sienka_e 28.01.06, 22:29 Kochane mamusie. Czym, można wybawic plamy po marchewce. Mój synek uwielbia marcheweczke, a jeszcze bardziej lubi nią pluć Wszystko cudownie, ale nie moge doprać plamek, a ciuszki nir mogą być na jeden raz. POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: plamy marchewkowe 28.01.06, 22:33 U mnie vanish działa na wszystko oprócz bananów. Wystarczy potem baaardzo dokładnie wypłukac pranie. Czasem wystarczy też zwykły, nie dla dzieci, proszek, albo zamiast Yelpa czy Loveli - polski "Dzidzius" czy "Cypisek" (obydwa rewelacyjnie dopierają ciuszki). Chociaż na marchewkę najlepsze jest podobno... suszenie na intensywnym słońcu. Tylko skąd je wziąć o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: plamy marchewkowe 28.01.06, 23:01 Sa takie lampy ultrafioletowe domowe, solarium na twarz to sie nazywa Generalnie, marchewka schodzi sama po kilku praniach (a przy suszeniu na słoncu wystarczy jedno), gorsze jest pod tym względem głupie jabłuszko. Truskawka schodzi w niecały rok Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: plamy marchewkowe 29.01.06, 02:20 mój 7 m-czny synek codziennie ma brudne ubranka po żłobku. Nie mam siły po pracy prać ręcznie, ok. czwartku namaczam ciuszki (i dorzucam)w płatkach mydlanych a w sobotę rano piorę to wszystko w pralce w proszku dla dzieci "bobas". Bardzo ładnie schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ania77 Re: plamy marchewkowe 29.01.06, 10:27 A co_na_plamy_po_jabłuszku?(sory_za_pisownie__ale_spacja_mi_wysiadła) Odpowiedz Link Zgłoś
akanter Re: plamy marchewkowe 29.01.06, 16:18 ja wszystkie plamy po jedzeniu z ubranek synka usuwam VANISH OXY ACTION w/g przepisu na opakowaniu(aktywna piana) polecam wszystkim u mnie sprawdza sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
sienka_e Re: plamy marchewkowe 29.01.06, 20:33 Bardzo dziękuje. Faktyczniue Vanisch działa. Ciuszki są czyściutkie. Może jak będzie lato będzie prościej . Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: plamy marchewkowe 29.01.06, 21:21 ja mam jeden sprawdzony odplamiacz- amway. nie ma mocnych, wszystko puszcza. Odpowiedz Link Zgłoś