tchibo_1974 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 21:50 ona251 napisała: > bo to święto jakieś.....czy cóś. Ja tam nudnego dnia nie miałam. Cichy dzień z małżonkiem nie należy do najnudniejszych Jest wysoce edukacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ona251 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:04 tchibo_1974 napisała: > ona251 napisała: > > > > bo to święto jakieś.....czy cóś. Ja tam nudnego dnia nie miałam. Cichy dzień z > małżonkiem nie należy do najnudniejszych > Jest wysoce edukacyjny. Pisałam że nudno tu czyli na forum a nie czy miałam dzeń nudny. A co do świeta to WNMP i święto wojska polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:08 wiem, wiem ,ze chodzi o forum.Tak tylko nadmieniłam,że miałam niezbyt udany dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:11 dlaczego cichy może nie będzie tak nudno? Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:14 wenus2006 napisała: > dlaczego cichy może nie będzie tak nudno? Cichy dzień z małżonkiem, bo mieliśmy male nieporozumienie. Oj, wszystko tak nastraja, może też pogoda....bo u nas na południu cały dzień ciemne chmury i deszcz od czasu do czasu. Zmarnowaliśmy cały dzień, czego bardzo żałuję. Ale grunt, to przeprosiny wieczorne! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:18 to najważniejsze,że jak radzą psychologowie zakończyliście dzień pogodzeniem.fajnie, bo u nas ciche dni robią się w ciche tygodnie, choc ostatnio coś się zmienia, mąż szybciej dąży do zgody, bo ja jak "zaniemówię" to moge tak w nieskończoność, co zbyt mądre nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:22 Moje milczenie też moze potrwałoby i tydzień, gdyby nie to, ze dziewczyny z forum otwarły mi oczy. Patrz: drogie emamy, proszę o obiektywną ocenę. Fakt, trzeba doceniać to co się ma, a nie oczekiwać więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:36 nie czytam odpowiedzi, ale powiem tak, mój mąż też strasznie zapracowany, od rana do wieczora w pracy, i .... na wakaje drugi rok pojechałam sama z dziećmi.W kwietniu pojechaliśmy razem na Wielkanoc do karpacza, ale on i tak był "wielki nieobecny" myslami w pracy.on nieszczesliwy bo ciagle w pracy, ja nieszcześliwa, bo ciagle sama, nie jest fajnie!dzieci potrzebuja i matki i ojca, ja potrzebuje męża, on potrzebuje nas. daj spokój wytrzymasz te 10 miesiecy bez dodatkowej pensji, ważne ,że jestescie razem buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:40 wenus 2006 myślisz tak samo, jak cała reszta emamuś, co do joty. Dlatego uważam,że sporo w tym racji, może to ja przesadzam. Dlatego porosiłam o obiektywną ocenę. Otrzymalam ją od wielu dziewczyn i przeprosiłam mojego męża.....a on przeprosił mnie Wiem,że w życiu są inne wartości.Zrozumiałam to miedzy innymi dzieki Wam (sama mam umysł już upośledzony tym siedzeniem w domu, dawno nie pracowalam) Dzięki,że jestescie i bezstronnie potraficie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:49 siedząc z dziećmi w domu można umysł niestety zaślepic ja też juz wariuję,a pomysl jakby Ci się zaślepił jakbys tak na wakacje i owszem pojechała, a poza tym cały boży dzień była z dzieckiem sama w domu?mój mały idzie od września do przedszkola i zanim podejme jakakolwiek pracę musze odpocząć - miesiąc leżę do góry brzuchem- a co ! ciesz się stareńka ,że studiujesz, masz taka miłą, fajną,intelektualna odskocznię - trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:54 A wracasz do "starej" pracy? Czy poszukujesz czegoś nowego? Bo ja sie obawiam,że do mojej byłej pracy, nie mam powrotu.... Czyli czeka mnie jeszcze mozolne szukanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:59 nie do starej na pewno Nie,rozwiążemy umowę i 6 miesięcy bezrobocia mam jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 23:08 wenus2006 napisała: > nie do starej na pewno Nie,rozwiążemy umowę i 6 miesięcy bezrobocia mam jakby c > o... to jedziemy na tych samych wrotkach........powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:06 masz rację, nic sie nie dzieje, nic ciekawego nie piszą.....co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś