Dodaj do ulubionych

dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-)))

07.08.06, 21:14
moze nie byc o seksiewink))ale moze byc jak chcecie.tylko sie juz nie kłocmy;-
)))
Obserwuj wątek
    • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:20
      Przyszedł wieczór,zmęczenie dlatego nerwowa atmosfera. Tym bardziej że dopiero
      poniedziałek.Pozdrawiam!!
    • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:29
      ja tam nie mam ochoty na kłótnie smile) na rozmowy zwlaszcza o seksie owszem,
      czemu nie, a na seks to zawsze (prawie) smile))
      • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:32
        a u mnie bedzie teraz 3 dni przerwy.bo moj małz wyjezdza za godzine na dorsze
        do łeby;-(wyjazd weekendowy nie wypalił ponieważ na Bałtyku był
        sztorm.spakowałam torbe i adios.ale ma to tez swoje plusywink
        • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:35
          pewnie, troche rozłąki nie zaszkodzismile moj wyjeżdza w październiku na 1,5
          mies. i cholera znów nie będę mogła spać sad
          • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36
            o półtora miesiąca to byloby mi cięzko zniesc.ale za to jak fajnie sie bedzie
            witacwink)))
            • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:39
              nooo smile))) a jeszcze jak niespodziewanie obudzi z ranka dwa dni wcześniej, niz
              planował smile dobrze, że to raz do roku taka rozłąka smile tęskni się fajnie, dzień
              lub dwa..
        • rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:45
          Twój mąż jezdzi na dorsze?
          Moj tezsmile))Ostatnio wyplywal z Wladyslawowa- uwielbiam takie swiezutkie,
          pyszniutkie rybki...w sklepie nie uswiadczysz
          • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:47
            mój jezdzi zawsze do łeby ale cos wspominal ze moze sie przekwalifikuje na
            Wladysławowo.wiec moze chłopy sie spotkajawink)))
            • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49
              jesli zas chodzi o dorsze to lubie tak srednio.a juz jak spojrze to zamrażary
              to robi mi sie słabo.mam przedorszowanie organizmu w postaci cięzkiej.na
              szczęscie dzieciaki uwielbiajawink))
            • rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:50
              >wiec moze chłopy sie spotkajawink)))

hihhii
              Swoja drogą fajne maja hobby...najgorzej jak jest sztorm, podobno okropnie
              łajbą buja..jak ktos ma sklonnosci do choroby morskiej, to jest niefajnie..
              • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:51
                moj na szczeście nie ma ale ponoc to nigdy nie wiadomo jak bedzie tym razemsmile))
                • rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:54
                  ja kiedys mialam chorobe morską jak plynelam wodolotem z Rosji- byl sztorm-
                  myslalam, ze umrę...okropne zoladek mi wyzymalo jak przez wyzymaczke wink)))
                  bleee
                  • mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 13:12
                    pogadajmy o czymś fajnym oznacza o dorszach??????????????????
                • joanna266 dla mojego małza to jeden z ulubionych tematow;-) 08.08.06, 13:18

• demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:48
            no są super smile moj nie łowi, ale niedaleko mamy przystań i tam świerzutkie
            kupić można z rana smile
    • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:31
      Widzisz, mówiłam (pisałam) dziewczyny wolą "tarmosic się za włosy" niż pomyślec
      o czymś przyjemnym.
      • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36
        olinku, mnie tam szkoda kudłów smile)))
      • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:37
        To i tak macie dobrze bo ja mam zakaz do konca ciazy a to dopiero 28tydzien.
        • joanna266 ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:39
          ale dla dzidzioła da sie wszystko wytrzymac.a potem to bedzie jak pierwszy raz:-
          )))
          • demonii Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:41
            my tak mieliśmy, teraz po Najmłodszym, się czułam jak dziewica prawiesmile)
            cudo - miódo smile
            • olinek11 Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:43
              narazie jakos o tym nie mysle poza tym juz raz przy pierwszej corci tez tak
              mialam. Nie jest zle smile)
              • demonii Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:45
                u mnie się po drugiej ciąży odkręciło i teraz tymtyrymty jest dla mnie baaardzo
                istotnym składnikiem małżonkowania smile
    • hossa76 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36

Właśnie miałam krótką przerwę na "małe co nieco" ... hmmmm;-DDDD
      • edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49
        chyba ide się rzucic z okna
        upss to miał byc fajny temat
        a ja zdołowana
        sorki
        • joanna266 edycia co sie stało???????? 07.08.06, 21:50

• demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:53
          nie warto dołować i nie przepraszaj, my tu for U
    • oxygen100 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49
      a ja wlasnie wroiclam z kolacji ze slubnym. Mialam nadzieje ze wykrzesam z
      siebietroche sil na sex ale chyba nic z tego. Ubzdryngolilam sie i obzarlam na
      sztywno i chce mi sie rzygac. Normalnie wirujacy sex jestemtongue_out
      • edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:54
        straszny dół naprawde
        dziecko mi dało popalic poryczłam się przez nią.
        wpadła kumpela na akwe młoda tak sie darła iz tamta musiała wyjść sad
        nie mogłam się nawet do kibla ruszyc bo dostawała spazmów sad
        nawet obiadu nei mogłam zrobić
        lata mi po parapetach szafach sad
        mam dosć
        jeszcze mi dowalili dla niej leki za kupe kasy sad(
        ja nawet swoich nie wykupie sad(
        kapa z kasą
        mój też ma doła
        sad((
        nigdy tak żle nie było
        przepraszam chciałam się wyżalić
        • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:58
          za co przepraszasz? smile żal się do woli, może Twoja mała miała zly dzień?
          Przecież nie możesz byc ciągle na full obrotach, placz i się żal, ja np. mam
          wilekie ucha do słuchania smile)) ( tu oczy do czytania)
          • edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:06
            Ona zawsze taka jest, biega sacze nawet jak je i zasypia sad
            nikt sie nie moze do mnie zbliżyc bo ryk i wrzask.
            na dworze lata jak torpeda nie słucha się
            nie chce sie bawic nie skupiauwagi tylko wszytsko rozwala i niszczy sad
            nawet snaidania nie moge zjeść bo już się nią nie zajmuje sad(
            poprostu lipa
            nikt mi nie pomaga przy niej, mąż tylko wtedy jak wraca zpracy, a póżno wraca
            chyba juz jestem przemęczona sad(
            • rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:09

czy dziecko ma ADHD?
              • edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:12
                Psycholog powiedziała, że ma predyspozycje sad(
                jeśli ma to się wieszam , więcej nie zniose
                • iwoniaw Edycia! 07.08.06, 22:15
                  Predyspozycje to jeszcze nie adhd, a Ty odpocznij kobieto!
                  • edycia274 Re: Edycia! 07.08.06, 22:22
                    Wiem wiem sad
                    a odpocząć kiedy?
                    teraz mam w końcu czas dla siebie bo o 6 młoda wstanie wink
                    ok nie marudze bo to nie fajny temat
                    a tu się nie lubi marudzących
                    )
                    • iwoniaw a pomarudź 07.08.06, 22:30
                      jeśli spać Ci się nie chce. Też znam ten ból, gdy dziecię wstanie bladym świtem,
                      a ja oczy na zapałki wink. Ponoć niektóre niemowlęta śpią prawie cały czas, a
                      dwulatki po 14 godzin na dobę... Mój tak nie ma. (wiem, wiem, Ciebie to mało
                      pociesza)
              • edycia274 Rita 07.08.06, 22:51
                priv
                • rita75 Re: Rita 07.08.06, 23:49

odpowiedzialam
    • demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:05
      no to idę na spacerek z pieskiem smile do miłego dziewczyny smile
    • kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:10
      Bardzo chetnie smile Nie widzialam dziecka od 2 lipca, na wakacja pojechalo, nie
      moge w to uwierzyc, ze to juz tyle czasu i jeszcze nie koniec smile) Ma 6 lat,
      zeby nie bylo, ze niemowle sprzedalam smile)))))
      • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:17
        moja corcia wlasnie przed chwila powiedziala mi ...mamo wypluj w koncu ta
        dzidzie bo nie moge sie juz doczekac, mowie do niej ze dzidzie trzeba urodzic a
        ona to urudz (jej slowo) bo ja sie nie doczekam.
        • kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:18
          No to siup olinek - urudz i juz smile)
          • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:20
            wole poczekac jeszcze pare tygodni chociaz jest ciezko bo sa problemy z
            donoszeniem wiec pewnie bedzie wczesniej
            • kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:21
              No to poczekaj, a potem - wyrzuc to z siebie wink
              • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:24
                postaram sie smile)
                • joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:30
                  no i pojechałwink))a ostatnio wieje u nas chłodem,jakos nie mozemy sie dogadac i
                  pozegnanie nie bylo takie miłe tylko raczej wymuszone.nie cierpie tego.ale moze
                  jak wroci to ponaprawiamy.bo jakby nie wyjechał to dzis bym ponaprawiala .bo 2
                  dni chłodku to jak dla mnie za wiele.z reszta pewnie zaraz sie zaczna milosne
                  esmesy.zupelnie jak dziceci co??? ps.a ty sie edycia nie przejmuj pomysl
                  jaki wycisk daje trojka dzieci gdy najstrasze ma 7 lat a najmlodsze nie ma
                  połtora rokusmile))czasem mam wrazenie ze osiwieje ale sa takie dni ze jest
                  cudnie i dzieciaki sa super.a gdy jest totalnie zle moja mama starszyzne
                  zabiera do siebie.i mam pare godzinek luzu.daje rade bez nianiwink))
    • milko2411 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:27
      Moja młodsza córa skończyła w sobotę 2 miesiące.Dzisiaj od rana zaczęła gaworzyć
      i śmiać się w głos,jestem szczęśliwa
      • nikag4 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:33
        a moja córa ma sześć miesięy i tak gada że czasem to padam z nóg poprostu jakby
        sie zacięła.
        • milko2411 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:35
          moja starsza ma 7 lat,gada nawet przez sen,z młodszą pewnie będzie to samosmilesmilesmile
    • magdakamionka Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:34
      Moze byc, a nie musi...O seksie porozmawiac- nie jest zle... Ale samemu zrobic-
      jeszcze lepiej...
      • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39
        moja dopiero poszla spac,to i tak wczesnie ale za to spi do 10tej wiec moge z
        rana pare rzeczy zrobic a gadula jest taka ze juz mam dosyc
      • magdakamionka Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39
        No i pisze nie na tematsmile Jak Wy to robicie, ze tesknicie po jednym dniu? Ja po
        paru tygodniach czuje sie wspaniale... Czyzby czyzyk...?
    • malgra Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39
      to i ja powiem a co. Wczoraj moja córka(2,5) rozlała sok.
      Ja do niej,, no widzisz mamusia mówiła,żebyś nie brała''.
      A ona mi na to ze wzrokiem pełnym skruchy ,,KOCHAM Cię''.
      No po prostu łzy ze szczęścia mi popłynęły.
      • kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:49
        Pierwsza udana manipulacja nie ma co smile)) Masz przechlapane, ale gratuluje smile)
        • olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 23:00
          moja kocham Cie mowi przynajmniej raz dziennie,szczegolnie po tym jak kilka dni
          bylam w szpitalu. Najlepsza jest w sklepie...mama choc popatrzymy na zabawki
          ale nie moge powiedziec ze wymusza bo jak powiem ze nie kupie to nie marudzi
    • mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:35
      joanna266, jesteś z mojej bajki!!!!! Tylko be.em mi tu brakuje, Zawołajmy ją!!!!
      • be.em Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:36
        jestem cholera!! wink
        • mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:55
          Jesteś niemozliwa!!!
          Tylko weszysz świńskie wątki. Sio, o mleku, kupach, ospach i kredytach gadać!!!!
          A tak na marginesie, wymieńmy się priv. co?
          • be.em Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 10:02
            jasne!! smile
            • mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 10:16
              Jak? tu walnąć numer czy jak? Ciemna jestem...
              • be.em Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 10:29
                kliknij w nicka i napisz majla do mniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka