Dodaj do ulubionych

to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:)

14.02.06, 10:35

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:38
      na placu zabaw matki się nie wyzywają, a tutaj to się zdarza.
      • agular Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:41

--czesem to lepsze niz wizyta u psychologa smile
        Agnieszka
    • b.bujak Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:50
      zgadzam sie - jesli chodzi o plotkujace mamusie - szkoda mi tylko, ze dzieciaki
      nie moga sie razem pobawic, jak na prawdziwym placu zabaw - moj syn bardzo lubi
      kontakty z innymi dziecmi, czekam z niecierpliwoscia do wosny az pójdziemy na
      plac zabaw w realu...
      • agular Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 11:05

--o to prawda ja tez czekam do wiosny i placu zabaw real smile ale poki co dobry i
        taki smile ciekawe ile z nas spotkalo sie kiedys w realu nie mając pojecia ze
        rozmawialysmy ze soba on - line ?smile
        Agnieszka i Damian 6 mies
    • agatkaros Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 13:57
      Ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Absolutnie nie mogłabym porównać
      forum do wizyty u psychologa. Psycholog pomaga, a tu na forum można się
      depresji nabawić, jak mamuśki wjadą na kogoś, kto ma inne zdanie, czy zachował
      się nie po ich myśli. Doświadczyłam tego niedawno.
      Zdecydowanie wolę kontakty osobiste, na żywo.
      • agular do agatkaros 17.02.06, 10:21
        faktycznie ostatnio widzialam "twój" wątek ktory wzbudzil ogramny sprzeciw ale
        dla mnie to co pisalaly dziewczyny jest NIZROZUMIALE jestem z Toba smile
    • paskowka1973 Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 15:20
      Fajnie na tym forum, ale rzeczywiście prawdziwego placu zabaw nie zastąpi.
      Właśnie wróciliśmy ze spaceru gdzie spotkaliśmy inne mamy z wózkami i taki
      kontakt jest niezastąpiony. Ale lubię to forum, mimo opini niektórych mam, że
      mamy się krytukują i najeżdżają na siebie. W zimie, na macierzyńskim to moje
      okno na świat, który chwilowo jest ograniczony do wszystkiego co traktuje o
      dziecku smile
      Do zobaczenia w realu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka