maallinka 24.09.05, 10:56 Wlasnie, chcialam zapytac czy podoba sie Wam nowy serial (byly 4 odcinki) na Polsacie "Gotowe na wszystko"? Dla mnie super, czy jest ktos kto podziela moje zdanie? ) Bohaterki sa po prostu... niesamowite! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 24.09.05, 11:22 Bardzo Serial się potem rozkręca-ja jestem juz w drugim sezonie i jest jeszcze fajniejszy.Tylko jak zwykle polski tytuł mi nie odpowiada.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.40 Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 24.09.05, 14:44 Jest świetny, odpowiada mi tego typu humor i prowadzenie akcji, no i sympatyczne choć tak różne bohaterki, z którymi można się, przynajmniej częściowo, utożsamiać. Ogladam od pierwszego odcinka, ostatni oglądała też moja 16-letnia córka i też jej się podobał. Moja mała lilypie.com/days/060127/1/21/1/ Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa durne.... 24.09.05, 15:34 maallinka napisała: > Wlasnie, chcialam zapytac czy podoba sie Wam nowy serial (byly 4 odcinki) na > Polsacie "Gotowe na wszystko"? Dla mnie super, czy jest ktos kto podziela > moje zdanie? ) Bohaterki sa po prostu... niesamowite! > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 24.09.05, 18:54 pokazuje prawde o psychice kobiet. Ja ogladałam 2 odcinki. Te pierwsze. Fajnie pokazal twarz kobiety ta z dzieckiem. Odebrała prawa ojcu, aby mu dokpopac i to rzekla jej corka) Fajne, bo takie nieoderwane od rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Świetne! 25.09.05, 08:47 Szkoda tylko, że nie maiałam czasu zobaczyć ostatniego odcinka, ale może powtorzą. Super rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Świetne! 25.09.05, 08:55 Ja również jestem zachwycona tym serialem. Naprawdę świetnie zrobiony i z dużym poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 25.09.05, 09:21 Serial jest świetny! Obejrzałam cały 1 sezon. Oj zobaczycie jak się będzie działo )) Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 25.09.05, 15:11 Też mi się bardzo podoba, ale ostatnio zasnęłam na reklamie i nie wiem co było.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgagusia Re: "Gotowe na wszystko" - podoba sie Wam? 25.09.05, 15:15 na razie bardzo ) Odpowiedz Link Zgłoś