lidkakn 07.02.06, 19:17 by popawić swoje samopoczucie ? Ja mam ferie i byłamu u fryzjera, zrobiłam sobie pasemka i mam o wiele lepsze samopoczucie. Napiszcie, jak poprawiacie sobie humor. Ldka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 19:25 no, siedzę na necie. Tak niewiele a tak dużo znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 20:36 Byłam u fryzjera, kupiłam fajną książkę, w piątek pobalowałam, jutro idę do kosmetyczki uprasować twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 20:50 Tak, wracam na studia,koncze kurs prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:00 byłam w sobote u fryzjera wczoraj zrobiłam paznokcie tak supre a od początku lutego chodze na fitness w pracy sie nie przemęczam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:10 1.zmieniłam fryzurę całkowicie,ale nie wiem czy jestem zadowolona bo odbiega od pierwowzoru całkowicie... 2.wysłałam dzieci na ferie i oddaję się totalnemu leniuchowaniu 3.w związku z 2 siedzę dużo przy kompie-tu juz odwyk by się przydał 4.kupiłam łyżwy-jeżdżę 5.czytam książki,gazety-kiedy nie siedzę na forum 6.byłam akumulatorki podładować na solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
red_dwele Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:08 w sobote zaimprezowałam, kupiłam sporo ciuchów i palnuje wyskoczyć w weekend na narty, z kolega Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1968 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:16 przespalam sie z fajnym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:18 Na poprawę nastroju najlepsze są zakupy!Jakiś fajny ciuszek i kosmetyki i od razu czuję się lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacyntha Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 21:33 Matkoicórko, niech mnie ktoś zaraz kopnie w d***, bo powinnam zrobić 5-ty dzień "szóstki" Weidera a tak mi sie nieee chce, i wszyyystko mi przepadnie ...Buuuu....No niech mnie któraś kopnie dziewczyny !!! P.S. To wlaśnie robię dla siebie, redukuję swoją oponę : ))! Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 zakupy, piwo, dyskoteka, dobre zarcie i ploty 07.02.06, 21:36 to tak w skrocie)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.w10 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 22:04 ja nawet do dentysty nie mogę pojśc, co dopiero mówic o przyjemnościach... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 22:11 kasia.w10 napisała: > ja nawet do dentysty nie mogę pojśc, co dopiero mówic o przyjemnościach... _____________________ monsz zabrał Ci buty na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa cały czas robię coś tylko dla siebie 07.02.06, 22:05 fryzjer, solarium , kosmetyczka, zakupy, ksiązki, zabawy i imprezy uuu jest super ciesze sie że nie mam rodziny ani obowiązków, tudzież zobowiązań Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: cały czas robię coś tylko dla siebie 07.02.06, 23:53 18_lipcowa napisała: > fryzjer, solarium , kosmetyczka, zakupy, ksiązki, zabawy i imprezy > uuu jest super > ciesze sie że nie mam rodziny ani obowiązków, tudzież zobowiązań > > Powtórz to jeszcze 4 razy na głos przed lustrem aż sama w to w koncu uwierzysz,powodzenia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: cały czas robię coś tylko dla siebie 08.02.06, 11:08 > > > Powtórz to jeszcze 4 razy na głos przed lustrem aż sama w to w koncu > uwierzysz,powodzenia)))) uj ... az tak zabolało ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia lipcowa nie boli 09.02.06, 12:12 tylko takie dosc to nudne no co ja poradze- popros czajke niech ci na gorze umiesci: jestem mloda, piekna, zdrowa, nie mam rodziny, nei mam dzieci i sie bardzo ciesze- od razu polowa watkow ci odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: lipcowa nie boli 09.02.06, 13:20 Gosiu chyba nie ma osoby na forum która wierzy w te lipcowe brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: lipcowa nie boli 09.02.06, 13:21 janet3 napisała: > Gosiu chyba nie ma osoby na forum która wierzy w te lipcowe brednie? Strasznie się zasmuciłam Wierzę jednak że ktos jest, kto w to wierzy... bo jak nie to. buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: lipcowa nie boli 09.02.06, 14:33 18_lipcowa napisała: > janet3 napisała: > > > Gosiu chyba nie ma osoby na forum która wierzy w te lipcowe brednie? > > Strasznie się zasmuciłam > Wierzę jednak że ktos jest, kto w to wierzy... > bo jak nie to. buuuuuuu Eeeee spokojnie jak nie uwierzy to wypocisz znów post pod tytułem jestem piękna zgrabna a jaka światowa i do tego taaakaaa szczęśliwa bo nie mam dzieci a wy wszystkie jesteście takie do dupy!!! W końcu ktos uwierzy trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: lipcowa nie boli 09.02.06, 14:54 Jak na osobę ktora w to nie wierzy i raczej nie powinna sie tym przejmować, no przynajmniej na taką pozujesz....wykazujesz zywe zainteresowanie tematem. Poza tym, wystarczy mi że ja w to wierzę, Ty nie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Wieczna Gosiu 09.02.06, 23:25 to jest po prostu genialny pomysł. Jak coś to ja bardzo chętnie)))))))) Dajcie tylko znać co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
michatka Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 22:59 poszłam na warsztaty tańca brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 23:14 Patrząc na to co piszecie to chyba mało dla Siebie zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: do michatka 08.02.06, 14:29 I jak? Ja przed ciążą chodziłam 3 miesiące do Atmosfery Ruchu. Strasznie mi się spodobało. A jaki efekt na dyskotece!!! Koleżanka mi nawet chustę ze zdobieniem przywiozła z Turcji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 23:29 Poprawilam paznokcie - sobota Bylam na solarium, rowniez sie podladowac nieco - sobota Lezalam bykiem jak Mlody spal (dzisiaj) Obejrzalam w ciagu tygodnia 3 zalegle filmy (czekaly ponad rok ) - ten tydzien Zrobilam i zjadlam lasagne (razem z goscmi oczywiscie) - wczoraj Dokonczylam czytac Warszawiakow w Stutthofie - dzisiaj Kupilam sobie buty - zeszly wtorek Jutro tez bede robic NIC )) (chyba), bo dziadkowie zabieraja mi dziecko na caly dzien )). To chyba duzo, bo ostatnio dolowalam sie, ze dla siebie to ja nic, ni hu, hu Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 07.02.06, 23:30 a ja sie porzadnie wyspalam bo juz padalam na "pysk"-tak mi mala dala ostatnio popalic.Ponadto olalam swoja szwagierke z ktora mam odwieczna wojne i samopoczucie od razu lepsze.Wsobote idziemy na bal/coroczna impreza u Mojego w pracy/ tak wiec tez sie troszke podretuszuje no i bedzie ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
majutka3 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 00:29 zapisalam sie na kurs, wlasnie rozpoczynam zajecia codziennie cwicze aerobic, czytam, siedze w necie, chodze do solarium dziecko nie przeszkadza w dbaniu o siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 11:41 Ja byłam w kinie ostatnio. Wczoraj kupiłam sobie dwa pisemka o urządzaniu wnętrz i je poczytałam przed snem. A oprócz tego się odchudzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 12:22 Zafundowałam sobie zabieg pięlegnacyjny w salonie fryzjerskim maska + masaż głowy. Kupiłam róz Diora w mega urokliwym opakowaniu, taki kosmetyczny gadzecik, to jedna z tych rzeczy które są mi zbędne (róży posiadam sztuk kilka)ale estetycznie cieszą oko że az miło Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 12:32 Wyspałam się do 9.30. Postanowiłam zapisać się na kurs tańca. Zeżarłam duuuże opakowanie pistacji. Wykąpałam się w pianie. Więcej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 12:53 Ja dopiero zrobię...idę do kosmetyczki i do fryzjera) Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 13:30 O tak, ostatnio sobie folguję, w neidielę wypad do pysznej restauracji z mężem, dzisiaj zakupiłam świetną ksiażkę i zamierzam spędzić z nią noc), jutro fryzjer, a w sobotę na "monachium " do kina. A potem kończą się ferie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 08.02.06, 15:15 Otwieram czerwone wino i ide do wanny, robie maseczki, pilingi i inne czynności prowadzące do wylinki. Ostatnio bylam u fryzjera ale nie traktuje tego jak luxus tylko koniecznosc, od przyszlego tygodnia zaczynam znowu chodzic na ruede a dzis ide na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 12:06 Fryzjer, efekt taki sobie ale zmiana jest. Defrauduję budżet domowy na wyprzedażach, mąż zgrzyta zębami. I wybieram się z koleżanką na małą imprezkę do knajpki ( drugi raz do pierwszej ciąży!!). A i tak nie jest źle bo niedawno mieliśmy dość ciężki okresi wystarczało tylko na opłaty i jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 12:16 od fryzjera to ja dopiero zla wychodze )))) ostatnio nie robie dla sioebie nic. To znaczy robie- ksiazki czytam, ze znajomymi sie spotykam, ale nie traktuje tego jako czegos "dla siebie" tylko jako integralna czesc zycia- ksiazki czytam po pare tygodniowo, ze znajomymi- conajmniej raz w tygodniu sie umawiam. Ale tak zeby do knajpy pojsc, czy cos, to juz od dawna nie... najchetniej to bym wyjechala sama- za rok to poewnie wprowadze w czyn, takie bieszczady jesienia... albo wczesna wiosna....mmmmmmmm )))) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 14:38 Wczesną wiosną nie jedź, utoniesz w błocie. Późna jesień - mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Bieszczady :) 10.02.06, 01:52 a w maju? ty Triss faktycznie ekspertka jestes zapomnialam Bo w maju to ja jade z malymi dzieciami i przyjaciolka (dzieci sztuk trzy od 6 lat w dol) chcemy jechac do schroniska pod mala rawka i machnac pare takich standardowych tras, poloniny, mala wielka rawka, tarnica. Z tymi dzieciami wlasnie ma byc powoli (nastawiam sie na to ze zedje ze szlaku po prostu) i generalnie zeby dzieciom dac smak przygody. Szlak na Kremenaros remontuja wiec zamkniety. Jeszcze o bukowym berdzie myslalam, ale nie wiem czy nam czasu starczy- czy przez caly dzien dzieci przejda...... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 13:27 1. Kupiłam sobie 2 angielskie kryminałki na Allegro, 2. Kupiłam odżywkę do włosów, Skrzyp z witaminami, Magnez - po 2 ciążach rok po roku jeszcze nie doszłam do siebie, 3. Będąc chora odmówiłam w poniedziałek noszenia chorej Adki i poszłam spać, a mój mąż dygał małą aż padła. Więcej nie pamiętam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 14:45 nie dla poprawy sampoczucia bo humor mi zazwyczaj dopisuje ,ale dla siebie. Maz poszedl grac w golfa to ja siup i zamowilam sobie ukochane frangipani przez internet(juz doszly...super) Ponadto wizyta u kosmetyczki i zakup kilku olejkow eterycznych.A co.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleswava Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 20:02 Ja prawdziwie zaszalałam! Kupiłam w wysyłkowej księgarni książki na sumę ponad 100 zł. To było prawdziwe szaleństwoSame babskie czytadła, którymi się teraz delektuję. Dodam, że do czytania udało mi się "wrócić" dopiero całkiem niedawno - kiedy małej wyszła większość ząbków, i w miarę zorganizowałam sobie od września funkcjonowanie między pracą i domem Pozdrawiam wszystkie zapracowane mamuśki! Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 09.02.06, 20:42 byłam z samochodem u mechanika i sędziłam tam pół dnia buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Dziewczyny,czy zrobiłyście ostatnio coś dla s 10.02.06, 09:49 Oj planuje już teraz na weekend. Maly ma ponad 2 latka i teraz 2 raz daje go do mojej mamy na nocke (z soboty na niedziele). 1) NAJWAŻNIEJSZE - wyśpie sie - HURRRRRRRRRA 2) Doprowadze swoje ciałko to jako takiego wyglądu (depilacja, peeleng, kapiel rozluźniająca, balsamik i na koncu paznokietki) 3) Od wtorku krece hula - hoop 4) W weekend nareszcie nadrobie szycie i ogladanie filmów Chyba mi braknie tego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś