Dodaj do ulubionych

50 rocznica slubu dziedkow!!!!!!POMYSL NA PREZENT

07.07.05, 09:50
Błagam poradzcie co mozna kupic ukochanym dziadkom na taka piekna rocznice.Suma za jaka chce kupic prezent to do 200 zł,bede wdzieczna za wszystkie pomysly
Obserwuj wątek
    • ms78 Re: 50 rocznica slubu dziedkow!!!!!!POMYSL NA PRE 08.07.05, 10:46
      ja zamowilam wielki tort w ksztalcie serca, wielki kosz kwiatow i wielkiego
      szampana. prezentow trwalych nie kupowalam bo po 50 latach maja wszytsko a tak
      byla wielka niespodzianka smile
    • ewapoznan Re: 50 rocznica slubu dziedkow!!!!!!POMYSL NA PRE 08.07.05, 14:55
      My kupiliśmy porządny koc - ale dziadkowie powiedzieli ,że właśnie to chcą więc
      nie było problemów z wyborem. Ja wogóle jestem za pytaniem się co kto chce bo
      później nie ma rozczarowania.
    • asientos Długie dość 08.07.05, 19:08
      Moi dziadkowie uwielbiają wspominki. Poprosiłam więc o ich zdjęcia pod pozorem
      pokazania ich komuś i mi dali. Następnie zeskanowalismy i podretuszowaliśmy w
      Corelu i dalismy do wywołania. Potem wkleilismy do albumy takie najbardziej
      charakterystyczne: ich małych, z dziećmi, śluby tych dzieci, wnuki i ich sluby
      i prawnuczkę. Znalazło się tam też świadectwo szkolne dziadków (zeskanowane i
      wydrukowane), akt slubu cywilnego i kościelnego. Zdjęcia były opatrzone datami.
      Byli zachwyceni - teraz gdy opowiadają to pokazują: dziadek gra na harmonijce a
      tu jedzie na motorze, tu jest Danusia, a tu jej syn bierze ślub. Koszt około
      100 zł. I sporo czasu ale tez świetna zabawa.
      Oprócz tego dostali: zegar ścienny, dwa koce, ręcznie haftowane serwetki i
      odtwarzacz CD. No i kosz róż, a w domu przywitaliśmy ich chlebem i solą (bułką
      i solniczką - geniusz chwili) a dziadek przeniósł babcię przez próg...na
      plecach. 50 lat temu nie mieli wesela.
      Pozdrawiam i daj znać na co się zdecydowałaś.
      Asia
      • agnesp76 Re: Długie dość 11.07.05, 20:25
        asientos - wielki ukłon w Twoją stronę, jestem pełna podziwu - pomysł świetny
        tym bardziej, że włożyłaś w niego dużo czasu, wysiłku i serca smile)))))))
        • asientos Re: Długie dość 12.07.05, 21:15
          Dzięki, dziadków mam niestety jednych. Tak sie ze sobą kłócą, że zamiast 50
          rocznicy obchodzili 52, bo dwa lata się zastanawiali, czy jest co świętować....
          • utalia Re: Długie dość 20.07.05, 21:27
            komplet bielizny z koronki koniakowskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka