Dodaj do ulubionych

Klub Matek Wyrodnych :)

14.04.06, 21:37
fantasyczne maja tam teksty, normalnie plakalam ze smiechu szczegolnie z watku "melina" boskie....zglosilam chec wstapienia w ich progi ale nie zostalam przyjeta ba nawet odpowiedzi brak, ale co tam najwyzej nie cede u nich pisac pozostaje czytanie... smile polecam
Obserwuj wątek
    • vibe-b Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:04
      Polecasz, mowisz?
      hm, to moze tez wysle zgloszenie...
      • shady27 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:07
        niooo....maja fajne watki....posmiac sie tez mozna
      • jamile Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:01
        vibe zapomnijbig_grinDDD

<><><><><>
        Kuka
        mam Cięsmile
    • antulek Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:08
      shady27 gdzieś ty to wynalazła, szukam i szukam...
      • axela Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:26
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34708
        • marysienka44 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:33
          Co tu dużo gadać. Najlepsze forum!
          Co wieczór zdradzam z nim męża, hehe...
          Jakby to napisali na allegro:
          POLECAM W STU PROCENTACH TEGO FORUM-owicza (?)
          • shady27 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:34
            hhihhi no wlasnie....szkoda ze ja moge tylko je czytac no ale co tam....wazne ze czytac mozna wink
            • marysienka44 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 22:39
              Ale ja je też tylko czytam!
              Lepszy rydz niż nic!
              • jamile Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:03
                marysienka a Ty dalej przez szybkę??? może jakąś grupę protekcyjną trzeba
                skrzyknąc?
        • antulek Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:03
          Szukałam, szukałam i znalazłam, ale dzieki.
          Faktycznie zabójcze, ha ha ha.
          Wysłałam zgłoszenie i czekam, chętnie bym coś popisała!
    • elza78 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:16
      no i bez cenzury jak na emamie, nie przesuwaja wacikow i uszy se mozna
      poczyscic, no i maja niezla MODELARNIE smile
      • elza78 czajka was zara wyczai :) :) 14.04.06, 23:18

• lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:19
        Czy ktoś wołał moderatora???
        Hm... przenieść Was już, czy chwilę poczekać ???
        tongue_out
        • elza78 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:21
          lila a z jakigo tytulu nas przenosic co??
          • jamile Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:22
            elza lepiej nie drążbig_grin
            <><><><><>
            Kuka
            mam Cięsmile
            • elza78 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:24
              wiesz jak jest hehe a vibe-b juz przyjeto ?? smile
        • jota_w_jote Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:22
          nie przenoś, nie przenoś smile
          a jeśli juz to jakoś nie daleko, plizzzz
          bo sie nie poznajdujemy wink
          • marysienka44 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:25
            No tak, ja dalej przez szybkę.
            Ale co mi tam, jak kocham to poczekam ...

Pani moderator, jeszcze chwilunia, i tak o tej godz. mały ruch na emamie.
            A skoro tam nie możemy postukać, to chociaż tutaj się udzielimy.
            Dziekujemy za wyrozumiałość.
    • lila1974 Re: Klub Matek Wyrodnych :) 14.04.06, 23:28
      Tak sobie myslę, że się kwalifikujecie na Salon, ale dziś i tak nikt Was już
      nie przeniesie - o tej porze wszyscy śpią smile
      • marysienka44 Re: Kuchnia jasna... 14.04.06, 23:34
        cześć laseczki z KMW, wiem że nas czytacie i my was też, ale jakaś barierka nas
        dzieli że okrężną dróżką trza nam pisać...
        Ale znowu mi się dostanie,hehe.
        Ja to zawsze w coś się właduję, a już sobie obiecałam że na emamie głosu nie
        dam, ale skoro ktoś był tak miły i założył ten wąteczek...
        I mnie podkusiło.
        A u Was na KMW ruch , bo tu cisza.
        Ale wiadomo matka wyrodna to najpierw musi forum oblecieć a potem spać można
        iść, co by jakiejś nowej aferki nie opuścić.
        • lila1974 marychna 14.04.06, 23:37
          Ty na prawdę włazisz oknem, jak drzwiami nie wpuszczają smile
          • marysienka44 Re:lila1974 14.04.06, 23:42
            zara tam oknem, ja się nudzę, spać mi się nie chce, a o teściowych
            złych/dobrych, mężach złych/dobrych to lubię od czasu do czasu poczytać, czasem
            mam ochotę na jakieś sprosne kawałeczki, fajne linki, cięty język, fajnie jak
            czasem ktoś tak normalnie zaklnie... no co zrobić że bardziej wyczuwam temte
            klimaty.
            Ale jak narazie to jestem też z emamą, tylko tak mi dzisiaj nudno tu, a tam
            życie wre...
            • lila1974 marychna 14.04.06, 23:47
              To jest naturalna kolej rzeczy - każdy zaczyna "karierę" na emamie, a potem
              buszuje w poszukiwaniu sobie podobnych smile

I to, ze się nalezy do KMW, MMiS, NNJN, Pijpulkowie, czy Pan Bóg jeden wie
              gdzie, nie oznacza, że emama już dla niego spalona. Tu się ludziska zapuszczają
              na rekonesans, żeby czerpac inspirację tongue_out

A że emama to forum publiczne, to niestety i grzeczniej musi być niż na inszych
              forach prywatnych - ot, cała różnica.
              • kicia7 Re: marychna 14.04.06, 23:54
                Jeżeli emama, edziecko, niemowlak itd. są niezbędnym wstępem do KMW, to
                odpadam. Młoda jest zdrowo podchowana bez internetowych porad. Miałam
                wielokrotnie coś mądrego do powiedzenia dziewczynom z KMW, ale mi się znudziło
                czekanie na dostęp. P...ę takie forum.
                • lila1974 kicia 15.04.06, 00:01
                  Ale po co od razu "pie..ć"?

Przeciez dziewczyny na KMW kierują się jakąś swoją filozofią przyjmowania
                  nowych foremek i skądś musza czerpac o nich wiedzę. Ty wiesz, ze do nich
                  pasujesz, bo je czytasz, a one skąd mają wiedzieć, jesli sie nie poudzielasz na
                  ogólnodostępnych forach?
            • marysienka44 Re:oooo! 14.04.06, 23:48
              a na KWM cos o wódce wspominają, mnie to najlepsze zawsze ominie.
              A może któraś z tego watku ma ochotkę ze mną dziabnąć po setce ?
              • lila1974 Jak se dziabłam ostatnio to... 14.04.06, 23:51
                do dziś mam kaca ... ble
              • marysienka44 Re: lila1974 14.04.06, 23:52
                masz rację, tylko czasem mam wrażenie że na emamie takie jakby "powtórki" lecą,
                a co fajniejsze wątki są przenoszone, i czasem człowiek nim się rozkręci to już
                po zawodach...
                a co tu dużo gadać, polać Tobie? smile
                • lila1974 marychna 14.04.06, 23:58
                  Masz rację, ze powtórki, ale jest na to proste wytłumaczenie.
                  Zerknij, ile nowych forumowiczek przybyło na emamę tylko w tym kwartale. Trudno
                  od nich wymagac, by się przekopywały przez te tysiące postów i sprawdzały, czy
                  taki a taki problem już był poruszany i czy wynaleziono na niego panaceum.
                  Pisza więc kobitki o tym, co je akuratnie męczy, wnerwia, bawi ... Zdarza się,
                  ze jakas foremka wyskoczy z tematem, który ma swoje podforum (np. jedzenie,
                  uroda, moda, wychowanie, gry, zakupy itp.) i wtedy wątek jest przenoszony.

Wnerwiłaś się na Czajkę, choć zrobiła tylko to, co do niej należało - wątek był
                  prywatą i jako taka musiał być usunięty. Potem kwalifikował się jako spam, bo
                  był zakładany "upierdliwie" smile
              • jamile Re:oooo! 14.04.06, 23:53
                ja niestety z tych dziwolągów, którym nawet piwo śmierdzi
                ale moge Ci potrzymac lusterkobig_grinD

<><><><><>
                Kuka
                mam Cięsmile
                • marysienka44 Re:lusterko?:-( 14.04.06, 23:56
                  hmm, to może anetka i matka_polka_wygodna sobie ze mną dziabną, przez szybkę ale
                  zawsze. Głupio pić po nocy samemu, a tu chętnych brak.
                  Czy te emamy zawsze takie porządne, abstynentki?
                  • marysienka44 Re: Kicia7 15.04.06, 00:00
                    Taaki wyraz na emamie??
                    A fee, oj nieładnie, zaraz Ci się oberwie. (ale nie odemnie)
                    • marysienka44 Re: lila1974 15.04.06, 00:06
                      wiem że źle zrobiłam, ale wszystko można normalnie załatwić. I nie trzeba odrazu
                      kasować. Można chwilkę poczekać, wytłumaczyć.
                      Nie wiem czy Ty jesteś moderatorem, czy też nie (jakos nie zwróciłam uwagi) ale
                      można się z Tobą po ludzku porozumieć, pogadać, i masz normalne zdanie, i
                      tłumaczysz.
                      A niestety czajkax2 załozyła z góry że jestem dziecinna i pusta tylko dlatego że
                      wymyśliłam inny sposób aby zwrócic na siebie uwagę KMW. Sposób który jej się nie
                      podobał.
                      A druga sprawa że zaczeła obrażać mnie na KMW , wiedząc że ja tam nie mam
                      wstępu. A to już było naprawdę świńskie posunięcie.

Ale nie chcę już o tym pisać, było mineło.
                      Nie ja pierwsza, nie ostatnia.

Ale przynajmniej dzisiaj na tym wątku ruch się zrobił, wida ć temat ciekawy
                      • lila1974 marychna 15.04.06, 00:11
                        Prywata jako taka powinna być z mety usuwana - czajka zrobiła to, co do niej
                        należało li i jedynie.
                        Nie będę wchodziła w dalsze szczegóły, bo to sprawa między Wami dwiema. Myślę,
                        że choć pierwsze Wasze zetknięcie nie było najszczęsliwsze, to można puścic
                        incydent w niepamięć.
                        Ja pewnie tez bym Cię ciachnęła, gdybym akurat wtedy była na forum smile
                      • czajkax2 Re:Marysienko 15.04.06, 14:41
                        Dlaczego wątki poleciały tłumaczyłam ci i ja i teraz Lila. Nie pisz prosze ze
                        poleciały bez słowa wyjaśnienia,bo jest to ewidentnym kłamstwem. Dostałas
                        informację na priv ze skasowane i powód skasowania. Miłam ci na emamie o tym
                        pisac? No litości.
                        Załozylam ze jestes pusta i dziecinna bo nikt normalny nie zakłada w ciągu
                        paru minut 5 czy 6 wątków na jeden temat,tym bardziej kiedy dostaje informacje
                        dlaczego wątki sa kasowane.
                        Na KMW był watek na temat Twoich watków,wiec wyraziłam w nim swoje zdanie na
                        Twój temat. Tak samo bym napisała, gydbyś była na KMW wpuszczona i mogła mi
                        odpowiedziec. Na forum mam parwo wyrazić swoje zdanie,nawet jezeli ci sie ono
                        nie pododoba.
                        Co do obrazania, przypomnę ci Twoje mejle do mnie. To dopiero były swinskie
                        posunięcia. Doprawdy po czyms takim trudno zebym darzyła cie wielką
                        sympatią,prawda?

I jeszcze jedno,wkurzyłas mnie dopiero jak zaczęłas w swoich watkach psioczyc
                        na mnie. To ty, skarbie zaczłęas tą niemiłą wymiane zdan. I uwazasz ze z twojej
                        strony to w porzadku? Wysmiewac sie ze mnie? bo co? Bo moderatorem jestem,to
                        mozesz? Skoro ty mozesz,to równie dobrze ja moge tak samo postapic. Nie
                        rozumiem oburzenia.

A co do sympatii. Z reguły jestem miła dla ludzi,ale ty kochana, zle zaczęłas
                        znajomośc ze mną. Od dokuczania. To sie nie dziw, ze zrewanzowała sie tym
                        samym. Jestem tylko człowiekiem.
                        • czajkax2 Re:Marysienko-jeszzce jedno 15.04.06, 15:42
                          Z ciekawości jeszcze raz przejrzałam watki na KMW, gdzie pisałm o tobie. Nie
                          wiem skąd wzięłas określenie,ze ja tam ciebie obrazam. Wyraziłam tylko swoje
                          subiektywne zdanie,ze akcję którą trzasnęłas na emamie uważam za żalosną. No
                          cóz, nadal uważam ze to było zalosne. Nie napisałam o tobie personalnie ze
                          jestes zalosna itp. napisalam ze ta akcja jest taka. O tobie personalnie nic
                          takiego nie pisałam,bo nic nie wiedzialam jaka jestes.

Inna sprawa ze w chwili obecnej mam o tobie nieciekawe zdanie. Ale na to juz
                          sobie zapracowalas chamską odezwą do mnie na priv.

Nieptrzebnie szukałas mojej antypatii tam gdzie jej nie było.

Mylisz stanowisko moderatora(wywalenie wątków) ze mną ,jako osobą prywatną.
                          Mylisz moje zdanie na temat tej akcji na emamie, z moim zdaniem na twój temat.

To tyle gwoli wyjasnienia. Zrobisz z tym co zechcesz(tylko błagam nie pisz juz
                          do mnie na priv-chyba ze zapanujesz na nerwami i słownictwem). Ja nie uwazam
                          cie za swojego wroga. Moze i ty dojdziesz do wniosku ze ja Twoim wrogiem nie
                          jestem. Zreszta przed tą aferą zadzylo sie nam "rozmawiac" w watku o Montignacu
                          i było ok.

Decyzja co do dalszych wzajemnych stosunków nalezy do ciebie.
                  • matka_polka_wygodna Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:02
                    Marysieńkosmile Dziabamy! Zostały mi te resztki, co do ciasta miały byćsmile
                    Twoje zdrowie!
                    <mój pierwszy post na emamie>
                    • lila1974 matko-polko-wyrodna 15.04.06, 00:03
                      Gratuluję inicjacji smile
                      • matka_polka_wygodna Re: matko-polko-wyrodna 15.04.06, 00:04
                        och dziękuję...
                        jeszcze mi kolana drżą...i serce wali...smile
                        • lila1974 Re: matko-polko-wyrodna 15.04.06, 00:07
                          dziabnij te resztki dla kurażu - jednum duszkiem smile
                          • matka_polka_wygodna Re: matko-polko-wyrodna 15.04.06, 00:08
                            już jedną pisanką zagryzłamsmile
                            druga ma polecieć?
                            big_grinDD
                            • lila1974 Re: matko-polko-wyrodna 15.04.06, 00:12
                              Tylko baranka nie zeżryj, bo cię zemdli smile
                  • lila1974 Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:02
                    Nie wszystkie, zapewniam Cię, ale akuratnie ja nie paląca a pijąca niezmiernie
                    rzadko - no, czasami martini wieczorkiem z mężem smile
                    • marysienka44 Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:08
                      no to chlup w ten wyrodny(wygodny) dziub!!!
                      • matka_polka_wygodna Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:10
                        już teraz do chyba jakieś zapachy do ciasta łyknęsmile
                        zastanawiam się nad rumowymsmile
                        • anetka110 Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:20
                          matka_polka_wygodna napisała:

> już teraz do chyba jakieś zapachy do ciasta łyknęsmile
                          > zastanawiam się nad rumowymsmile
                          >
                          Znam taki przepisbig_grinwie szklanki wody zagotowac i dodac tubke pasty do zebowsmile)
                          dokladnie wymieszac i wypic......podobno w leb daje lepiej niz....tamto i
                          owamtosmile)))Wirtualnie podsylam ci piffkosmile)A!!! I dla Marysienki koniecznie!
                          Zdrufko!
                          • dzoaann Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:22
                            Hehe,z tą pastą to super!ja słyszałam ,że wojaki paczkę herbaty w pół szklanki
                            wody parzą i tą esencją se czadu dająsmilechyba dokładnie proporcje pamiętam...
                            • dzoaann Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:24
                              A jescze mój wujek cudne nalewki robił,z orzecha i kasztana, i z pigwysmilerany,ale
                              się rozmarzyłam...a ja tu cienki pifo trąbię-tylko 4,2%
                              • matka_polka_wygodna Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:26
                                eee tam... pij co masz pod ręką,
                                liczy sie efektsmile)))
                              • dzoaann Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:26
                                a propos koszyczka,moje chłopaki będą święconkę w miseczce nieśli,bo o tym
                                zapomniałam.A tu koszyczków nie uświadczysz i sklepy pozamykane...Cudnie po prostusad
                                • lila1974 Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:27
                                  A nie masz w pobliży jeziora i szuwarów???
                                  • matka_polka_wygodna Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:29
                                    hehehe
                                    to juz lepsza byłaby papierowa wiklina!!!!
                                    • dzoaann Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:30
                                      oszszsz kurczę,wiem...dużą serwetką zasłonięsmile
                          • matka_polka_wygodna Re:do matki_polki_wygodnej 15.04.06, 00:23
                            Anetka, a nie wiesz gdzie ja mogłam koszyk na święconkę upchać?
                            kurde, z reklamówką chyba pójdę jajka świecić...sad
                    • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:08
                      ja pifko ciągnę,na wątku o tym kto nie śpi też ktoś tam się raczył,ale chyba
                      wczoraj więc takie te święta emamy nie są.Wódeczka też dobrasmile))
                      • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:10
                        ja też se chlupnę,a czysta to ma być czy drineczki?
                        • edycia274 Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:11
                          ja pije tzn kończe drugie piffko mam ochote wypic jeszcze dwa....
                        • matka_polka_wygodna Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:12
                          To ja poproszę o drineczka.
                          W gościach trzeba kulturnie pić.
                          • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:13
                            A co kto lubi?Ja gin z tonikiem,lub whisky z colą,za czystą nie bardzosad
                            • matka_polka_wygodna Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:14
                              A żubróweczka z sokiem jabłkowym?
                            • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:14
                              A winko dziadunia ile % ma bo konkretnie nie brzmi?
                              • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:15
                                No żubrówka pycha,ale ja na obczyżnie i dla mnie to istny luksus!!!
                                • lila1974 Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:17
                                  Trawa żubrówka to zapach mojego dzieciństwa smile
                                  Tata miał źdźbło w barku.
                                  • dzoaann Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:18
                                    U mnie to taka wódka z miodem i gożdzikami,mój tata ją namiętnie produkował,się
                                    chyba krupniok nazywa,no i wino domowe,podpijane prosto z wężykasmile
                                    • lila1974 Re:lusterko?:-( 15.04.06, 00:21
                                      A tak winko tez produkował na zmianę z kuzynem - kiedyś im szlag butle trafił -
                                      piwnica wyglądała jak rzeźnia smile))

A dziadek swoim upił kury.
                        • marysienka44 Re:może... 15.04.06, 00:13
                          ...by tak czysta? sama nie wiem, duuzy wybór teraz w sklepach.
                          I Luksusowa, i Starogardzka, i Napoleon, i Zubr ... oraz hit winko dziadunia.
                          Nie piłam, ale dobrze schodzi, hehe
                          • marysienka44 Re:może... 15.04.06, 00:19
                            Winko dzidunia- nie wiem ile ma procent, ale takie menelki piją, po kilka
                            dziennie, to chyba dobre co? bo jakby nie dobre to by nie pili, chyba?
                            A anetka tak chihocze na KMW że siły dokulać się do nas nie ma.

A wogóle to było o KMW, a tymczasem imprezka się rozkeciła, moja pierwsza
                            forumowa...
                            • dzoaann Re:może... 15.04.06, 00:20
                              no widzisz!Wystarczyło tylko hasełko rzucićsmile
                              • marysienka44 Re:anetko... 15.04.06, 00:24
                                ja tu czekam, gdzieś cię przegapiłam, to co pijesz?
                                Inne fszystkie piją, tylko przyznać się nie fcą... upsss... oj przepraszam,
                                jeszcze z tobą golnę i lecę spać...
                                • lila1974 Nie wszystkie ... 15.04.06, 00:26
                                  ja jestem na posterunku - musze być trzeźwa, chocbym nawet nie chciała o!
                                  • dzoaann Re: Nie wszystkie ... 15.04.06, 00:27
                                    OOO lila ty i bez alkoholu się ładnie rumienisz!!!
                                    • lila1974 Re: Nie wszystkie ... 15.04.06, 00:28
                                      Prawda???
                                      A jak mnie ta czerwień wnerwia ... wrrr
                                • edycia274 pijaczki :) 15.04.06, 00:26
                                  ale pijaczki smile
                                  • marysienka44 Re: lila1974 15.04.06, 00:31
                                    to ty moderatorka jesteś???
                                    co ty, to niemożlwe taka cool (chyba tak mówia małolaty?, ale jestem na czasie,
                                    jeszcze troche wypiję i bede gadać, nara cicho - co w tłumaczenie znaczy-pa
                                    mężu, hihi).
                                    Nie mogę , naprwdę jesteś moder...
                                    • dzoaann Re: lila1974 15.04.06, 00:34
                                      A Tyś nie wiedziała?upss
                                    • lila1974 marychna 15.04.06, 00:34
                                      no patrz jak głupio wyszło tongue_out
    • matka_polka_wygodna Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:33
      Miło sie z Wami piłosmile))
      Marysieńko, bądź dobrej myślismile
      • lila1974 Re: Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:35
        Zapraszam w Nasze progi częsciej smile
        • edycia274 jeden watek 15.04.06, 00:36
          trza zrobic o matkach wyrodnych kurach domowych i pijaczkach bo forum sie
          zasmieca smile
          • dzoaann Re: jeden watek 15.04.06, 00:37
            Ale co Ty połowa spac idzie...trzeba na jednym się w kupę zebracsmile
            • edycia274 Re: jeden watek 15.04.06, 00:39
              hihiih
        • marysienka44 Re: To papa matko_polko.... 15.04.06, 00:36
          miłej nocki, i dzięki za towarzystwo.
          papa
        • matka_polka_wygodna Re: Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:37
          Mam stare dziecko wiec tu nie zaglądam ale dziękujęsmile
          • dzoaann Re: Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:39
            Stare tzn ile,bo może ja też się juz nie łapię?
            • matka_polka_wygodna Re: Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:41
              12 latsmile
              ciuchy mi podbierasmile
              • dzoaann Re: Dziękuję za gościnę:))) 15.04.06, 00:43
                To jeszcze nie wiek!!!zresztą to emama,a nie forum niemowlę,a mamcią jesteś i
                będziesz do bólusmile))
          • marysienka44 Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:40
            Ja tez już zmykam, bo jutro rancem wstać trzeba, ale było zarąbiśćie!!!
            Pani moderator jesteś ok.
            Widzisz, pozwoliłaś nam popisać , a nad rańcem klik, i po sprawie. I bez pretensji.

Było mi bardzo miło Was poznać, i popić z wami.
            Mam nadzieję że to kiedyś powtorzymy.
            Papa
            • dzoaann Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:42
              No zgadzam sie,jazda byłasmile))czekam na powtórkę z rozrywki!!!
            • matka_polka_wygodna Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:42
              a kto tu jest modelatorem????
              • anetka110 Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:43
                matka_polka_wygodna napisała:

> a kto tu jest modelatorem????

My???big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • matka_polka_wygodna Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:46
                  Doczytałam, Lila jest modelatorem...
                  Hmmm... a taka normalna, nie?
                  • lila1974 Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:49
                    Pozory moga mylic smile
            • lila1974 Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:43
              Nie zupełnie klik, bo to nie jest tak szybko przenieść watek na inne forum -
              ale jakby co szukajcie na salonie
              • dzoaann Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:44
                kurczę na salony się mam pchać?!
                • lila1974 Re: Wiecie co? 15.04.06, 00:45
                  A jak!
                  Trzeba salon rozruszac, bo się tam mika nudzi smile
              • marysienka44 Re: o jesteś anetko? 15.04.06, 00:45
                chyba nie miałas ochotki na picie ze mną, szkoda. Może innym razem się uda.
                PS A jak to robisz że takie fajne wątki na KMW zakładasz. Podziwam, podziwiam.

DOBRANOC!!!
                • anetka110 Re: o jesteś anetko? 15.04.06, 00:48
                  marysienka44 napisała:

> chyba nie miałas ochotki na picie ze mną, szkoda. Może innym razem się uda.
                  > PS A jak to robisz że takie fajne wątki na KMW zakładasz. Podziwam, podziwiam.
                  >
                  > DOBRANOC!!!
                  <lizu lizu?>Marysienko Droga ja tu juz jestem od godzinybig_grinD Wyzej pisalamsmile)Z
                  Wygodna sobie Wielki Piatek obchodzilysmysmile)A Teraz Wielka Sobota sie
                  zaczelabig_grinDDD
                  • edycia274 głodna jestem 15.04.06, 00:49
                    ała
                  • marysienka44 Re: a 15.04.06, 00:53
                    zaraz lizu, lizu. Ok już nikogo za nic nie pochwalę, nie docenie itd.
                    Obiecuję ze bedę po każdym jechać, aby potem nie było lizu, lizu.

Naparwdę fajne wątki, ale w sumie to mogłam Tobie na priva napisać. Sorki.
                    Dobrejnocki zyczę
    • lila1974 Siedzicie jeszcze? 15.04.06, 00:50
      Bo ja muszę skoczyć, sprawdzić, czy gazet nie przywieźli smile
      • edycia274 Re: Siedzicie jeszcze? 15.04.06, 00:52
        dobre smile
    • lila1974 Cholerka 15.04.06, 00:56
      Ja tu gadu gadu a tam na TVNie Mel Gibson mi stygnie - kto nie rozumie, niech
      kliknie w wizytówkę mą ... buuuuuuu
      • dzoaann Re: Cholerka 15.04.06, 01:00
        wizytóweczka super,a Mel ma się rozumieć,że wygra z bandą p...aczeksmile
        • lila1974 Re: Cholerka 15.04.06, 01:01
          Melowi kobieta własnie powiła, więc film się skończył uncertain
    • shady27 wiadomosc z ostatniej chwili....przyjeli mnie :) 16.04.06, 23:39
      huraaaa smile no to teraz mam pole do popisu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka