Dodaj do ulubionych

hej lipcowa!?

24.04.05, 13:11
to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac?
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:20
      mamazuzika napisała:

> to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac?

Ja.
      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:25
        18lipcowa napisała:

> mamazuzika napisała:
        >
        > > to ty jestes na zdjeciach? co sie tak zaczelas ujawniac?
        >
        > Ja.

Zaczełam się ujawniać bo pozazdrościłam innym ,ze pokazuja swoje fotki na
        zobaczcie itp. Ja dzieci pokazac nie moge bo ich nie mam, w takim razie pokaże
        siebie.Wprawdzie fotka jest niezbyt wyraźna i wiele tam nie widać, ale za jakiś
        czas pewnie ją zmienię.
        >
        >
        • aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:36
          Więcej więcej .....
          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 13:37
            aari napisała:

> Więcej więcej .....

to proszę na bieżąco sygnaturki śledzić...
            • soczewica Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 14:21
              gustowny łańcuszek ma ten twój facet. czy to ten sam, który rzygał na widok
              moich zdjęć? wink
            • czajkax2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 14:33
              Matko,ależ z ciebie laska. Poważnie,aż mnie zatkałosmile I troszkę pozazrościłam.
              Lubię popatrzeć na łądne kobiety,a ty zdecydowanie do nich należysz.
            • janet3 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:57
              Poraz kolejny mnie rozczarowałaś,,,,,,zupełnie przeciętna a może zdjęcie jedno
              z dorszych wstawiłaś? A gdzie ta uroda o której pisałaś soory stara nie jestem
              złośliwa naprawde ale mam inne pojęcie o urodziesmile
              • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:07
                janet3 napisała:

> Poraz kolejny mnie rozczarowałaś,,,,,,zupełnie przeciętna a może zdjęcie
                jedno
                >
                > z dorszych wstawiłaś? A gdzie ta uroda o której pisałaś soory stara nie
                jestem
                > złośliwa naprawde ale mam inne pojęcie o urodziesmile

Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieściła
                zdjęcie największej piękności świata....
                • janet3 mylisz się 24.04.05, 17:15
                  > Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieściła
                  > zdjęcie największej piękności świata....

Naprawde się mylisz nie jestem złośliwa, nie lubie Cię to fakt ale staram się
                  byc obiektywna lipiec,,,,,,nie jesteś brzydką babką ale napewno nie piękną jak
                  się sama określasz.Sama wkręciłaś wszystkim film że jesteś zajebista i taką
                  sobie Ciebie wyobraziłam a tu pudło, to moje zdanie zupełnie przeciętna jak
                  wiele kobiet
                  >
                  • 18lipcowa Re: mylisz się 24.04.05, 17:15
                    janet3 napisała:

> > Wiesz akurat po Tobie spodziewałam się wlasnie tego, chociażbym tu zamieś
                    > ciła
                    > > zdjęcie największej piękności świata....
                    >
                    >
                    > Naprawde się mylisz nie jestem złośliwa, nie lubie Cię to fakt ale staram się
                    > byc obiektywna lipiec,,,,,,nie jesteś brzydką babką ale napewno nie piękną
                    jak
                    > się sama określasz.Sama wkręciłaś wszystkim film że jesteś zajebista i taką
                    > sobie Ciebie wyobraziłam a tu pudło, to moje zdanie zupełnie przeciętna jak
                    > wiele kobiet
                    > >
                    masz prawo do swojego zdania.
                  • sowa_hu_hu Re: mylisz się 24.04.05, 18:01
                    w sumie miałam nie zabierac głosu ale co mi tam...
                    zgadzam sie z tobą janet w 100%
                    jesli lipiec byłaby piekna to ja pewnie też smile bo brzydsza od niej na pewno nie
                    jestem... ale ja sie za piękną absolutnie nie uważam... uwazam że jestem
                    przeciętna - zwłaszcza po przebudzeniu hehe smile ale jak sie umaluje , uczesze i
                    ubiore to wygląda to całkiem ok smile
                    a piękne kobiety to widziałam - owszem - ale zazwyczaj w tv... a na ulicach to
                    spotykam czasami bardzo ładne...
                    pytałam mojego faceta - powiedział że nie brzydka...
      • sowa_hu_hu Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:03
        jakie ma IQ to chyba trudno ze zdjęcia wywnioskować smile
        ale jesli o wygląd chodzi to bardzo przeciętny...
      • tygrysiaczek2 Re: O matko święta wpadne w samozachwyt 24.04.05, 19:33
        Wiesz, jak pisałaś, że jesteś piękna, to wyobrażałam sobie brunetkę o
        wyrazistym spojrzeniu, ciemnej oprawie oczu, ponętnej, figurze modelki i
        delikatnej cerze, po prostu ideał... Dla mnie, jesli ktoś o sobie sam mówi, że
        jest piękny to mu wierzę. Nawet poczułam się zwykłą szarą mamą. ale jak
        zobaczyłam przed chwilą twoje zdjęcie to odczułam, że jesteś przeciętna, ale
        mało tego, nie masz pojęcia o samokrytyce. Ale dziękuję ci, bo dzięki temu
        stwierdzam z czystym sumieniem, że powinnam o sobie myśleć, że jestem bardzo
        atrakcyjną kobietą.
    • fioolka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 15:55
      Zdjęcie btw cienkiej jakosci zapewne z webcam, przedstawiają ładną kobiecą
      twarz to tyle ,dla mnie nie mówi nic nawet o atrakcyjnosci a co dopiero o
      zniewalającym wyglądzie czy pięknie.Imponuje mi uroda ale w dobrym wydaniu poza
      ładnymi niebanalnymi rysami twarzy ,to kobieta dobrze ubrana ,mająca styl i
      klase, odpowiedni do typu urody makijaz, nienaganną sylwetkę... tak naprawde
      nie wiem co sobą prezentujesz drogi lipcu aby sie toba zachwycac wraz z
      anonimową społecznoscią internetową.Jest full kobiet ktore natura obdarzyła
      urodą czytaj ładną buzią ,lecz nie wszystkie wyglądają dobrze, wiele takich
      spotykam z racji zawodu są przestrojone ,tandetne,zle ubrane ,niby ładna buzia
      jak sie przyjzysz ale oprawa tak fatalna ze ta uroda gdzies niknie.
      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:07
        fioolka napisała:

> Zdjęcie btw cienkiej jakosci zapewne z webcam, przedstawiają ładną kobiecą
        > twarz to tyle ,dla mnie nie mówi nic nawet o atrakcyjnosci a co dopiero o
        > zniewalającym wyglądzie czy pięknie.Imponuje mi uroda ale w dobrym wydaniu
        poza
        >
        > ładnymi niebanalnymi rysami twarzy ,to kobieta dobrze ubrana ,mająca styl i
        > klase, odpowiedni do typu urody makijaz, nienaganną sylwetkę... tak naprawde
        > nie wiem co sobą prezentujesz drogi lipcu aby sie toba zachwycac wraz z
        > anonimową społecznoscią internetową.Jest full kobiet ktore natura obdarzyła
        > urodą czytaj ładną buzią ,lecz nie wszystkie wyglądają dobrze, wiele takich
        > spotykam z racji zawodu są przestrojone ,tandetne,zle ubrane ,niby ładna
        buzia
        > jak sie przyjzysz ale oprawa tak fatalna ze ta uroda gdzies niknie.

Ale to nie w moim przypadku.
        • fioolka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:16
          >
          >
          > Ale to nie w moim przypadku.
          >

Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz , jak wygląda
          twój makijaz, sylwetka, napisz kto jest twoją modową ikoną,choc to tylko słowa
          i tworzony do nich obraz moze zrozumiem ten twoj autozachwytwink
          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:22

> Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz ,

Gdzie, tzn firmy?
            Nie lubię firm, nie jestem snobką no i nie stać mnie na firmowe ubrania. Kupuję
            to co mi się podoba i co na mnie ladnie leży, ukrywa wady i podkreśla zalety, a
            nie to co jest modne i powszechnie uznane za ładne.
            Ubrania wybieram proste, klasyczne, nie szokujące, nie krzykliwe. Nie chodze w
            mini, w bluzkach z dekoltami po pas. Kolory :biel, czerń, bordo, lubię czerwień.

jak wygląda
            >
            > twój makijaz,

Ostrzej maluję się tylko na specjalne okazje. Ostrzej znaczy -cien do powiek,
            kredka.
            Na codzien, tusz do rzęs, podklad i róz.

sylwetka,

Sylwetka jest normalna. Jestem proporcjonalna, nie jestem ani grucha ani
            jabłko. Tyję wszędzie i jak chudnę to też wszędzie po równo.
            Nie jestem skapciala, jestem bardzo energiczna, stąd i moja sylwetka
            przedstawia sie ciekawie, co nie znaczy ze bym troche nie zmienila.

napisz kto jest twoją modową ikoną,choc to tylko słowa

Nie mam ikonowej mody bo modą się mało interesuję.

> i tworzony do nich obraz moze zrozumiem ten twoj autozachwytwink
            • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:24
              18lipcowa napisała:

>
              > > Oka więc teraz napisz gdzie sie ubierasz ,jakie ubrania wybierasz ,
              >
              > Gdzie, tzn firmy?
              > Nie lubię firm, nie jestem snobką no i nie stać mnie na firmowe ubrania.
              Kupuję
              >
              > to co mi się podoba i co na mnie ladnie leży, ukrywa wady i podkreśla zalety,
              a
              >
              > nie to co jest modne i powszechnie uznane za ładne.
              > Ubrania wybieram proste, klasyczne, nie szokujące, nie krzykliwe. Nie chodze
              w
              > mini, w bluzkach z dekoltami po pas. Kolory :biel, czerń, bordo, lubię
              czerwień

Dodam że mój ulubiony styl to styl albo elegancki, to np w pracy, bardziej
              odkrywam sie tylko na wyjątkowe imprezy, a na codzien lubie wygodny luz
              sportowy.

Ale co to ma do rzeczy??????????
              • oladl2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 16:55
                Święta prawda, że zwierzęta upodobniają się do swoich
                właścicieli smile)))))))))))))
                Macie identyczne oczy...
                • tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:06
                  co robisz na tym forum jeżeli nie masz dzieci?
                  • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:09
                    tusia21 napisała:

> co robisz na tym forum jeżeli nie masz dzieci?

a nie wiem, jakos tak się przyzwyczailam.
                    • tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:14
                      Może chcesz mieć w najbliższym czasie?
                      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:16
                        tusia21 napisała:

> Może chcesz mieć w najbliższym czasie?

NIE.
                        • tusia21 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:19
                          Co jest takiego ciekawego w rozmowach matek zachwycającech się np. pierwszą
                          kupką dziecka dla kogoś, kto nie ma dziecka?
                      • asiaasia1 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:17
                        A ja się miło rozczarowałam - ładną masz buzię ( bo na razie tylko tyle
                        widziałam na zdjęciach smile))i fajnego faceta smile
                        • oladl2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:26
                          asiaasia1 napisała:

> A ja się miło rozczarowałam - ładną masz buzię ( bo na razie tylko tyle
                          > widziałam na zdjęciach smile))i fajnego faceta smile

Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się dziwić,
                          takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli
                          podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy.
                          • asiaasia1 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 17:56
                            A skąd wytrzasnęłaś jego IQ , ze zdjęcia ?? smile
                            • oladl2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:02
                              To widać po chociażby jego łańcuchu
                              • sowa_hu_hu po łańcuchu? 24.04.05, 18:06
                                ubiór chyba nie świadczy o tym jaki kto jest...

a co do piekna to najwazniejsze jest żeby byc pieknym wewnętrznie - a to jest
                                bardzo trudna rzecz...
                                jak dla mnie "koleżanka" lipiec nie ma ani piekna zewn. ewentualnie "ładność" a
                                tym bardziej wewnętrznego...

to nie miało być złośliwe , to poprostu mój punkt widzenia
                            • kasia-sapulka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:05
                              Raczej sie nie wypowiadam w tego typu wątkach ale post oladl2 mnie wkurzył.
                              Lipiec pokazała swoją twarz. obejrzałam, stwierdziłam, że ładna dziewczyna i
                              tyle (chociaż każdy może mieć ionne zdanie na ten tamet) Po co od razu chamskie
                              komentarze na temat jej partnera? Nie rozumiem. Nie wszystcy musimy się z
                              podlądami Lipca zgadzać (sama zresztą mam czasem odmienne zdanie), ale to nie
                              znaczy, że mamy od razu rzucać takimi tekstami jak pani oladl2.
                              • anulka.p Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:29
                                Myślę, że takie ostre komentarze, biorą sie stąd, że sama Lipiec często nas
                                raczy takimi wlaśnie (np. wyśmiewala w niewybredny sposób wygląd dziecka
                                jednej z emam). Skoro jej wolno, to niektorzy odpłacają jej pięknym za nadobne.
                                • driadea Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:43
                                  I to jest ta piękna 18lipiec? Eee, poważnie?
                                  • kalina_p Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 18:53
                                    o rany, no znow afera z niczego.
                                    Wielkie aj! waj! bo Lipiec zdjecia pokazala...
                                    A może to dlatego, że niedziela i nie ma co robić?
                                    hehe.
                                    • kawka74 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:43
                                      Coś już takiego ta Lipiec ma, że na jej twarz dziewczyny reagują tak, jak nigdy nie zareagowałyby nawet na moją gołą d... smile)
                                      • anulka.p Do Kawki 24.04.05, 20:01
                                        Może dlatego, że Ty nigdy nie pisałaś jaka Twoja goła d... jest przepięknasmile?
                                        • kawka74 Re: Do Kawki 24.04.05, 20:07
                                          Bo ja Skromność mam na drugie wink
                                    • aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:44
                                      To fakt - ja te znowe dzisiaj umieściłam na Zobaczcie i jakoś nikt z tego
                                      powodu zamieszania nie robi smile)) hehe ... no ale co tam - to tylk ozdjęcia
                                      ciężąrówy i jej dzieci smile hehehe

A tak poważnie .. to właśnie chciałabym więcej fotek zobaczyć, żeby móc
                                      sięokreslić - bo po tej niewiele widać .. ładna kobitka może jest, tylko
                                      zdjątko mało wyraźne.
                                      Lipiec daj jakieś ostrzejsze zdjęcia - daj sie zobaczyć w całej okazałości -
                                      masz jakieś fotki z cała sylwetką ?? Nie tylko buzi ??
                                      • mik5 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:08
                                        Aari,
                                        specjalnie obejrzałam Twoje zdjęcia i mnie się bardziej Ty podobasz niż Lipiec
                                        na tym ostatnim czarno-białym.
                                        Pozdrawiam

• aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:15
                                          mik5 dzięki smile

Ja zawsze narzekałam, ze mam oczy trochę przymałe ... to znaczy chciałabym mieć
                                          większe smile)) hehe

A figurka ... no jak w ciąży nie jestem to w sumie laska smile) chyba hehe
                                • kasia-sapulka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:34
                                  Fakt, masz rację.
                                  • kasia-sapulka Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 19:35
                                    to było do anulki.p.
                              • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:00
                                sporko, ja sie tym nie przejmuje.
                        • edytaon Re: hej lipcowa!? 26.04.05, 03:11
                          uwazam ze masz charakter i bronisz swoich opini czasami moze zbyt nachalnie ale
                          to jest Ok
                          pozdrowionka
                          piesek jest fajny
                          edyta
    • lila1974 Re: hej lipcowa! 24.04.05, 19:01
      Nie czytałam wszystkich wpisów, ale w sumie do niczego mi to niepotrzebne
      akurat w tym przypadku, a zapewne niezła pyskówka już się rozkręciła.

Lipiec jesteś ładną kobietą, taka jest moja wersja i takiej będę się trzymała big_grin
    • 18lipcowa Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 19:57
      To jest o wiele wyraźniejsze.
      • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 19:59
        18lipcowa napisała:

> To jest o wiele wyraźniejsze.
        >
        >
        • tygrysiaczek2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:08
          Zwykłą normalną dziewczyną, które mija się codziennie na ulicy.
          • 18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:12
            tygrysiaczek2 napisała:

> Zwykłą normalną dziewczyną, które mija się codziennie na ulicy.

Wiem wiem wiem...
            • tygrysiaczek2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:18
              To jeśli wiesz, to dlaczego ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś piękna?Rodzaj
              prowokacji czy co?
              • 18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:21
                tygrysiaczek2 napisała:

> To jeśli wiesz, to dlaczego ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś piękna?Rodzaj
                > prowokacji czy co?

No bo jestem piękna.
                • aari Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:37
                  Powiem tak .... dziewczyna ma prawo uważać się za piękną ... dlaczego ? - Bo to
                  rzecz gustu. Dziewczyny tu piszą ze jest ładna, normalna, przeciętna i tak
                  dalej a Ona uważa się za piękną - no i ok. ma dziewczyna do tego prawo - dzięki
                  temu jest zapewne szczęśliwsza smile

Ja uważam,że jest ładną, sympatycznie wygladającą dziewczyną i nie bedę tu
                  peanów uskuteczniać.
                  Staram się być bardzo obiektywna - nie wiem czy się udaje.

Nie mniej jednak faktycznie macie rację, że patrząc na zdjęcia kobitki, która
                  pisze wcześniej,że jest taka piękna porównuję ze swoimi i ..... hehe
                  rzeczywiście jestem podbudowana nieźle - bo całkiem fajnie wypadam w tym
                  porównaniu smile) hehe zwłaszcza, że jestem ładne parę lat starsza i urodziłam już
                  dwoje dzieci .... a figurka nadal cacy smile no zobaczymy jak będzie po trzecim -
                  ale nie zanosi się na większe zmiany bo w 36 tygodniu mieszczę się w portki z
                  przed ciąży smile ( w pupie - bo na brzusiu się nie dopinają )
            • driadea Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:34
              Ja mam podobne zdjęcie w dowodzie, ale nie obrobione, jak lipcowe smile.
              misiu.foxnet.pl/driadea.jpg
              Tylko bez głupich odzywek, mowiłam, żem niepiękna! tongue_out
              • 18lipcowa Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:36
                driadea napisała:

> Ja mam podobne zdjęcie w dowodzie, ale nie obrobione, jak lipcowe smile.
                > misiu.foxnet.pl/driadea.jpg
                > Tylko bez głupich odzywek, mowiłam, żem niepiękna! tongue_out

Bardzo ładne.
              • tygrysiaczek2 Re: o Driadea... 24.04.05, 20:41
                Naprawdę ładna dziewczyna z Ciebie. Nie masz chyba więcej niż 24 latek, zawsze
                piszesz mądre rzeczy, myślałam, że starsza jesteś
                • driadea Re: o Driadea... 24.04.05, 20:45
                  Dziękuję, to miłe wink
                  To stare zdjęcie, robione do dowodu kilka lat temu smile
                  Pozdrawiam, Aga
              • aari Re: Jesteś.... 24.04.05, 20:44
                driadea ...... fajną masz urodę, a na tej fotce super by pasowały takie
                japońskie długie szpile do włosów ... hmmm .... faaajna fotka smile
              • czajkax2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 22:30
                czego ty Driadea od siebie chcesz?? Jesteś spoko babka,naprawdę.
                • czajkax2 Re: Jesteś.... 24.04.05, 22:39
                  Po za tym strasznie mnie zaskoczyła ilosć wpisów w tym wątku. Rano było tylko
                  7 smile) No i zszokowała mnie napastliwość co niektórych mam. Normalna rzecz że
                  niektórym się podobają zdjęcia innym nie,ale ton niektórych wypowiedzi to
                  żenada. Tak często jedziecie po Lipiec, a teraz niektóre z was pisały właśnie w
                  takim stylu, jaki u niej krytykujecie. Wstyd. Przyganiał kociól garnkowi,drogie
                  mamy, znacie to? I co jajdziwniejsze,założe się że gdyby to były zdjęcia kogoś
                  innego, to opinie byłyby pozytywniejsze.
              • lila1974 Re: Jesteś.... 25.04.05, 00:10
                Głupoty gadasz ... ładna jesteś.
        • polnadroga Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:10
          Lipiec jeszcze do strawienia (pewnie dobre foty i retusz na maksa), ale koleś- obleśny totalnie.
        • aari Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:11
          nieeee no rzeczywiście ładna jesteś smile - podobnaś zresztą do mojej siostry - i
          to baaardzo. Lipiec może to niedyskretne pytanie - ale ile Ty masz lat ??
          Ciekawa jestem o ile jesteś ode mnie młodsza.

A psinka Twoja ??
          • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:12
            Mam lat 24 a pies jest mój od lat 11.
            • janet3 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:21
              Na tej drugiej fotce wygladasz na taką miłą normalną dziewczynę nadal jak dla
              mnie nie piękną ale MIŁĄ i sympatyczną i to zdjecie jest dowodem na to jak
              pozory mogą mylićsmile))Faceta nie komentuje to sprawa gustu a psy bardzo lubię
              wiec i tu nie zabiore głosu
              • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:23
                janet3 napisała:

> Na tej drugiej fotce wygladasz na taką miłą normalną dziewczynę

serio? ojejku jak sie ciesze....!

nadal jak dla
                > mnie nie piękną ale MIŁĄ i sympatyczną i to zdjecie jest dowodem na to jak
                > pozory mogą mylićsmile))Faceta nie komentuje to sprawa gustu a psy bardzo lubię
                > wiec i tu nie zabiore głosu
                • janet3 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:27
                  18lipcowa napisała: > serio? ojejku jak sie ciesze....!

Lipiec nie ma się z czego cieszyć uwierz mi na słowo,,,,,,,,,,,,

• tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:27
                  Tak jak napisałam podejrzewam, że wiele kobiet widząc twoje zdjęcie bedzie
                  uważało się za bardziej atrakcyjne. Bo skoro ktoś, kto jest przeciętny uważa
                  się za pięknego, to kobiety naprawdę wyjątkowej urody, ale skromne będą czuły
                  się piękniejsze.
                  Życzę więcej samokrytycyzmu.
                  A mam jeszcze jedno pytanie: ile ważysz?i ile masz wzrostu?
                  • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:32
                    tygrysiaczek2 napisała:

> Tak jak napisałam podejrzewam, że wiele kobiet widząc twoje zdjęcie bedzie
                    > uważało się za bardziej atrakcyjne. Bo skoro ktoś, kto jest przeciętny uważa
                    > się za pięknego, to kobiety naprawdę wyjątkowej urody, ale skromne będą czuły
                    > się piękniejsze.
                    > Życzę więcej samokrytycyzmu.

Dzieki, nie potrzeba mi. Znam swoją wartość i swoją urodę i śmiało moge uważac
                    się za ładniejszą niz reszta.

> A mam jeszcze jedno pytanie: ile ważysz?i ile masz wzrostu?

A jakie to ma znaczenie. Nawet jak podam to pewnie bedzie albo za malo albo za
                    duzo, nigdy w sam raz.
                    • tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:36
                      Nie no, ale jak na mój gust jesteś przy kości troszkę (patrzę po wielkości
                      ramion umięśnionych). Ktoś, kto jest piękny powinien mieć chyba figurę modelki.
                      Takie jest moje zdanie.
                      • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:40
                        tygrysiaczek2 napisała:

> Nie no, ale jak na mój gust jesteś przy kości troszkę (patrzę po wielkości
                        > ramion umięśnionych). Ktoś, kto jest piękny powinien mieć chyba figurę
                        modelki.
                        >
                        > Takie jest moje zdanie.

tak jestem przy kości. Mam 172 i ważę 89 kilo.
                        • tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:43
                          89 kilogramów? Nie no, nie wierzę. Myślałam, że koło 70 maksimum
                          • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:44
                            tygrysiaczek2 napisała:

> 89 kilogramów? Nie no, nie wierzę. Myślałam, że koło 70 maksimum

przepraszam, przed chwilą sie ważylam. To już 94.
                            • tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:45
                              No to Ci współczuję. Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Każdy ma prawo
                              ważyć tyle, ile chce.
                • anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:28
                  O Lipiec chyba wyciągnęła chyba swoją najmocniejszą broń. Jakieś czarno-białe
                  zdjęcie sprzed latsmile I rzezcywiście chyba podretuszowane.
                  • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:34
                    anulka.p napisała:

> O Lipiec chyba wyciągnęła chyba swoją najmocniejszą broń. Jakieś czarno-białe
                    > zdjęcie sprzed latsmile I rzezcywiście chyba podretuszowane.

Taaa, powiedz mi jakie zdjęcie sprzed lat moze mieć 24 latka? Piszesz jakbym
                    miala co najmiej 45 i pokazała zdjęcia z 18 tki.
                    • tygrysiaczek2 Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:38
                      24 latka - na tym drugim zdjęciu to jeszcze jeszcze, ale (nie obraź się) na tym
                      pierwszym to myślałam, że masz koło 32 lat.
                      • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:40
                        tygrysiaczek2 napisała:

> 24 latka - na tym drugim zdjęciu to jeszcze jeszcze, ale (nie obraź się) na
                        tym
                        >
                        > pierwszym to myślałam, że masz koło 32 lat.

serio? może pomyślę o liftingu...
                        • 18lipca Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 25.04.05, 09:56
                          O peelingu raczej. Jęzora.

18lipca TO JA
                      • kasssannndra Re: tygrysiaczek 24.04.05, 23:20
                        Chetnie zobaczyłabym twoje zdjęcie i oceniła ile masz lat.
                    • anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:38
                      Do 45 to mi baardzo daleko. A wiesz, zdjecie dowodowe to się chyba robi do
                      dowodu, czyli właśnie coś koło 18. Poza tym widac, że to zdjęcie ma już parę
                      latek. Ale mi to nie przeszkadza, nic a nicsmile
                      • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:41
                        anulka.p napisała:

> Do 45 to mi baardzo daleko. A wiesz, zdjecie dowodowe to się chyba robi do
                        > dowodu, czyli właśnie coś koło 18. Poza tym widac, że to zdjęcie ma już parę
                        > latek. Ale mi to nie przeszkadza, nic a nicsmile

No wiesz, dowód można co roku wymieniać, no nie? Ba nawet co 2 dzień.
                  • umasumak Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:42
                    Anulka, bez przesady. Lipiec dla niektórych jest piękna, dla innych nie jest.
                    Piękno jest względne. Mnie osobiście się podoba, chociaż fanką jej nigdy nie
                    będę. Nie sądzę, żeby fotka była sprzed lat - wszak Lipiec jest młoda, a
                    zdjęcie nie przedstwia szesnastolatki, tylko dziewczynę dwudziestoparoletnią.
                    Czepić się tu akurat nie ma czego.

Do Lipiec - rzeczywiście jesteś bardzo ładna, w co zresztą nigdy nie wątpiłam.
                    Ale na "wredne suczysko" (tak się kiedys określiłaś wink, nie wyglądasz wcale.
                    Pzdr
                    • anulka.p Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:48
                      Umo - ja dzisiaj bardzo zgodna jestem i moze rzeczywiście masz rację. Gdybym
                      choć trochę ufała Lipiec to bym jej sie zapytała - ile lat ma na tym zdjęciu?
                      Ale się nie zapytamsmile Myślę, ze jednak chyba to zdjęcie jest sprzed kilku lat,
                      no bo jednak na tych nowych kol. Lipiec wygląda mocno inaczej.
                      • 18lipcowa Re: Aari, jest nowa fotka w sygnaturce. 24.04.05, 20:56
                        anulka.p napisała:

> Umo - ja dzisiaj bardzo zgodna jestem i moze rzeczywiście masz rację. Gdybym
                        > choć trochę ufała Lipiec to bym jej sie zapytała - ile lat ma na tym zdjęciu?
                        > Ale się nie zapytamsmile Myślę, ze jednak chyba to zdjęcie jest sprzed kilku
                        lat,
                        >
                        > no bo jednak na tych nowych kol. Lipiec wygląda mocno inaczej.

Naprawde musze isc na lifting. To juz 2 taka opinia.
                    • 18lipcowa Do Umy. 24.04.05, 20:54
                      umasumak napisała:

> Anulka, bez przesady. Lipiec dla niektórych jest piękna, dla innych nie jest.
                      > Piękno jest względne. Mnie osobiście się podoba, chociaż fanką jej nigdy nie
                      > będę. Nie sądzę, żeby fotka była sprzed lat - wszak Lipiec jest młoda, a
                      > zdjęcie nie przedstwia szesnastolatki, tylko dziewczynę dwudziestoparoletnią.
                      > Czepić się tu akurat nie ma czego.

Uma Ty powinnaś wiedziec o co chodzi w tym wszystkim bo kumata baba jestes.
                      Wiesz zapewne ze wątek o mojej urodzie to była mala prowokacja. I ten kto sie
                      nabrał, ten się nabrał.
                      Wiedz ze taka osoba jak ja krytyczna, złośliwa jest tez krytyczna wobec siebie.
                      Fakt uwazam się za ładną osobę, ale nie jest to tak jak myślą mamy na tym forum
                      ale robilam sobie jaja i nadal robie.

Z resztą nie spodziewałam sie innych odpowiedzi. Za gruba, retuszowana, staro
                      wyglądam, zwykla, przeciętna. No czego się spodziewać. Przeciez nie zachwytów,
                      w koncu mozna mi dokopwać.
                      Wiesz, mam to gdzie i smieje sie z moich dyskutantek.

Sama znam swoja wartosc i nic jej nie podważy w tym momencie.

O co zakład że gdyby zamiesciła te fotki bez nicka opinie byłyby inne?
                      >
                      > Do Lipiec - rzeczywiście jesteś bardzo ładna, w co zresztą nigdy nie
                      wątpiłam.
                      > Ale na "wredne suczysko" (tak się kiedys określiłaś wink, nie wyglądasz
                      wcale.
                      > Pzdr

No ja na wredna moze nie wygladam ale chociaż psu bys to przyznala!!!!

Chodząca wredota...
                      img249.echo.cx/my.php?image=nuka24kt.jpg
                      i druga wredota
                      img164.echo.cx/my.php?image=dowodowe6na.jpg
                      • kalina_p Re: Do Umy. 24.04.05, 20:56
                        pies o wygląda na przestrasznonego - takie oczy wylupiaste, hehehe. Psiak
                        fajny, wole większe ale ogólnie zwierzako kocham. Pozdrów Nukę!
                        A komentarze na pewno bylyby inne, wiadomo.
                        Tylko po co to wszystko?
                        Z nudów?
                        • anulka.p Do Kaliny 24.04.05, 21:07
                          A skoro już mowa o zdjęciach, Kalino, zdębiałam gdy zobaczyłam Twoje fotki.
                          jesteś b. podobna do mojej dobrej koleżanki i bardzo fajnej dziewczyny, która
                          na imię ma Marlena. Też czarne włosy, podobna fryzura, okularki, i też
                          szczuplutka, 3 minutki takie (co akurat mi się b. podoba).
                          • kalina_p Re: Do Kaliny 24.04.05, 21:18
                            hehe...ale ja silna baba jestem wbrew pozorom! Nie raz kolegów na rekę kladlamwink
                      • kawka74 Re: Do Umy. 24.04.05, 21:07
                        i po co to napisałaś? Zobacz, cóżeś narobiła, od razu wątek padł wink
                        • 18lipcowa Re: Do Umy. 24.04.05, 21:11
                          kawka74 napisała:

> i po co to napisałaś? Zobacz, cóżeś narobiła, od razu wątek padł wink

Niech pada. Już jestem załamana tymi komentarzami...wink
                          • obserwatorka7 Re: Do Umy. 24.04.05, 21:12
                            A czym tu się załamywać? Obiektywizmem?
                            • 18lipcowa Re: Do Umy. 24.04.05, 21:14
                              obserwatorka7 napisała:

> A czym tu się załamywać? Obiektywizmem?

Tak i prawdą!!!!wink))))))))))))))
                              • aari Re: Do Umy. 24.04.05, 21:18
                                eeeeeeeeeeeee a tak faaajnie było no .. smile
                      • umasumak Re: Do Umy. 24.04.05, 21:18
                        18lipcowa napisała:

>
                        > No ja na wredna moze nie wygladam ale chociaż psu bys to przyznala!!!!

No tak, piesek ma coś wrednego w spojrzeniu wink
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > Chodząca wredota...
                        > img249.echo.cx/my.php?image=nuka24kt.jpg
                        > i druga wredota
                        > img164.echo.cx/my.php?image=dowodowe6na.jpg
    • natiz Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:42
      Ale jazda! Znów coś się dzieje na forum.
      Lipiec - ładna buźka, ale charakterek wredny, hihi.
      • neospasmina a najśmieszniejsze, 24.04.05, 20:46
        że ja Cię, Lipcowa, kojarzę...
        ale numer!
        kto by pomyślał;
        w każdym razie pozdrawiam!
        • 18lipcowa Re: a najśmieszniejsze, 24.04.05, 20:55
          neospasmina napisała:

> że ja Cię, Lipcowa, kojarzę...
          > ale numer!
          > kto by pomyślał;
          > w każdym razie pozdrawiam!

Mnie? Możliwe, kiedyś wysyłałam juz fotki na priva.
          A jak nie stąd to skąd? Bo mnie ciekawość zżera.
        • twinmama76 a to się lipcowa bój teraz, bój ;-)))) n/t 25.04.05, 08:41

• aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 20:51

natiz ... i o to chodzi smile) znów jest co śledzić smile hihi

pozdrawiam cieplutko
        Aari ( wioleta - mama Kuby, Krzysia i ... fasolki
        • rendziak Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:14
          buzia nawet nawet ale żeby piękna????
          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:16
            rendziak napisała:

> buzia nawet nawet ale żeby piękna????

nooo piękna,
            • rendziak Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:18

• tygrysiaczek2 Re: do rendziak 24.04.05, 21:21
                Ta Wiktoria to była Twoja????Przepraszam, ale zajrzałam na tę stronę i tak mnie
                za serce ścisnęło.... Przykro mi.
                • rendziak Re: do rendziak 24.04.05, 21:22
                  tak...to była moja córeczka z pierwszej ciąży.......
                  teraz mam córeczkę aniołka i synka łobuza::smile))
              • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:21
                rendziak napisała:

> boshhh ales mi dowaliła......
                • tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:26
                  Lipiec czy ty nie masz serca?Albo chociaż rozumu?
                  • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:29
                    tygrysiaczek2 napisała:

> Lipiec czy ty nie masz serca?Albo chociaż rozumu?

Lipiec ile ważysz? Lipiec czy masz serce?

A co do do jasnej anielci? teleturniej?
                  • anhu Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:33
                    tygrysiaczku - a co ty się tak czepiasz tej Lipcowej ?
                    • tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:37
                      ok. Juz o nic nie zapytam. Bo wyczuwam u niej napływ hormonów męskich
                      (androgenów)
                      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:42
                        tygrysiaczek2 napisała:

> ok. Juz o nic nie zapytam. Bo wyczuwam u niej napływ hormonów męskich
                        > (androgenów)

a to całkiem możliwe, jeszcze niedawno miałam coś z mężczyzny w sobie,,,jeśli
                        oczywiście rozumiesz co mam na myśli...
                        • tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:44
                          Pewnie, że rozumiem. Włosy na klatce piersiowej czy zarost na twarzy?
                          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:45
                            tygrysiaczek2 napisała:

> Pewnie, że rozumiem. Włosy na klatce piersiowej czy zarost na twarzy?

zgaduj dalej...
                            • kawka74 Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:48
                              smile))))))))))))))))))))))))
                              oj Lipiec, wredoto jedna...
                            • aari Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:50
                              Oj dziewczyny nie przesadzajcie. Nie kłóćcie się .. nie warto smile jeszcze wątek
                              pójdzie .. noooo
                            • natiz Lipcowa 25.04.05, 08:23
                              A w którym miejscu to coś z mężczyzny miałaś (sorki za niedyskretne pytanko)
                              Czyżby mały seksik był? Hihi, sprytna bestia!
              • zona_mi Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 16:09
                A naprawdę interesująco zrobi się dopiero wtedy, gdy okaże się, że Lipcowa to
                tak naprawdę ojciec młodego człowieka z łańcuchem, którego widać na zdjęciu z
                niebrzydką skądinąd dziewczyną smile))
                Ja Was wszystkie pozdrawiam, emamy i eniemamy!
                Zona
            • morgen_stern I co z tego, Lipcowa... 25.04.05, 10:10
              ...że buzia ładna, skoro dusza brzydka...
    • virtual_moth Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 21:56
      Noooo, Lipiec, piknie, pikniesmile

A słyszała o gwałcicielach, psychopatach i inszych dewiantach? Ciekawam czy
      wielu już ostrzy sobie na Ciebie ząbkiwink

Pzdr

P.S. Brwi najlepiej regulować u kosmetyczki. Ponoćwink
      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 24.04.05, 22:01
        virtual_moth napisała:

> Noooo, Lipiec, piknie, pikniesmile
        >
        > A słyszała o gwałcicielach, psychopatach i inszych dewiantach? Ciekawam czy
        > wielu już ostrzy sobie na Ciebie ząbkiwink

No ale adresu nie podałam wink))
        >
        > Pzdr
        >
        > P.S. Brwi najlepiej regulować u kosmetyczki. Ponoćwink

No a brwi lewej nie miałam wtedy, to skutek wypadku, przeciętego luku i blizny.
        Teraz juz jest.
        • pade Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 01:04
          Zawsze mnie bardzo denerwowały Twoje wypowiedzi na temat dzieci, i uważam tak
          jak inne mamy, że masz dużo kompleksów, stąd ta Twoja złośliwość i prowokacje,
          ale muszę przyznać, że jesteś śliczną dziewczyną. Inne mamy są po prostu
          złośliwe albo zazdrosne, stąd ich nieprzychylne komentarze. Poza tym uważam że
          dużo bardziej nieskromna jest aari, niż Ty.
          Ja do brzydkich nie należę, ale nie potrafiłabym pisać o sobie w samych
          superlatywach. Uważam, że nie mogę być w stosunku do siebie obiektywna, choć
          bym nie wiem jak się starała. Jak każda z nas zresztą...
          • aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:44
            Przepraszam a co ja zrobiłam takiego ?? Nieskromna - a co to skromność to
            obowązek ? Nie przechwalam się - nie uważam się za njapiękniejsze cudo na
            świecie. Ale wogóle nierozumiem jaki to ma zawiązek z tematem! No sorry ale
            nierozumiem teraz najazdu na mnie, coś złego zrobiłam ???

A co do komentarzy to z mojej strony nie zauważyłam, żadnego
            nieprzychylnego !!!!!
            • umasumak Skandal ;-)!!!! 25.04.05, 09:22
              No bo jak można TAK wyglądać w trzeciej ciąży, a na dodatek jeszcze się
              FOTOGRAFOWAĆ wink))! Oj Aari, Aari, Ty Nieskromna.... wink
            • pade Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 10:15
              Związek z tematem jest.
              Nie miałam zamiaru Cię obrazić, przeczytałam Twoje wypowiedzi w tym i innych
              wątkach, i stąd takie a nie inne zdanie na Twój temat. Skromność to nie
              obowiązek ale cecha charakteru.
              Nie napisałam, że Ty byłaś złośliwa w stosunku do lipcowej, tylko "inne mamy",
              a które, to juz one same wiedzą najlepiej.
              • redmiss uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:16
                i wniosek jeden: ALE MACIE ZRYTE CZAJNIKI! buaaahahahahaha

złośliwość, zazdrość, złośliwość, zazdrość.
                bo przecież wiadomo, ze jednemu się podoba, innemu nie.
                a poza tym jak to może być, że taka Lipcowa wredota taka ładna! trzeba jej
                przytrzeć nosa, hahahahahaha
                • maxim31 Re: redmiss 25.04.05, 10:19
                  Moim zdaniem Lipcowa prezentuje sie najlepiej z nielicznie przedstawionych w
                  tym wątku dziewczyn.

Ale oczywiście, to tylko moje zdanie. Każdy może twierdzic, ze Lipcowa jest
                  najbrzydsza. Zawsze trzeba sobie jakoś humor poprawic, no nie?
                  • redmiss Re: redmiss 25.04.05, 10:28
                    no tak, zapomniałam dodać, ze mój wywód był nie do Lipiec...
                  • aari Re: redmiss 25.04.05, 10:49
                    maxim .. no i masz rację .. nic w tym dziwnego bo dziewczyna młoda jest.
                    Dzieci nie ma więc ma czas na kosmetyczkę na maseczki itepe i niech sobie jak
                    najdłużej tak ma ( bo to chyba fajne jest ) smile... my staruszki z dzieciorkami
                    już nie mamy na takie zabawki czasu - a niektóre kaski ... no cóż .. tak
                    jest. smile))

A co do złośliwości forumowiczek - hmmm powiem tak - śledzę wypowiedzi -
                    zdarzają sie złośliwe, ale chyba jest ich niewiele - z tego co zauważyłam to
                    większość przyznała, że panna lipiec jest ŁADNA - chyba nie ma w tym
                    złośliwości ???

Owszem pojawiły się komentarze typu eee myślałam, że jesteś ładniejsza ale to
                    dlatego, że w innym watku pisała, że jest piękna ( sama zresztą przyznała,że to
                    była prowokacja z jej strony ) i to są reakcje.
                    Poza tym jeszcze wydaje mi się, ze potrafi się doskonale sama obronić - zresztą
                    to też zawuwazyłam.

No. I teraz będzie, że nie dość, żem nieskromna to jeszcze wstrętna złośliwa
                    baba .. ojej smile
                    • redmiss Re: aari 25.04.05, 10:51
                      no i po co się tak ekscytujesz? wink
                      to juz wszystko było...
                      • aari Re: aari 25.04.05, 11:03
                        redmissss smile)))))))))) śledzę Cię smile))))))))
                        • redmiss Re: aari 25.04.05, 11:04
                          aari napisała:

> redmissss smile)))))))))) śledzę Cię smile))))))))

oj, widzę! źle sie dzieje!
                          ;DDDD
                • anulka.p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:21
                  Redmiss nie ekscytuj się tak dzieczyno, na litość boską. A poza sama napisałaś
                  to co inni - jednym się podoba, innym nie. Po prostu.
                  • redmiss Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:29
                    dlaczego się nie mogę ekscytować????!! oj, wszystkie panie się ekscytowały i
                    tak "fajnie" pisały, no czemu jak nie mogę????! buuuu
                    • anulka.p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:32
                      Ale żadna się nie ekscytowała tak jak ty.
                      • kalina_p Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:33
                        Bo redmiss nie umie sie poprawnie ekscytować!
                        • redmiss Re: uff, przeczytałam wszystko... 25.04.05, 10:36
                          kazda ekscytacja jest lepsza niz moja...

wink
              • aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 10:38
                Aaaa i z moich wypowiedzi wynika, że jestem nieskkromna ?? hehe ciekawe. smile

Poza tym wcale nie uważam, żebym musiała być. Twoja opinia bardzo mnie
                zaciekawiła - bo większość przyjaciół zawsze mi mówi, że siebie
                niedoceniam ..... a tu się okazuje, że z moich wypowiedzi można odczytać, że
                jestem nieskromna ... hmmm dla mnie to jak "zarozumiała" a za taką się nie
                uważam.

Może nie miałaś zamiaru mnie obrazić - ale jednak tak to odebrałam i zrobiło mi
                się przykro.

uma ... no tak ... w sumie masz rację - więcej się nie będę na ulicy pokazywać -
                no bo w ciąży !!! ehhhh smile)))))))))))))))))))))))))))))))
        • p_swiat :) 25.04.05, 07:27
          Masz nie banalną urodę i coś w spojrzeniu.
          Jak dla mnie fajnie wyglądasz.
          • p_swiat Re: :) 25.04.05, 12:30

• silwe_iwo Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:43
      Witam. Obejrzałam zdjęcia i uważam cię za przeciętną dziewczynę- nie
      wyróżniającą się z tłumu. Myślę, że jestem od ciebie dużo ładniejsza ale nie
      uważam się za piękną. Jeśli to post napisany dla poprawy samopoczucia to okey.
      Pocieszę cię- brzydka nie jesteś. Za ideał urody uważam BRIGITTE BARDOT i nie
      chodzi mi o kolor włosów ale o piękne wielkie oczy, wyraziste pełne usta,
      zgrabny mały nosek- sama twarz to słodycz,no i ta figura. Pozdrawiam
      • aari Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 07:51
        silwe !!!!! Mamy ten sam ideał ... smile))) Poważnie.
    • silwe_iwo Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 08:25
      Myślę, że nie tylko my. Pozdrawiam.
      • kkatie Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 08:32
        pomimo iz wypowiedzi lipiec czasem, a nawet czesto mnie irytuja (zwlaszcza jak
        odpowiada nie pytana wink) to stwierdzam, mysle ze obiektywnie, ze jest ladna
        dziewczyna, zaryzykowalabym stwierdzenie ze nawet bardzo.
        naprawde, i do tego fotogeniczna (czego nie moge powiedziec o sobie wink) hihi)
        pozdrawiam
    • lajlah Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 09:47
      Jak dla mnie bardzo ładna dziewczyna, podoba mi się taki typ urody.
      • sta_mag Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:05
        Pokazałaś tylko twarz, a szkoda i tylko to możemy ocenić. Mi się ta twarz
        bardzo podoba, jest bardzo ładna. Mój mąż powiedział, że taka laleczka, nic w
        niej drapieżności, ale to kwestia gustu.
        Żeby ocenić czy ktoś jest piękny, trzeba go chyba zobaczyć na żywo, bo piękno
        jest też w ruchach, sposobie wysławiania się , uśmiechu. Wyglądasz na bardzo
        miłą, czy to aby na pewno Ty? smile
        • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:07
          sta_mag napisała:

> Pokazałaś tylko twarz, a szkoda i tylko to możemy ocenić. Mi się ta twarz
          > bardzo podoba, jest bardzo ładna. Mój mąż powiedział, że taka laleczka, nic w
          > niej drapieżności, ale to kwestia gustu.
          > Żeby ocenić czy ktoś jest piękny, trzeba go chyba zobaczyć na żywo, bo piękno
          > jest też w ruchach, sposobie wysławiania się , uśmiechu. Wyglądasz na bardzo
          > miłą, czy to aby na pewno Ty? smile

No ale ja naprawde jestem bardzo miła!
        • tygrysiaczek2 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 17:07
          Jedno jest pewne: do szczupłych nie należy . Ciekawe dlaczego tylko twarz
          pokazuje? Przecież to zaledwie 20% urody. A gdzie reszta ciała?
          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 17:22
            tygrysiaczek2 napisała:

> Jedno jest pewne: do szczupłych nie należy . Ciekawe dlaczego tylko twarz
            > pokazuje? Przecież to zaledwie 20% urody. A gdzie reszta ciała?

No przeciez Ci pisalam tygrysiaczku że dobijam już do 100 kilo i chyba nie
            sądzisz ze bym sie pokazała...
    • kubusala Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 10:57
      No nieźle się ubawiłam czytając dziś ten wątek:..ładna, nieładna..smile) i to
      mówią mamy, które za jakiś czas będą musiały dziecku tłumaczyć, że nie powinno
      się przezywać, wyzywać i mówić,że ktoś jest brzydki, haha.
      Aż korci by założyć wątek: najgłupsze mamy na forumsmile
      • redmiss Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:00
        no to brechtamy razem!!! łączmy się w wirtualnym wielkim śmiechu!

wink)))
        • musia2002 Re: Ale się uśmiałam:)))) 26.04.05, 04:03
          Ja tez czytam i nie wieze wlasnym oczom....Smiech na tydzien....
      • 18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:01
        kubusala napisała:

> No nieźle się ubawiłam czytając dziś ten wątek:..ładna, nieładna..smile) i to
        > mówią mamy, które za jakiś czas będą musiały dziecku tłumaczyć, że nie
        powinno
        > się przezywać, wyzywać i mówić,że ktoś jest brzydki, haha.
        > Aż korci by założyć wątek: najgłupsze mamy na forumsmile

Kubusala nie przesadzaj. Nie tylko takie przezwiska były. Było też grubo
        wyglądasz, tzn dokładnie moje ramiona, staro- tj na 32 lata, ze dobry retusz
        itp.Wiec nie przesadzaj kochana.Są mamy ktore wspięły sie wyzej.
        • iwles Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:05
          Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz....
          • 18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:08
            iwles napisała:

> Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz....

serio ?????????
            • iwles Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:18
              18lipcowa napisała:

> iwles napisała:
              >
              > > Mam tylko jedną uwagę - Lipiec za mało się uśmiechasz....
              >
              >
              > serio ?????????
              >

serio, serio.........
          • p_swiat Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 12:34
            ja tylko skromnie zapytam z kąd ta uwaga? z kąd wiesz czy sie za często nie
            uśmiecha?smile
            • iwles na zdjęciach n/t 25.04.05, 12:37
              • p_swiat Re: na zdjęciach n/t 25.04.05, 19:11
                ach taksmile
        • anulka.p Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:06
          Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie było.
          Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy nawet
          przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdanie.
          Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej
          opinii. A ktoś może w innejsmile
          • kubusala Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:19
            anulka.p napisała:

> Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie było.
            > Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy nawet
            > przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdanie.
            > Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej
            > opinii. A ktoś może w innejsmile

No nie wiem, teksty w stylu:
            ....Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się
            dziwić,
            takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli
            podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy....

dla mnie takie teksty by były obraźliwe, bo jak można po zdjęciu stwierdzić
            jaką ktoś ma inteligencję,no i wogóle tak napisać, no ale ja może się nie
            znam.smile
            • 18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:22
              kubusala napisała:

> anulka.p napisała:
              >
              > > Chyba pierwszy raz musze się zgodzić z Lipcem. Żadnych wyzwisk tu nie był
              > o.
              > > Kubasalo? Każdy widzi co chce? Przecież opinie, że nie taka piękna, czy n
              > awet
              > > przeciętna to nie są żadne wyzwiska. A chyba można mieć swoje własne zdan
              > ie.
              > > Teraz Lipiec dołączyłą kolejne zdjęcie i ja np. utwierdziłam się w swojej
              >
              > > opinii. A ktoś może w innejsmile
              >
              >
              > No nie wiem, teksty w stylu:
              > ....Jak dla mnie to ten facet ma inteligencję słoika po dżemie, ale co się
              > dziwić,
              > takie "laseczki"a'la lipiec wybierają sobie tylko takich gogusiów żeby mogli
              > podziwiać jej "piękno" oraz śmiać się z jej błyskotliwych komentarzy....
              >
              >
              > dla mnie takie teksty by były obraźliwe, bo jak można po zdjęciu stwierdzić
              > jaką ktoś ma inteligencję,no i wogóle tak napisać, no ale ja może się nie
              > znam.smile

No i z łańcucha z jezusem się śmiały, wstręciuchy!!!!
            • anulka.p Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:25
              No rzeczywiscie były takie komentarze (ja już o nich zapomniałam - seriosmile, ale
              takie ostre byly b. nieliczne. I ja już to tłumaczyłam, ze w/g mnie jest to
              prostu odpłacanie Lipcowi pięknym za nadobne. Pewne w myśl znanej teoriismile -
              "na chamstwo nalezy odpowiadac chamstwem".
              • 18lipcowa Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:29
                anulka.p napisała:

> No rzeczywiscie były takie komentarze (ja już o nich zapomniałam - seriosmile,
                ale
                >
                > takie ostre byly b. nieliczne. I ja już to tłumaczyłam, ze w/g mnie jest to
                > prostu odpłacanie Lipcowi pięknym za nadobne. Pewne w myśl znanej teoriismile -
                > "na chamstwo nalezy odpowiadac chamstwem".

Tylko jak widzisz, ja akurat mam to głęboko, głęboko i jeszcze raz głęboko.
      • aari Re: Ale się uśmiałam:)))) 25.04.05, 11:16
        A wiecie co dziewczyny ... macie rację smile)) hehe
        Cholera no , rzeczywiście ....

Ale w sumie dzięki temu na forum weselej ... no nie ?
    • szyszunia75 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:17
      Myślę, że o Lipcu możnaby bardzo zgrabną prace magisterską z socjologii
      napisać. A właściwie o zdobywaniu popularności, o kreacji, sławie,
      kształtowaniu reakcji otoczenia, formowaniu stronnictw, rozbudzaniu potrzeb i
      ciekawości... Można ciągnąć w nieskończoność. W sumie to byłoby o reakcjach
      kobiet na inną kobietę, która bardzo chce być sławna. Czy ktoś się podejmie? wink
      • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 11:21
        szyszunia75 napisała:

> Myślę, że o Lipcu możnaby bardzo zgrabną prace magisterską z socjologii
        > napisać. A właściwie o zdobywaniu popularności, o kreacji, sławie,
        > kształtowaniu reakcji otoczenia, formowaniu stronnictw, rozbudzaniu potrzeb i
        > ciekawości... Można ciągnąć w nieskończoność. W sumie to byłoby o reakcjach
        > kobiet na inną kobietę, która bardzo chce być sławna. Czy ktoś się
        podejmie? ;-
        > )
        Kochana, ja już jestem sławna...
        • monika121975 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 12:16
          a mnie się Lipicowa nie podoba.
          • 18lipcowa Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 12:24
            monika121975 napisała:

> a mnie się Lipicowa nie podoba.

Mi Lipicowa też nie.
            • monika121975 Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 12:27
              O rany - wiadomo, że chodzi o Lipcową smile
              I piszę to bez złośliwych komentarzy - po prostu nie musisz mi się podobać,
              prawda?
              Mój skromny post miał być przecwiwagą dla tych ochów i achów. Poza tym błąd był
              zwykłą literówką a nie Twoją : z resztą smile
              • mijaczek Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 15:57
                My tu sobie pitu pitu, jak te baby na jarmarku, a prawda jest taka, ze nikt z
                nas tu obiektywny nie jest.
                Ja juz lipcowi powiedzialam, ze wyglada na osobe, ktora potrafi byc
                sympatyczna. Czy jest piekna? Nie wiem. Dawno temu stwierdzilam, ze dyskutowac
                o typach urody to tak jak z tym Bozym Narodzeniem i Wielkanoca. Stwierdzilam to
                po tym, jak jednego dnia od dwoch facetow uslyszalam dwie skrajne opinie na
                swoj temat. Jeden powiedzial, ze absolutnie go nie pociagam [za to kumpela ze
                mnie super], a drugi lazil za mna i mowil mi, ze nawet dziurki w nosie mam
                piekne [no, ale jak juz chcialam o czym sensowniejszym niz moje dziurki w nosie
                pogadac, to nie poszlo...]. W obu przypadkach czulam sie troche glupawo.
                Mialam sie nie wypowiadac w tym watku, no, ale niech bedzie! :o)
                Lipiec, brzydka nie jestes, facet nie musi sie wstydzic wychodzac z toba na
                ulice, widze, ze dbasz o siebie i nie przegnasz z makijazem, solarium, czy
                refulacja brwi. A dalej? Nie wiem.
                My tu wszystkie baby jestesmy nieobiektywne, wiec pokazalam lipca malzowi
                mojemu z pytaniem co sadzi [a malz moj szczery jest]. No wiec napisze dokladnie
                co powiedzial : "she looks kind of cute... like a girl next door cute... she's
                not ugly... but not a model type of look.... looks kind of chubby on the other
                picture [zdjecie z facetem](dziewczyna nawet ladna, typ urody "dziewczyna z
                sadiedztwa, nie brzydka, ale nie modelka, troche przy kosci na tym drugim
                zdjeciu")" to byla opinia mojego malzonka. chyba pierwsza opinia faceta w tym
                watku...
                jaki wniosek????? ZADEN!!!!!!!! ABSOLUTNIE ZADEN!!!!!!!
                Moge sie zalozyc, ze 50% osob, ktore widzi moje zdjecie jest na Nie, a drugie
                50% na Tak [a moze zbyt laskawa jestem dla siebie?], ale czy to znaczy
                cokolwiek... dajcie spokoj dziewczyny... wiem, ze wiosna idzie i chcemy
                zakwitnac, ale nie licytujmy sie twarzami. ok?
                Mia
                • cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:01
                  Mnie sie podoba ze kazda pokazala jak wyglada, bo mio jest wiedziec z kim sie
                  rozmawia na co dzien.
                  A co do Lipiec jest bardzo ladna dziewczyna miom zdaniem i tyle.
                  • mijaczek Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:03
                    cocollino - masz racje, fajnie, ze sie pokazalysmy, ale tutaj zaczely sie
                    jakies zawody w stylu "nie, no... to ja juz jestem ladniejsza od ciebie". po co?
                    • cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:12

Tu masz racje nie lubie czegos takiego, jak napisalas ze przekrzykiwanie sie
                      ktora ladniejsza
                      • mijaczek Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:14
                        Wiesz, tak naprawde kazdy by mogl tutaj wyskoczyc z peanami na swoja czesc i
                        jak komus udowodnisz, ze myli sie uwazajac siebie za najpiekniejsza? no jak?
                        wszak gustibus non disputandum...
                        dla mnie najwazniejsze jest, ze moj maz mnie uwaza za najpiekniejsza kobiete na
                        swiecie. sprobuj sie z nim o to poklocic, rotfl :o)
                        • cocollino1 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 16:17

I to jest najwazniejsze, ja tez jestem szczesliwa bo wiem ze podobam sie
                          mezowi, zawsze mowi ze jak widzi inna kobiete to mowi, nie ma to jak moja
                          kasia, i to jest dla mnie suuper, a opinie z forum, coz nie zawsze beda
                          sprawiedliwe to raz a dwa rzeczywiscie co sie podoba mnie nie musi innym
                          • tygrysiaczek2 Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:10
                            Aha pokazałam te zdjęcia znajomemu (nic nie mówiąc o niej) i jego opinia:"nie
                            brzydka dziewczyna, ale sprawia wrażenie bardzo zadufanej i zarozumiałej"
                            To tyle
                            • 18lipcowa Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:23
                              tygrysiaczek2 napisała:

> Aha pokazałam te zdjęcia znajomemu (nic nie mówiąc o niej) i jego opinia:"nie
                              > brzydka dziewczyna, ale sprawia wrażenie bardzo zadufanej i zarozumiałej"
                              > To tyle

Serio? No to znajomy ma dobre oko bo to wszystko prawda!
                    • 18lipcowa Re: Do wszystkich zacietrzewionych 25.04.05, 17:19
                      mijaczek napisała:

> cocollino - masz racje, fajnie, ze sie pokazalysmy, ale tutaj zaczely sie
                      > jakies zawody w stylu "nie, no... to ja juz jestem ladniejsza od ciebie". po
                      co
                      > ?

Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był powod.
                      • soczewica zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 17:36
                        18lipcowa napisała:

> Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był powod.

i poczytując tą dyskusję odnalazłam pewien wątek, w którym wypowiadasz się,
                        18lipcowa, na mój temat. tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225571
                        i jeszcze tu:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225733
                        pamiętasz tą aferę? założę się, że tak. od dawna nie używam już nicka soczewica,
                        tylko okazjonalnie. tak jak teraz.
                        nie zgrywaj więc do diaska uciśnionej niewinności, której dowalają za to, że
                        istniejesz. dajesz powód, i tyle, nic nie wynosząc z tamtej awantury. jeżdżenie
                        po innych w necie to dalej tylko słowa i zabawa? ciesz się, że nie trafiłaś na
                        antagonistę swojego pokroju.
                        nie jesteś brzydka, pewnie, ładniejsza ode mnie. tylko ciekawi mnie, dlaczego aż
                        tak usilnie pragniesz przekonać wszystkich że we własnych oczach jesteś
                        najpiękniejsza. kiedyś wyszydzałaś dokładnie to samo u mnie: lubienie siebie,
                        swojej fizyczności. widzisz teraz, że piękno jest względne, jednym się podobasz
                        a innym nie. były potrzebne tamte ostre słowa?
                        i wiesz co? paradoksalnie, tamto żarcie się z Tobą dało mi jeszcze więcej siły
                        do tego, żeby lubić siebie. poprowadziło to do zmian fizycznych, dbania o
                        siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj
                        dbam. podobam się partnerowi, czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na
                        ulicy nawet. smile
                        powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość,
                        zniekształca. pilnuj tego, bo pewnego dnia pod modną fryzurką, fajnymi brwiami
                        (bardzo ładne) zobaczysz zgorzkniałą zgagę. a tego ci nie życzę, no bo po co?

soczew
                        • tygrysiaczek2 Re: zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 17:40
                          Bo ona myśli, że ma fajną figurę, a mi właśnie ona zakrwawa na paszteta
                        • aari Re: zadałam sobie pewien trud... 25.04.05, 18:22
                          No no ... poczytałam . .. nieładnie, nieładnie ....
                        • coompel Re: zadałam sobie pewien trud... 02.06.05, 21:05
                          soczewica napisała:

> 18lipcowa napisała:
                          >
                          >
                          > > Dobrze wiesz ze nie chodziło tu o zawody tylko dowalenie mi,w koncu był
                          > powod.
                          >
                          > i poczytując tą dyskusję odnalazłam pewien wątek, w którym wypowiadasz się,
                          > 18lipcowa, na mój temat. tu:
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225571
                          > i jeszcze tu:
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9224851&a=9225733
                          > pamiętasz tą aferę? założę się, że tak. od dawna nie używam już nicka
                          soczewica

jakiego nicka teraz używasz?

male post scriptum: pisze się się "tę" aferę, psze Pani niedoszla polonistko,
                          czy tam inna kooltoroznafczynia
                          > tylko okazjonalnie. tak jak teraz.
                          > nie zgrywaj więc do diaska uciśnionej niewinności, której dowalają za to, że
                          > istniejesz. dajesz powód, i tyle, nic nie wynosząc z tamtej awantury.
                          jeżdżenie
                          > po innych w necie to dalej tylko słowa i zabawa? ciesz się, że nie trafiłaś na
                          > antagonistę swojego pokroju.
                          > nie jesteś brzydka, pewnie, ładniejsza ode mnie. tylko ciekawi mnie, dlaczego
                          a
                          > ż
                          > tak usilnie pragniesz przekonać wszystkich że we własnych oczach jesteś
                          > najpiękniejsza. kiedyś wyszydzałaś dokładnie to samo u mnie: lubienie siebie,
                          > swojej fizyczności. widzisz teraz, że piękno jest względne, jednym się
                          podobasz
                          > a innym nie. były potrzebne tamte ostre słowa?
                          > i wiesz co? paradoksalnie, tamto żarcie się z Tobą dało mi jeszcze więcej siły
                          > do tego, żeby lubić siebie. poprowadziło to do zmian fizycznych, dbania o
                          > siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj
                          > dbam. podobam się partnerowi, czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na
                          > ulicy nawet. smile
                          > powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość,
                          > zniekształca. pilnuj tego, bo pewnego dnia pod modną fryzurką, fajnymi brwiami
                          > (bardzo ładne) zobaczysz zgorzkniałą zgagę. a tego ci nie życzę, no bo po co?
                          >
                          > soczew
                          • coompel jeszcze o trudach soczewicy, czyli link do donosu 02.06.05, 21:07
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12149089&a=12153432
                            • maxim31 Re: Możesz wyjasnic, po co to wyciągasz? 02.06.05, 21:37
                              Żeby oczernic Lipcową czy Soczewicę?
                              Wskazac winnego?
                              O co tu biega?

To chyba dawne dzieje były. Po co?
                          • soczewica Re: zadałam sobie pewien trud... 02.06.05, 22:28
                            coompel napisał:

> jakiego nicka teraz używasz?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16566
                            tu mnie szukaj kiedy już dorośniesz, ok?

a TY jakiego nicka używasz, oprócz okazjonalnie stworzonego na potrzeby chwili?
                            bo że innego, to chwalić się nie musisz.

• coompel Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 10:41
                              Jakiego nicka uzywam?

Kto jak kto, ale osoba o taaaaaaakich ogrooooooomnych możliwościach namierzaia
                              z pewnoscia nie musi zadawać takich pytań.

a link jest boski ;o)
                              uśmialiśmy sie serdecznie
                        • jo.an.na Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 19:41
                          > siebie. w jednym zaledwie miałaś rację: nie dbałam o własną kobiecość. dzisiaj
                          > dbam. podobam się partnerowi,
                          Co do partnera to milosc jest slepa - widuje czasami na ulicach pasztety z
                          mezczyznami wpatrzonymi w nie jak w obrazek. Poza tym chyba nie spodziewasz
                          sie, ze partner powiedzialby ci szczerze, gdybys mu sie nie podobalo. Ty
                          powiedzialabys mu, ze ma za malego penisa?

>czasem zdarzy się że ktoś obejrzy się za mną na
                          > ulicy nawet. smile

Tu rowniez powody moga byc zroznicowane, np. facet/kobieta moze obejrzec sie
                          widzac piekna kobiete, ale rowwnie czesto ludzie ogladaja sie za spaslakami,
                          ludzmi oszpeconymi itp.

> powierzchowność masz ładną, nie przeczę. ale złośliwość, złość, zapiekłość,
                          > zniekształca.

Przyganial kociol garnkowi. Nie chce mi sie szukac linkow, ale jesli ktos chce
                          poznac mila, pogodna i przepelniona zyczliwoscia do swiata i ludzi istote,
                          niech skorzysta z wyszukiwarki.

P.S. Studia doktoranckie? Widze, ze juz nie tylko tytul magistra nie mawielkiej
                          wartosci.
                        • jo.an.na Re: zadałam sobie pewien trud... 03.06.05, 19:43
                          A skad wiesz, ze 18lipcowa i Marta to ta sama osoba? Od zaprzyjaznionych aesow?
                • 18lipcowa ja, przy kości ???????? 25.04.05, 17:21
                  Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac ze
                  jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy?

tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może Twój
                  mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? wink)))))))))
                  • mijaczek Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:20
                    18lipcowa napisała:

> Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac ze
                    > jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy?
                    >
                    > tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może Twój
                    > mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? wink))))))))

Cecha charakterystyczna rodziny mojego meza [od strony matki] jest to, ze maja
                    szczuple twarze, dosc male glowy...moze tak mu sie skojarzylo... ja zapytalam
                    go o obiektywna opinie, dal mi ja i uczciwie napisalam co powiedzial...
                    • 18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:33
                      mijaczek napisała:

> 18lipcowa napisała:
                      >
                      > > Nie tam że się obrażam, albo coś, ale jak po mojej twarzy może byc widac
                      > ze
                      > > jestem przy kości, jak na puciata nie jestem na twarzy?
                      > >
                      > > tzn ja wcale nie jestem przy kości wiec tym bardziej mnie to dziwi.może T
                      > wój
                      > > mąż już patrzy na ludzi przez pryzmat grubych Amerykanek? wink))))))))
                      >
                      > Cecha charakterystyczna rodziny mojego meza [od strony matki] jest to, ze
                      maja
                      > szczuple twarze, dosc male glowy...moze tak mu sie skojarzylo... ja zapytalam
                      > go o obiektywna opinie, dal mi ja i uczciwie napisalam co powiedzial...
                      >
                      >
                      jasne rozumiem, ale nie jestem duża baba, no chyba że 172 to duża i nie jestem
                      przy kości.
                      • mijaczek Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:36
                        Wiesz, ja tez mam 173cm i czasami mam wrazenie, ze to wlasnie sprawia, ze
                        wygladam na wieksza...
                        • 18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 18:48
                          mijaczek napisała:

> Wiesz, ja tez mam 173cm i czasami mam wrazenie, ze to wlasnie sprawia, ze
                          > wygladam na wieksza...

Możliwe. Nie, nie wiadomo, chuchrem nie jestem i nigdy nie byłam. Ale jestem
                          raczej normalna. Był czas że ważyłam 80 kilo i bylam lekko przy kości ale to
                          było jakieś 20 kilo temu...
                          • anulka.p Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 19:27
                            No tu żeś zagięła - 80 kg i LEKKO przy kosci? Litości.
                            • 18lipcowa Re: ja, przy kości ???????? 25.04.05, 19:33
                              anulka.p napisała:

> No tu żeś zagięła - 80 kg i LEKKO przy kosci? Litości.

Och przepraszam widzisz co się dzieje jak jestem delikatna?
                              Tak, ważyłam 80 kilo i byłam gruba i tak się czułam. Pasuje?
                              Mam nadzieje ze nie sprowokuje ataków dziewczyna ważących 80 kilo i wiecej.
    • mala.filipinka Re: o co chodz? 25.04.05, 17:28
      ja tu rzadko bywam. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, o co chodzi w tym wątku?
      Od wczoraj czy przedwczoraj przewalają się posty nt. urody lipca, ona co chwilę
      odpowiada. Przepraszam, ale ja tego w ogóle nie rozumiem.
      Na dworze piękna pogoda, emamy przeważnie mają dzieci.
      Czy Wasz świat to faktycznie to, co wynika z postów, czy się mylę? Czy wszystko
      jest OK?

• nadja11 Re: 25.04.05, 18:01
        Nie wiem po jaką cholere podejmuje sie oceny tych zdjęc no ale niech będzie...
        więc na pierwszych 3 fotkach ktore umiesciłas on line wyglądasz na naprawde
        ładną dziewczyne ba na tej czarno białej wyglądasz mega subtelnie dziewczęco na
        wczesniejszych dojrzalej wszystkie fajne , generalnie bardzo bardzo ładna
        dziewczyna , natomiast ten ostatni profil totalnie zburzył obraz twojego
        wyglądu w mojej głowie, wyglądasz tam na mocno przy kosci kojarzysz mi sie z
        typem duza baba no i fatalny desing w stylu gerli (mowa o bluzi)ale to juz
        całkowicie pomijam bo to znaczenia zadnego nie ma.Zatem stwierdzam ze to co nam
        serwujesz nie da obrazu twojego rzeczywistego wyglądu, musiałybysmy sie poznac
        on real.
        • tygrysiaczek2 Re: do nadji 25.04.05, 18:16
          Sugerujesz, że ma nos pelikana????
          Ale się uśmiałam...
          • nadja11 Re: do nadji 25.04.05, 19:51
            Niestety na tej ostatniej focie nos pelikana-jest bardzo nalana,ale
            wczesniejsze przedstawiają naprawde bardzo ładną dziewczynę, lipcowa zrob
            selekcje w tych fotach badz bardziej krytyczna bo o ile powtarzam zdjecia
            wczesniejsze fajniutkie to tu juz wygladasz na wielką baburę.
      • 18lipca Re: o co chodz? 25.04.05, 18:20
        Mala filipinko - choidzi o to, czy lipiec jest pieknym lipcem za jakiego sie ma
        vzy jest przytojnym ojcem faceta zalancuchowanego jak ktos wczesniej zauwazyl
        bo tutaj wszystko jest mozliwe.
        A swoiat jak zwykle do chrzanu.

18lipca TO JA
        • mijaczek soczewica i lipiec 25.04.05, 18:24
          rzeczyfiscie, dyskusja, do ktorej soczewica dala link jest tak niesmaczna, ze
          az nie chcialo mi sie jej czytac... bardzo, ale to bardzo niski poziom
          kultury... wytlumaczcie mi po co sa takie przepychanki, bo ja takowe pamietam z
          3 klasy SP i zapomnialam jaki byl ich cel poza wypelnieniem czasu czymkolwiek...
    • mamaamati Re: hej lipcowa!? 25.04.05, 20:41
      na tym drugim zdjęciu przypominasz mi Wighfield(nie wiem czy wiesz o kogo mi
      chodzi),tylko ona jest w wydaniu blond.
      pzdr
    • jo.an.na moja opinia 03.06.05, 19:49
      To jeszcze ja dorzuce swoje trzy grosze. Na tym zdjeciu dowodowym buzia nawet
      ladna ale poza tym lipiec wyglada na "krowiastą". Gruba szyja, potezne ramiona.
      I tego sie raczej nie da zmienic, nawet gdyby schudla. Niektore kobiety sa
      takie potezne, wg mnie nie wyglada to ladnie.

Zdjecie z profilu niekorzystne.
      • paulinka32 Re: soczewica 03.06.05, 20:19
        Nie wierzcie tej kobiecie! Soczewica to prowokator!Mało tego dodam, że ma wiele
        wspólnego z osobą pod nikiem 18 lipiec. Uważajcie.
        • coompel Paulinko 03.06.05, 22:36
          że szczawica to trollica powszechnie wiadomo, ale dlaczego mialaby mieć coś
          wspólnego z 18lipiec? Owszem byl kiedyś taki login, ale.....
    • agatha_mama Re: hej lipcowa!? 03.06.05, 23:06
      Ależ wam sie nudzi dziewczyny, w życiu nie czytałam tak głupich i pustych
      listów, to niby debata, czy jest ładna, czy brzydka, tak, bo nie kumam do końca
      w czym problem, a może obgadamy tak każdą dziewczynę z forum, co Wy na to, może
      skończymy za lat 10.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka