Dodaj do ulubionych

nałóg forumowania ;)

21.06.06, 17:30
z tego co widać, część mamusiek to już dosłownie wpadły w nałóg pisania na forum, widać je w prawie każdym poście.

Ja mam jedną małą dzidzie, nie pracuje (jeszcze), kilometrów do sprzątania nie mam...a i tak nie nadążam nawet za czytaniem połowy tego co by mnie zainteresowało. hmmm...widać źle jestem zorganizowana.

Kiedy one to robią? Widać, że są na bieżąco i zawsze w temacie. W pracy??? W domu?? ..no tak nianki w modzie ;P)))
Obserwuj wątek
    • marta76 Re: nałóg forumowania ;) 21.06.06, 17:38
      zgłaszam się,chyba na odwyk musze iść.Może jak oddamy kompa do przeinstalowania
      trochę odsapnębig_grinDDDD
    • alexandra74 Re: nałóg forumowania ;) 21.06.06, 18:44
      Tez by mi się odpoczynek przydał. Chociaz do rekordzistek bynajmniej nie należę.
      • beata985 Re: nałóg forumowania ;) 21.06.06, 19:09
        co do nałogu to jestem i owszem,znowu wakacje dzici wyjeżdżają więc strach
        pisać co będzie dalej.teraz to się jeszcze hamuję bo słoneczko.
        co do odwyku byłam już kilka razy-najlepsza metoda wirusik lub inna awaria
        kompa.Ale wtedy to mnie nosiwink
        • egoya Re: nałóg forumowania ;) 21.06.06, 19:32
          no ja też się dziwie, mam dwójkę dzieciaków i w ciągu dnia mogę siąść tyle ile śpi mój 2 latek, gdzieś dwie godz. , ale to i tak zawsze mnie coś odciągnie od kompa (najczęściej starsza latorośl). A jak siądę wieczorem ok. 20 to posiedze chwilkę i oczy mi sie zamykają. A posty to sortuję, bo nie zdążyłabym przeczytać chociażby początków.
    • jusytka Re: nałóg forumowania ;) 21.06.06, 22:46
      Ja mam kompa włączonego w domu niemal nonstop, nie siedzę przy nim godzinami,
      ale wpadam co jakiś czas i patrzę co się dzieje, a to forum jest moim ulubionym
      smile W pracy też mam kompa na biurku, ale w wakacje - nie chcę go widzieć ...
      • a.lenard Re: nałóg forumowania ;) 22.06.06, 01:27
        hehe ja ostatnio też sobie pomyślałam ze moje siedzenie na forum to już nałóg!
        Komp włączony od świtu do nocy, ja mam dostęp do 16 ( zerkam co jakiś czas co
        tam powypisywałyście), bo potem okupuje go mój mąż. I moje w tym szczęście big_grinDD
        • wesolek11 Re: nałóg forumowania ;) 22.06.06, 11:56
          Ja w pracy, w domu szkoda czasu. Wszystkiego nie śledzę, tylko b.interesujące
          wątki.
    • agaa_p Re: nałóg forumowania ;) 22.06.06, 23:08
      mój chłopina pracuje prawie z samymi babami i wwłaśnie dziś na ten temat rozmawiali. Jak ma która dostęp to siedzi godzinami. A i jego koledzy skarżyli się, że ich kobity ciągle na forumach siedzą smile
      hehe czyli nałogi same wkoło
      • ibulka Re: nałóg forumowania ;) 22.06.06, 23:54
        Komputer włączony jest cały dzień - przeważnie po to, żeby muzykę z mp3
        odpalać, albo bajki na dvd smile

Jak mam wolną chwilkę, to siadam - gg już nie mam, bo się odłączyć nie mogłam,
        ale na forum lubię posiedzieć smile Zwłaszcza, że ostatnio długo mnie nie było i
        już się stęskniłam tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka