miirabelka 27.05.06, 10:02 Pamiętacie taki serial? Może niektórzy powiedzą, że był sztuczny lub przesłodzony ,ale ja go lubiłamWszystkie odcinki o „czymś”. Każdy śmieszył i uczył. Bardzo bym chciała obejrzec go znowu, tym razem z dziecmi ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac62 Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 11:10 ja też, ja też -uwielbiałam ten serial i jeszcze "7 niebo" też -co ta telewizja robi-czy nie można zakupić takich fajoskich filmów Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 11:16 pamietam ze bylam wtedy na poczatku podstawowki i ze lecial we wtorki o 20 i to byl jedyny dzien (film) ktory rodzice pozwalali mi i bratu ogladac po 20 w pozniejszym czasie uwielbialam "Dzien za dniem" Odpowiedz Link Zgłoś
beata-38 Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 11:20 Pamiętam! Świetny! Też bym pooglądała z moimi dziećmi, chociaż córcia pewnie uznałaby ten film za smrodek dydaktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 11:25 ja tez lubilam. bardzo bym go chciala znow obejrzec. Film pokazujacy dobroc i zyczliwosc ludzka, ale takze cierpienie, przekazujacy ogolne prawdy i wartosci. Niektorzy twierdza ze bym przeslodzony ale ja lubie takie filmy Jak bedziesz wiedziala kiedy go znow beda nadawac to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 20:43 Uwielbiam "Domek". Kiedy byłam w Stanach dwa lata temu jeszcze puszczali późne odcinki - te, w których córki są już duże i mają własne dzieci. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Domek na prerii :) 27.05.06, 21:09 A wiecie ze ta rodzina istniala naprawde, i ze serial byl inspirowany seria ksiazek napisanych przez Laure Ingalls- Wilder? Jak sie do nich dorwalam to pochlonelam w tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: Domek na prerii :) 29.05.06, 00:13 Wlasnie ogladalismy jakos przed miesiacem wszystkie odcinki na dvd z dziecmi. Maz sie nawet splakal Dzieci stwierdzily, ze to najlepszy film jaki do tej pory ogladaly i daja 10 w skali 5punktowej Ksiazki tez czytalam. Pare lat temu sie dorwalam do oryginalow. Chyba wszystkie w tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Wielka zasługa Michaela Londona 29.05.06, 09:37 Fantastyczny człowiek. Ciepło, które miał w sobie widać wyraźnie w filmach, w których grał lub które reżysterował. Spałakałam się, gdy dotarła do mnie wieść o jego śmierci. A wzruszyłam, gdy się dowiedziałam, że nawet jego żony żyją w zgodzie i wszystkie uczestniczyły w pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś