lidkakn 11.02.06, 14:42 Bo ja właśnie sobie taką zrobiłam i gdzie nie spojrzę, tam widzę dziewczyny z.................... grzywkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 14:49 sadze ze jest mi absolutnie wszystko jedno co kto nosi na glowie ja grzywki nie lubie zarobilam, teraz zapuszczam i nie moge sie doczekac, az mi sie w koncu zrowna z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 14:50 Ja dopóki w ciążę nie zaszłam to ciężarnych nie widziałam dopiero zza własnego brzucha dostrzegłam inne, może Ty masz tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 15:29 to akurat prawda.Ja gdy byłam w ciąży to miałam wrażenie że co chwile widzę inne ciężarne.Tak jakby nagle wszystkie z domów wyszly.A teraz w ciąży nie jestem i ciężarne znikły... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 14:54 ee tam nie widzę by był nalot tych grzywek ten komu pasuje to sobie nosi a jak mu sie znudzi zapuszcza mi nie pasuje wiec grzywki miec nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 15:22 boom na grzywki to był jakiś rok temu ja sobie obciełam ale włosy mi sie kręcą a prostowac mi sie nie chce... teraz mam taka na bok która może byc pokręcona... bo taka długa , prosta pofalowana to masakra Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 15:23 Dzięi za odpowiedź. Ale przyszła do mnie siotrzenica i mówi - ciociu - ty dalej masz tę staroświecką grzywkę - zrób coś z tym . Dziś już nikt takiej nie nosi - i zrobiłam..... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 18:41 ja sobie zrobiłam taką grzywkę jak niby Anna Mucha...tragedia! jak tylko podrosła mi kilka centymetrów to mi się robiła ala Cristal Carrington czy jak jej tam (firanki) a teraz to ją próbuję zapuścić...ale mam tyle jej, że ani spiąć ani nic, i łażę z opaskami na głowach nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu jagienka ;) 12.02.06, 10:40 hehe... tez miałam taką grzywke i była super! ale musiałam ją prostowac bo mnie sie włosy kręca i miałam tego dosyć... teraz tez mam grzywke ale na bok, taka co sie może kręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
comic_sans Re: jagienka ;) 12.02.06, 11:14 sowa to wyglądałaś z lekka koszmarnie, skoro miałaś wszędzie loki, a tylko grzywa wyprasowana! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jagienka ;) 12.02.06, 11:18 prostowałam całe włosy akurat wtedy... ale później faktycznie prostowałam grzywke a reszte miałam pokręconą - zaglądnij do gazet albo popatrz na teledyski gwiazd - taka fryzura to norma!!! prosta grzywka a reszta głowa w lokach... ja tam nic w tym zaskakującego nie widze... a koszmarnie to ja nigdy nie wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 11.02.06, 15:52 grzywkę nosze od zawsze, tak jak spodnie rurki i wiele innych modnych czasowo trendów ,często wbijam sie ze swoimi upodobaniami w sezonową modę i przez chwile wyglądam jak wiekszosc ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb mam od lat... 12.02.06, 12:25 Grzywkę. Bo z taką fryzurą się sobie podobam. Miewa różny kształt, długość, grubość. Ale jest, bo bez niej akurat się sobie nie za bardzo podobam. I zauważyłam, że w ciągu mojego życia grzywki zawsze część dziewczyn ikobiet nosiła. A część nie... Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: mam od lat... 12.02.06, 23:04 Ja sobie grzywki nie zrobilam bo nie lubie ale sa modne i dlatego wszedzie je widzisz to tak jak z biodroweczkami...kto ich nie nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: utalia 12.02.06, 23:08 Całe wieki Cię tu nie widziałam - ukrywasz się, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 13.02.06, 09:46 Nie rozumiem dlaczego tyle dziewczyn się decyduje na identyczną fryzurę, nieważne czy im w ogóle pasuje taka czy nie. W Warszawie może jest większa rozmaitość ale jak wyjadę gdzieś poza miasto to normalnie wszystkie dziewczyny wyglądają identycznie. Te same buty, te same płaszczyki, te same fryzury w tym samym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 13.02.06, 10:51 przeminą jak wsyztsko. Nie ukrywam, że nie podobają mi się, szczególnie te krzywe Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 13.02.06, 10:58 to chyba było modne ze 2 lata temu??? Nie podobaja mi się. Wiele ładnych dziewczyn w ten sposób sie oszpeciło. Spod czupryny niemal nie widać twarzy. No ale jeśli ktoś preferuje wygląd a'la młody lew, to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Lila 13.02.06, 14:10 Nie ukrywam sie ale jestem czesciej na prywatnym forum mojej kolezanki a czesciej na budowie remoncie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: Co sądzicie o wszędobylskich grzywkach? 13.02.06, 14:23 Ja prawie przez całe życie miałam grzywkę, raz zapuściłam i było super. Ale znowu mnie coś podkusiło i obciełam. A znowu na jesień chciałam wypróbowac " nowa " niby mogą fruzurkę Cały łeb wystrzępiony Fajnie było przez dwa tygodnie, poźniej koszmar . Niestety ten koszmar trwa do dzisiaj. Obiecała sobie teraz że zapuszcze włosy wszystkie na prosto i będzie wtedy świety spokój !!! Odpowiedz Link Zgłoś