kokolores Re: Wiem , że późno ale może jakaś Mama nie śpi?? 07.07.05, 00:14 Ja przed pierwsza nie chodze spac! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
vesnavenlo Re: Wiem , że późno ale może jakaś Mama nie śpi?? 07.07.05, 00:18 Ja tez nie spię, pracuję, bo tylko teraz gdy szanowna roczna wszędobylskośc śpi, mam szansę coś odrobić na dziś. I zezem czytam co na "emamie" - ostatnio podoba mi sie tutaj, jak spodobał mi sie twój post o stosunku kobiet do karmienia piersią. Logiczne to wszystko było)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Wiem , że późno ale może jakaś Mama nie śpi?? 07.07.05, 00:22 Ja sobie muzyki slucham (SADE) i latam po forach! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Wiem , że późno ale może jakaś Mama nie śpi?? 07.07.05, 00:40 a ja ogladam disckovery o seksie na zmianę z animal planet i mam wrażenie , że o seksie nic niewiem he he bo trzeba stymulacji ludzie aż porzeba badania stymulacji, żeby facet miał coś tam polecam posłuchajcie Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Moje chłopaki śpią, kota też, za oknem spokój 07.07.05, 00:48 ale do czasu... zaraz kawalerka wróci i trzeba zamykać okna Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Moje chłopaki śpią, kota też, za oknem spokój 07.07.05, 01:04 ja też wyjątkowo nie śpię, z mężem się trochę poprztykałam, mam włączone polskie radio RMF i czytam co tam na ojczyźnie się dzieje...bo tu pada i pada (chwilowo nie) i wszędzie tylko pokazują dzisiejszą minę Chiraca... Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Jagienka 07.07.05, 01:11 Chirac to dupek i bardzo dobrze , że tym francuzom zabrali olimpiadę Jak patrzę na tę jego wysuwanie usteczek ala Musolinii albo te miny... też słucham RMF-u teraz ale tok FM słuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jagienka 07.07.05, 01:14 nie, nie znam tej stacji, chciałam jakiejś muzyczki posłuchać ('dajcie tu jakąś muzyczkę'...) a Francuzom żal dupę ściska ale z drugiej strony cieszę się że nie mieszkam w Londynie, bo już widzę co się tam bedzie działo przez najbliższe 7 lat - z Wembley mają taki kłopot a tu trzeba będzie jeszcze więcej budować i inwestować...mój mąż się cieszy bo jest inzynierem i na pewno do firmy jakieś projekty spłyną co to za jakaś francuzka mi tu śpiewa?! Odpowiedz Link Zgłoś