edycia274 08.02.06, 18:22 Jutro o 7:30 zdaje egzamin z prawka i boje sie buuu,,,mózg mi odmawia posłuszeństwa, chyba nic nie umiem,nie wiem uczyc sie jeszcze testów czy nie,,,hlip hlip, trzymajcie za mnie kciuki prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 18:27 No to ja za Ciebie potrzymam, bo wiem, co czujesz. Ja będę zdawać 17-tego - niestety trzeci już raz Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 18:54 Edycia za Ciebie bede trzymac kciuki a Ciebie Wegatka pociesze - ja zdalam za 3 razem Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 20:11 Ja też trzymam i życzę Ci szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa no zacisłam i trzymam :) 08.02.06, 20:19 znam ten ból i strach heheh a potem jak zdasz jakie szczęscie, ja wracałam ze zdanego egzaminu to prawie frunęłam z radości bedzie good Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel ja tysz trzymam a Wy trzymajcie za mnie w poniedzi 08.02.06, 20:40 ałek. Mam rozmowę w Eurolocie... i może sie uda?? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 21:45 jeszcze niedawno to samo przezywałam ale jestam najlepszym dodowem na to, ze to jest do przejscia niebawem minie miesiąc odkąd swoj dokument mam i jezdze powodzenia (nie pisze za ktorym razem, zeby cie nie zdołowac, ale nie za pierwszym, i nie za drugiom... i... ) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:03 > (nie pisze za ktorym razem, zeby cie nie zdołowac, ale nie za pierwszym, i nie > za drugiom... i... ) to tak jak ja...za którymś tam tym większa radość ze zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:11 boszzzzzeee a ja siedze i wkuwam i nie wiem po co hehe co raz wiecej błędów robie....spać chyba nie poleze Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 22:29 Będę trzymać ! Ja się dopiero na kurs zapisuję ...za jakieś dwa miechy ... boję się . Nie mam zie - lo - ne - go pojęcia o jezdzie samochodem (( Czy ktos tak miał i jezdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
renmak Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 08.02.06, 23:21 Ja też sią bardzo bałam i denerwowałam ale wogóle nie warto, jak teraz patrzę z perspektywy czasu. najważniejsze: to spokój i skupienie. im bardziej się nakręcasz, ty bardziej gromadzisz stras, a w stresie to rzadko co wychodzi. idź spać, postaraj się pomyśleć o czymś miłym. trzymam kciuki! p.s. ja zdałam za drugim razem, za pierszym wróciłam na plac po 40 min. jeździe po mieście i okazało się, że nie zdałam, bo ten sam błąd powtórzyłam dwa razy ale za drugim razem poszło dobrze, choć padał deszcz i 6 razy wysiadałam na placu z samochodu, by wytrzec lusterka zdawałam w Warszawie. od 2 stycznia jeżdzę i sprawia mi to ogromną radość powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 trzymam i daj znac jak ci poszlo... 09.02.06, 12:44 a za miesiac ty trzymaj za mnie - tez bede zdawac. daj znac jak ci poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 12:59 Zdałaś? Należę do "szacownego grona posiadaczy PJ" od jakiś 15 lat, ale i tak pamiętam niesamowitą motywację, jaka towarzyszyła mi w trakcie kursu, zdawania egzaminu i pierwszych samodzielnych dokonań za kółkiem. I to jest chyba to. Emocje, strach - też były, ale chęć zrobienia kolejnego kroku w drodze do niezależności i samowystarczalności (szeroko pojętej) były siłą sprawczą, że wszystko gładko poszło. Generalnie, nic na siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 13:04 No i jak poszło?? Ja zdawałam... 7 lat temu, ale do dziś pamiętam drżącą nogę na sprzęgle i przychylność egzaminatora, który naprawdę miał podstawy, aby mnie oblać, ale powiedział, żebym na początku nie jeździła sama, a z czasem... I jeżdżę sobie teraz bezstresowo Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 OBLAŁAM !!! 09.02.06, 14:16 Wogole dzien masakra wstałam rano bol głowy straszny, ból brzucha - okres dostałam wrrr,test zdałam,przygotowanie do jazdy ok, wjechałam na łuk ładnie a wyjechac nie wiem jak ja to zrobiłam, że wyjechałam poza linie i pan mi podziękował,pociesze się tym iz zdały przede mna tylko 2 osoby,a było ich 10..no cóż kochane kapa, wstyd mi ( Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 15:25 haha to nie można mieć jednej pomyłki? z tego co pamietam mozna było powtorzyć. z drugiej strony może i dobrze poduczysz sie troche jezdzic. jesli ilość wypadkow ma wzrosnac bo ktos przepuscil jakas panienke ekstra mimo ze robila bledy no ! ale trzeba dać ulge bo biedna ma okres - to ja zakładam stalowe zderzaki Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Sofi84 09.02.06, 15:27 A przepraszam czy ja tu napisalam,ze mnie mial ktos przepuscic bo okres mam? napisalam tylko ze ogolnie zle sie czulam, nie wymagalam aby ktos mnie przepuszczal,oczywiscie,ze bede dalej sie podszkalac, jaka Ty madra wogole jestes, nie nie uzalam sie ze nie zdalam, nie zdalam i juz, Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Sofi84 09.02.06, 15:46 no to w takim razie powodzenia nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Sofi 09.02.06, 15:49 Aby powtórzyć manewr można jedynie najechać na linię, ale jeśli się wyjedzie poza nią, to już powtórzyć nie można. A skoro masz taki dzień nerwowy dzisiaj, że doczytujesz się rzeczy, których nikt nie napisał, to może oprócz stalowych zderzaków załóż sobie jeszcze stalowy rycerski hełm i opuść przyłbicę, żeby się zniechęcić do czytania wkurzających Cię rzeczy panienko. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 :)))))))))))) 09.02.06, 16:02 dzięki za wspracie, mam nadzieje ,ze nastepnym razem, podszkole sie jeszcze i do dzieła..no a dzien mam fatalny strasznie sie czuje,moim marzeniem jest tylko aby polezec ale Niki mi nie da heh, no a wogole to dobrze iz testy zdalam bo mi sie łapka trzęsła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 rebeka77 wegatka 09.02.06, 23:16 rebeka nie w zasadzie to chwile po )) wegetka dzieki za doinformowanie nie mam nerwowego dnia wręcz przeciwnie i nie ma hełmu ani przyłbicy która by mnie zniechęcieła haha! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: OBLAŁAM !!! 09.02.06, 15:51 A Ty, Edyciu, nie zamartwiaj się tak, bo jak widzisz zdać za pierwszym razem w dzisiejszych czasach, to nielada wyczyn. Następnym razem na pewno będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 16:40 Pamiętaj... do 3 razy sztuka )) Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: Trzymajcie kciuki plisss :) 09.02.06, 17:12 A ja zdawalam teorie 16 lat temu A jazde 14 lat temu jak mialam 16 lat. Mialam to szczescie ze w ogole sie nie balam bo jechalam na test z moja kolezanka i to ona miala zdawac nie ja. Bylo -30stopni i sniegu po kolana, takze nie bylo widac linii zadnych hehehehe. W ostatnim momencie zdecydowalam ze i ja sprobuje. Chyba dzieki temu bezstresowemu podejsciu zdalam za pierwszym razem. Normalnie to z tego stresu mi tez sie nic nie udaje i wszystko potrafie poplatac. Napewno drugim razem bedzie lepiej i zdasz. Zrelaksuj sie. Teraz juz wiesz co i jak i na co ewentualnie uwazac. Hej, jeszcze nie bylo tkiego co chcial i w koncu nie zdal. Latwiej niz na rowerze Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś