alpepe Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:38 na placu zabaw matki się nie wyzywają, a tutaj to się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:41 --czesem to lepsze niz wizyta u psychologa Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 10:50 zgadzam sie - jesli chodzi o plotkujace mamusie - szkoda mi tylko, ze dzieciaki nie moga sie razem pobawic, jak na prawdziwym placu zabaw - moj syn bardzo lubi kontakty z innymi dziecmi, czekam z niecierpliwoscia do wosny az pójdziemy na plac zabaw w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 11:05 --o to prawda ja tez czekam do wiosny i placu zabaw real ale poki co dobry i taki ciekawe ile z nas spotkalo sie kiedys w realu nie mając pojecia ze rozmawialysmy ze soba on - line ? Agnieszka i Damian 6 mies Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 13:57 Ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Absolutnie nie mogłabym porównać forum do wizyty u psychologa. Psycholog pomaga, a tu na forum można się depresji nabawić, jak mamuśki wjadą na kogoś, kto ma inne zdanie, czy zachował się nie po ich myśli. Doświadczyłam tego niedawno. Zdecydowanie wolę kontakty osobiste, na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
agular do agatkaros 17.02.06, 10:21 faktycznie ostatnio widzialam "twój" wątek ktory wzbudzil ogramny sprzeciw ale dla mnie to co pisalaly dziewczyny jest NIZROZUMIALE jestem z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: to forum jest jak plac zabaw..mozna pogadac:) 14.02.06, 15:20 Fajnie na tym forum, ale rzeczywiście prawdziwego placu zabaw nie zastąpi. Właśnie wróciliśmy ze spaceru gdzie spotkaliśmy inne mamy z wózkami i taki kontakt jest niezastąpiony. Ale lubię to forum, mimo opini niektórych mam, że mamy się krytukują i najeżdżają na siebie. W zimie, na macierzyńskim to moje okno na świat, który chwilowo jest ograniczony do wszystkiego co traktuje o dziecku Do zobaczenia w realu Odpowiedz Link Zgłoś