martina.15 17.07.06, 09:49 napiszmy troche o naszych wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_mama_kubusia Re: plany wakacyjne 17.07.06, 18:26 Jaaktualnie jestem w Szwecji z moimi mezczyznami.Maciek pracuje a ja spedzam zcas z Kubusiem,do polski wracamy za 2tyg.i mam nadzieje ze wybierzemy sie gdzies nad jezioro lu morze.Tu tez jestesmy nad jeziorem wiec praktycznie wakacje w pelni.Potem jeszce na wsi u dziadkow i zleca wakacje...A u was jak jeste?wyjezdzacie gdzies dziewczyny?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: plany wakacyjne 18.07.06, 12:55 witajcie-my niestety nigdzie nie wyjeżdzamy..tzn spędzamy tylko weeekendy : a to nad morze a to do wioski Hobbitów, a to w lesie...mamy tu duzo możliwości mieszkajac nad morzem..ja musze odpoczywac,pogoda zbyt upalna, zreszta oszczedzamy bo dzidzius kosztuje- treaz juz niezle-badania,usg itp Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: plany wakacyjne 18.07.06, 15:28 Ja obecnie jestem w domu u rodziców. Pod koniec lipca mam nadzieję, ze uda się nam wyjechać nad morze, a resztę wakacji chcemy poświęcić dla naszej córeczki, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik, kiedy już z nami będzie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: witam was kochane mamusie 18.07.06, 16:51 witamy witamy Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: plany wakacyjne 18.07.06, 18:31 ja u babci dwa tygodnie we Wrocławiu; trzy dni w Warszawie na zlocie- to juz bylo a bedzie... kilka dni we wrocławiu na imieninach babci i kuzynki (i przy okazji urodzinach kuzyna), jeden wypad na kilka godzin- ale wazny- na trase naszej pielgrzymki- 5 km od wrocka i... na tyle i tak wystarczy biorac pod uwage ze co tydzien mamy jeleniogorskie spacerki z "tatusiem" i jeszcze kilka innych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
monia_mama_kubusia Re: plany wakacyjne 18.07.06, 22:39 a wiec wszystkie mamy abiegane,,,ale tk to jest z tymi naszymi maluchami... Odpowiedz Link Zgłoś