marsi11 07.07.05, 09:50 Błagam poradzcie co mozna kupic ukochanym dziadkom na taka piekna rocznice.Suma za jaka chce kupic prezent to do 200 zł,bede wdzieczna za wszystkie pomysly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms78 Re: 50 rocznica slubu dziedkow!!!!!!POMYSL NA PRE 08.07.05, 10:46 ja zamowilam wielki tort w ksztalcie serca, wielki kosz kwiatow i wielkiego szampana. prezentow trwalych nie kupowalam bo po 50 latach maja wszytsko a tak byla wielka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: 50 rocznica slubu dziedkow!!!!!!POMYSL NA PRE 08.07.05, 14:55 My kupiliśmy porządny koc - ale dziadkowie powiedzieli ,że właśnie to chcą więc nie było problemów z wyborem. Ja wogóle jestem za pytaniem się co kto chce bo później nie ma rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Długie dość 08.07.05, 19:08 Moi dziadkowie uwielbiają wspominki. Poprosiłam więc o ich zdjęcia pod pozorem pokazania ich komuś i mi dali. Następnie zeskanowalismy i podretuszowaliśmy w Corelu i dalismy do wywołania. Potem wkleilismy do albumy takie najbardziej charakterystyczne: ich małych, z dziećmi, śluby tych dzieci, wnuki i ich sluby i prawnuczkę. Znalazło się tam też świadectwo szkolne dziadków (zeskanowane i wydrukowane), akt slubu cywilnego i kościelnego. Zdjęcia były opatrzone datami. Byli zachwyceni - teraz gdy opowiadają to pokazują: dziadek gra na harmonijce a tu jedzie na motorze, tu jest Danusia, a tu jej syn bierze ślub. Koszt około 100 zł. I sporo czasu ale tez świetna zabawa. Oprócz tego dostali: zegar ścienny, dwa koce, ręcznie haftowane serwetki i odtwarzacz CD. No i kosz róż, a w domu przywitaliśmy ich chlebem i solą (bułką i solniczką - geniusz chwili) a dziadek przeniósł babcię przez próg...na plecach. 50 lat temu nie mieli wesela. Pozdrawiam i daj znać na co się zdecydowałaś. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Długie dość 11.07.05, 20:25 asientos - wielki ukłon w Twoją stronę, jestem pełna podziwu - pomysł świetny tym bardziej, że włożyłaś w niego dużo czasu, wysiłku i serca ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Długie dość 12.07.05, 21:15 Dzięki, dziadków mam niestety jednych. Tak sie ze sobą kłócą, że zamiast 50 rocznicy obchodzili 52, bo dwa lata się zastanawiali, czy jest co świętować.... Odpowiedz Link Zgłoś