Dodaj do ulubionych

Nudno tu dzisiaj

15.08.06, 21:47
sad
Obserwuj wątek
    • tchibo_1974 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 21:50
      ona251 napisała:

> sad
      bo to święto jakieś.....czy cóś. Ja tam nudnego dnia nie miałam. Cichy dzień z
      małżonkiem nie należy do najnudniejszych tongue_out
      Jest wysoce edukacyjny.
      • ona251 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:04
        tchibo_1974 napisała:

> ona251 napisała:
        >
        > > sad
        > bo to święto jakieś.....czy cóś. Ja tam nudnego dnia nie miałam. Cichy dzień z
        > małżonkiem nie należy do najnudniejszych tongue_out
        > Jest wysoce edukacyjny.

Pisałam że nudno tu czyli na forum a nie czy miałam dzeń nudny. A co do świeta
        to WNMP i święto wojska polskiego.
        • tchibo_1974 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:08
          wiem, wiem ,ze chodzi o forum.Tak tylko nadmieniłam,że miałam niezbyt udany dzień.
      • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:11
        dlaczego cichy może nie będzie tak nudno?
        • tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:14
          wenus2006 napisała:

> dlaczego cichy może nie będzie tak nudno?
          Cichy dzień z małżonkiem, bo mieliśmy male nieporozumienie. Oj, wszystko tak
          nastraja, może też pogoda....bo u nas na południu cały dzień ciemne chmury i
          deszcz od czasu do czasu. Zmarnowaliśmy cały dzień, czego bardzo żałuję. Ale
          grunt, to przeprosiny wieczorne!
          • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:18
            to najważniejsze,że jak radzą psychologowie zakończyliście dzień
            pogodzeniem.fajnie, bo u nas ciche dni robią się w ciche tygodnie, choc ostatnio
            coś się zmienia, mąż szybciej dąży do zgody, bo ja jak "zaniemówię" to moge tak
            w nieskończoność, co zbyt mądre nie jest....
            • tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:22
              Moje milczenie też moze potrwałoby i tydzień, gdyby nie to, ze dziewczyny z
              forum otwarły mi oczy.
              Patrz: drogie emamy, proszę o obiektywną ocenę.
              Fakt, trzeba doceniać to co się ma, a nie oczekiwać więcej.
              • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:28
                juz czytam
                • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:36
                  nie czytam odpowiedzi, ale powiem tak, mój mąż też strasznie zapracowany, od
                  rana do wieczora w pracy, i .... na wakaje drugi rok pojechałam sama z dziećmi.W
                  kwietniu pojechaliśmy razem na Wielkanoc do karpacza, ale on i tak był "wielki
                  nieobecny" myslami w pracy.on nieszczesliwy bo ciagle w pracy, ja nieszcześliwa,
                  bo ciagle sama, nie jest fajnie!dzieci potrzebuja i matki i ojca, ja potrzebuje
                  męża, on potrzebuje nas. daj spokój wytrzymasz te 10 miesiecy bez dodatkowej
                  pensji, ważne ,że jestescie razem
                  buziaczki
                  • tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:40
                    wenus 2006
                    myślisz tak samo, jak cała reszta emamuś, co do joty. Dlatego uważam,że sporo w
                    tym racji, może to ja przesadzam. Dlatego porosiłam o obiektywną ocenę.
                    Otrzymalam ją od wielu dziewczyn i przeprosiłam mojego męża.....a on przeprosił
                    mnietongue_out
                    Wiem,że w życiu są inne wartości.Zrozumiałam to miedzy innymi dzieki Wam (sama
                    mam umysł już upośledzony tym siedzeniem w domu, dawno nie pracowalam)
                    Dzięki,że jestescie i bezstronnie potraficie doradzić.
                    • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:49
                      siedząc z dziećmi w domu można umysł niestety zaślepic ja też juz wariuję,a
                      pomysl jakby Ci się zaślepił jakbys tak na wakacje i owszem pojechała, a poza
                      tym cały boży dzień była z dzieckiem sama w domu?mój mały idzie od września do
                      przedszkola i zanim podejme jakakolwiek pracę musze odpocząć - miesiąc leżę do
                      góry brzuchem- a co ! ciesz się stareńka ,że studiujesz, masz taka miłą,
                      fajną,intelektualna odskocznię - trzymaj się
                      • tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:54
                        A wracasz do "starej" pracy? Czy poszukujesz czegoś nowego?
                        Bo ja sie obawiam,że do mojej byłej pracy, nie mam powrotu....
                        Czyli czeka mnie jeszcze mozolne szukanie......
                        • wenus2006 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 22:59
                          nie do starej na pewno Nie,rozwiążemy umowę i 6 miesięcy bezrobocia mam jakby co...
                          • tchibo_1974 Re: tchibo powiedz 15.08.06, 23:08
                            wenus2006 napisała:

> nie do starej na pewno Nie,rozwiążemy umowę i 6 miesięcy bezrobocia mam jakby c
                            > o...
                            to jedziemy na tych samych wrotkach........powodzenia!
    • wenus2006 Re: Nudno tu dzisiaj 15.08.06, 22:06
      masz rację, nic sie nie dzieje, nic ciekawego nie piszą.....co tu robić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka