mama2gnomic 15.03.06, 10:32 Witam!! Jestem zootechnikiem i jeśli macie jakieś pytania odnośnie zwierzątek to służę radą- szczególnie w aspektach żywieniowych i behawioralnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadiusza Re: Porady "zwierzęce" :)) 15.03.06, 22:06 o! to ja mam )) Czy dzieci trzeba odrobaczać gdy się ma psiaka w domu? I jak często psa odrobaczać mając w domu dzieci? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja1974 Re: Porady "zwierzęce" :)) 16.03.06, 08:38 To ja się dołączam w kwestii odrobaczania - czy należy to robić również w przypadku króliczka? Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Porady "zwierzęce" :)) 16.03.06, 21:29 A ja mam pytanie jaki piesek jest najlepszy dla dziecka?Chodzi mi o rasę. Zastanawiam się nad sznaucerkiem miniaturką.Chcę pieska łagodnego i niedużego z natury przyjaźnie nastawionego do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Porady "zwierzęce" :)) 19.03.06, 23:16 Nie jestem znawca ale powiem z autopsji Znalam juz kilka sznaucerkow (miniaturek) - i wszyskie byly takie hmmm.... nadpobudliwe. Jako koszmar wspominam spacery z moja koleznka - ja ze swoim psem na smyczy, a ona ze swoja miniaturka uczepina zebami za nogawke spodni. Albo inna kolezanka i jej obsikujacy wszysko w domu sznaucerek Nie genaralizujmy ale spokojne to one raczej nie sa. Te male psy to jakies nadpobudliwe sa DDDD Odpowiedz Link Zgłoś