inna8 Re: Czyżby SKORPIONÓW tutaj nie było????? 06.09.05, 14:21 no jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Wodników też nie widać he he 06.09.05, 14:23 ale nie róbcie z tego forum licytacji znaków zodiaku bo to zakrawa na paranoje, Kobiety opanujcie się!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Babka71 06.09.05, 14:27 Ależ Wodników jest masa, tylko my nie idziemy za modą... Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Babka71 06.09.05, 14:29 natiz tego nie da się czytać idę popływać... Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Babka71 06.09.05, 14:32 Lila też "odpłynęła" dzisiaj z forum, Wegatka zdaje się też Wodnik, ale jakoś nie rusza mnie ta akcja ze znakami zodiaku, po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb a dlaczego nie babka 06.09.05, 14:34 to co mam sie użalać, narzekać a tak sie pośmiejemy z naszych znakow od codziennosci czlowiek troche sie odbije Moj syn i ja to skorpiony Motto: Pragnę. Charakterystyka znaku: Pierwsza dekada znaku to stu procentowy Skorpion jadowity agresywny i wojowniczy jak jego zwierzęcy symbol. To prawda u mojego synka Posiada dużo energii i nie brak mu ambicji. Łatwo realizuje się w pracy gorzej w życiu osobistym. Energii to ma za dwoje dzieci Druga dekada znaku to połączenie cech Skorpiona i Ryb, daje to łagodniejszą osobowość. Jest dynamiczny, ale również tolerancyjny i opiekuńczy wobec słabszych. Sam nie znosi podporządkowania i dyscypliny. Wolnościowiec, romantyk poszukujący idealnej miłości. Trzecia dekada znaku to Skorpion z dodatkiem cech Raka. Najłagodniejszy i najmniej konfliktowy ze Skorpionów. Odznacza się dość dużą elastycznością, wyrozumiałością i wrażliwością. Nie znaczy to jednak, że brakuje mu uporu i konsekwencji w działaniu. Ja trzecia dekada i tj prawda Choc potrafie byc pamietliwa i wredna Jak kochać Skorpiona? Nie ukrywając własnych oczekiwań i marzeń erotycznych. Jak z nim rozmawiać?- Zdecydowanie i pewnie, zachowując cały czas kontakt wzrokowy. To prawda nie ufam ludziom ktorzy nie patrza mi w oczy Jak go rozszyfrować?- Z zaskoczenia nocą, gdy się przebudzi poproś by opowiedział swój sen. Lepiej zeby maz tego nie przeczytal )) Ona - jak ją zdobyć? Imponuje jej ktoś z klasą, ktoś niepowtarzalny, wyjątkowy. Żaden maminsynek i mazgaj nie wchodzi w grę. Jeśli nie jesteś aż tak przebojowy, to improwizuj może się uda. Potem musisz być szczery i wierny, tolerancyjny i opiekuńczy. Hmmmmmm idealnie pasuje Z kim najlepiej czuje się pani Skorpion? Bardzo dobrze z: Rakiem, Panną i Baranem. Tez prawda przyjaciol na ogol mialam z pod tych znakow Dobrze z: Wodnikiem i Rybami. Ryba to mój mąż ))) Obojętnie z: Wagą tak a wrecz mnie wkurza czasami Źle z: Bykiem, Bliźniętami, Lwem, Skorpionem, Strzelcem i Koziorożcem. no cóż źle to dużo powiedziane )) On - jak go zdobyć? Lubi wdzięk, entuzjazm, schlebianie i odrobinę uległości. Jak przestanie być nieufny należy uczestniczyć w jego zwariowanych pomysłach i jeszcze się nimi zachwycać? Nie należy prowadzić z nim jałowych dyskusji i sprzeczek. Należy być kumplem. Z kim najlepiej czuje się pan Skorpion? Bardzo dobrze z: Lwem, Wagą, Bliźniętami, Rakiem, Panną, Strzelcem. Dobrze z: Rybami. Obojętnie z: Baranem i Bykiem. Źle ze: Skorpionem, Koziorożcem i Wodnikiem. Jego to niechce zdobywac - bo to moj synek, choc to tez prawda co pisza o nim :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: a dlaczego nie babka 06.09.05, 14:50 moja babka to lew , świnia , tatuś baran, małpa i co z tego .. Co z tego wynika ???? Pytam się nic , nul , każdy jest inny i zadne takie pseudo astrologie mnie nie ruszają... NUDA i gadanie dla samego gadania Otwórzcie forum znaki zodiaku i tam piszcie...do woli jaki skorpion jaka waga jaki bliźniak jaki baran etc..., a najlepiej przeczytać gazetkę pod tytułem czary mary astrologia i spoko Odpowiedz Link Zgłoś