Dodaj do ulubionych

zazdrosny mąż

18.05.06, 13:47
kontroluje archiwum gg,sms-y w komorce itp itd.na dodatek mysli ze ja tez
jestem o niego tak zazdrosna.wiem ze mnie bardzo kocha ale on nie rozumie ze
mnie rani takim zachowaniem.

dodam ze nie ma ZADNYCH powodow do zazdrosci
poradzcie
Obserwuj wątek
    • ab_78 Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 14:04
      porozmawiaj z nim i zlikwiduj jego watpliwosci, skoro nie masz nic do ukrycia
      to nie widze problemu.
    • lakie Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 14:14
      mój mąż też był chorobliwie zazdrosny, ale obejrzałam sie już za późno, teraz nie mam juz nawet znajomych, juz nie mówiąc o znajomych płci męskiej, zły był jak rozmawiałam przez net z kimś i wogóle, twierdził ze on taki jest bo go dziewczyna zdradziła kiedyś, przyjmowalam to do wiadomosci ale kurcze, czy to znaczy że ja go miałam zdradzać jakby mnie nie pilnował?? W każdym razie nie jestem teraz z mężem ale to z zupełnie innych powodów, a sprawdzanie na przykład archiwum gg uważam za przesadę bo niby nic do ukrycia się nie ma, ale rozmawia na przykład z koleżanką o babskich sprawach albo o jakis kłopotach z mężem i czemu on ma to czytać?? sad

Kasia
    • mamastasia Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 16:50
      No to współczuję. Nie wiem jakbym sie zachowała gdyby mój mąż tak zrobił. Ja
      jestem też zazdrosna o męża, ale sprawdzanie jego poczty itp uważam za coś
      poniżej mojej godności. Nie pozwoliłabym na cos takiego ani sobie ani jemu.
      Myślę, że powinniście porozmawiać.
      A miłość to też zaufanie i takie zachowanie wg mnie to niekoniecznie oznaka miłości.
      Pozdrawiam
      Ania
    • maja_sara Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 20:27
      Takie zachowanie nie swiadczy o milosci, bynajmniej.
      Raczej o tym, ze jest dupkiem o zerowym poczuciu wlasnej wartosci.
      Bo o poczucie wartosci wlasnej tu sie rozchodzi, nie o milosc...
    • g0sik Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 21:21
      Nie musi mieć powodów. Zazdrość wynika z kompleksów i niskiej samooceny.
      Małżonek powinien porozmawiać z psychologiem który pomoże mu znaleźć podłoże
      takiego zachowania...
      • ssyl Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 21:27
        prawde prawisz ale nie znam faceta ktory by poszedl do psychologa po takiej
        diagnozie smile
        mysle ze taka zazdrosc nie prowadzi do niczego dobrego, a wynika z jakis jego
        doswiadczen (nie nam tu domniemac jakich...)
        myslisz ze da sie namowic na terapie we dwoje? pogadaj z nim... czy on wie jak
        Ty sie z tym czujesz?
        pozdr
        syl
        • g0sik Re: zazdrosny mąż 18.05.06, 22:15
          Może z własnej woli nie ale czasem danie alternatywy działa cuda....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka