agnes123 10.08.05, 12:37 No wlasnie...jak dlugo? czy uklada Wam sie tak jak na poczatku?Czy nadal darzycie sie tym samym uczuciem-wielka miloscia czy moze jest to po prostu rutyna,hmm..? Piszcie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:41 10 lat stuknie we wrześniu.. Jaka to będzie rocznica kasztanowa??, bo nie znam się na tym Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:41 KAZIRODZTWO,po prostu.Jesteśmy razem 14 lat.Mam już go dosyć,ale wróżka mi powiedziała,że drugi mąż będzie lepszy i bogatrzy,a do tego będzie szatynem i będzie miał oczy jak ona/ona miała zaćmę i do dzisiaj może mi się tylko wydawać,że miała piwne/)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:44 My jesteśmy razem 7, 5 roku. Jest tak jak było na początku. Rozogniona miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:45 9 lat, z czego 7 lat po ślubie. Niestety nie jest już tak fajnie jak kiedyś i tego mi najbardziej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:57 w styczniu 9 lat po slubie, 12 lat razem - jestesmy szczesliwym i kochajacym sie malzenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:54 7 lat minie we wrześniu nadal go kocham, ale teraz szybciej mnie potrafi wkurzyć Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:39 Znamy się 14 lat. I tyle samo lat kochamy)) Temperatura uczuć bez zmian, z tendencją wzrostową A przez te lata niejedno się poprawiło: własny dom (mieszkanie z teściami było przez 3 lata jedynym źródłem konfliktów), stabilizacja materialna (więcej czasu dla siebie, dłuższe wspólne wakacje, poczucie bezpieczeństwa), dwójeczka świetne córy (jak mnie wkurzy, to sobie na nie popatrzę i myślę: z kim innym mogłabym mieć takie piękne dzieci?))) Trochę się zestarzeliśmy i zbrzydliśmy pewno przez te lata...Na szczęście oboje, póki co nie osłabiło to uczuć żadnej ze stron Właściwie to mogę tylko chcieć, aby tak było dalej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:40 Dwie córy of kors Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:55 No u mnie to tez juz kazirodztwo...13 lat Heheheh ) Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:57 OK, a ja TYLKO 3, ale jest cudownie i nikt tak nie potrafi mnie rozbawic i odstresowac jak on, nawet jak maly ryczy cala noc Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 12:58 przeszło 7 razem,a małżeństwem od przeszło roku..ciagle jest tak samo czyli git Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:44 Małżeństwo od 9 lat ,razem 17 lat. Jest normalnie,czasem pod górkę,ale po tylu latach nie zamieniła bym go na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:00 Jutro 4 rocznica ślubu, a razem prawie 10 lat. Kocham go,a jakzę, tylko faktycznie mam coraz mniejszy próg cierpliwości na pewne sprawy w jego męskim wydaniu. To chyba ta jedyna różnica Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:02 Gratulacje. Pewnie jakaś miła kolacyjka w planach? Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:01 14 lat, z czego 11 po ślubie. Bywały wzloty i upadki. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:04 Gratulacje-ja tez nie narzekam... ) Z tym,ze moj teraz od roku siedzi za granica a ja wlasnie tam dojechalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re:A to dziwne 16.08.05, 23:41 Bo dzień wcześniej pisałaś, że pojechał do kumpla na piwko. Acha a jak tam reklamacja aparatu? Dziewczyno, opamiętaj się i przestań wypisywać takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:05 męża poznałam w 1998 - czyli już (ponad) 7 lat jesteśmy ze sobą. Układa nam się coraz lepiej i z dnia na dzień bardziej go kocham, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:08 Wow....to az nie wiarygodne,ze teraz kochasz go jeszcze bardziej jak na poczatku-coz on takiego robi cio?? Super,ze sie Wam tak uklada....OGROMNE BRAWA...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:12 a dziękuję Nic takiego nie robi wielkiego, po prostu jest - zawsze wtedy gdy go potrzebuję, zmywa się gdy mam go dosyć hehe jest kochany. Docieramy się codziennie i znamy się już na wylot. A jak chcę odpocząć to walę do mamy do Polski Poza tym kocham go coraz bardziej za to, jakim się okazał ojcem, jak się bawi z Dominikiem, że potrafi dwie godziny grać z małym w futbol w ogrodzie. Nawet nie wiecie, jaka jestem szczęśliwa że znalazłam kogoś, kto mnie tak kocha i ja jego - nawet jeśli muszę mieszkać przez to w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:21 A gdzie mieszkasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:29 w środkowej Anglii, w okolicach lasów Robina Hooda Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:31 znamy się 3,5 roku. 2 lata jesteśmy po slubie. jest inaczej - ale nie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 20:39 Ja w miasteczku obok Canterbury ) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa agnes123 10.08.05, 20:59 a fora Z Dala od Polski i Polki w Anglii znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 20:50 Hehehheeee, a to dobre, mówisz, że w Anglii teraz mieszkasz....to dziwne , bo widziałam Cię wczoraj jak wysiadałas z autka pod swoją kamienicą w Słupsku.....kłamstwo goni kłamstwstwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: a to do mnie? 12.08.05, 22:07 Tak, przepraszam to było do Agnes!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 12:20 Agatha_mama....martw sie o siebie kobieto i nie interesuj sie czyims zyciem- sledzisz mnie-heheh?Nie mam zamiaru akurat Tobie sie tlumaczyc czy mieszkam - mieszkalam czy bede mieszkac w Anglii Tak bardzo za mna tesknisz,heheheh ?? Popatrz z wieksza uwaga na swoje zycie,Kochanie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 12:34 Nie, nie śledzę Cię, ani mi to w głowie, akurat przejeżdżałam koło Twojego domku i widziałam Cię, a ty ciągle zyjesz marzeniami i kłamstwami i nie kłam, że dojechałas do mężusia, do Anglii, bo jestes na miejscu w Słupsku, zrobiłas ze mnie wariatke i tak przypadkowo weszłam na twój post ( bo to chyba niezabronione?) i czytam te twoje kłamstwa i aż śmiać mi sie chce i nie pochlebiaj sobie tym, że tęsknie- odkąd cie pogoniłam mam świety spokój, a to ty raczej tęsknisz łamiąc kody na moje poczty, bo nie wpadłas na to, że pozmieniałam hasła, hehehe dziewczyny bierzcie duuuuuużą poprawke na to co pisze Agnes123, uwielbia fantazjowac i kłamać!Ja moja droga nie mam sobie nic do zarzucenia, moje życie również przebiega spokojnie..........ciekawe co tym razem wymyslisz, aby siebie wybielić, hehehhe ??/ Chętnie się pośmieję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 13:25 Alez TY masz fantazje Kochana....boshe,az dziw bierze Kody-o kurcze...czego ja sie jeszcze dowiem od Ciebie kobieto..Klocisz sie ze wszystkimi swoimi dotychczasowymi kolezankami-pomysl troszeczke czy rzeczywiscie sa ku temu powody,bo zostajesz sama jak palec Kochana.. ) TY mnie pogonilas...o to nowosc!Sluchaj o ile pamiec mnie nie myli,to wlasnie TY mialas mi za zle,ze Cie zaniedbuje-biedactwo-mialam Cie po prostu dosc-Twojego mazgajstwa i Twoich cieplych kluseczek,wywyzszania sie itd.Z kultura odsuwalam sie od Ciebie a TY teraz takie glupotki wypisujesz,miej troszke honoru Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 14:56 No uśmiałam się po pachy!!!!!!! Mój mąz się zastanawia skąd u ciebie tyle inteligencji?!Czyta to i boki zrywa, pewnie gdyby twój mąz to czytał, toby sie pode mną podpisał, on też swego czasu nazwał cię kłamczucha. Żałosna jesteś moja droga grubasko, a gdyby głupota miała skrzydła fruwałabyś jak gołębica. To wszytsko co miałam do powiedzenia, miłego pobytu w "Anglii". Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 20:11 Agatha....heheh inteligencja Twoja osiaga poziom "0" ale to swiadczy o Tobie..Oczywiscie nie jestem taka piekna dama jak TY a w odroznieniu od Ciebie mam troche wiecej intelifencji i rozumu w glowie..A tak na marginesie to TY chyba lustra w domku nie masz... ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 20:15 To jest moja ostatnia odpowiedz do Twojej osoby...bo naprawde szkoda slow i czasu na taka kobiete jak TY...!! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia076 Re: straszne jak można byc tak pustym... 13.08.05, 20:21 Nie wiem o co tu w ogole chodzi -rozpetala sie jakas chora wojna,ale po cholere ujawniac jakies brudy na forum?AGATHA_MAMA-PISZ KOBIETO NA PRIV!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 23:33 Inteligencji moja droga a nie intelifencji, a lusterka w domku mam, w całości, a nie obejmujące tylko głowę.......hehehh, to moja również ostatnia odpowiedź, bo szkoda czasu na taką imbecylkę jak ty.hehheh : - )) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:12 znamy sie 11 lat, razem jestesmy od 4, malzenstwem od 2. Jest inaczej niz na poczatku, ale moim zdaniem nawet lepiej. Fakt, mniej kwiatkow i patrzenia w oczy, ale za to lepiej sie znamy, dotarlismy sie, w ogole uwazam ze jest super, mimo ze duzo wiecej obowiazkow niz na poczatku zwiazku) Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:14 W październiku bedzie 5 lat (ło matko ). Jest inaczej niz na poczatku, pod kazdym wzgledem, ale dobrze. Kochamy sie, a to chyba najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
pavlaczka Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:27 My jestesmy razem juz 6 lat...w tym 2 lata małżeństwa.Przez 4 lata,kiedy chodziliśmy ze sobą przeżywaliśmy związek na odległość...On w Warszawie ja w Sanoku.Ciężko było, tęskniliśmy...ale pokonaliśmy wszystkie trudności (a sporo ich było).Kiedy się poznaliśmy ja miałam tylko 15l,a mój A 24 więc reakcja rodziców była jednoznaczna.Ale poznali Go,polubili i zaraz po szkole średniej wzięliśmy ślub.Teraz mam 21 lat, kochanego męża i ślicznego synka.Jestem szczęśliwa...może ktoś mysleć,że jestem głupia,że zmarnowałam młodość,ale ja zamiast gonić za wiatrem wolę spokojne szczęśliwe życie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:32 dzisiaj 9-ta rocznica ślubu. znamy si ę 10 lat w zyciu róznie nam się układa raz lepiej raz gorzej,a że uparciuchy jesteśmy to bywa nawet brdzo żle ale niema tego złego coby na dobre nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:36 ja jestem 3 lata, po slubie 2,5 roku. Uklada sie srednio. W sumie to malo znalismy sie przed slubem i teraz nastepuja rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 13:43 4 lata- jest fajnie ale nie tak jak na początku... Odpowiedz Link Zgłoś
boranet Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 14:09 Znamy się ponad 10 lat a od dwóch lat jesteśmy razem. Na początku super, potem było trochę spięć bo doszły nowe obowiązki (dziecko a teraz chyba kończymy już etap docierania bo jest coraz lepiej Ale mój staż jest mizerny w porównaniu z innymi e-mamami, w każdym razie życzę sobie i Wam wielu jeszcze szczęśliwych lat Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 14:19 W październiku 5 rocznica. Znamy się od 14lat, razem jesteśmy od 11tu. Wydaje mi się, że teraz jest lepiej niż parę lat temu. Dotarliśmy się, mamy swój świat i własny kąt. Nikt nam nie wchodzi butami w życie. Jest spokojnie i wesoło. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter 3 lata 8 m. razem, z tego 3 lata 2 m. po ślubie:) 10.08.05, 14:41 jesteśmy kochającym się małżeństwem z dwiema córeczkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olciac1 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 15:18 6 lat w tym 2 lata po ślubie.Jest super!!A naszą miłośc "przypieczętowaliśmy" syneczkiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 20:40 Kurcze jakze milo poczytac o Waszym szczesciu-SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewmeta Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 20:43 4 lata....ale bywa różnie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 20:44 Ponad 11 lat razem,ponad 7 po slubie Jest bardzo fajnie,miłość i przyjażń. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 10.08.05, 21:40 jestesmy razem od 13 lat, malzenstwem od prawie 8, a podkochunejmy sie w sobie od 17 lat jest zupelnie inaczej, niz na poczatku, bo wtedy bylismy dzieciaki klocimy sie czesciej, seks...hmmmm i takie tam, ale to normalka. bo srednia mamy duuuuuzo powyzej sredniej monika Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 11.08.05, 09:40 Rzeczywiscie-tak jak wspominajac kiedys bylo zupelnie inaczej.....bo bylismy dziecmi ) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiunia Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 18:32 już 12 lat jesteśmy razem. Jest tak, jak na początku. Chyba cały czas jestem zakochana Mamy dwie śliczne dziewczynki- Zuzanka 2,5 roczku, Anielka 3,5 miesiąca.Swoją drogą nie wiedziałam, że aż tyle jest szczęśliwych małżeństw. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 19:08 Naprawde jest sporo,bo nie sadze aby ktos -ktoras mama ukrywala swoje smutki,bo po co... Nie mowie,ze u mnie jest cudownie non stop-wiadomo bywaja wzloty i upadki ale jest to kropla w morzu co do calego zwiazku... ) Odpowiedz Link Zgłoś
inuanna Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 19:37 Za parę dni 8. rocznica ślubu, ja go kocham 10 lat (i to coraz bardziej), a on mnie 14... Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 20:57 Jestem dinozaurem.Za 2 tygodnie mamy 13 rocznice slubu, a razem jestesmy juz 16 lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 21:00 I nadal sie bardzo kochamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 21:22 6 lat po ślubie. Może to dziwne, ale z mężem jestem tak naprawdę dopiero od dnia ślubu. Kochamy się nadal, jesteśmy często zmęczeni obowiązkami "praca- dom", ale ciągle jesteśmy i będziemy razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkapolla Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 22:43 agacz2905 napisała: > 6 lat po ślubie. Może to dziwne, ale z mężem jestem tak naprawdę dopiero od > dnia ślubu. Czyzby ustawiane przez rodzicow malzenstwo??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 16.08.05, 22:30 Bardzo śmieszne. Po prostu nie mieszkaliśmy razem przed ślubem, nie sypialiśmy ze sobą, nie uprawialiśmy seksu. Jesteśmy naprawde razem od dnia ślubu, tak wyszło i nie żałuję. Małżeństwo jak najbardziej z rozsądku, polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_patulki Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 21:39 małżeństwem jesteśmy trzy lata, a parą - pięć. Układa nam się całkiem nieźle, żyjemy sobie zgodnie bez większych konfliktów, szanujemy się i kochamy. Jest sto razy lepiej niż na początku małżeństwa - pierwszy rok był koszmarem. Mój mąż jest dobrym człowiekiem, kocham go. Nie jest to może ta sama fala namiętności co przed 5 laty, ale wcale nie jest gorzej, jest po prostu inaczej. Spokojniej, pewniej i jakoś tak dojrzalej. Najważniejsze, że wciąż śmiejemy się wspólnie i mamy o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mosiia Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 12.08.05, 22:25 10 lat razem z czego 4 w małżeństwie a od 11 miesięcy jako rodzice. Każdy okres wspominam dobrze. Wiadomo - są wzloty i upadki... Po roku znajomości (mając po 18 lat) zamieszkaliśmy razem... I to chyba przypieczętowało wszystko Jesteśmy we dwoje spod znaku Ryby - nie życzę nikomu - trzeba baaardzo się kochać, żeby dać sobie radę w tak trudnym związku. Ha - a może nowy wątek zaręczyny??? To ja już napiszę: Jako para z 6 - letnim stażem wracaliśmy z wesela mojej siostry ciotecznej (młodszej o 4 lata) i tak wspominając wesele stwierdziliśmy , że to fajna sprawa. I nagle ( na czerwonym świetle) mój partner: " Ty a może i my takie cóś se strzelimy?". To chyba jedne z oryginalniejszych oświadczyn Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 12:40 W tym miesiacu bedziemy obchodzili V rocznice slubu a jestesmy razem od 7 lat. Kocham Go z kazdym dniem bardziej - czasami tak bardzo, ze mam ochote wykrzyczec to calemu swiatu! Za niego sie nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis9 Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 13.08.05, 14:05 a my 23 sierpnia 2 rocznice mamy, 4,5 roku razem...a jest roznie, raz lepiej raz gorzej a to dlatego ze jakos jeszcze nie mozemy sie czasem oboje odnalezc w "dorosłym" swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dagi.j Re: Jak dlugo jestescie ze swoimi facetami....? 14.08.05, 20:39 we wrzesniu bedzie 3 lata po slubie a para jestesmy od 5 jest roznie raz dobrze raz zle, ciagle sie kochamy a owockiem tej naszej milosci jest 1,5 roczny synek pozdrawiam Daga i Hubercik(13.01.2004) Odpowiedz Link Zgłoś