Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami

19.03.06, 22:50
Dziewczyny, kto dzisiaj odpadł w Tańcu z Gwiazdami?
z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • aleksandrynka Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 22:51
      Stockinger i Blanka.
      Szkoda...
      • renmak Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 22:53
        dzięki Aleksandrynko
        • syla113 Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 23:11
          ja tez zaluje , podobali mi sie , moze nie zrobili super szow ale bylo w tym
          tancu duzo klasy .moim zdaniem powinna odpasc renata dancewicz -strasznie
          dretwa kobitka przynajmniej w tych tancach
          • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 23:23
            zgadzam sie, jest taka jakas bez wyrazu. Za to bardzo podoba mi sie Ola Kwasniewska.
    • blu-velvet Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 23:34
      mnie tez sie podoba Ola moze dlatego,ze tak "skrywana" do tej pory byla,taka
      niedostepna?zawsze cos,co bardziej tajemnicze wydaje sie byc ciekawsze...
    • rebeka77 Re: Taniec z Gwiazdami 19.03.06, 23:57
      Żałuję , że odpadła Blanka i Tomasz ...Kibicowałam im . Teraz będę trzymać
      kciuki za Kwaśniewską.|
      ...alergicznie działa na mnie pani Miss Świata .
      • berecik7 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 00:19
        Faktycznie, mysle że Stockinger się dziś obronił. Ale miał małe szanse ze
        względu na to, że te smsy wysyła głównie młodzież, a młodzież raczej nie
        zagłosuje na dr. Lubicza.

