aba001 20.06.05, 14:54 Hej dziewczyny! Chciałaym się dowiedzieć ile kosztują te tabletki bo lekarz zapisał mi 3 opakowania i nie wiem na jaką kwotę do wydania się przygotować. Ile kosztuje jedno opakowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia801 Re: Cerazzette 20.06.05, 15:27 WITAM! ja cerazzette brałam z jakieś dwa lata temu, ale z tego co pamietam były dość drogie i za jedno opakowanie dałam ok 28 zł.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Cerazzette 21.06.05, 02:13 Ja zawsze robię tak, że gdy mam na recepcie więcej niż jedno opakowanie - to wykupuję jedno i proszę panią farmaceutkę o zostawienie recepty w aptece. I gdy skończę jedno opakowanie, to idę znów do apteki i na swoje nazwisko (z zostawionej recepty) wykupuję następne Po co mam sobie robić zapas pigułek anty, skoro co miesiąc można je wykupić? A poza tym - co będzie, jeśli będziesz źle tolerowała Cerazette i trzeba je będzie odstawić? To na co Ci wtedy 3 opakowania? Cerazette, jak większość lepszych środków anty kosztuje od 30 do 35PLN. Odpowiedz Link Zgłoś