Dodaj do ulubionych

bazarkowa....bielizna

25.08.06, 15:58
Ekhem, ekhem bo zazwczaj tutaj sie mówi o beliźnie exclusive...a ja ostatnio po rozdrutowaniu dwóch triumphów się zbuntowałam i oto nabyłam za 13 zeta stanik na bazarku. Bardzo ładny, slicznie leży i biust w nim ładnie wyglada, może nawet uda się bez wyciągania drutów, a jak wyciagnę to przynajmniej mi nie będzie żal. Druty wyciagam niemal zawsze, bo mnie wkurzaja i uwierają.
Mają na tymże bazarku także wielką ilość gatek wcale ładnych...i tak sobie ogladałam, może się skuszę też...Chyba im sie biznesik całkiem dobrze kreci...no to jak to jest??? Kupujecie???
Obserwuj wątek
    • be.em Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 15:59
      kupiłam ostatnio, wyciągnęłam druty i jest supersmile
    • anias29 Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 15:59
      Nie, bo nie kupuję bez przymierzeniawink
    • mika_p Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 16:05
      Od teraz tak - może nie na bazarku, ale na stoisku w hali targowej, 15 zł za
      stanik i mam dwa na teraz, kiedy szlag mnie już trafial na stanik do karmienia,
      a na coś ładnego dobrej marki szkoda pieniędzy, gdy w kilkutygodniowej
      perspektywie odstawienie od piersi i zmiana rozmiaru.
      Trzeci tez sobie kupię, tym razem kolorowy.
      A co!

Majtki kupuję na oko wink
      • b.bujak Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 16:10
        no wiesz, mika_p - majtki na oczach nosić... ty to jestes zboczona! czy to
        przynajmniej są męskie stringi...
        • mika_p Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 00:45
          A czy ja wyglądam na faceta, żeby męski gacie nosić? Albo na fetyszystkę jakąś?
    • agastrusia Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 17:56
      A czemu kupujesz staniki na fiszbinach skoro ich nie lubisz? wink
      • joanna266 Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 18:10
        tak mam kilka stanikow z tzw.bazaru.niestety zaden z nich pozatym ze faktycznie
        dosc fajnie wyglada nie nadaje sie do noszenia.deformuja i spłaszczaja mi
        biust,albo jakos dziwnie rozstawija go na bokiwinkmam biust z gatunku tych
        sporych i te bazarkowe stanisławy wink))niestety sie do niego nie nadajawink)
    • rita75 Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 18:11
      Nie kupuję stanikow- chinczycy nie robia biustonoszy w moim rozmiarze wink
      Zdarzylo mi sie natomiast kupic stringi atlantic.
    • jusytka Triumph przereklamowany 25.08.06, 19:04
      Ja tez nie zauważyłam róznicy w trwałości stanika i jego wyglądzie po praniu
      między triumphem, a innymi markami, które kupuje w sklepach bieliźniarskich.
      • beata985 Re: Triumph przereklamowany 25.08.06, 19:25
        niema dla mnie znaczenia ,że bielizna musi być firmowa.osobiście nic firmowego
        czy Triumfowego nie mam.
        Musi mi się podobać,być w dogodnej cenie i dobrze leżeć.
        • beata985 No i zapomniałam 25.08.06, 19:27
          czy bieliznę kupujecie w kompletach???
          biustonosz+majtaski.
          Bo mnie czasami mierzi jak mi jedno do drugiego nie pasuje
          • kraxa pozwole sobie zauwazyc 25.08.06, 19:56
            ze Triumph to zaden exclusiv nie jest- az dziw bierze czemu w polsce toto takie
            drogie...Nie kupuje bielizny bazarowej, bo dla mnie wiekszosc modeli to sie na
            rure nadaje- te wypchane gipiurowe push-upywink)) Kupuje komplety zawsze,
            chociaz czasmi jest to koszulka z majtkami, a nie stanik. Moj cyc na szczescie
            jakiegos specjlanego podparcia nie wymaga, wiec mam dowolnosc. Polecam POLSKA
            bielizne, np. corin, konrad- jest doskonala, te firmy szyja dla dobrych i
            znanych marek- no ale mimo, ze polskie stanik nie kosztuje 15 zeta. Za to cene
            to trudno mowic o jakiejkolwiek konstrukcji stanika- a wlasnie bez niej cycki
            sie splaszczaja lub wedruja pod pachy ;-DDD
            • beata985 Re: pozwole sobie zauwazyc 25.08.06, 20:01
              na targu można kupic coś więcej niż chińskie,gipiurowe pushapy za 15 zeta
              czasami można znależc coś naprawdę super i to o połowę taniej niż w sklepie
              firmowym.
              no a jakość??każdy wybiera sobie sam co mu pasuje
            • roksanaa22 boski komplet!!! 25.08.06, 20:06
              kupilam na targu za 27 zl.stringi i biustonosz w koloze rozowym z bajeranckimi
              swiecidelkami,ktore cudownie sie mienia przy blasku swiec,)mam juz jakis czas i
              nie deformuje sie i ladnie lezy.dodam ze wlasnie na targu kupilam biustonosz 75
              dd kiedy zaczynalam karmic a nigdzie nie bylo.pani w bielizniarskim
              zaproponowala ze mi zamowi za....140 zl!
    • koralik12 Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 20:51
      Nie kupuje bez zmierzenia. Ciężko mi dobrać rozmiar i fason. Większość
      bazarowych 70C wygląda jak 70A
    • iwoniaw Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 21:07
      Kupuję tam, gdzie da się spokojnie przymierzyć. Nie na oko przecież zakładam te
      biustonosze wink.
      Faktem jest, że wiele firm (i nie mam tu na myśli jedynie chińskich kompletów z
      bazarku) szyje bieliznę w jakiejś dziwnej rozmiarówce, gdzie np. miseczka ma
      rozmiar C czy D i faktycznie na taką wygląda z zewnątrz, a wewnątrz - szkoda
      mówić - jakieś gąbkowe wkłady wszyte, że piersi 11-latki to się tam może
      zmieszczą, nic ponadto.
    • lacido Re: bazarkowa....bielizna 25.08.06, 23:41
      Dzis w dyskoncie odzieżowym kupiłam stanik atlanic za uwaga.... 5zł i bez
      drutów co ostatnio graniczy z cudem
      • mufka51 Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 00:02
        Nie kupuję.Noszę wyłacznie Triumph.Tylko w stanikach tej firmy mój biust dobrze
        sie czuje i wyglada.
        • mika_p Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 00:47
          Monomania, jak nic.
          Albo monopol.
    • misiaprysia Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 17:24
      Nie ma dla mnie znaczenia marka bielizny ale stanik to ja zawsze muszę sobie
      dokładnie przymierzyć, założyc bluzeczkę itp. Na bazarku nie widziałam jeszcze
      przymierzalni więc nawet nie myślę o zakupie.
      • katkaps Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 19:31
        ja kiedys namietnie kupowalam bielizne a bazarku ale kiedy zaczely bolec mnie
        piersi zrezygnowalam, to nie dla mnie (mam za to kolezanke ktora namietnie
        kupuje wlasnie na bazarze)
    • lolinka2 Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 19:41
      staniki rzadko bo odkąd rok temu zaszłam w ciążę to inwestowałam w wygodne i db
      trzymające a teraz inwestuję w ładne i dobrze trzymające do karmienia.
      kiedyś kupowałam i niektóre faktycznie równie wygodne a po praniu lepsze niż
      triumph (nie szarzeją np). Majtki owszem dość często, jakość b. rózna zależy na
      co trafisz, ostatnie zakupy jakie poczyniłam żyją dość długo więc ewidentnie nie
      trafiłam najgorzej. Natomiast regularnie nabywamy z małzem tamże skarpety -
      sobie i dziecku.
      • l.e.a Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 20:09
        kupiłabym gdyby były w rozmiarze jaki noszę, niestety nie ma, a posiadaczki
        dużego biustu zapraszam na forum w moim linku wink
        • lakie Re: bazarkowa....bielizna 27.08.06, 19:00
          oooooo lea big_grin hehe to ja identycznie, podpisuje się pod Twoim postem. A tak na marginesie to te staniczki w rozmiarach D z bazarku są mniej wiecej na połowę mojej jednej piersi wink i dodam że to największy rozmiar jaki widziałam, moja koleżanka sprzedaje właśnie takie, usilnie mnie namawiała na kupno i nie dała się spławić więc jej naocznie pokazałam ile się pieści w tym staniku w rozmiarze D tongue_out

Kasia
    • wieczna-gosia nie kupuje 26.08.06, 20:51
      bo moich misek nie robia poza tym z zalozenia nie kupuje bez mierzenia.
    • anna-pia Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 21:27
      niestety, nie mogę kupować (nie żebym chciała - wolę zmierzyć), bo jestem zbyt
      seksowna na sprzedawane tam płaskie rozmiary wink
      a czasem aż szkoda...
    • ka-ja Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 22:02
      Na bazarku w centrum nie dostanę mojego rozmiaru,więc mimo iż czasami są śliczne
      staniki muszę się obejść...Ale odkryłam blisko mojego domu nieduży bazarek i
      przemiła panią,która sprowadza dla mnie rozmiar 70/e lub f naszej polskiej
      firy.Cena ok 40 zł ale są świetne.Przymieżam w domu,a gdyby nie pasował zawsze
      moge wymienic lub zwrócic.
    • umasumak Re: bazarkowa....bielizna 26.08.06, 22:52
      Od kilku lat kupuje wyłącznie w sklepach internetowych. Jest dużo większy wybór
      kolorów i fasonów niż w tradycyjnych sklepach. Najczęsciej jest to bielizna z
      firm: Fellina, Anita, Playtex, Konrad, Dalia, Triumph. Samanta.
      Jeśli przeszkadzają Ci fiszbiny, to dostępne są staniki bez smile. Pozdr
    • vase Re: bazarkowa....bielizna 27.08.06, 13:53
      Ja za kazdym pobytem w Pl kupuje pare par staniczkow i majtek. 10 zl za
      sztuke smile Wrzucam normalnie do automatu (nie bawilabym sie w pranie reczne) -
      i nie traca fasonu ani nie szarzeja. Z tym, ze ja mam maly biuscik, noi nie
      musze tez mierzyc.
      • joasiiik25 Re: bazarkowa....bielizna 27.08.06, 16:56
        kupuje super bielizne po 5zl za szt na bazarku, maja duzy wybor - kolor i fason
        piore ja w automacie i jest wytrzymalasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka