shamsa 06.04.06, 17:25 najmądrzejsze i idealne, najlepiej karmiące długą piersią: proszę się dopisywać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza1pop Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 07:52 A jak dlugA ma byc ta piers? Do pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:29 to na pewno ja ))) witam! przynajmniej moja córcia uważa, że jestem najwspanialsza... co prawda jest jeszcze malutka ale jest najmądrzejsza więc na pewno ma rację )) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks32 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:30 Ja mam piersi już do pasa, a karmię zaledwie 4 m-ce. Właśnie zaczęłam karmić piąty i jak tak dalej pójdzie, to będą do kolan. Ta perspektywa jednak mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:33 ja! gdzie mogę odebrać gratulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:40 A bardzo długa ta cyca ma być? Tak czy inaczej zgłaszam akces Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:48 nie ma znaczenia, wazne ze nie ma sie kĄpleksów, nie jest się złośliwym i w ogole ma być miód. najlepiej tez nie byc TAKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:53 shamsa, doprecyzuj kryteria, bo mocno niejasne. Jak się ma kompleksy, to nie można, czy przeciwnie, trzeba mieć kompleksy i poczucie winy, że się za mało poświęciło? Albo długość cyca podaj jakąś graniczną, tak, żeby nie dyskryminowac tych z małym, ale długim B, które mają na starcie mniejsze szanse niż te z długim D. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 17:59 w obliczu takich trudnych kwalifikacji za przesądzające uznaję kryterium poczucia własnej boskości w tej roli Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 18:03 w takim razie ja się niestety kwalifikuję, choć mam z tego powodu kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 18:24 proszę bez dywagacji logicznych, bo gubię się Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:05 zawsze ja niezależnie od kryteriów Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:48 jeżeli poczucie własnej boskości jest kryterium przesądzajcym to na pewno ja.... TAK na 100% ja Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 14:55 shamsa napisała: > nie ma znaczenia, wazne ze nie ma sie kĄpleksów, nie jest się złośliwym i w > ogole ma być miód. najlepiej tez nie byc TAKĄ ________________- oooo jak nie TAKA no to ja i wszystko wiem najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
gocha0201 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:15 Oczywiście ja. Zapytajcie moje dzieci. One to wiedzą najlepiej i potwierdzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mac58 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:24 witam w szanownym gronie!dołączam się i ja tak się cieszę że jest nas więcej!!!!!dla mojego dziecka zrobiłabym wszystko więc cycule do pasa z powodu karmienia nie są dla mnie problemem ( na szczęście dla mężą też) )pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:28 Ja juz dawno pisałam, ze jestem idealna. I kilka innych tez sie dopisało. I od dwóch dni karmie piersia ponad rok ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 22:44 mika_p napisała: > I od dwóch dni karmie piersia ponad rok ))) Mięta - ja od półtora miesiąca karmię ponad dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1980_1980 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 21:51 oczywiscie ja tez mamunia kubunia 25.12.2005 3690 57 godz15.05 cc cycus i tylko cycus do konca 6 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 22:53 oj ja musze sie dopisać. milość z jaka patrzy na mnie moja latorośl jak cycka w buzi ma- niedo pobicia! tylko mój pies jeszcze na mnie tak patrzy (a kiedyś syn... i mąż, choć nie tylko jak cycka w buzi miał...) jestem dla niej najwspanialsza!!!! fajnie byc dal kogoś najwspanialszym- to tak krótko trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: matki najwspanialsze 06.04.06, 23:01 I mnie nie może tu zabraknąć! Jestem znów zgrabna, nie widuję się ze znajomymi i CAŁY mój czas poświęcam Maksiowi. Lodówka niemal pusta, bo cała kasa idzie na słoiczki, mleczko i pieluszki. Ale to nic. Idealna matka może przecież nie jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 13:01 Mój Kapi ma już 9 miesięcy, nadal karmię go piersią i na dodatek pracuję!!!! Ja to jestem.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_w_gazecie Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 13:34 No ja tu chyba jestem Chuckiem Norrisem Wsród Najwspanialszych (że tak się skromnie określę). Karmię ponad 46 miesięcy (w sumie oczywiście, obecnie mam na warsztacie trzeciego - 8,5 mies.). I nadal to robię. Oraz pracuję. I prawie wcale nie mam wyciągniętych cyków )) Ha! no kto mnie pobije?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_cu Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 17:33 Ha! Prawie siedem lat karmienia piersią na moim koncie!!! Aż mnie powaliła świadomość własnej doskonałości!!! ;-DDDD Jakieś nagrody są przewidziane???? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 17:45 lucy_cu napisała: > Ha! Prawie siedem lat karmienia piersią na moim koncie!!! Aż mnie powaliła > świadomość własnej doskonałości!!! ;-DDDD > Jakieś nagrody są przewidziane???? powiem tylko łaaaaał szczeka i cyca opadla mi do podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.ka Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 14:55 Ja karmię długą butelką, myślę, że mogę sie wpisać. Oczywiście jestem ideałem, spełniam wszystkie normy UE w zakresie matkowania. Mam certyfikat. Mogę pokazać jakby kto nie wierzył. Jestem po prostu boska.... Skromność jest moim największym atutem. Pozdrawiam drogie koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
palomkaa Re: matki najwspanialsze 07.04.06, 18:05 ja nie mam jeszcze do pasa ale to tylko dlatego ze od dnia porodu chode non stop w staniku i zdejmuje go tylko do mycia Odpowiedz Link Zgłoś