nowy_nick_1 28.04.05, 16:49 proszę obejrzeć mojego męza, czy Wam się podoba? wpiszcie sie komu się podoba. img122.echo.cx/my.php?image=m9jr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blum5 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 16:52 moze byc bardzo mlody albo tak wyglada tylko Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_nick_1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 16:59 zalezy młody co dla Ciebie znaczy od jakiego wieku do jakiego. Młody taki nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
silwe_iwo Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 16:54 Witam. Twój mąż fajnie wygląda, ma bardzo ładne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenki1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 17:28 ja też jakby znam, hm... muszę pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 17:35 Czy ten biedaczyna chociaż wie, że umieściłaś jego facjatę pod osąd forumowej społeczności? Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 17:42 To naprawdę Twoj mąż? Wygląda jak nieletni!(To komplement) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_nick_1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 17:44 no wiecie co? nieletni? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 przypomina mi jednego aktora 28.04.05, 18:45 o nazwisku bodajze janusz Onufrowicz. gra Jasia-policjanta w serialu Złotopolscy. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 18:47 a co sama nie jestes pewna czy aby dosc piekny? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 18:58 moofka napisała: > a co sama nie jestes pewna czy aby dosc piekny? Moofka - nie tak ostro, bo jak się dowie, że nie dość piękny to go jeszcze wyrzuci z domu i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 19:00 marcelino1 napisała: > moofka napisała: > > > a co sama nie jestes pewna czy aby dosc piekny? > > Moofka - nie tak ostro, bo jak się dowie, że nie dość piękny to go jeszcze > wyrzuci z domu i co wtedy? ________________________________ a co zadecyduje: wiekszosc, czy lepsze argumenty czy jak pokaze ze moj maz piekniejszy? > Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 23:28 Mój mi się bardziej podoba )) Ma 36 lat a wygląda na 28 ( tak około ) A Twój wygląda tak, że może mieć 19 a może mieć i 28 ... jak na moje oko to taki nieobliczalny typ ( w sensie wieku ) pozdrawiam cieplutko Aari ( wioleta - mama Kuby, Krzysia i ... fasolki Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 19:01 A może wszystkie zamieśćmy zdjęcia mężów i niemężów i wybierzemy, który jest najprzystojniejszy. Znowu bedzie wesoło jak kilka dni temu . Fajny ten internet - nawet cudzego chłopa można ocenić. A napisz jeszcze jaki " w tych sprawach jest", bo ze zdjęcia nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 19:03 marcelino1 napisała: > A może wszystkie zamieśćmy zdjęcia mężów i niemężów i wybierzemy, który jest > najprzystojniejszy. Znowu bedzie wesoło jak kilka dni temu . > Fajny ten internet - nawet cudzego chłopa można ocenić. > A napisz jeszcze jaki " w tych sprawach jest", bo ze zdjęcia nie wynika ______________________ no pewnie, co to takie zdjecie? samo zdjecie i w ubraniu łeeeeeeeee na czym tu opini oprzec? Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 19:24 Ja nie zaryzykuję wklejenia zdjęcia męża.Jak sobie pomyślę co by mi zrobił jakby się dowiedział.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 21:38 Zdecydowanie nie mój typ. Ale wygląda młodo- na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarka Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 23:22 obejrzałam, między nim a moim mężem jest jakieś 30 kg różnicy i to mi się właśnie u Twojego podoba, rzeczywiście młodo wygląda, ale prokurator już chyba na tym nie siedzi.... poza tym trochę smutny, więcej uśmiechu pozdrawiam zarka Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: a teraz pytanko! 28.04.05, 23:32 Zupełnie nie moj typ. Ale to o niczym przecież nie świadczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: a teraz pytanko! 29.04.05, 00:10 > proszę obejrzeć mojego męza, czy Wam się podoba? wpiszcie sie komu się podoba. > A jak się nie podoba, to też można? A w ogóle może audiotele zrobić? Fajny ten nowy "trynd". Teraz będziemy poddawać ocenie facjaty swoich mężów, matek, babek, ciotek, wujów, ojców, sąsiadów, zwierząt domowych, lekarza rodzinnego i pani z warzywniaka. Nie zapomniałam o kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
juskapl Re: a teraz pytanko! 29.04.05, 01:06 he he he to bylo dobre kawka) a moze konkurs pt."wrenda Twarz tesciowej" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: a teraz pytanko! 30.04.05, 12:23 Chcesz go wystawić na Allegro ? Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: a teraz pytanko! 30.04.05, 12:27 ligia76 napisała: > Chcesz go wystawić na Allegro ? > > Pozdrowienia > Ligia A po ile takie typy na allegro chodzą ? Może się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a teraz pytanko! 30.04.05, 12:32 marcelino1 napisała: > > A po ile takie typy na allegro chodzą ? Może się skuszę. ________________ a oprócz tego, ze wygląda to jeszcze cos umie? jak sprzata i zmywa, to ja tez wchodze do licytacji Odpowiedz Link Zgłoś