Jeśli chodzi o Olkę, to faktycznie nie jest zła, ale coś mi nie pasuje w jej
        rękach. Chyba po prostu mało zgrabnie nimi porusza, co odbiera dużo wdzięku. No
        i trochę idiotyczne są te jej podrygi i minki przez rozpoczeciem tańca (tak jak
        i Jabłczyńskiej). Misska jest trochę za długa i za chuda, jak tańczy widać nie
        całą postac, ale te wymachujące szczudłasmile Dancewicz faktycznie drewniana, choć
        dziś wypadła lepiej niz poprzednio. Ja na razie obstawiam Koroniewską, chociaż
        w M jak miłość cholernie mnie denerwuje. Staram się nie przenosić tej antypatii
        na taniecsmile
        • aleksandrynka Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 01:15
          no własnie, Koroniewska... W mjm ni mnie ziębi, ni grzeje, ale w tzg coś mi z
          nią nie gra smile
          Dzisiaj w tym tango przegięła chyba z minami, takie zbuntowane miały
          być, "tangowe", dla mnie wyszła groteska.
          Jabłczyńska mnie wkurza jak u Skrzyneckiej zawadiacko ale stanowczo pokazuje
          całym ciałem "Macie głosować na nr - chyba - trzy!!!" (a może to sześć było?
          Nieskuteczna jest wink)
          Mój faworyt to... Bliźniak! Skromy, wesoły, a i zatańczyć, chyba, potrafi smile
          Stockinger się dla mnie bronił klasą i "dżeńtelmeństwem", jak widać sms-ujący
          nie podzielili moich wyborów...
      • adsa_21 na mnie tez.. 20.03.06, 07:45
        wkurza mnie bo jest strasznie zarozumiala no i jej figura - kosci jej stercza i
        zyly wyglada to paskudnie!
    • rebeka77 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 00:44
      Też mi coś u tej Oli nie gra , jakby szyji nie miała czy coś... ale sympatyczna.
      • adsa_21 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 07:46
        Ola jest sympatyczna ale tancu nieco dretwa..moze jeszcze sie rozkrecismile
    • wenus2006 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 08:16
      a mnie się bardzo podoba Kręglicka, jest tak piękną kobietą i co tu ukrywac
      lubie takie chude (dla mnie chude jest piękne).figura rewelacja!zero tłuszczyku....
      do tego jak pomyślę,że ma pewnie po 40-stce podziw wzrasta...do tego tańczy
      naprawdę dobrze, a nie wyuczona do potrzeb programu.
      Kwaśniewska sympatyczne dziewczę, Dancewicz sztywny bufon, Koroniewska była
      bardzo dobra, a Mroczek rzeczywiście tańczyć umie...
      • natiania Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 08:26
        no Mroczek mnie naprawdę zaskoczył, umie tańczyć a na ekranie to straszny kołek
        (a którego z braci on gra???)
        • be.em Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 08:42
          pawełkasmile)
        • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 09:00
          piotrka
          • be.em Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 09:01
            a bo to odróżnisz? smile))
            • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 09:17
              akurat tych bliźniakow potrafięsmilenatmoaiast do klasy chodzilam z dwoma
              blixniaczkami i przez 4 lata mialam problem, ktora to Edyta,a która Ewelinasmile
              • be.em a jednak Pawełek 21.03.06, 08:21
                doczytałm w interneciesmile))
          • gag10 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 10:13
            A jednak nie bo Pawłasmile))
            • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 14:27
              łee,faktyczniesmile))to jednak ich nie rozpoznajęsmile
            • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 14:30
              weszlam sobie na jedna stronke sprawdzić mroczka,czy to Piotr czy to Pawel, i
              wyczytalam,że Cyt:"Od najmłodszych lat tancerz zespołu Caro Dance."
              www.filmweb.pl/PersonDescriptions?id=100794
              wcale takich laikow tam nie biorą,poprostu chodzi o dobre szoł i kase
              • sbial Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 19:26
                Ja stawiam na Mroczka.
                co do jurorów: cóż, właśnie z ich zdaniem należałoby się zapoznać najbardziej(
                chodzi mi o osoby znające się na tymsmile, bo chyba wiedzą o czym mówią????
    • rotera Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 08:40
      Dziewczyny ja się zgadzam z wami co do miski, źle się ogląda patyki. Denerwuje
      mnie jednak coś innego dużo bardziej, a mianowicie zatajanie informacji, bo jak
      przedstawiają to nie pisną ani słowa o wcześniejszych kontaktach z tańcem, a
      powinno być tak jak kiedyś w Wielkiej Grze, jak się było historykiem z zawodu
      to w tym temacie nie wolno było startować, dla wszystkich równe szanse... a tu
      Ola-pani psycholog, ani mrru mru, że ze znajomymi szkółke tańca otwiera i że
      tańczy zawodowo... (sama mówiła w wywiadzie dla TVN Style, z tekstem - a może
      macie w tvn dla mnie jakąś robote- to to jak widać mają), to samo z Mroczkiem,
      kiedys ładnych pare lat trenował z bratem w szkole tańca...i gdzie tu
      sprawiedliwość taką samą miarką oceniali jego i dr Lubicza.
      • freaky33 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 10:11
        Panna Ola K. zakłada szkołę tańca?????

Rany, mam tylko nadzieję (w interesie przyszłych klientów..wink, że w
        charakterze "menedżerki" albo "chwytu reklamowego" wink) a nie jako
        instruktorka!!!

Toż ona kompletnie drewniana jest - naprawdę nikt tego nie dostrzega?!
        Słuchajcie, ja się już trzeci odcinek zastanawiam, czy czasem mój (delikatnie
        ujmującwink niechetny stosunek do całej dynastii K. nie przesłania obiektywnego
        postrzegania Panny Oleńki - ale chyba jednak nie - ma dziewczyna niezłą figurę,
        bużka nie w moim typie, ale może się podobać, za to tańczy po prostu kiepawo-
        sztywna jest i przede wszystkim- kompletnie MZ pozbawiona wdzięku, a to
        strasznie się na tańcu odbija crying

Osobną sprawą są oceny jurorów (szczególnie "Państwa Specjalistów" crying( - no,
        ale cóż się ludziom dziwić - pewnie dochodowy mocno (a i marketingowo-
        prestiżowowink udział w takim programie...

A osobiście stawiam na Brata Xero smile - jest świetny (i bynajmniej nie przenoszę
        tu odczuć "z ekranu", bo za jego postacią nie przepadam wink - będę mocno trzymać
        za niego kciuki !

...choć mam nieodparte wrażenie,że Panna Gwiazda (z politycznego mianowaniawink))
        ma zakontraktowaną przynajmniej pierwszą trójkę..crying((
        Ktoś jeszcze tak myśli..?
        • ana_mama_patrycji Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 12:55
          freaky33 napisała:
          >Toż ona kompletnie drewniana jest - naprawdę nikt tego nie dostrzega?!
          >tańczy po prostu kiepawo sztywna jest i przede wszystkim- kompletnie MZ
          pozbawiona wdzięku,

Freaky chyba zapominiałaś że jest to taniec z gwiazdami a nie mistrzostwa tańca
          towarzyskiego, a jego uczestnikami są amatorzy. Chciałabym bym zobaczyć ciebie
          na parkiecie i ponabijać sie z ciebie, jaka jesteś sztywna i bez wdzięku.
          Nieznam cie ale taka krytyka jest nie na miejscu bo ci ludzie dużo pracy w to
          wkładają, a to ma być zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Można krytykować strój,
          zachowanie ale nie jakość tańca.
          • freaky33 Moja subiektywna OCENA Panny K. - dla Any :) 20.03.06, 19:47
            ana_mama_patrycji napisała:

> freaky33 napisała:
            > >Toż ona kompletnie drewniana jest - naprawdę nikt tego nie dostrzega?!
            > >tańczy po prostu kiepawo sztywna jest i przede wszystkim- kompletnie MZ
            > pozbawiona wdzięku,
            >
            > Freaky chyba zapominiałaś że jest to taniec z gwiazdami a nie mistrzostwa
            tańca
            >
            > towarzyskiego, a jego uczestnikami są amatorzy. Chciałabym bym zobaczyć
            ciebie
            >
            > na parkiecie i ponabijać sie z ciebie, jaka jesteś sztywna i bez wdzięku.

Hej smile
            Ja bynajmniej o formule programu nie zapomniałam - stąd też niestety wink MNIE w
            takim programie nie zobaczysz crying
            Bo żadna ze mnie gwiazda (czyt. "osoba publiczna znana z..." - bo takie zdaje
            się miały być kryteria wyboru, czyż nie? wink
            Inna kwestia, dość dyskusyjna zresztą, z jakiego klucza panna Ola K. tam się
            dostała? Bo chyba poza znanym nazwiskiem żadna z niej gwiazda?
            A może się mylę? Pewnie mnie uświadomisz..?
            Co do mojej osoby - ja tam jestem zadowolona, dziękuję Stwórcy,że był dla mnie
            łaskawwink) - ale to chyba nijak ma się do tematu "Tańca z Gwiazdami", prawda?

> Nieznam cie ale taka krytyka jest nie na miejscu bo ci ludzie dużo pracy w to
            > wkładają, a to ma być zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Można krytykować strój,
            > zachowanie ale nie jakość tańca.

Ooooo tongue_out
            A to jest dopiero nowina wink
            A czegóż Ci wszyscy uczestnicy mogą się spodziewać ?
            MZ właśnie oceny (by nie rzec wprost krytyki wink - i to zapewne we wszystkich
            kategoriach przez Ciebie wymienionych!

Może dla Ciebie bardziej elegancka (i na miejscu?wink byłaby krytyka zachowania
            panny K. (wiesz,że podobno postawiła warunek,że albo tanczy z Maserakiem albo
            wcale ??? Moim zdaniem to dopiero tupet - "Gwiazda" dyktuje warunki! No, ale
            może się biedna zakochała, trzeba być wyrozumiałym, czyż nie ?smile)

Strój ?- zdaje się zależy od scenografów + kostiumologów, ale może i sami
            uczestnicy mają w tej sprawie coś do powiedzenia, tego nie wiem wink

Może jeszcze powierzchowność? Nie- wybacz- napisałam już o tym, chcesz, to
            przeczytaj jeszcze raz - ja wychodzę z założenia,że każdy wygląda, jak wygląda -
            nie będę się rozwodzić co lepsze- szczupła sylwetka czy bardziej obła wink,
            buzia pani K. (40+ wink czy może panny K. ..?
            Wyznaję zasadę : De gustibus...

Za to - wybacz- akurat TANIEC mam prawo- jak każdy widz właśnie OCENIĆ - czy Ci
            się to podoba czy nie, bo na tym właśnie ta -podobno wink- zabawa polega!

Pozdrawiam Cię - i pozwól na przyszłość innym mieć zdanie rózne od Twojego,
            dobrze? smile

• ana_mama_patrycji Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 08:41
      Moim Faworytem jest Bliźniak. Za Kooroniewską nie przpadam, ale to tango ( mimo
      min) zatańczyła całkiem nieźle. Kręglicka to wieszak!!! Powinna odpaść
      Dancewicz, wygląda jak napuszony paw. Taniec to zabawa, uśmiech a ona jakaś
      taka obrażona na cały świat i drętwa. Stokinger odpadł bo starszy pan a
      młodzież będzie głosować na młodych i zgrabne laski. Szczęśliwa jestem że nie
      muszę patrzeć na popisy Włocha. Ola jest fajna, otwarta, szczera, uśmiechnięta -
      tylko jaka z niej gwiazda???
      Krytykować jest łatwo, ale chciałabym bym umieć tak tańczyć, zamieniłabym bym
      sie z nimi choć na jeden odcinek. To nie są tańcerze profesjonalni a wszyscy
      tańczą całkiem nieźle.

Anka
      gg 3405657
      Patrycja ma już 2,5 roku!!!!
    • gruba-buba Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 09:58
      Olka w ostatnim występie była tragiczna (w poprzednim też nie lepiej), totalny
      brak kondycji, co w efekcie spowodowało, że od połowy tańca machała rękami jak
      chłop cepem bez cienia gracji. Nie mówiąc o wszelkich kicksach wykonywanych
      resztką sił. Żenada!

Wspólczuję jej partnerowi. Powinna była odpaść, ale przecież nie wypada, żeby
      odpadła na starcie. Musi te kilka rund zaliczyć ze względów czysto
      politycznych smile.

Natomiast nie spodziewałam się, że takie talenta drzemią w Bracie Klonie.
      Jestem pod wrażeniem! Trzymam za niego kciuki.
      • ikaes Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 12:27
        Ciekawe, czy ty po miesiącu ćwiczeń zatańczyłabyś tak, jak ona. Pavlovic
        zresztą powiedziała, że Maserak dał jej trudny i bardzo szybki układ, dziw, że
        za nim nadążyła. Wcale nie powinna odpaść, bo nie jest zła.
        Natomiast cieszę się, że odpadł STockinger - on tam w ogóle nie pasował, za
        stary i za sztywny (i nie mówię tylko o sposobie tańczenia), ale Paolo mi
        szkoda - owszem nie umiał tańczyć w ogóle, ale przynajmniej byłoby wesoło.
        Zresztą tu chyba nie chodzi o to, kto umie tańczyć, a kto nie, tylko o
        sympatie - WEsołowskiego odwaliłabym jako drugiego, bo był sztywny, jak kołek,
        a zajął 3 miejsce.
      • freaky33 Do Buby :) 20.03.06, 19:54
        Heheheh smile

To jeszcze ktoś odniósł podobne do moich wrażenia???

I to post wcześniejszy od mojego, chyba nie mniej krytyczny w stosunku do panny
        Aleksandry wink
        No, ale najwyraźniej moja wypowiedź rozjuszyła Anę, tylko dlaczego właściwie,
        nie rozumiem..?

Buba- mamy widzę wspólną "Ulubienicę" , ale i Faworyta smile)
        Skupmy się na kibicowaniu temu ostatniemu, co Ty na to?

Pozdrawiam ciepłosmile
    • hratli wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 11:07
      widzialam urywek programu majewskiego na tvn. stuhr dobrze to wszystko
      podsumowal. powiedzial, ze dostal propozycje tanca, ale zrezygnowal. dlaczego?
      bo denerwowalo go to, ze on bedzie zapieprzal (przepraszam za slowo), cwiczyl a
      ludzie przed tv rozlozenia na kanpie z piwem w reku powiedza, ze i tak tanczyc
      nie umie itp. nie przytocze dokladnie slow - ale taki mialo to sens.
      podpisuje sie pod ta wypowiedzia. ludzie tanczacy, amatorzy, czy tez pol-
      amatorzy na pewno haruja tam i smiech mnie bierze, jak czytam krytyke, no bo
      faktycznie, czy my bysmy tak zatanczyli. tak wiem, wiem osoby publiczne
      zgadzaja sie na krytyke wystepujac w tv. ale siedzac w fotelu dajmy se na luz.
      • edorka1 Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 11:24
        hihi no wiedział co mówi, na forumach różnych będą im...nogi obrabiać, komentować i porównywać, faceci z brzuszkiem i babki z dziecięciem przy piersi smile.
        Wczoraj najładniejszy biust miała Dancewicz. Biust , bo tak ogólnie to mi sie Renata nie podoba smile, a najsympatyczniejszy jest chyba Rozmus, brat bliźniak świetny, ale to nie amator - a takie chyba było założenie programu?

• surviver_30 Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 12:52
        to było coś w stylu - nie dość, że nie umie tańczyć to jeszcze się spocił... i
        rzeczywiście kogoś to łatwwo krytykować, zwłaszcza jak się nie ma o danej
        dziedzinie zielonego pojęcia
        • hratli Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 12:58
          no wlasnie dzieki za przytoczenie smile
        • pantaleta Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 13:03
          a podobno taka gwiazda dostaje 6000 na rączke za jeden wieczór z gwiazdami.
      • malgog Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 14:33
        za darmo przecież by nie tańczył....

• robaczek1133 Re: wypowiedz macieja stuhra - slyszeliscie? 20.03.06, 15:37
          ja słyszłam, że aktorzy ponoć za jeden wystep w programie zgarniaja 10 tyś ale
          pisze to co słyszałam ! jeżeli to jest prawda to zgarniają oni niezła kase!!!
    • dorotadu Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 13:07
      w Polityce czytałam że panna Ola K OD DAWNA TAŃCZY SALSĘ
      CZYLI ZIELONA NIE BYŁA
      • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 14:17
        oj,ja to bym chciala tak tanczyc jak najgorsza para z nichsmile
        A co do Stuhra to mial 100%racjesmile
        • aniam241 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 19:42
          Wiecie coraz bardziej sadze ze ten program to lipa tzn chodzi mi o glosowanie.
          Juz drugi raz w srode czy czwartek w "super expresie" napisali kto odpadnie i
          sie sprawdzilo. Moze to glosowanie to lipa a to kto odpadnie jest zalożone z
          gory przez producentów??
          • aluniaaa Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 20:04
            nie zdziwiłabym się
            • beata-38 Rozmus the best! 20.03.06, 22:40
              Jestem za Rozmusem i Mroczkiem.Z dziewczyn tylko Koroniewska.
          • wieczna-gosia Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 23:13
            nie trzeba miec przecieki by zgadnac ze odpadnie Paolo. Mi wystarczyl filmik z
            treningu smile))
            nie trzeba bylo miec ustawionego glosowania zeby zgadnac ze odpadnie Stockinger.

no dajcie spokoj dziewczyny na razie odpadki sa dosc spodziewane, bo to
            najslabsze pary.
    • abi3 Re: Taniec z Gwiazdami 20.03.06, 23:03
      A mnie się bardzo podaobał bliźniak.....
      I za niego będę trzymała kciukasy.....
      reszta - do lamusa - nie podobała mi się wogóle..........
    • matusia3 Re: Taniec z Gwiazdami 21.03.06, 08:18

Mroczek wypadł świetniesmile Jest the best!!!!!!!!!! Oglądałam ich występ i
      podskakiwałam na fotelu,poprostu mnie nosiło,to znaczy,że byli najlepsi hehe.
      Jego partnerka jest ładna,w ogóle pasują do siebie.Najbardziej nie podoba mi
      się Dancewicz,sztywna z niej kobietka,rzeczywiście jakaś obrażona na cały
      świat,odpadnie w następnym odcinku i wcale nie muszę się długo zastanawiać,bo
      poprostu jest najsłabsza z tych co zostali.
      Także stawiam na bliźniaka!
    • aga55jaga dziewczyny a kto to śpiewa??? 21.03.06, 12:24
      od razu mówię, że moja pamięć do nazwisk niektórych aktorów z młodego pokolenia
      jest bliska zeru sad(( chodzi mi o kawałek (hey sexi lady - taki był refren),
      przy którym tańczono tango. Partnerka zawodowa - a aktor taki w różowym
      ubranku. (doklejony zarost, on taki młody smagły chłopaczek)
      • margarettka Re: dziewczyny a kto to śpiewa??? 21.03.06, 13:59
        Cieszynski smile

Podoba mi sie Mroczek-swietnie sie rusza.
        Koroniewska-rewelacyjne to ostatnie tango.
        Ola- jak dla mnie jest chyba najslabsza gwiazda plci zenskiej. Nie ma
        tego "czegos"

Lubie Rozmusa i Glogowska, taka radosna para smile A ta babeczka, to po prostu
        obledna, mowie tu o tancu i figurze, poza tym strasznie sympatyczna smile

Kreglicka mi sie podoba wizualnie, co do tanca to tez niezle sobie radzi.

Nastepna moze odpasc Dancewicz smile
        • margarettka Re: dziewczyny a kto to śpiewa??? 21.03.06, 14:00
          dolaczam sie do pytania kto to spiewa, bo tez nie wiem smile
          • ywwy Re:taniec z ... 21.03.06, 15:52
            Na razie największe wrażenie zrobili na mnie Rozmus, Kręglicka i Bliźniak.
            Zauważcie, że na treningach miss jest chuda, ale jak tylko wkroczy na scenę to
            po prostu wygląda świetnie i ten wdzięk !
            Tego wdzięku nie mają pozostałe kobitki, no, mo że trochę ta "aktorka" z
            serialu tvn, ale jej się chyba nie chce ćwiczyć układów, bo mam wrażenie, że
            się myli smile
            Uważam ,że wszyscy występujący w tym programie spotkali się wcześniej z tańcem,
            który jest w końcu WPISANY w zawód aktora ! Ae tylko nieliczni mają w tym
            kierunku predyspozycje -> Bliźniak, czy Cichopek z poprzedniej edycji. Swoja
            drogą w M jak miłość mogliby zacząć tańczyć wink
            W ogóle najlepiej tańczą aktorzy z tvp 2
            A piosenkę śpiewał jakiś Murzyn wydaje mi się , że w duecie ... a jak oni
            tańczyli to tango to miałam wrażenie, że ten z tatuażem chce wyrwać nogę swojej
            partnerce !
          • beata985 Re: dziewczyny a kto to śpiewa??? 22.03.06, 09:11
            margarettka napisała:

> dolaczam sie do pytania kto to spiewa, bo tez nie wiem smile

tanieczgwiazdami.onet.pl/do_tej_pory.html
            shaggy.o to chodziło?
    • kornelcia75 Re: Taniec z Gwiazdami 22.03.06, 09:26
      to powiem Wam ze ze sprawdzonego zródła wiem ze blizniak spotyka się z Anetką
      czyli swoją partnerką w tańcu...ale prywatnietongue_out
      • beata985 Re: Taniec z Gwiazdami 22.03.06, 09:31
        kornelcia75 napisała:

> to powiem Wam ze ze sprawdzonego zródła wiem ze blizniak spotyka się z Anetką
        > czyli swoją partnerką w tańcu...ale prywatnietongue_out

oni tam wszyscy się wiążawink
        Maserak-Foremka
        stokinger ponoć też smali cholewki
        Cichopek i jej partner
        kto jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka