Dodaj do ulubionych

Trzymajcie kciuki plisss :)

08.02.06, 18:22
Jutro o 7:30 zdaje egzamin z prawka i boje sie buuu,,,mózg mi odmawia
posłuszeństwa, chyba nic nie umiem,nie wiem uczyc sie jeszcze testów czy
nie,,,hlip hlip, trzymajcie za mnie kciuki prosze !!!
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 18:27
      No to ja za Ciebie potrzymam, bo wiem, co czujesz. Ja będę zdawać 17-tego -
      niestety trzeci już raz sad
      • edycia274 wegatko :) 08.02.06, 18:35
        Kurde nawet mnie nie strasz buuu
    • ma.dzia Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 18:54
      Edycia za Ciebie bede trzymac kciuki a Ciebie Wegatka pociesze - ja zdalam za 3
      razemsmile
      • mamipatryka Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 19:51
        Już trzymam wink))
        • trawa_cytrynowa Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 20:11
          Ja też trzymam i życzę Ci szczęścia.
    • 18_lipcowa no zacisłam i trzymam :) 08.02.06, 20:19
      znam ten ból i strach heheh
      a potem jak zdasz jakie szczęscie, ja wracałam ze zdanego egzaminu to prawie
      frunęłam z radości
      bedzie good
    • ania.freszel ja tysz trzymam a Wy trzymajcie za mnie w poniedzi 08.02.06, 20:40
      ałek. Mam rozmowę w Eurolocie... i może sie uda??
    • moofka Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 21:45
      jeszcze niedawno to samo przezywałam smile
      ale jestam najlepszym dodowem na to, ze to jest do przejscia
      niebawem minie miesiąc odkąd swoj dokument mam i jezdze smile
      powodzenia
      (nie pisze za ktorym razem, zeby cie nie zdołowac, ale nie za pierwszym, i nie
      za drugiom... i... tongue_out)
      • 18_lipcowa Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:03

> (nie pisze za ktorym razem, zeby cie nie zdołowac, ale nie za pierwszym, i
        nie
        > za drugiom... i... tongue_out)

to tak jak ja...za którymś tam
        tym większa radość ze zdania...
        • edycia274 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:11
          boszzzzzeee a ja siedze i wkuwam i nie wiem po co hehe co raz wiecej błędów
          robie....spać chyba nie poleze
    • rebeka77 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:29
      Będę trzymać ! Ja się dopiero na kurs zapisuję ...za jakieś dwa miechy ...
      boję się . Nie mam zie - lo - ne - go pojęcia o jezdzie samochodem sad(( Czy
      ktos tak miał i jezdzi ?
    • renmak Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 23:21
      Ja też sią bardzo bałam i denerwowałam ale wogóle nie warto, jak teraz patrzę z
      perspektywy czasu. najważniejsze: to spokój i skupienie. im bardziej się
      nakręcasz, ty bardziej gromadzisz stras, a w stresie to rzadko co wychodzi. idź
      spać, postaraj się pomyśleć o czymś miłym. trzymam kciuki!
      p.s. ja zdałam za drugim razem, za pierszym wróciłam na plac po 40 min. jeździe
      po mieście i okazało się, że nie zdałam, bo ten sam błąd powtórzyłam dwa razy smile
      ale za drugim razem poszło dobrze, choć padał deszcz i 6 razy wysiadałam na
      placu z samochodu, by wytrzec lusterka wink zdawałam w Warszawie. od 2 stycznia
      jeżdzę i sprawia mi to ogromną radość smile
      powodzenia!
      • adsa_21 a jaki błąd popełniłaś??? 09.02.06, 12:45
    • renmak Jak Ci poszło? 09.02.06, 10:56
    • adsa_21 trzymam i daj znac jak ci poszlo... 09.02.06, 12:44
      a za miesiac ty trzymaj za mnie - tez bede zdawac.
      daj znac jak ci poszlo?
    • em_em71 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 12:59
      Zdałaś? Należę do "szacownego grona posiadaczy PJ" od jakiś 15 lat, ale i tak
      pamiętam niesamowitą motywację, jaka towarzyszyła mi w trakcie kursu, zdawania
      egzaminu i pierwszych samodzielnych dokonań za kółkiem. I to jest chyba to.
      Emocje, strach - też były, ale chęć zrobienia kolejnego kroku w drodze do
      niezależności i samowystarczalności (szeroko pojętej) były siłą sprawczą, że
      wszystko gładko poszło. Generalnie, nic na siłę...
    • mieszkowamama Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 13:04
      No i jak poszło??
      Ja zdawałam... 7 lat temu, ale do dziś pamiętam drżącą nogę na sprzęgle i
      przychylność egzaminatora, który naprawdę miał podstawy, aby mnie oblać, ale
      powiedział, żebym na początku nie jeździła sama, a z czasem... I jeżdżę sobie
      teraz bezstresowo wink
      • edycia274 OBLAŁAM !!! 09.02.06, 14:16
        Wogole dzien masakra wstałam rano bol głowy straszny, ból brzucha - okres
        dostałam wrrr,test zdałam,przygotowanie do jazdy ok, wjechałam na łuk ładnie a
        wyjechac nie wiem jak ja to zrobiłam, że wyjechałam poza linie i pan mi
        podziękował,pociesze się tym iz zdały przede mna tylko 2 osoby,a było ich
        10..no cóż kochane kapa, wstyd mi sad(
        • sofi84 Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 15:25
          haha to nie można mieć jednej pomyłki? z tego co pamietam mozna było powtorzyć.
          z drugiej strony może i dobrze poduczysz sie troche jezdzic. jesli ilość
          wypadkow ma wzrosnac bo ktos przepuscil jakas panienke ekstra mimo ze robila
          bledy no ! ale trzeba dać ulge bo biedna ma okres - to ja zakładam stalowe
          zderzaki
          • edycia274 Sofi84 09.02.06, 15:27
            A przepraszam czy ja tu napisalam,ze mnie mial ktos przepuscic bo okres mam?
            napisalam tylko ze ogolnie zle sie czulam, nie wymagalam aby ktos mnie
            przepuszczal,oczywiscie,ze bede dalej sie podszkalac, jaka Ty madra wogole
            jestes, nie nie uzalam sie ze nie zdalam, nie zdalam i juz,
            • sofi84 Re: Sofi84 09.02.06, 15:46
              smile no to w takim razie powodzenia nastepnym razem wink
          • wegatka Sofi 09.02.06, 15:49
            Aby powtórzyć manewr można jedynie najechać na linię, ale jeśli się wyjedzie
            poza nią, to już powtórzyć nie można.

A skoro masz taki dzień nerwowy dzisiaj, że doczytujesz się rzeczy, których nikt
            nie napisał, to może oprócz stalowych zderzaków załóż sobie jeszcze stalowy
            rycerski hełm i opuść przyłbicę, żeby się zniechęcić do czytania wkurzających
            Cię rzeczy panienko.
            • edycia274 :)))))))))))) 09.02.06, 16:02
              dzięki za wspracie, mam nadzieje ,ze nastepnym razem, podszkole sie jeszcze i
              do dzieła..no a dzien mam fatalny strasznie sie czuje,moim marzeniem jest tylko
              aby polezec ale Niki mi nie da heh, no a wogole to dobrze iz testy zdalam bo mi
              sie łapka trzęsła smile pozdrawiam
          • rebeka77 Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 15:58
            A ty chyba przed okresem , co ?
            • rebeka77 Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 16:00
              do Sofi smile
              • sofi84 rebeka77 wegatka 09.02.06, 23:16
                rebeka smile nie w zasadzie to chwile po smile))
                wegetka dzieki za doinformowanie smile nie mam nerwowego dnia wręcz przeciwnie smile
                i nie ma hełmu ani przyłbicy która by mnie zniechęcieła haha!big_grin
        • wegatka Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 15:51
          A Ty, Edyciu, nie zamartwiaj się tak, bo jak widzisz zdać za pierwszym razem w
          dzisiejszych czasach, to nielada wyczyn. Następnym razem na pewno będzie lepiej smile
    • mieszkowamama Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 16:40
      Pamiętaj... do 3 razy sztuka wink))
    • niepytana Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 17:12
      A ja zdawalam teorie 16 lat temu smile A jazde 14 lat temu jak mialam 16 lat.
      Mialam to szczescie ze w ogole sie nie balam bo jechalam na test z moja
      kolezanka i to ona miala zdawac nie ja. Bylo -30stopni i sniegu po kolana,
      takze nie bylo widac linii zadnych hehehehe. W ostatnim momencie zdecydowalam
      ze i ja sprobuje. Chyba dzieki temu bezstresowemu podejsciu zdalam za pierwszym
      razem. Normalnie to z tego stresu mi tez sie nic nie udaje i wszystko potrafie
      poplatac. Napewno drugim razem bedzie lepiej i zdasz. Zrelaksuj sie. Teraz juz
      wiesz co i jak i na co ewentualnie uwazac. Hej, jeszcze nie bylo tkiego co
      chcial i w koncu nie zdal. Latwiej niz na rowerze wink Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka