. A właściwie o zdobywaniu popularności, o kreacji, sławie, > kształtowaniu reakcji otoczenia, formowaniu stronnictw, rozbudzaniu potrzeb i > ciekawości... Można ciągnąć w nieskończoność. W sumie to byłoby o reakcjach > kobiet na inną kobietę, która bardzo chce być sławna. Czy ktoś się podejmie? ;- > ) Kochana, ja już jestem sławna... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 12:24 monika121975 napisała: > a mnie się Lipicowa nie podoba. Mi Lipicowa też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 12:27 O rany - wiadomo, że chodzi o Lipcową I piszę to bez złośliwych komentarzy - po prostu nie musisz mi się podobać, prawda? Mój skromny post miał być przecwiwagą dla tych ochów i achów. Poza tym błąd był zwykłą literówką a nie Twoją : z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 15:57 My tu sobie pitu pitu, jak te baby na jarmarku, a prawda jest taka, ze nikt z nas tu obiektywny nie jest. Ja juz lipcowi powiedzialam, ze wyglada na osobe, ktora potrafi byc sympatyczna. Czy jest piekna? Nie wiem. Dawno temu stwierdzilam, ze dyskutowac o typach urody to tak jak z tym Bozym Narodzeniem i Wielkanoca. Stwierdzilam to po tym, jak jednego dnia od dwoch facetow uslyszalam dwie skrajne opinie na swoj temat. Jeden powiedzial, ze absolutnie go nie pociagam [za to kumpela ze mnie super], a drugi lazil za mna i mowil mi, ze nawet dziurki w nosie mam piekne [no, ale jak juz chcialam o czym sensowniejszym niz moje dziurki w nosie pogadac, to nie poszlo...]. W obu przypadkach czulam sie troche glupawo. Mialam sie nie wypowiadac w tym watku, no, ale niech bedzie! :o) Lipiec, brzydka nie jestes, facet nie musi sie wstydzic wychodzac z toba na ulice, widze, ze dbasz o siebie i nie przegnasz z makijazem, solarium, czy refulacja brwi. A dalej? Nie wiem. My tu wszystkie baby jestesmy nieobiektywne, wiec pokazalam lipca malzowi mojemu z pytaniem co sadzi [a malz moj szczery jest]. No wiec napisze dokladnie co powiedzial : "she looks kind of cute... like a girl next door cute... she's not ugly... but not a model type of look.... looks kind of chubby on the other picture [zdjecie z facetem](dziewczyna nawet ladna, typ urody "dziewczyna z sadiedztwa, nie brzydka, ale nie modelka, troche przy kosci na tym drugim zdjeciu")" to byla opinia mojego malzonka. chyba pierwsza opinia faceta w tym watku... jaki wniosek????? ZADEN!!!!!!!! ABSOLUTNIE ZADEN!!!!!!! Moge sie zalozyc, ze 50% osob, ktore widzi moje zdjecie jest na Nie, a drugie 50% na Tak [a moze zbyt laskawa jestem dla siebie?], ale czy to znaczy cokolwiek... dajcie spokoj dziewczyny... wiem, ze wiosna idzie i chcemy zakwitnac, ale nie licytujmy sie twarzami. ok? Mia Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:01 Mnie sie podoba ze kazda pokazala jak wyglada, bo mio jest wiedziec z kim sie rozmawia na co dzien. A co do Lipiec jest bardzo ladna dziewczyna miom zdaniem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:03 cocollino - masz racje, fajnie, ze sie pokazalysmy, ale tutaj zaczely sie jakies zawody w stylu "nie, no... to ja juz jestem ladniejsza od ciebie". po co? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:12 Tu masz racje nie lubie czegos takiego, jak napisalas ze przekrzykiwanie sie ktora ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:14 Wiesz, tak naprawde kazdy by mogl tutaj wyskoczyc z peanami na swoja czesc i jak komus udowodnisz, ze myli sie uwazajac siebie za najpiekniejsza? no jak? wszak gustibus non disputandum... dla mnie najwazniejsze jest, ze moj maz mnie uwaza za najpiekniejsza kobiete na swiecie. sprobuj sie z nim o to poklocic, rotfl :o) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:17 I to jest najwazniejsze, ja tez jestem szczesliwa bo wiem ze podobam sie mezowi, zawsze mowi ze jak widzi inna kobiete to mowi, nie ma to jak moja kasia, i to jest dla mnie suuper, a opinie z forum, coz nie zawsze beda sprawiedliwe to raz a dwa rzeczywiscie co sie podoba mnie nie musi innym Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:10 Aha pokazałam te zdjęcia znajomemu (nic nie mówiąc o niej) i jego opinia:"nie brzydka dziewczyna, ale sprawia wrażenie bardzo zadufanej i zarozumiałej" To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:23 tygrysiaczek2 napisała: > Aha pokazałam te zdjęcia znajomemu (nic nie mówiąc o niej) i jego opinia:"nie > brzydka dziewczyna, ale sprawia wrażenie bardzo zadufanej i zarozumiałej" > To tyle Serio? No to znajomy ma dobre oko bo to wszystko prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:19 mijaczek napisała: > cocollino - masz racje, fajnie, ze sie pokazalysmy, ale tutaj zaczely sie > jakies zawody w stylu "nie, no... to ja juz jestem ladniejsza od ciebie". po co > ? Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był powod. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 17:36 18lipcowa napisała: > Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był powod. i poczytując tą dyskusję odnalazłam pewien wątek, w którym wypowiadasz się, 18lipcowa, na mój temat. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225571 i jeszcze tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225733 pamiętasz tą aferę? założę się, że tak. od dawna nie używam już nicka soczewica, tylko okazjonalnie. tak jak teraz. nie zgrywaj więc do diaska uciśnionej niewinności, której dowalają za to, że istniejesz. dajesz powód, i tyle, nic nie wynosząc z tamtej awantury. jeżdżenie po innych w necie to dalej tylko słowa i zabawa? ciesz się, że nie trafiłaś na antagonistę swojego pokroju. nie jesteś brzydka, pewnie, ładniejsza ode mnie. tylko ciekawi mnie, dlaczego aż tak usilnie pragniesz przekonać wszystkich że we własnych oczach jesteś najpiękniejsza. kiedyś wyszydzałaś dokładnie to samo u mnie: lubienie siebie, swojej fizyczności. widzisz teraz, że piękno jest względne, jednym się podobasz a innym nie. były potrzebne tamte ostre słowa? i wiesz co? paradoksalnie, tamto żarcie się z Tobą dało mi jeszcze więcej siły do tego, żeby lubić siebie. poprowadziło to do zmian fizycznych, dbania o siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj dbam. podobam się partnerowi, czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na ulicy nawet. powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość, zniekształca. pilnuj tego, bo pewnego dnia pod modną fryzurką, fajnymi brwiami (bardzo ładne) zobaczysz zgorzkniałą zgagę. a tego ci nie życzę, no bo po co? soczew Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 17:40 Bo ona myśli, że ma fajną figurę, a mi właśnie ona zakrwawa na paszteta Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 18:22 No no ... poczytałam . .. nieładnie, nieładnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
coompel Re: zadałam sobie pewien trud... 02.06.05, 21:05 soczewica napisała: > 18lipcowa napisała: > > > > Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był > powod. > > i poczytując tą dyskusję odnalazłam pewien wątek, w którym wypowiadasz się, > 18lipcowa, na mój temat. tu: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225571 > i jeszcze tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225733 > pamiętasz tą aferę? założę się, że tak. od dawna nie używam już nicka soczewica jakiego nicka teraz używasz? male post scriptum: pisze się się "tę" aferę, psze Pani niedoszla polonistko, czy tam inna kooltoroznafczynia > tylko okazjonalnie. tak jak teraz. > nie zgrywaj więc do diaska uciśnionej niewinności, której dowalają za to, że > istniejesz. dajesz powód, i tyle, nic nie wynosząc z tamtej awantury. jeżdżenie > po innych w necie to dalej tylko słowa i zabawa? ciesz się, że nie trafiłaś na > antagonistę swojego pokroju. > nie jesteś brzydka, pewnie, ładniejsza ode mnie. tylko ciekawi mnie, dlaczego a > ż > tak usilnie pragniesz przekonać wszystkich że we własnych oczach jesteś > najpiękniejsza. kiedyś wyszydzałaś dokładnie to samo u mnie: lubienie siebie, > swojej fizyczności. widzisz teraz, że piękno jest względne, jednym się podobasz > a innym nie. były potrzebne tamte ostre słowa? > i wiesz co? paradoksalnie, tamto żarcie się z Tobą dało mi jeszcze więcej siły > do tego, żeby lubić siebie. poprowadziło to do zmian fizycznych, dbania o > siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj > dbam. podobam się partnerowi, czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na > ulicy nawet. > powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość, > zniekształca. pilnuj tego, bo pewnego dnia pod modną fryzurką, fajnymi brwiami > (bardzo ładne) zobaczysz zgorzkniałą zgagę. a tego ci nie życzę, no bo po co? > > soczew Odpowiedz Link Zgłoś
coompel jeszcze o trudach soczewicy, czyli link do donosu 02.06.05, 21:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12149089&a=12153432 Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: Możesz wyjasnic, po co to wyciągasz? 02.06.05, 21:37 Żeby oczernic Lipcową czy Soczewicę? Wskazac winnego? O co tu biega? To chyba dawne dzieje były. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: zadałam sobie pewien trud... 02.06.05, 22:28 coompel napisał: > jakiego nicka teraz używasz? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16566 tu mnie szukaj kiedy już dorośniesz, ok? a TY jakiego nicka używasz, oprócz okazjonalnie stworzonego na potrzeby chwili? bo że innego, to chwalić się nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
coompel Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 10:41 Jakiego nicka uzywam? Kto jak kto, ale osoba o taaaaaaakich ogrooooooomnych możliwościach namierzaia z pewnoscia nie musi zadawać takich pytań. a link jest boski ;o) uśmialiśmy sie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jo.an.na Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 19:41 > siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj > dbam. podobam się partnerowi, Co do partnera to milosc jest slepa - widuje czasami na ulicach pasztety z mezczyznami wpatrzonymi w nie jak w obrazek. Poza tym chyba nie spodziewasz sie, ze partner powiedzialby ci szczerze, gdybys mu sie nie podobalo. Ty powiedzialabys mu, ze ma za malego penisa? >czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na > ulicy nawet. Tu rowniez powody moga byc zroznicowane, np. facet/kobieta moze obejrzec sie widzac piekna kobiete, ale rowwnie czesto ludzie ogladaja sie za spaslakami, ludzmi oszpeconymi itp. > powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość, > zniekształca. Przyganial kociol garnkowi. Nie chce mi sie szukac linkow, ale jesli ktos chce poznac mila, pogodna i przepelniona zyczliwoscia do swiata i ludzi istote, niech skorzysta z wyszukiwarki. P.S. Studia doktoranckie? Widze, ze juz nie tylko tytul magistra nie mawielkiej wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.an.na Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 19:43 A skad wiesz, ze 18lipcowa i Marta to ta sama osoba? Od zaprzyjaznionych aesow? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa ja, przy kości ???????? 25.04.05, 17:21 Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac ze jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy? tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może Twój mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:20 18lipcowa napisała: > Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac ze > jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy? > > tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może Twój > mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? )))))))) Cecha charakterystyczna rodziny mojego meza [od strony matki] jest to, ze maja szczuple twarze, dosc male glowy...moze tak mu sie skojarzylo... ja zapytalam go o obiektywna opinie, dal mi ja i uczciwie napisalam co powiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:33 mijaczek napisała: > 18lipcowa napisała: > > > Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac > ze > > jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy? > > > > tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może T > wój > > mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? )))))))) > > Cecha charakterystyczna rodziny mojego meza [od strony matki] jest to, ze maja > szczuple twarze, dosc male glowy...moze tak mu sie skojarzylo... ja zapytalam > go o obiektywna opinie, dal mi ja i uczciwie napisalam co powiedzial... > > jasne rozumiem, ale nie jestem duża baba, no chyba że 172 to duża i nie jestem przy kości. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:36 Wiesz, ja tez mam 173cm i czasami mam wrazenie, ze to wlasnie sprawia, ze wygladam na wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:48 mijaczek napisała: > Wiesz, ja tez mam 173cm i czasami mam wrazenie, ze to wlasnie sprawia, ze > wygladam na wieksza... Możliwe. Nie, nie wiadomo, chuchrem nie jestem i nigdy nie byłam. Ale jestem raczej normalna. Był czas że ważyłam 80 kilo i bylam lekko przy kości ale to było jakieś 20 kilo temu... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 19:27 No tu żeś zagięła - 80 kg i LEKKO przy kosci? Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 19:33 anulka.p napisała: > No tu żeś zagięła - 80 kg i LEKKO przy kosci? Litości. Och przepraszam widzisz co się dzieje jak jestem delikatna? Tak, ważyłam 80 kilo i byłam gruba i tak się czułam. Pasuje? Mam nadzieje ze nie sprowokuje ataków dziewczyna ważących 80 kilo i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: o co chodz? 25.04.05, 17:28 ja tu rzadko bywam. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, o co chodzi w tym wątku? Od wczoraj czy przedwczoraj przewalają się posty nt. urody lipca, ona co chwilę odpowiada. Przepraszam, ale ja tego w ogóle nie rozumiem. Na dworze piękna pogoda, emamy przeważnie mają dzieci. Czy Wasz świat to faktycznie to, co wynika z postów, czy się mylę? Czy wszystko jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: 25.04.05, 18:01 Nie wiem po jaką cholere podejmuje sie oceny tych zdjęc no ale niech będzie... więc na pierwszych 3 fotkach ktore umiesciłas on line wyglądasz na naprawde ładną dziewczyne ba na tej czarno białej wyglądasz mega subtelnie dziewczęco na wczesniejszych dojrzalej wszystkie fajne , generalnie bardzo bardzo ładna dziewczyna , natomiast ten ostatni profil totalnie zburzył obraz twojego wyglądu w mojej głowie, wyglądasz tam na mocno przy kosci kojarzysz mi sie z typem duza baba no i fatalny desing w stylu gerli (mowa o bluzi)ale to juz całkowicie pomijam bo to znaczenia zadnego nie ma.Zatem stwierdzam ze to co nam serwujesz nie da obrazu twojego rzeczywistego wyglądu, musiałybysmy sie poznac on real. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiaczek2 Re: do nadji 25.04.05, 18:16 Sugerujesz, że ma nos pelikana???? Ale się uśmiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: do nadji 25.04.05, 19:51 Niestety na tej ostatniej focie nos pelikana-jest bardzo nalana,ale wczesniejsze przedstawiają naprawde bardzo ładną dziewczynę, lipcowa zrob selekcje w tych fotach badz bardziej krytyczna bo o ile powtarzam zdjecia wczesniejsze fajniutkie to tu juz wygladasz na wielką baburę. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipca Re: o co chodz? 25.04.05, 18:20 Mala filipinko - choidzi o to, czy lipiec jest pieknym lipcem za jakiego sie ma vzy jest przytojnym ojcem faceta zalancuchowanego jak ktos wczesniej zauwazyl bo tutaj wszystko jest mozliwe. A swoiat jak zwykle do chrzanu. 18lipca TO JA Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek soczewica i lipiec 25.04.05, 18:24 rzeczyfiscie, dyskusja, do ktorej soczewica dala link jest tak niesmaczna, ze az nie chcialo mi sie jej czytac... bardzo, ale to bardzo niski poziom kultury... wytlumaczcie mi po co sa takie przepychanki, bo ja takowe pamietam z 3 klasy SP i zapomnialam jaki byl ich cel poza wypelnieniem czasu czymkolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 20:41 na tym drugim zdjęciu przypominasz mi Wighfield(nie wiem czy wiesz o kogo mi chodzi),tylko ona jest w wydaniu blond. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jo.an.na moja opinia 03.06.05, 19:49 To jeszcze ja dorzuce swoje trzy grosze. Na tym zdjeciu dowodowym buzia nawet ladna ale poza tym lipiec wyglada na "krowiastą". Gruba szyja, potezne ramiona. I tego sie raczej nie da zmienic, nawet gdyby schudla. Niektore kobiety sa takie potezne, wg mnie nie wyglada to ladnie. Zdjecie z profilu niekorzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka32 Re: soczewica 03.06.05, 20:19 Nie wierzcie tej kobiecie! Soczewica to prowokator!Mało tego dodam, że ma wiele wspólnego z osobą pod nikiem 18 lipiec. Uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
coompel Paulinko 03.06.05, 22:36 że szczawica to trollica powszechnie wiadomo, ale dlaczego mialaby mieć coś wspólnego z 18lipiec? Owszem byl kiedyś taki login, ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: hej lipcowa!? 03.06.05, 23:06 Ależ wam sie nudzi dziewczyny, w życiu nie czytałam tak głupich i pustych listów, to niby debata, czy jest ładna, czy brzydka, tak, bo nie kumam do końca w czym problem, a może obgadamy tak każdą dziewczynę z forum, co Wy na to, może skończymy za lat 10....... Odpowiedz Link Zgłoś