amj2 05.10.05, 00:03 Mały quiz Jak typujecie? kto obdarowuję Magde kwiatami?? Mój typ to niedoszły klient kancelarii,który miał na nią ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusia35 Re: Magda M. 05.10.05, 07:54 ...a moj to ten zarozumialy kolega z kancelarii - Bogdan? chociaz Piotr tez cos krecil...ale jej reakcja pod filharmonia na Piotra nie wskazuje, wiec - stawiam na Bogdana A tak poza quizem - troche nudna ta Magda. Mogliby ja troszke ozywic, bo tylko sie usmiecha i wszystkie kwestie wypowiada takim monotonnym, dobrotliwym tonem. Taka jakas jest bezbarwna, nie uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Magda M. 05.10.05, 08:05 On ma chyba na imię Bartek a nie Bogdan.Czy o tego chodzi? Akurat ich dialogi -Magdy i Bartka mi się podobają).Wprowadzają ożywienie do serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia35 Re: Magda M. 05.10.05, 08:13 a wiec Bartek ... tak dialogi sa ok.Tylko ta Magda jakas taka jednakowa zawsze. Moze sie czepiam, ale odrobiny zycia i szalenstwa mi w niej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Magda M. 05.10.05, 08:42 Dla mnie to taka Ally McBeal dla ubogich. Tak, jak lubie bardzo Brodzikowa, to ten serial IMO jest porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Magda M.uuuuuaaaaa 05.10.05, 08:44 przegapiłąm aaaaaaaaaaa .kiedy powtórka??? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: Magda M.uuuuuaaaaa 05.10.05, 08:54 Powtórki chyba w niedzielę, ale nie wiem o której. Ja stawiam na tego Zakrzewskiego, klienta z poprzedniego odcinka, który ją chciał uwieść, chociaż wolałabym,żeby to był Piotr Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Magda M.uuuuuaaaaa 05.10.05, 09:02 A ja myślę, że to jej szef. Wręcz jestem pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Magda M. 05.10.05, 09:13 >>Dla mnie to taka Ally McBeal dla ubogich. No proszę, jak to wiele spraw jest kwestią gustu. Dla mnie Ally McBeal to taka przeciętność, na którą szkoda mi czasu, zaś jak za Brodzikową nie przepadałam, Kasi i Tomka nie oglądałam, tak Magda M spodobała mi się Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Magda M. 05.10.05, 09:17 nchyb napisała: > No proszę, jak to wiele spraw jest kwestią gustu. Dla mnie Ally McBeal to taka > przeciętność, na którą szkoda mi czasu, zaś jak za Brodzikową nie przepadałam, > Kasi i Tomka nie oglądałam, tak Magda M spodobała mi się Tak, zgadza sie, wszystko jest kwestia gustu Moze wlasnie dlatego, ze baaaardzo lubilam Ally McBeal, to Magda M. drazni mnie, bo sprawia wrazenie, jakby sie silila na Ally. Ale, jak juz pisalam, to tylko moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Magda M. 05.10.05, 09:25 Ale są też zbieżności w gustach, bardzo spodobało mi się Twoje hasełko w sygnaturce ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis to już nie quiz tylko to co będzie dalej ... 05.10.05, 09:45 Opis z TeleTygodnia: "Intryga Bartka" Magda otrzymuje kolejny bukiet kwiatów. Okazuje się, że wysyła je Zakrzewski za namową Bartka, który zasugerował mu, aby uwiódł Magdę. Gdy Waligóra dowiaduje się o nieczystych zagraniach Bartka, spotyka się z Zakrzewskim i żąda, aby mężczyzna przestał się kontaktować z Magdą. Prawnicy zamierzają przekonać męża Czerskiej, aby zrobił coś dla uratowania małżeństwa. Podczas rozmowy z nim, Piotr zdradza, jaki był powód jego rozstania z żoną. To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: to już nie quiz tylko to co będzie dalej ... 05.10.05, 09:46 Eeee, czyli moja teoria się nie sprawdziła. A taka byłam dumna ze swoich dedukcyjno-detektywistycznych zdolności! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_milenki Re: Magda M. 05.10.05, 09:50 Też się nad tym zastanawiałam, ale na tego Zakrzewskiego to nie wpadłam. Choć pewnie on to będzie,bo Magda miała całkiem zdziwioną minę. Wolałabym żeby to był Piotr, ale na razie odnoszę takie dziwne wrażenie, że oni słabo do siebie pasują. Ale mnie się serial bardzo podoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Magda M. 05.10.05, 10:17 Ja wczoraj oglądałm drugi raz.Trochę mi to , prócz "Ally" pachnie " sexem w wielkim mieście". jak narazie nie jest źle- zobaczymy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Magda M. 05.10.05, 10:20 babsee napisała: > Ja wczoraj oglądałm drugi raz.Trochę mi to , prócz "Ally" pachnie " sexem w > wielkim mieście". jak narazie nie jest źle- zobaczymy dalej. Tak, dla mnie też to jest taki mix, szczególnie jak sobie wczoraj w parku gadały. No i rola tej od biegów przełajowych to żywcem ta wyzwolona blondyna z "Seksu.." Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: Magda M. 05.10.05, 10:27 a mi sie w ogole nie podoba jak gra w nim brodzikowa.kasia bujakiewicz fajna jest .a ta brodzilkowa taka wielka pani oh i ah Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis dla fanek serialu :)) 05.10.05, 10:45 oficjalna strona serialu: www.magdam.onet.pl blog Magdy M: www.magdampamietnik.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.wis Re: dla fanek serialu :)) - ponowna próba ... 05.10.05, 10:50 magdam.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś