Dodaj do ulubionych

idz sie ubierz!!!!!!

18.07.06, 22:34
no i poklocilam sie z małzemsmilew sumie o bzdeta ale bylo ostro.wybralismy sie
na zakupy i jako ze dzien byl goracy zalozylam moj zakup weekendowy czyli
dzinsową mini fakt krotka ale nie taka co to tylko posladki zakrywa.gdy ją
mierzylam moj mąz byl zachwycony a dzis usłyszalam ze jak ja zaloże to on nie
jedzie.i juz bym pojechala sama ale mielismy tez wstapic do krawca z jego
spodniami.wiec bez jego obecnosci byloby trudno.dowiedzialam sie ze mam tak
nie chodzic ubrana po miescie i wogole to wygladam wyzywajaco.bo tak mu
kolega powiedzialsmile))))no tak mnie wkurzyl ze mialam ochote mu
przykopac.nawet jednego normalnego argumentu nie podał.czy wasi mżeowie tez
maja takie schizy czy tylko mi sie trafil taki zazdrosny egzemplarz????
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 22:39
      Joanno, czy chciałaś dać do zrozumienia, że niezła z Ciebie laska jestsmile)
      I po co się mężem zasłaniasz, Ty próżna kobietosmile))))))))
      • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 22:41
        o kurka naprawde tak to odebralas?????chcialam sie pozalic bo wkurzyl ,mnie i
        tyle .a kiecke zmienilam;-(
        • joanna266 prózna jestem i na dodatek pantoflara:-(((((( 18.07.06, 22:42

• monia145 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 22:51
          Nie, nie,.. odebrałam to właściwie....wyglądasz extra w kusej kiecce, ale mąż
          najchętniej widziałby Cię w niej w sypialni a nie chodzącą wśród ludzi....smile))
          Mam nadzieję, że zmieniłaś na jeszcze bardziej skąpą?smile)))))
          • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 22:56
            wlasnie że niestety nie.zalozylam długa prawie do kostek.wkurza mnie to
            okropnie bo jego zazdrosc nieraz jest absurdalna.ale wole tak jak w tej
            sytuacji sie nagiąc niz znosic jego smetne gadki;-(
            • monia145 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 23:04
              A może on się tych kolegów i ich dogadywania przestraszył?
              Skoro był z Tobą, kiedy kupiłaś tę sukienkę i spodobała mu się to z jakiego
              innego powodu miałby teraz fochy stroić? Chyba, że to jego stała przypadłość?
              • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 18.07.06, 23:06
                raczej stala przypadlosc.ale ja ciagle mam nadzieje ze minie.juz tyle razy o
                tym gadalismy ale jak widac bezskutecznie.
                gdzie mieszkaja łosie? łosie mieszkaja na łosiedluwink
    • gacusia1 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 04:12
      Hi,hi...u mni ebylo zupelnie odwrotnie.Jak sie poklocilam z mezem,to poszlam do
      sklepu i kupilam taka krotka,ze ledwie tylek zakrywa.Jak mnie w niej
      zobaczyl,to smile)) byl mily wieczor wink Tylko powiedzial,ze samej nie pozwala mi
      w tej spodniczce nigdzie chodzic smile
    • weronikarb Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 07:13
      HIHIHI Mój mi nie karze ani kupować ani nosić krótkich spódnic/sukienek,
      argument?
      Bo mam 29 lat męża i dziecko i mi NIE WYPADA sad
      Stosuje się. bo po co tłumaczyć i się kłócić o bzdury ..........
    • lola211 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 08:54
      Zdarza sie, ze facet rzuci jakas uwage na temat głebokosci dekoltu czy dlugosci
      spodnicy, ale w zyciu bym nie brala tego serio.Ubieram sie tak jak sama uwazam
      za stosowne, dorosla jestem i juz od dawna o sobie decyduje.Zazdrosny? jego
      problem, nie moj.

• skubany_kotecek Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 09:00
      ja mam z meżem wrecz przeciwnie,to on mnie namawia na bardziej skąpe
      stroje....zdecydowanie za rzadko pokazuje wedlug niego np moje nogi
    • oxygen100 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 09:21
      no tak.... z tylu liceum z przodu muzeumtongue_out
    • a.lenard Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 09:42
      mój mąż do garderoby sie nie wtrąca, chodze w tym w czym się dobrze czuję,
      czyli nie wyzywająco, przynajmniej dół, ale dekolt lubie pokazać i plecy też smile
      za to mój szwagier widziałby najchętniejmoją siostrę w skórzanych mini
      spodenkach i to nie w sypialni tylko tak normalnie, no a jakby jeszcze z nim
      wsiadła na jego motor to by był zachwycony. Ale ona figury nie ma zbyt pięknej
      ( tak jak ja o d pasa w dół) i za żadne skarby się tak nie chce ubrać a
      wszelkie argumenty do szwagra nie trafiają. Więc chyba lepiej jak mąż jest
      zazdrosny i nie chce zeby inni oglądali niż jak na siłę wciska sexowne
      wyzywające ciuchy na swoja żonę big_grinD
      -
      Kingulek 24.03.2005
      • ivanna28 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:10
        Ja bym się tak łatwp nie dała.
        Ostatnio kupiłam sobie jeansową mini w zarze -bardzo krótką ale to chyba
        dlatego ,że jestem w miarę wysoka . kiedy małzonek ją zobaczył powiedział ,że
        chyba oszalałam ,jesli myslę ,że POZWOLI (?) mi ją założyć.. Ale kiedy ją już
        założyłam i pokazałam mu kilka dziewczyn/kobiet w mini ale o nieadekwatnej do
        tejże długości figurze (czyt - otyłe ,krzywe nogi) stywierdził ,że moja mini
        nie jest taka zła ale ,kiedy idę gdzieś sama "mam uważac"smile
        Nie sądzę ,żeby kobieta ok 30 ,mężatka ,w dodatku z dzieckiem(o matko!) nie
        mogła założyć mini bo to nie wypada. Wypada ,a jakże ,oczywiście nie do
        kościoła czy pracy i powinna mieć w miarę szczupłą figurę alewypada , zwłaszcza
        w czasie wakacji ,na urlopie itd..
    • jowita771 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:16
      a masz zgrabne nogi? bo wiesz, ja miałam przyjaciela, którego matka lubiła
      chodzić bez stanika, kolega powiedział jej kiedys, żeby tak nie chodziła, ona
      się smiała, że syn zazdrosny. a on mi potem powiedział, że gdyby miała co
      pokazać, to nie miałby nic przeciwko, ale te zwisy to niech lepiej schowa. nie
      było to miłe, ale to on powiedział, ja nie zaczęłam rozmowy, nawet głupio mi
      było go słuchać.
      • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:30
        z nogami u mnie oki.zawsze nosilam krotsze spodnice i spodenki.ale moj mąz to
        zazdrosnik i choc mowilam mu juz 100 razy ze w zwyklej dzinsowej mini nie ma
        nic wyzywajacego i że w lecie fajnie jest chodzic w skapych ciuchach to
        niestety nic nie pomaga. w te sobote idziemy na wesele i kupilam na te okazje
        krotka wydekoltowana kiecke oczywiscie z mojego męża aprobata .sam mi prawie ja
        wybrał twierdząc na wesele moznawink)))nie rozumiem mojego malza na tym gruncie
        niestety;-(((
        • jowita771 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:42
          to trafił Ci się fajny facet, oby tylko nie przesadził. mój też tak ma, muszę
          pilnować, żeby nie przybrało to za dużych rozmiarów i jest dobrze. teraz się
          nawet śmiejemy z tej jego zazdrości, chodzę po domu np. w samych stringach, on
          wraca z pracy i pyta "tak byłaś w sklepie?" ja mówię "jasne, a coś nie tak, nie
          do twarzy mi w tym kolorze?"
          ja też mu mówię, że takiego pachnącego do pracy nie puszczę, albo coś. ale mój
          potzrebuje tego, strasznie zakompleksiony jest, a naprawdę facet niczego sobie.
          ale to chyba skutek tego, że był zdradzany.
        • oxygen100 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:48
          znaczy wyszlas za zgredatongue_out biedactwo...
          • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:53
            słowo zgred kojarzy mi sie z kims starym a moj mąz ma 30 latwinkzgredem nie jest
            z pewnoscia .ale jego zazdrosc czasem przypiera dziwna forme.cos w stylu "oki
            niech sie gapia a ja bede cierpial" a innym razem "nie mam ochoty cierpiec nikt
            sie nie bedzie gapilwink)))"
            • moofka Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:00
              a mnie sie chce smiac z poddanych pan zoninek
              och jak ona kocha, och jaki zazdrosnik, hihihi
              nie pozwala zeby ktos sie patrzyl na JEGO nogi i jego cycusiebo sie bardzo
              zlosci, nio nio
              moze to moja przewrotna natura sie odzywa, ale gdyby mnie ktos w ten sposob jak
              swoją osobistą krowe ze swojej wlasnej trzody traktowal to bym od rana do nocy
              w bikini ganiala
              ja czuje w tym wstretne ograniczenie i uprzedmiotowienie
              a nie wielką milosc jak co poniektorzy
              • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:02
                i ja sie moofka po trosze z toba zgadzam.ale co robic?ja nie znosze
                klotni ,awantur itp.szczegolnie że powod wydaje mi sie tutaj tak durny ze az
                boli.wiem że tak czy siak to malz sie obrazi i bedzie mi smecił.wiec odpuszczam
                i tyle .choc jestem wkurzona.a ty co proponujesz miec go gdzies??moglabys tak???
                • moofka Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:06
                  wiesz co
                  wkurzaloby mnie to niezmiernie a awantura na temat dlugosci spodnicy jest na
                  pewno nie do zniesienia
                  a nie mozna mu tak dobitnie pokazac smiesznosci tego zachowania i tych
                  pretensji?
                  jakby to tak zdrowo a zlosliwie wysmiac to moze zrozumie, jakie to idiotyczne
                  • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:09
                    probowałam to wysmiewac,pokazywac że mnostwo mężatek lazi ubranych jak chce i
                    dosc frywolnie,obrazalam sie itp.skutek byl taki ze słyszałam iz latac ubrana w
                    seksowne ciuchy to sobie moglam jak bylam wolna a teraz jestem jego zona i to
                    go w jakis sposob poniza.wiecej wytlumaczyc mi nie umial bo w tym momencie sie
                    obrazal i przestawal odzywac.na mini i dekolty pozostaja mi nie wiedziec czemu
                    wesela i wieksze imprezy w gronie znajomych;-/
                    • moofka Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:14
                      jego poniza Twoja krotka kiecka?
                      no ludzie
                      a on na pewno w Europie chowany czy w jakiejs nieco bardziej ortodoksyjnej
                      kulturze?
                      bez urazy tongue_out
                    • iwoniaw No to z talibami by się dogadał... 19.07.06, 11:14
                      w Afganistanie burki dla kobiet z tego właśnie powodu zarządzono - argument
                      identyczny jak u męża Twego. _Jego_ (właściciela, pana i władcę?) to poniża... O
                      mamuniu...
                      • joanna266 Re: No to z talibami by się dogadał... 19.07.06, 11:17
                        no takie argumenty i mnie powalaja.ale to jest jedna z jego nielicznych wad
                        wiec co mi pozostaje?
                        • lola211 Re: No to z talibami by się dogadał... 19.07.06, 11:28
                          Ubierac sie tak jak uwazasz, nawet za cene jego dąsów, po prostu.
            • oxygen100 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 11:02
              no wiesz mozna miec i 25 a byc psychicznie przedwczesnie postarzalym. Do tego
              chyba nie byla to jego osobista obserwacja tylko uwaga kolegi. Tym bardziej to
              smutne. Nie daj sie!!!
      • ivanna28 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:45
        Z tymi nogami to do mnie? Jesli tak to odpowiadam - tak mam zgrabne ,a nawet
        b.zgrabne nogi (wiem ,że niesskromnie to brzmi ale nogi to akurat mój atut) .
        Ważę 50kg ,wzr 170 - w mini wyglądam dobrze.
        • jowita771 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:53
          nie do Ciebie, nie chciałam nikogo urazić, nie mam pojęcia, jakie macie nogi,
          tylko wiem, że facet nie zawsze, kiedy mówi "ubierz się", ma na mysli, że
          kobieta wygląda dobrze, czasem wręcz przeciwnie. co do nóg, to bywa różnie, od
          dwóch kobiet słyszałam, że mają ładne nogi, a naprawdę nie było się czym
          chwalić. to były nogi proste, czyli ich zdaniem zgrabne. w rzeczywistości
          proste, czyli prawie równej grubości od tyłka do kostek.
          nie twierdzę, że którakolwiek z Was nie ma zgrabnych nóg.
    • alba27 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 10:53
      A ja ciebie doskonale rozumię. Sama nie ubieram sie wyzywająco ale ostatnio
      kupiłam sobie bluzkę z dużym dekoldem w której wyglądam świetnie co powiedziały
      moje koleżanki i mama a one potrafią być szczere do bólu. Mój mąż powiedział żę
      bluzka jest ładna a ja wyglądam w niej ślicznie ale nie mogę tak wyjść tylko
      chodzić po domu. W bluzce oczywiście chodzę ale ile sie muszę nasłuchać...
      Powiedziałam mu że jak mu przeszkadza ten dekold to będę ją nosila jak będę
      wychodzić sama.
    • oxygen100 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:13
      Joanna a jak sie ubiera Twoj maz?? Nosi cieple kapcie i dziergana kamizelke w
      serek jak Pan Zygmunt w Piatku z Pankracym?? czy chce wygladac sexownie zeby
      laski sie slinily na jego widok?smile))
      • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:20
        a moj mąz nosi w wiekszosci to co ja mu kupie czyli styl
        weekendowy.dzinsy,bojowki,koszulki ostatnio nawet koszule a la hawajskie itp.na
        codzien z racji wykonywanej pracy(mamy serwis samochodowy)chodzi w
        ogrodniczkachwink oraz firmowych (z logo naszej firmy)koszulkach.a i
        oczywiscie podobaja mu sie kobiety odwaznie ubrane i na takie zwraca uwage;-
        )))))
        • oxygen100 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:33
          faceci nie znaja sie na modzie ot co.
    • w_ania Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:25
      nastepnym razem jak będziecie wychodzić to załóż spódnicę po kostki załóż na
      głowe jaikś kawałek szala i zapytaj czy teraz jemu i jego kolegom będzie
      odpowiadał strój albo czy masz iść zapytać kolegi czy w tym stroju jesteś mniej
      wyzywajaca. Jeśli ma poczucie humoru to zrozumie aluzję jeśli nie to dzień w
      dzień pytaj go w co masz sie ubrać.smile))))))))))
    • triss_merigold6 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:34
      Zabiłabym śmiechem. Zazdrośnikom mówimy "nie". Wtrącanie się do garderoby
      dorosłej kobiety uważam za uwłaczające dla tejże kobiety.
      • joanna266 Re: idz sie ubierz!!!!!! 19.07.06, 12:46
        tak moj maz jest prawdziwym łosiemwink))tylko ciiiicho bo gotow sie obrazic.a
        juz jakby przeczytal wasze rady to pewnie lącze by nam sie przypadkiem zepsuło;-
        0 dzięki za wsparcie dziewczyny. chyba opuszcze przyłbice i rusze do ataku bo
        lato sie skonczy a mi bedzie zal ze fajne łaszki w szafie wisiały bezuzyteczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka