Dodaj do ulubionych

Praca licencjacka. Pomozcie!

01.08.05, 22:20
Czy ma ktos moze namiary na kogos kto zbierze mi materialy do pracy
licencjackiej. Mieszkam za granica i nie mam jak tego zebrac sama.
Poszperalam w internecie ale znalazlam tylko oferty pisania prac. A ja chce
napisac prace sama a komus zlecic zebranie materialow. Pomozcie dziewczyny.
Obserwuj wątek
    • iwi.c Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 01.08.05, 22:25
      a jaka praca? na jaki temat? ja jestem polonistka, przydam się?
      • paulka25 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 01.08.05, 23:08
        Praca na dziennikarstwie a temat sportowy.Dzialalnosc klubu sportowego.... Do
        tego potrzebne mi miedzy innymi- historia pilki recznej w Polsce, archiwalne
        wydania Sportu, Przegladu Sportowego, materialy z klubu o ktorym pisze, ze
        Zwiazku Pilki Recznej w Polsce itp. Nie mam tego jak zebrac sama poniewaz
        mieszkam w Austrii. Szukam wiec namiarow na kogos komu przedstawie konspekt
        pracy a on mi znajdzie potrzebne materialy.
        • paulka25 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 02:29
          Zebym zostala dobrze zrozumiana. Nie szukam kogos kto odwali za mnie robote.
          Poszukuje kogos, kto ma czas i moze przejsc sie do biblioteki i do gazety,
          skserowac wskazane przeze mnie rzeczy a potem pojsc na poczte i mi to wyslac.
          Ja oczywiscie wysle wczesniej pieniazki na przesylke i ksero.
          • cocollino1 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 16:47
            przepraszam, ze tak po czasie, ale skoro nie masz mozliwosci zebrania materialu
            do pracy to po kija wybierasz sobie taki temat bo nie rozumiem. To tak jak ja
            bym sobie wybrala temat o np fabryce chrupek w Niemczech po czym pytala na
            forum czy ktos mi materialy zbierze.
          • cocollino1 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 16:49
            i wlasnie szukasz kogos kto odwali za ciebie robote, bo praca licenjacka czy
            magistyerska to przede wszystkim szukanie materialow, od tego w duzej mierze
            zalezy jaka bedzie praca.Przepraszam ze tak niesympaycznie pisze a le taka jest
            prawda.
            • paulka25 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 17:49
              Kiedy wybieralam sobie temat pracy mieszkalam jeszcze w Polsce. Teraz mieszkam
              w Austrii i po prostu nie mam jak przespacerowac sie do biblioteki czy gazety i
              skserowac sobie potrzebne mi materialy. Poza tym nie szukam kogos kto bedzie
              latal po calej Polsce i szukal czegos co moze mi sie przydac. Ja dokladnie wiem
              czego potrzebuje i wiem gdzie to znalezc. Problem tylko w tym, ze nie moge sie
              po to przejsc osobiscie.
              • paulka25 Do aniaka2 02.08.05, 17:51
                Jak juz bede miala spisane czego dokladnie potrzebuje odezwe sie na priv ok.
                • aniaka2 Do paulka25 02.08.05, 20:54
                  Proszę o info na akm6@wp.pl

Pozdrawiam
    • aniaka2 Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 08:22
      Mam koleżankę dziennikarkę, chwilowo bez stałego zajęcia zapytam. Ile można
      zarobić smile ?
      Pozdrawiam
      • zona_wojtka Re: Praca licencjacka. Pomozcie! 02.08.05, 22:01
        No przecież kobieta wyraźnie napisała, że da na przesyłkę i ksero.
        Hmm........
        Pewnie myślała, że ludzie społeczne prace dziś lubią......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka