Dodaj do ulubionych

Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie???

06.02.06, 09:44
mnie wkurzaja tylko te prowadzace, szczegolnie ta jedna z prostymi wlosami do
brody..brrrrsmile

Reszta jest okey a historie opowiadane przez kobiety barwne i ciekawe.
Szczegolnie poruszyla mnie jedna.
kobieta (rzeczywiscie piekna)opowiadala o swoim malzenstwie z mezczyzna,
ktory okazal sie gejem. W noc poslubna on nocowal u swojej mamy..przez 5 lat
ze soba nie sypiali. Podziwiam te ja! Szczegolnie to ze tak spokojnie o tym
opowiadala..ja bym tyle nie wytrzymała...

a co Wy myslicie o tej stacji i o tym programie?
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 10:37
      Oglądam czasami. Nie przepadam za tym programem ale lubie np. 101 przestepstw
      przeciwko modzie ktore emituje TVN Style. Nie podoba mi sie kreowany przez te
      stacje wizerunek kobiety, nie cierpie psychologicznych bzdur i dziwnych teorii
      dopisywanych do kazdego aspektu zycia od sexu po zycie pozagrobowe niemalze.
      Moze dlatego ze sama robie to co mi sie podoba i jakiegolwiek proby wmawiania
      mi ze tak sie powinno a nie inaczej sa sprzeczne z moja naturatongue_out
      • ageminix Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 11:11
        Raz sie skusilam ,ale jakos nic mnie tam nie zaciekawilo. Jest tylko taki
        program dla mam, gdzie poruszane sa rozne problemy w opiece i wychowaniu
        dziecka. To jak mam czas to to ogladam.
    • triss_merigold6 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 11:14
      Stacja jak stacja: to kanał tematyczny przeznaczony dla kobiet w wieku 25-45
      lat, mieszkających w dużych miastach, z wykształceniem co najmniej średnim i o
      ponadprzeciętnych dochodach.
      Prowadzące są IMO bardzo w porządku.
      Czasami oglądam tak po parę minut czegoś.
      • kosheen4 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 17:31
        triss_merigold6 napisała:

> Stacja jak stacja: to kanał tematyczny przeznaczony dla kobiet w wieku 25-45
        > lat, mieszkających w dużych miastach, z wykształceniem co najmniej średnim i o
        > ponadprzeciętnych dochodach.

ale za to przeciętnych, 'trendowych' zainteresowaniach :-]
    • red_dwele Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 13:17
      prowadzące są bardzo ok, sam program również; jesli ogladam tv, to głównie tą
      stację.
      • mharrison Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 13:25
        Nie przepadam, zwłaszcza za krzywousta Marzeną i jej częstą egzaltacją, jak i
        pseudopsychologią wiekszości wywodów.

W zasadzie mogłabym się podpisać pod oxygen.
        100 przestepstw przeciwko modzie jest fajne, oglądam tez czasami Pascala i
        Nigellę, ale rzadko udaje mi się na nich trafić.
    • 18_lipcowa nieeeee 06.02.06, 13:31
      Nie lubie programów, gazet, filmów itp adresowanych typowo do kobiet bo są
      najczęsciej głupie i monotematyczne.
    • agaszp Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 14:06
      Lubiłam kiedy rozmowy z gośćmi prowadzone było przez inną ekipę, z której
      została tylko owa p.Marzena. Ta z krótkimi łosami o ile się nie mylę to Paulina
      Młynarska. Bardzo mi kobietka działa na nerwy sad Można odnieść wrażenie jakby to
      ona była gościem w każdym programie, a przed ekranami siedziało stadko jej
      wielbicielek i tylko czekało na kolejną porcję "a JA to...". Same rozmowy z
      wieloma ciekawymi osobami - super (jak już mi się uda przymknąć jedno oko i
      zasłonić ucho smile)
    • pl35 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 17:04
      Zależy od gości których zapraszają - czasami gadają o głupotach i lepiej zająć
      się czymś innym a czasami z przyjemnością oglądam.
    • melinthe Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 17:20
      Poprzednia ekipa prowadząca Miasto Kobiet bardziej do mnie trafiała. Teraz tematy często drażnią mnie po paru chwilach i do porannej kawy wolę nawet TVN 24 (przynajmniej można się pośmiaćbig_grin)
      Jak trafię na Nigellę, Pokój z widokiem, albo Mama też lekarz, to oglądam smile
      Ale coraz rzadziej.
    • perse1 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 17:47
      owszem lubię,ale księzniczka prowadząca,czyli pani Młynarska działa mi na
      nerwy,gwiazda nad gwiazdami ziejaca jadem w stosunku do facetów,to tłumaczy ze
      nie udał jej się zaden związek,w dodatku jest najpiękniejsza i
      najmądrzejsza,uhm,chciałaby.
    • black_currant Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 18:56
      Kiedyś oglądałam, ale po zmianie scenografii, prowadzących i formuły programu
      już mi wybitnie nie leży.
      • zumaminka Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 19:43
        Uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!
        Mam włączone praktycznie przez cały dzień.Wolę to od innych programów gdzie
        tylko morderstwa,polityka itp itd.A tu fajna luźna tv nie trzeba się
        nadwyrężać.Marzenę Rogalską uwielbiam,cho.c ostatnio zastanawiam się kto ją
        ubiera.p.Młynarska z programu na program jest coraz lepsza jak dla mnie
        przynajmniej.
    • jktasp Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 06.02.06, 19:42
      Przy poprzedniej ekipie ogladałam, teraz z programu różnorodnego zrobiły się
      gadające głowy i do tego popychające nudne głupoty , nawet jeśli temat
      zapowiada się ineresująco to obecna ekipa to bardzo skutecznie psuje. Co do
      pani Młynarskiej , cóż i ona i siostra są córkami Taty ( szkoda, że wyłącznie),
      w tym charakterze są chyba zatrudnione w telewizji, przykro na to wszystko
      patrzeć. Myślę, że wśród forumowiczek jest wiele dziewczyn, które by o niebo
      lepiej się sprawdziły, tyle, że nie są córkami "tych co najlepsi".Pozdrawiamsmile))
    • marychna31 EDUSAT... 06.02.06, 19:59
      A ja niedawno odkryłam na cyfrze program EDUSAT i musze przyznać, że na razie
      bardzo mnie wciagasmile Wykłady np o "rodzinie" dla I roku pedagogiki jak dla mnie
      tendencyjne i okropnie kontrowersyjne (tym chętniej ogladałam "dyskutując"
      zawzięcie z telewizorem) a wykłady z pozytywizmu czy matematyki- supersmile)
      Ogladacie??
    • anyamama Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 10:23
      Widze ze nie nie tylko mnie wkurza p.Młynarska, pseudofeministkawink)
      za to pania Marzene lubie bardzo, swietnie sprawdza sie w roli prowadzacej.
      tematy raz mniej, raz bardziej ciekawe. program napewno dla mnie lepszy
      niz "rozmowy w toku" bo tam pelno taniej sensancji.z innych programow tej
      stacji lubie "narodziny"(tylko za pozno emisja), "mama tez lekarz" i "klub
      mlodej mamy".
      • adsa_21 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 11:22
        ogladalam wczoraj "Klub Mlodej Mamy" i podobal mi siesmile
    • bri Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 11:40
      Oglądałam "starą wersję", o ile temat mnie zainteresował, ale wtedy jeszcze
      byłam na macierzyńskim. Teraz nie mam czasu, poza tym wkurza mnie tandem
      Rogalska-Młynarska.
    • la_titude Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 16:42
      ja lubie to oglądać, ale żadko trafiam,
      natomiast uwazam, że marzena rogalska lepiej wyglądała w radiu rmf,
      bo urody telewizyjnej to jej zdecydowanie brakuje
      • izanela Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 18:58
        Czasem oglądam jak nie usnę wcześniej, a powtórki są dobijające i ciągle trafiam
        na ten sam odcineksmile prowadzące nie robią na mnie większego wrażenia pozytywnego
        czy negatywnego, czasem poprostu temat mnie zainteresujesmile
        • mama.krzysia.kacperka Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 19:45
          jak juz jesteśmy przy Paniach Mlynarskich..
          Nie toleruję Agaty Młynarskiej.Tej kobiety po prostu nie da sie słuchać.
          Widzę ją przynajmniej raz w tygodniu w "Pytaniu na śniadanie"
          Albo gada totalne głupoty,albo ciągle wszystkim przerywa.Jej goście nigdy nie
          moga skończyć zdania,koszmar jakiś.
          Czy ktoś ma podobne wrażenia?
          Miasto kobiet czasami oglądam.Bardzo poruszyła mnie opowieść kobiety,której mąż
          uprowadził do Turcji ich córeczkę.Nie widziala jej od paru lat.Straszne.
          --
    • aga2rk Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 19:51
      A ja ogladam jak mam wolną chwilę.Co prawda za dużo powtórek, ale program o.k.
      Na pewno lepszy od tych nędznych talk show'ów serwowanych przez inne stacje.
    • scarlett74 Re: Miasto Kobiet TVN StylMe, lubicie, ogladacie?? 07.02.06, 20:23
      Nie lubię, nie oglądam.Marzena jest ok, ale na Młynarską mam alergię(co, w
      Polsacie, nie zostało się gwiazdą,to zmieniło się stację}.Czasami jak trafię
      oglądam Nigellę.
    • lila1974 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 08.02.06, 07:58
      Rzadko oglądam, bo przeważnie siedzę tutaj smile
      Poprzednią wersję udawało mi się częściej zobaczyć i polubilam p.Marzenę za
      poczucie humoru i dystans do samej siebie.
      • karawara Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 08.02.06, 12:15
        czasem oglądam, program jak program. Co do p.Marzeny to ostatnio byłam na
        imprezie prowadzonej przez nią i jej teksty zalatywały lekką wiochą, o
        Młynarskiej nawet mi się pisać nie chce.
    • july.29 Re: @@ przeczytajcie 10.02.06, 13:10
      kopiuję z innego forum. Może znajdzie się odważna:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=36565657
      j.
      • polka3 Rozwód koscielny 10.02.06, 13:17
        Z zainteresowanie obejrzałam o rozwodach kościelnych- nie sądziłam że to takie
        proste i przyziemne- właściwie każda z par po rozwodzie jaką znam powinna bez
        problemu dostac rozwód koscielny-przepraszam, nigdy tego slubu nie zawarli.
        Ten program mnie tylez zainteresował co zirytował- nie ma już swiętości,
        wszystko można sprowadzic do profanum....
    • jopowa Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 10.02.06, 13:43
      proste wlosy mi sie podobaja ale broda nie
      • kkatie Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 10.02.06, 14:21
        kiedys, jak tylko stacja zaczela nadawanie, ogladalam duzo i chetnie. teraz juz
        mnie to znudzilo. patrze tylko na nigelle, czasem na 'no to pieknie'. wole
        oberzec 'pytanie na sniadanie' w tvp2 smile
        • mamakkasia Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 10.02.06, 17:18
          Jak dla mnie to ten program jest za późno. W dzień jestem w pracy, a o 22.30 to
          chce mi się już spac. Ale jak nie jestmem bardzo zmęczona, to oglądam. Pani
          Rogalska jest OK, a do pani Młynarskiej już się przyzwyczaiłam (ale na początku
          to był istny horror).
    • volta2 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 10.02.06, 19:06
      Ja oglądam i to bardzo chętnie, chociaż były momenty zwątpienia po zmianie
      formuły po wakacjach. Ale to przesunięcie pory w mojej opinii wyszło na dobre,
      bo wreszcie mogę sobie oglądać. A powtórka o 9 rano to dla mnie bomba, akurat
      wtedy mam trochę czasu, by obejrzeć to, co wieczorem mi uciekło. Generalnie
      jeden kanal któremu jestem wierna. co dziwne nigdy nie oglądam klubu młodej
      mamy, nudzi mnie śmiertelnie.(dziwne dla mnie, bom ja mama dwójki maluchów)
      • gosia152 Re: Miasto Kobiet TVN Style, lubicie, ogladacie?? 16.02.06, 11:43
        ooo, to tak jak mnie, nie lubię klubu mlodej mamay, bardzo powierzchowny, też
        mam dwójkę dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka