a.lenard 24.07.06, 12:31 czy jakies emamy które poznały się na forum spotykają się ze sobą w realu? szczerze mówiąc ja bym chciała bardzo pojechac na taki zlot emam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 12:54 Znam dwie mamy z forum, ale nie połączyła nas absolutnie sieć.Na zlot nigdy bym nie pojechała. Oddzielam gruba krecha te dwa światy i to nie dlatego, że to co piszę jest nieprawdziwe. Tak jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 13:03 Ja ostatnio poznałam jedną - bardzo fajna dziewczyna. A nad zlotem się nie zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 13:03 Ja poznalam jedna mame na forum, ale niezwiazanym zupelnie z macierzynstwem.Poznalysmy sie, polubilysmy, spotykamy sie, mamy wspolna pasje. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 13:13 My organizujemy "zloty czarownic" w Olsztynie. Jest nas ok. 10 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 13:22 ja mieszkam 45 km od Olsztyna, też myślałm o zorganizowaniu czegoś właśnie w Olsztynie, bo u mnie w mieście wątpię, zeby było tyle chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 15:38 a.lenard napisała: > ja mieszkam 45 km od Olsztyna, też myślałm o zorganizowaniu czegoś właśnie w > Olsztynie, bo u mnie w mieście wątpię, zeby było tyle chetnych. Tu się umawiamy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39633 Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 13:23 Ja poznałam osobiście mamę z mojego miasta i jesteśmy w kontakcie, co bardzo mnie cieszy. A na emama sie poznałyśmy, prawda maallinka ))? Odpowiedz Link Zgłoś
maallinka Re: czy się spotykacie? 26.07.06, 10:27 Tak zgadza sie to bylo na emamie, pamietam jak dzis Juz wygospodarowuje czas na kolejne spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: czy się spotykacie? 28.07.06, 19:40 oczywiście, bylo już kilka takich spotkań. I wszystkie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 15:39 edycia274 napisała: > Mieszkowamama Tyś czarownica? Ta Edyciu, właśnie po takim wczorajszym forumowym zlocie jestem dziś skacowaną czarownicą Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 19:42 Tak, przyjaźnimy sie ( słowo zupełnie nie na wyrost) z Aśką już ponad 3 lata, mieszkamy blisko siebie, dzieci mniej wiecej w jednym wieku. O zlocie w ogóle nie myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kayah73 Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 20:30 Od kilku lat jestem na pewnej grupie dyskusyjnej (czyli zasady ciut inne niz forum, ale tez wszystko wirtualne), ktora zloty organizuje co roku, w "najdluzszy weekend swiata" czyli na poczatku maja. Jako ze mieszkam za granica, nie jezdze tam co rok, ale bylam na jednym kilka lat temu, zaprzyjaznilam sie z wieloma osobami, z jedna dziewczyna szczegolnie - jest teraz moja najblizsza przyjaciolka, widujemy sie raz czy dwa do roku przez kilka tygodni (z reguly ona przyjezdza do mnie). Z tego co wiem przez te zloty nawiazalo sie bardzo wiele przyjazni, powstalo kilka malych organizacji. Oraz sporo antagonizmow. Ale lista jest tpowo hobbystyczna, na jeden konkretny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: czy się spotykacie? 24.07.06, 20:45 Ależ oczywiście,nawet na wakacje jeżdzimy w miejsca położone niedaleko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 10:06 Nio teraz właśnie jade do Wisły z dzieciakami i dziewczynami z forum Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 10:19 Albo jezdzimy do ładnych domow z pieknym ogrodkiem Znam sporo osob z forum, wiele z nich to bardzo bliskie mi osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 15:11 Własnie, wlasnie, ktos jakiegos grilla zapowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 15:29 własnei i wyjscie do baru lodowego mialo być))) tak znam kilkanascie osób z forum, ale nie z emamy - tu tak troszkę za dużo osób i nie bardzo ogarniam nicki, ale na forach prywatnych ofkors organizujemy spotkania. niektórzy nawet zwołują ekipe do remontu, ale jakos co niektórzy nie palą do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: czy się spotykacie? 25.07.06, 16:04 inia25 napisała: > niektórzy nawet zwołują ekipe do remontu, ale jakos co niektórzy nie palą do > roboty... Mysle, ze kwestia w tym barze lodowym moze byc poruszona najwczesniej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Tak, miałam okazję 28.07.06, 21:15 osobiście poznać wegatkę, natiz, d.orkę i nie zawiodłąm się - fajne, przesympatyczne kobitki. Mam nadzieję, ze wkrótce poznam jeszcze więcej osób na szykowanym właśnie zlocie w Pobierowie i idę o zakład, że są równie kapitalne, jak te, które już poznałam. Nie liczę tu krysiaaa, bo z nią przyjaźnię się od lat, a dzięki forum możemy mieć ze sobą stały kontakt. Stawiam się również czasami na spotkaniach szczecińskich mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Tak, miałam okazję 28.07.06, 23:04 Osobiście poznałam : -Anna-Pia -Ala 67 -Errin -Inia25 -Kkatie -Xymenka Nie wspomnę o męzach niektórych z pań)) Wymieniłam w zupełnie przypadkowej kolejności. Nigdy,powtażam NIGDY nie miałam do czynienia z tak wyjatkowymi osobami.Kazda jest inna i każda cudowna.Mój mąż świadkiem.Na dodatek mają najgrzeczniejsze dzieci świata. Errin!Grilek łaktualny(sobota 5.08?-do negocjacji..) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Mufko 29.07.06, 10:12 a czy ewentualne 4 dodatkowe osoby robiłyby Ci różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Tak, miałam okazję 29.07.06, 10:33 mufka51 napisała: > Errin!Grilek łaktualny(sobota 5.08?-do negocjacji..) Mufciu, grillka zapowiadala Anusia-piausia A 5.08 bedziemy na Mazurach, niestety Ale juz 19.08 bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 LILA!!!!! 29.07.06, 21:02 Nie zrobi mi różnicy!!!Nawet i 6 Waszych osób))) Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: czy się spotykacie? 28.07.06, 22:53 spotykamy się całymi rodzinami jako furumki z rówieśnikami i jest zawsze fantastycznie!!! ostatnio było nas 48os na 3 dni bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Zapomniałam o... 28.07.06, 23:14 Kasik751 !!!! Kasia wybacz mi,plisssssssss... Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: Zapomniałam o... 31.07.06, 00:37 No! Juz sie zdazylam upomniec zanim doczytalam do tego miejsca )) Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: czy się spotykacie? 28.07.06, 23:55 O tak, spotykamy się...z ogromną przyjemnością. Nigdy nie przypuszczałam, że akurat tą drogą będę miała szansę poznania tak świetnych osób. Kiedy zaczynałam forumować (całkiem niedawno to było), miałam ogromny dystans do światka wirtualnego i absolutnie nie chciałam go mieszać z realnym. Stało się inaczej i bardzo się z tego cieszę)) I nie mogę się doczekać tego Pobierowa! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: czy się spotykacie? 29.07.06, 10:32 są, są... są nawet takie które współpracują ze sobą zawodowo, a poznały się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: czy się spotykacie? 30.07.06, 22:06 Mamy które forumują na forum prywatnym e-mamy z Bydgoszczy spotykają się i są bardzo z tego zadowolone. Było już kilka takich spotkań z dziećmi i kilka bez. Naprawdę fajna i wciąż otwarta ekipa nam się w Bydgoszczy zgrała. Odpowiedz Link Zgłoś