joanna266 07.08.06, 21:14 moze nie byc o seksie))ale moze byc jak chcecie.tylko sie juz nie kłocmy;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:20 Przyszedł wieczór,zmęczenie dlatego nerwowa atmosfera. Tym bardziej że dopiero poniedziałek.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:29 ja tam nie mam ochoty na kłótnie ) na rozmowy zwlaszcza o seksie owszem, czemu nie, a na seks to zawsze (prawie) )) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:32 a u mnie bedzie teraz 3 dni przerwy.bo moj małz wyjezdza za godzine na dorsze do łeby;-(wyjazd weekendowy nie wypalił ponieważ na Bałtyku był sztorm.spakowałam torbe i adios.ale ma to tez swoje plusy Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:35 pewnie, troche rozłąki nie zaszkodzi moj wyjeżdza w październiku na 1,5 mies. i cholera znów nie będę mogła spać Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36 o półtora miesiąca to byloby mi cięzko zniesc.ale za to jak fajnie sie bedzie witac))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:39 nooo ))) a jeszcze jak niespodziewanie obudzi z ranka dwa dni wcześniej, niz planował dobrze, że to raz do roku taka rozłąka tęskni się fajnie, dzień lub dwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:45 Twój mąż jezdzi na dorsze? Moj tez))Ostatnio wyplywal z Wladyslawowa- uwielbiam takie swiezutkie, pyszniutkie rybki...w sklepie nie uswiadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:47 mój jezdzi zawsze do łeby ale cos wspominal ze moze sie przekwalifikuje na Wladysławowo.wiec moze chłopy sie spotkaja))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49 jesli zas chodzi o dorsze to lubie tak srednio.a juz jak spojrze to zamrażary to robi mi sie słabo.mam przedorszowanie organizmu w postaci cięzkiej.na szczęscie dzieciaki uwielbiaja)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:50 >wiec moze chłopy sie spotkaja))) hihhii Swoja drogą fajne maja hobby...najgorzej jak jest sztorm, podobno okropnie łajbą buja..jak ktos ma sklonnosci do choroby morskiej, to jest niefajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:51 moj na szczeście nie ma ale ponoc to nigdy nie wiadomo jak bedzie tym razem)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:54 ja kiedys mialam chorobe morską jak plynelam wodolotem z Rosji- byl sztorm- myslalam, ze umrę...okropne zoladek mi wyzymalo jak przez wyzymaczke ))) bleee Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 13:12 pogadajmy o czymś fajnym oznacza o dorszach?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:48 no są super moj nie łowi, ale niedaleko mamy przystań i tam świerzutkie kupić można z rana Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:31 Widzisz, mówiłam (pisałam) dziewczyny wolą "tarmosic się za włosy" niż pomyślec o czymś przyjemnym. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36 olinku, mnie tam szkoda kudłów ))) Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:37 To i tak macie dobrze bo ja mam zakaz do konca ciazy a to dopiero 28tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:39 ale dla dzidzioła da sie wszystko wytrzymac.a potem to bedzie jak pierwszy raz:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:41 my tak mieliśmy, teraz po Najmłodszym, się czułam jak dziewica prawie) cudo - miódo Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:43 narazie jakos o tym nie mysle poza tym juz raz przy pierwszej corci tez tak mialam. Nie jest zle ) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ło matko to masz dopiero. 07.08.06, 21:45 u mnie się po drugiej ciąży odkręciło i teraz tymtyrymty jest dla mnie baaardzo istotnym składnikiem małżonkowania Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:36 Właśnie miałam krótką przerwę na "małe co nieco" ... hmmmm;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49 chyba ide się rzucic z okna upss to miał byc fajny temat a ja zdołowana sorki Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:53 nie warto dołować i nie przepraszaj, my tu for U Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:49 a ja wlasnie wroiclam z kolacji ze slubnym. Mialam nadzieje ze wykrzesam z siebietroche sil na sex ale chyba nic z tego. Ubzdryngolilam sie i obzarlam na sztywno i chce mi sie rzygac. Normalnie wirujacy sex jestem Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:54 straszny dół naprawde dziecko mi dało popalic poryczłam się przez nią. wpadła kumpela na akwe młoda tak sie darła iz tamta musiała wyjść nie mogłam się nawet do kibla ruszyc bo dostawała spazmów nawet obiadu nei mogłam zrobić lata mi po parapetach szafach mam dosć jeszcze mi dowalili dla niej leki za kupe kasy ( ja nawet swoich nie wykupie ( kapa z kasą mój też ma doła (( nigdy tak żle nie było przepraszam chciałam się wyżalić Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 21:58 za co przepraszasz? żal się do woli, może Twoja mała miała zly dzień? Przecież nie możesz byc ciągle na full obrotach, placz i się żal, ja np. mam wilekie ucha do słuchania )) ( tu oczy do czytania) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:06 Ona zawsze taka jest, biega sacze nawet jak je i zasypia nikt sie nie moze do mnie zbliżyc bo ryk i wrzask. na dworze lata jak torpeda nie słucha się nie chce sie bawic nie skupiauwagi tylko wszytsko rozwala i niszczy nawet snaidania nie moge zjeść bo już się nią nie zajmuje ( poprostu lipa nikt mi nie pomaga przy niej, mąż tylko wtedy jak wraca zpracy, a póżno wraca chyba juz jestem przemęczona ( Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:09 czy dziecko ma ADHD? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:12 Psycholog powiedziała, że ma predyspozycje ( jeśli ma to się wieszam , więcej nie zniose Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Edycia! 07.08.06, 22:15 Predyspozycje to jeszcze nie adhd, a Ty odpocznij kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Edycia! 07.08.06, 22:22 Wiem wiem a odpocząć kiedy? teraz mam w końcu czas dla siebie bo o 6 młoda wstanie ok nie marudze bo to nie fajny temat a tu się nie lubi marudzących ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw a pomarudź 07.08.06, 22:30 jeśli spać Ci się nie chce. Też znam ten ból, gdy dziecię wstanie bladym świtem, a ja oczy na zapałki . Ponoć niektóre niemowlęta śpią prawie cały czas, a dwulatki po 14 godzin na dobę... Mój tak nie ma. (wiem, wiem, Ciebie to mało pociesza) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:05 no to idę na spacerek z pieskiem do miłego dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:10 Bardzo chetnie Nie widzialam dziecka od 2 lipca, na wakacja pojechalo, nie moge w to uwierzyc, ze to juz tyle czasu i jeszcze nie koniec ) Ma 6 lat, zeby nie bylo, ze niemowle sprzedalam ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:17 moja corcia wlasnie przed chwila powiedziala mi ...mamo wypluj w koncu ta dzidzie bo nie moge sie juz doczekac, mowie do niej ze dzidzie trzeba urodzic a ona to urudz (jej slowo) bo ja sie nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:18 No to siup olinek - urudz i juz ) Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:20 wole poczekac jeszcze pare tygodni chociaz jest ciezko bo sa problemy z donoszeniem wiec pewnie bedzie wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:21 No to poczekaj, a potem - wyrzuc to z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:24 postaram sie ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:30 no i pojechał))a ostatnio wieje u nas chłodem,jakos nie mozemy sie dogadac i pozegnanie nie bylo takie miłe tylko raczej wymuszone.nie cierpie tego.ale moze jak wroci to ponaprawiamy.bo jakby nie wyjechał to dzis bym ponaprawiala .bo 2 dni chłodku to jak dla mnie za wiele.z reszta pewnie zaraz sie zaczna milosne esmesy.zupelnie jak dziceci co??? ps.a ty sie edycia nie przejmuj pomysl jaki wycisk daje trojka dzieci gdy najstrasze ma 7 lat a najmlodsze nie ma połtora roku))czasem mam wrazenie ze osiwieje ale sa takie dni ze jest cudnie i dzieciaki sa super.a gdy jest totalnie zle moja mama starszyzne zabiera do siebie.i mam pare godzinek luzu.daje rade bez niani)) Odpowiedz Link Zgłoś
milko2411 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:27 Moja młodsza córa skończyła w sobotę 2 miesiące.Dzisiaj od rana zaczęła gaworzyć i śmiać się w głos,jestem szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
nikag4 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:33 a moja córa ma sześć miesięy i tak gada że czasem to padam z nóg poprostu jakby sie zacięła. Odpowiedz Link Zgłoś
milko2411 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:35 moja starsza ma 7 lat,gada nawet przez sen,z młodszą pewnie będzie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
magdakamionka Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:34 Moze byc, a nie musi...O seksie porozmawiac- nie jest zle... Ale samemu zrobic- jeszcze lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39 moja dopiero poszla spac,to i tak wczesnie ale za to spi do 10tej wiec moge z rana pare rzeczy zrobic a gadula jest taka ze juz mam dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
magdakamionka Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39 No i pisze nie na temat Jak Wy to robicie, ze tesknicie po jednym dniu? Ja po paru tygodniach czuje sie wspaniale... Czyzby czyzyk...? Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:39 to i ja powiem a co. Wczoraj moja córka(2,5) rozlała sok. Ja do niej,, no widzisz mamusia mówiła,żebyś nie brała''. A ona mi na to ze wzrokiem pełnym skruchy ,,KOCHAM Cię''. No po prostu łzy ze szczęścia mi popłynęły. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik751 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 22:49 Pierwsza udana manipulacja nie ma co )) Masz przechlapane, ale gratuluje ) Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 07.08.06, 23:00 moja kocham Cie mowi przynajmniej raz dziennie,szczegolnie po tym jak kilka dni bylam w szpitalu. Najlepsza jest w sklepie...mama choc popatrzymy na zabawki ale nie moge powiedziec ze wymusza bo jak powiem ze nie kupie to nie marudzi Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:35 joanna266, jesteś z mojej bajki!!!!! Tylko be.em mi tu brakuje, Zawołajmy ją!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:36 jestem cholera!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 09:55 Jesteś niemozliwa!!! Tylko weszysz świńskie wątki. Sio, o mleku, kupach, ospach i kredytach gadać!!!! A tak na marginesie, wymieńmy się priv. co? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 10:16 Jak? tu walnąć numer czy jak? Ciemna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dziewczyny pogadajmy o czyms fajnym ;-))) 08.08.06, 10:29 kliknij w nicka i napisz majla do mnie Odpowiedz Link Zgłoś