kleonike 03.02.06, 11:54 co sadzicie o facetach,ktorzy sie depiluja np.na klacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: meska depilacja 03.02.06, 11:55 Sądzimy bardzo dobrze, ponieważ bardzo pilnujemy, żeby osobisty był gładziutki Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 11:55 Nic niech sobie depilująJak lubią, chcą i ich nie swędzi, drapie i kłuje to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 11:58 > co sadzicie o facetach,ktorzy sie depiluja np.na klacie? Mnie to śmieszy. Nie lubię facetów którzy sami świadomie depilują sobie klatę albo nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:08 Mnie bardziej brzydzi facet z owłosioną jak małpa klatą np: aż mu z kołnieżyka koszuli wystaje wszytko zależy co kto lubi , a kogo co bawi Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:10 palka_zapalka napisała: > Mnie bardziej brzydzi facet z owłosioną jak małpa klatą np: aż mu z kołnieżyka > koszuli wystaje wszytko zależy co kto lubi , a kogo co bawi Słonko Między małpą a facetem który udaje kobietę ( vide goła wygolona klatka piersiowa ) jest dłuuuuuuuuuuuuuuga droga. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:13 To, ze depiluje nie oznacza, ze udaje kobietę, a jak kobieta nosi krawat to udaje faceta?? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:15 Depilacja to indywidualna sprawa kobiet i meżczyzn i my jedynie wypowiadamy się czy nam sie to podoba czy nie. Już wolę faceta który wygląda normalnie niz jak zarośnięte zwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:17 palka_zapalka napisała: > Depilacja to indywidualna sprawa kobiet i meżczyzn i my jedynie wypowiadamy się > czy nam sie to podoba czy nie. Już wolę faceta który wygląda normalnie niz jak > zarośnięte zwierzę Nie wiem ilu mężczyzn widziałaś, ale chyba mało skoro facet z włosami na klacie kojarzy Ci sie jako zwierzę. Jest roznica miedzy panem co ma te włosy na aż na plecach a takim co to ma odpowiednią ilości i w odpowienim miejscu. Normalnie wyglądajacy dojrzały męzczyzna najczęsciej MA włosy na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: meska depilacja 03.02.06, 13:23 kiedyś juz taki wątek był, ale zgadzam się z Martą Lipcową facet to facet , najczęsciej ma owłosiąną klatę i tak powinno pozostać AMEN p.s miałam kiedyś w LO chłopaka, był blondynem i zero zarostu, ani na klacie ani pod nosem, nic zero taki typ po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Lipcowa ja byłam w LO a koleś już po LO 03.02.06, 13:37 "starszawy" był he he golusi na klacie jak niemowlak serio Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Lipcowa ja byłam w LO a koleś już po LO 03.02.06, 13:45 babka71 napisała: > "starszawy" był he he > golusi na klacie jak niemowlak serio może chciał się odmłodzić dla licealistki,,,? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 24 lata to chyba nie miał z czego się.. 03.02.06, 14:46 odmładzać, sama masz więcej wiosen...ale fakt faktem, że blondyni są mniej owłosieni i nie muszą się golić (nie mają zarostu na gębusi tak jak bruneci)... nie widziałam nigdy blondyna z wąsami w kolorze blond (chyba, że rudy ale to już inna historia) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:16 > To, ze depiluje nie oznacza, ze udaje kobietę, a jak kobieta nosi krawat to > udaje faceta?? Nie ale jakoś tak miazgowato mi sie kojarzą faceci co sobie klatkę golą,,,no miazga jak nic. Kobiecy wtedy wg mnie jest bardziej niz męski. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:18 Wszystko zalezy jak wyglada przed, a jak po. Miałam kumla który musiał usówać owłosienie na klacie bo wygladał przerazająco z włosami i powiem, ze nie wyglada jak kobieta , ale jak facet nie małpa Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:19 palka_zapalka napisała: > Wszystko zalezy jak wyglada przed, a jak po. > Miałam kumla który musiał usówać owłosienie na klacie bo wygladał przerazająco > z > włosami i powiem, ze nie wyglada jak kobieta , ale jak facet nie małpa straszne błędy robisz - usuwać się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:23 no cóż Ci co mnie znają wiedzą, ze nie należę do grona poprawnie piszących do tego piszę szybko i to powoduje masę byków. Sory, ale staram sie jak moge Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:25 palka_zapalka napisała: > no cóż Ci co mnie znają wiedzą, ze nie należę do grona poprawnie piszących do > tego piszę szybko i to powoduje masę byków. > Sory, ale staram sie jak moge taa? Ja piszę bardzo szybko a byków nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: meska depilacja 03.02.06, 12:14 ja o dziwo też metroseksualni mnie śmieszą, sorry. Mój facet jest czysty, pachnący - i uwielbiam go. Włosów na klacie ma mało. jakby je zaczął depilować to bym chyba padła Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:16 Mój też ma mało, ale gdyby miał ich za dużo to pewnie bym wolało, aby je usunoł bo nawet całowanie po klacie z bujnym zarostem nie jhest chyba urokliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:19 ja też, ale problem mają ci co wiedzą co to i wolą depilować z tąd uważam , ze depilacja to nie tylko sprawa kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:21 palka_zapalka napisała: > ja też, ale problem mają ci co wiedzą co to i wolą depilować z tąd uważam , ze > depilacja to nie tylko sprawa kobiet. oczywiście że nie sprawa kobiet ale bez przesady.. Jezu znowu byk - pisze sie "stąd" Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:19 palka_zapalka napisała: > Mój też ma mało, ale gdyby miał ich za dużo to pewnie bym wolało, aby je usunoł > bo nawet całowanie po klacie z bujnym zarostem nie jhest chyba urokliwe? a całowanie po takich drapiących, odrastających jest fajniejsze?Bo musialby codziennie golic by być gładki jak dzidzia no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:20 nie wiem , ale włążące włosy do buzi to chyba bardziej obrzydzające niz drapiące nie uważasz?? Problem mam z głowy, ale tak wyobrażam sobie jak to moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:22 No zależy jak całujesz jak umiesz to nic Ci do ust nie wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:24 ooo to moze jakaś instrukcja dla kobiet które mają owlosionych i nie umieją całować??? albo umieją ale nie radzą sobie z nawałem owłosienia. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:26 palka_zapalka napisała: > ooo to moze jakaś instrukcja dla kobiet które mają owlosionych i nie umieją > całować??? albo umieją ale nie radzą sobie z nawałem owłosienia. robisz z igly widły naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:32 eeeee co Ty? Jedynie pokazuję, ze męska depilacja, owłosienie to też powazna sprawa. Depilacja kobiet to takie oczywiste bo tak było od zawsze i to normalka , a facet który sie depiluje to już bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:36 Dla mnie taki zniewiesciały... No ale to rzecz gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:45 a jak facet poprostu nie ma wlosow na klacie za wiele to tez jest zniewiescialy? czy dopiero jak wydepiluje to jest zniewiescialy, jak wy to widzicie? Czemu ma byc zniewiescialy facet, ktory ma za duzo wlosow i np.przeszkadzaja mu albo partnerce, wiec depiluje. Poprostu zadbal o siebie. Tak samo, kobiety maja owlosienie tu i tam, usuwaja ze wzgledow estetycznych, a faceci z tychze wzgledow to juz nie moga? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: meska depilacja 03.02.06, 12:47 Czemu ma byc zniewiescialy facet, ktory ma za duzo wlosow i > np.przeszkadzaja mu albo partnerce, wiec depiluje. Poprostu zadbal o siebie. Nie, no chwila.Czyli facet ktory nie goli wlosow na klacie NIE DBA o siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:49 Heheh, dobre. Ale sa rozni faceci, jednemu przeszkadza, drugiemu nie. Nie oznacza to, ze ten co nie goli to nie dba. Nie uwazam, ze to koniecznosc, to zalezy od faceta, jak sie z tym lasem na klacie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:50 Wiesz, na tej zasadzie ja pytam, czy facet, ktory z natury ma goła klatke jest zniewiwscialy??? przeciez nie, prawda? a ten co ogolil i tez wyglada jak ten pierwszy to juz jest zniewiescialy bo se wygolil??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga a co sądzicie o depilacji facetów w miejscach inty 03.02.06, 12:43 intymnych?? - bo mój mąż mnie ostatnio zaskoczył właśnie tym , że wykarczował sobie dżunglę właśnie w tych miejscach - moje odczucia nie wiem jakies takie mieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: a co sądzicie o depilacji facetów w miejscach 03.02.06, 12:46 aga55jaga napisała: > intymnych?? - bo mój mąż mnie ostatnio zaskoczył właśnie tym , że wykarczował > sobie dżunglę właśnie w tych miejscach - moje odczucia nie wiem jakies takie > mieszane. na genitaliach jestem jak najabardziej ZA przycinaniem czy tam goleniem pod pachami tez no i na twarzy poza tym moze zostać Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: a co sądzicie o depilacji facetów w miejscach 03.02.06, 12:46 hehehehhe, wykarczował)) całe biuro sie gapi na mnie, co ja sie tak smieje)) no ale przeciez nie powiem) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: a co sądzicie o depilacji facetów w miejscach 03.02.06, 12:51 Dokładnie tak samo, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga :))))))))))))))) 03.02.06, 14:00 no to ładnie kobietki w tych biurach pracujecie ))) Po forach włócząc sie ))) Ja tez chcę do takiej pracy No właśnie wykarczował te swoje chaszcze - mój facet niestety włosów ma sporo, ale chyba wolałabym jednak przycięte niż tak wygolone na łyso Odpowiedz Link Zgłoś
kleonike Re: a co sądzicie o depilacji facetów w miejscach 03.02.06, 13:00 Moj tez sie kiedys wykarczowal,he,he .Gorzej bylo jak zaczyna odrastac.Od tego czasu tylko troche skraca Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:43 Masa kobiet zachwyca sie zdjęciami facetów (modeli) nie wierzę, ze oni wszyscy mają nie owłosione klaty. Rzecz gustu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:47 no pewnie, ze modele maja wydepilowane zarowno klaty, rece, nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: meska depilacja 03.02.06, 12:53 Ja tam lubie jak ma trochę na klacie, nie do przesady, ale jak ma. A każdy zwraca na co innego uwagę. Jak nie ma na klacie, bo mu natura nie dała, to moze jest super przystojny i nie jest zniewiesciały. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 12:53 no i budzą podziw, jakoś nik nie nazwał ich zniewieściałymi Rzecz gustu i estetyki osobistej Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: meska depilacja 03.02.06, 13:12 neofaszyści za Adolfa H. dla Niemca "Aryjczyka" posiada włosów na klatce piersiowej było hańbiące, "prawdziwy Aryjczyk" takowych nie posiadał Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: meska depilacja 03.02.06, 13:17 no to jednak temat męskiego owłosienia i depilacji ma swoją historię burzliwą do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: meska depilacja 03.02.06, 22:12 och, to tylko z historii XX wieku, nie będę przecież wywlekać, jak to u Rzymian było Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: jak jedwab :) 03.02.06, 13:13 Pałko-zapałko ja Cię świetnie rozumiem. Ja też się zawsze przytulam do męża od tej gładkiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
kleonike Re: meska depilacja 03.02.06, 13:14 Ja meza nazywam czasem futrzakiem-Typowy poludniowy typ urody.Ale mi to pasuje.Nie lubie tylko wlosow na plecach ale tam moj ma na szczescie niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max A mi podobaja się 03.02.06, 13:19 faceci owłosieni i zresztą takiego posiadam. Facet bez włosów to coś podobnego do nieopierzonego kuraka. Depilacji męskiej mówię stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p a ja sie wyjatkowa z Ula zgadzam!!! 03.02.06, 13:23 dorosly facet wlosy na klacie musi mieć i kropka. Bezwłosy to dla mnie chłoptas a nie facet Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: zaraz tam chłoptaś albo zniewieściały 03.02.06, 13:28 a może pływak albo kolarz? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: zaraz tam chłoptaś albo zniewieściały 03.02.06, 13:30 No wlasnie, a pozatym naprawde kazdy musi miec owlosiona klate??? Ja znam wielu, ktorzy nie maja, calkiem fajni faceci. moj maz, jak sie okzauje nieopierzony kurak Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p cocolino... 03.02.06, 13:34 hehehe, nie łam sie Może mu jeszcze wrosna..? A tak serio, to pewnie sie to wiąże z tym, ze włosy na klacie oznaczaja wyzszy poziom męskich hormonów, czyli kobieta instynktownie czuję, że to "prawdziwy facet". W naszych czasach bardzo sie to juz zmienia, ale w czasach jaskiniowców na pewno faceci z owłosiona klata mieli wieksze branie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: w takim razie 03.02.06, 13:39 Ja mam męża idealnego. Skoro gładki facet ma niedobory testosteronu, można się spodziewać, ze jest wrażliwy i czuły tak po kobiecemu. Facet owłosiony a wręcz buszem porastający siłą rzeczy musi mieć wrażliwość jaskiniowca. Mój jest wypośrodkowany. Z jednej strony cycek ma gładki a z drugiej porośnięty - znaczy się IDEAŁ - nie za męski, ale nie zniewieściały Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: w takim razie 03.02.06, 13:43 brat mojego męża nie owłosiony na klacie taka uroda mąż jak najbardziej standartowo "buszmen" klatkowy takie cuda też się zdarzają..., natura to natura Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: w takim razie 03.02.06, 13:48 Znowu patrzą sie na parskajacą babę... Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: cocolino... 03.02.06, 13:46 dobrze, ze wyższy poziom hormonów, a nie np: inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 14:28 buahahhaa, ale moj jakos syna spłodzil, wiec moze cos jeszcze z niego bedzie hehee Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 14:27 no moze mu jeszcze wyrosna heheh ma 35 lat, wiec ma jeszcze czas, hehe Ale czy tylko na klacie jak nie ma, reszta jest to juz dobrze, czy nadal beznadziejnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: cocolino... 03.02.06, 14:29 Coco nie chcę Cię martwić ale skoro ma 35 to już mu nie wyrosną. W dodatku już niedługo zaczną wypadać te na głowie. Może zbierajcie z grzebienia i doklejajcie na klacie? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 14:49 hehhe Lilus naprawde??? A ja myslalam, ze mu jeszcze wyrosna. Ale wiesz, te co ma na glowie sa tak mocne, ze predko nie wypadna (widze po tesciu). co tu robic, co tu robic... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: cocolino... 03.02.06, 14:52 Jest tylko jedna rada - ogolić głowę i nakleić na torsie. Wiesz, fenomen polega na tym, że faceta z gładką głową raczej o zniewieścialość nie posądzą Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 14:55 no pomysl przedni owszem, ale moze bedziemy zakrywac ta klatke nieszczesna i nie pokazemy mej niewiasty w calej krasie? Da sie? Najwyzej na plaze nie wyjdzie nigdy goly kurak jeden nieopierzony Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: cocolino... 03.02.06, 14:58 Coco na plażę załóż mu czarny moherowy albo z angorki. Mój kumpel taki ma. Jak wchodzi do morza, to chłopaki zawsze wrzeszczą: - Jacol - sweterka zapomnialeś zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 15:02 heheh, dobre, ale Lila ja cie prosze!!!! Tylko nie moherowy!!!!!!!!!!! Ja poprosze zone uczynna_mi to mi udzierga moze za sowitą oplata, ale nie moher. Ty chcesz mi juz chlopa totalnie na straty spisac czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: cocolino... 03.02.06, 15:04 Jak Ci zona wydzierga to jak on będzie wyglądał??? W dziurki bedzie - jakby wyliniały. No przecież wyraźnie dałam Ci alternatywę - angorka - ewentualnie szetland Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino... 03.02.06, 15:05 angorka? No nie wiem, jeszcze go wezma za jakiego zwierza, nie nie,on jest kurak, a nie krolik czy co tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: zaraz tam chłoptaś albo zniewieściały 03.02.06, 13:31 a, no jak tak to co innego - mus to mus. Ale z własnej woli? Ja bym protestowała, gdyby mąz chciał sie depilować, bo uwielbiam troche włosów na klacie)) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: zaraz tam chłoptaś albo zniewieściały 03.02.06, 13:35 A ja bym była zachwycona. Mialam kiedyś sympatię, która miala jeszcze inną sympatię i jak jechał do mnie to golił wąsy a jak wracał do niej to zapuszczał zarost )) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 cholera 03.02.06, 13:29 Okazalo sie wlasnie, ze mam w domu chloptasia, w dodatku nieopierzonego kuraka) buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Re: cholera 03.02.06, 13:44 a ja że mam jaskiniowca, któremu testosteron uszami wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
kleonike A co na to faceci? 03.02.06, 13:57 Bo moj to za zadne skarby nie dalby sobie wloska z klatki wyrwac Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Mój to samo. 03.02.06, 14:46 W sumie się nie dziwię, ja do swojej nerki też jestem przyzwczajona i wyciąć nie dałam Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: meska depilacja 03.02.06, 14:52 Dla mnie jedynym miejscem które facet powinien golić są pachy. Włosy w tym miejscu są brzytkie i nie zbyt higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: meska depilacja 03.02.06, 14:54 Brzydkie powiadasz? A jak to się ocenia? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: meska depilacja 03.02.06, 14:56 oj Lila, to sie ocenia organoleptycznie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: myślisz??? 03.02.06, 14:59 Tak jak chleb na lekcji towaroznawstwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: myślisz??? 03.02.06, 15:04 Ja tam nie wiem, czy jak chleb. Ja to chleb biore w foliowym worku, moze to tak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Ogolone jajka gdzie jesteś???? 03.02.06, 20:03 I co ty na to??? Dobry wątek, uśmiałam się. Co do mnie to na klacie jak najbardziej niech sobie rosną włosy u faceta, byle nie wyłaziły nad kołnierzyk )). Na plecach niektórzy mają i to juz gorzej wygląda jak sądzę. Pod pachami mają być przyciete, inaczej obrzydliwe raczej. W lecie zwłaszcza. Jedzie taki komunikacją miejską, podkoszulek na ramiączkach i wiszą mu kłaki na pół metra. I mysli że Adonis jest i seksowny. He he. A hihi co do jajek to ogolone niekoniecznie ale busz też mi sie nie podoba. Więc niech będzie nie tyle wykarczowany co estetycznie przycięty. )). Tak czy inaczej kwestia gustu i higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: meska depilacja 03.02.06, 22:14 koleżanka mówiła, że za włosy na klacie oddałaby duzo Odpowiedz Link Zgłoś
tennessee Re: meska depilacja 03.02.06, 22:45 u siebie ????????????/ no to juz widze mine dziecka, kiedy kolezanka karmi piersia wydobyta spomiedzy buszu....oj oj ojjj Odpowiedz Link Zgłoś