lenka30a 14.09.06, 13:12 nie ruszą tyłka i nie skasują tych bzdur???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka30a Re: Dlaczego panie moderatorki 14.09.06, 13:17 a gdzie Ty tu widzisz jad? własnie się usmiecham Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dlaczego panie moderatorki 14.09.06, 13:22 a ja jestem od wczoraj wieczor caly czas rozbawiona. PIerwszy raz na tym forum tak naprawde i dlugo mnie cos raduje Nawet robota odlogiem lezy i nie moge sie oderwac Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Dlaczego panie moderatorki 14.09.06, 13:22 pani_dobrodziejka napisała: > no ale tak niszczyć, kasować, wyrzucać? > > nie lepiej razem tworzyć coś pięknego? Prawdziwe piękno leży w umiarkowaniu, nieprawdaż? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Dlaczego panie moderatorki 14.09.06, 13:22 pani_dobrodziejka napisała: > no ale tak niszczyć, kasować, wyrzucać? > > nie lepiej razem tworzyć coś pięknego? albo przynajmniej śmiesznego, chociaż momentami robi się to wkurzające Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: A co Ty myślisz, że one tu 24 h/dobę siedzą? 14.09.06, 13:28 Nie maja obowiązku tu siedziec non stop Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: A co Ty myślisz, że one tu 24 h/dobę siedzą? 14.09.06, 13:30 niektóre wątki wylatują stąd z prędkością światła, człowiek, nawet nie zdąży przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka Re: A co Ty myślisz, że one tu 24 h/dobę siedzą? 14.09.06, 13:31 moze takie ktore sa wbrew regulaminowi? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka iwoniaw ale to do ciebie bylo 14.09.06, 13:33 pod twoim postem wpisane Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Lenko... 14.09.06, 13:48 ... dlaczego tak mówisz? Dlaczego uważasz, że ktoś tu pisze bzdury? Nie rób tego wiecej, będzie nam o wiele milej i o wiele bardziej czarodziejsko na tym forum... A panie moderatorki nie mają tyłków, tylko pupcie, które zresztą nie są przydatne w kasowaniu postów.... tu raczej bardziej nadałyby się ich piękne dłonie... nieowłosione.. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Dlaczego panie moderatorki 14.09.06, 15:18 droga Lenko niektórym moderatorkom cięzko jest ruszac swój tyłek gdyz są w zaawansowanej ciązy O jakie bzdury konkretnie chodzi?? Poprosze o linki na priv, jezli uwazasz ze cos jest do skasowania. Ewentualnie prosze skorzystaj z opcji koszyczka, który jest przy kazdym poście. Wtedy zgloszenie o kasacji leci prosto do Administracji forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michiko jak ci cięzko ruszyc tyłek z powodu ciąży 14.09.06, 21:04 to może zrzeknij sie moderowania?? Bedzie z korzyścią dla tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: jak ci cięzko ruszyc tyłek z powodu ciąży 14.09.06, 21:09 Nie zrzekne sie moderowania ze względu na ciebie kochanie Lubie podnosic ci cisnienie. Tej przyjemnosci sie nie wyrzekne Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 15.09.06, 05:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Dlaczego panie moderatorki 15.09.06, 06:48 Alez Czajko,nie udawaj,ze nie wiesz o jakie bzdury chodzi! Pani dobrodziejka,pani_dobrodziejka,dobrodziejka pani,pani czarodziejka to ta sama osoba,ktora odpisuje na swoje wlasne posty.Swoja schizofreniczna dzialalnoscia tylko zasmieca forum i zniecheca do zagladania na nie. Wcale nie uwazam,ze mamy tu omawiac Heglowska wizje wszechswiata,badz na okraglo rozwazać znikomosc spraw ziemskich w kontekscie wiecznosci,ale obecnie poziom tego forum zrobil sie zenujacy.Dlaczego tolerujesz zwykly spam?Co chwile widze NOSPAM a w rzeczywistosci tego smiecia aktualnie sa ze dwie ciezarowki! Np.co to jest za watek:"Jakiej wielkosci macie mozgi?"Przeciez to jest zwykly belkot osoby chorej psychicznie,a na dodatek pijanej.A tego typu bredni jest ze 20 pozycji. Pisalas kiedys(co Michiko przytacza)o konsultacjach z Administracja co do usuwania watkow.No to moze sie skonsultuj,skoro sama z jakichs przyczyn nie mozesz podjac decyzji.A jezeli juz to zrobilas,a Adm.uwaza ze te watki sa w porzadku,to nie zdziw sie jezeli ktoregos dnia okaze sie,ze ze moderujesz forum uzytkowane tylko przez jedna "dobrodziejke" w czterech osobach.Moze zreszta jeszcze sie rozmnozy,chyba ze zacznie przyjmowac lekarstwa zalecone przez lekarza.Naprawde-zenua. PozdroW. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka Re: Dlaczego panie moderatorki 15.09.06, 08:04 > Pani dobrodziejka,pani_dobrodziejka,dobrodziejka pani,pani czarodziejka to ta > sama osoba,ktora odpisuje na swoje wlasne posty. moderator widzi ze tak nie jest i wie ze nie spamuje - tylko pytam grzecznie i jednorazowo o rozne rzeczy ktore mnie interesuja. > Np.co to jest za watek:"Jakiej wielkosci macie mozgi?"Przeciez to jest zwykly > belkot osoby chorej psychicznie,a na dodatek pijanej. racja to rzeczywiscie niezbyt madry watek ktos zalozyl. > Pisalas kiedys(...)o konsultacjach z Administracja co do > usuwania watkow. w razie problemow najlepiej zwrocic sie do administracji, pisza o tym na forum o moderacji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=48579125&a=48579198 Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Dlaczego panie moderatorki 15.09.06, 08:25 Ja mam gdzies roztrzasanie szczegolow,kto jest kim,albo i nie.Jakies kontaktowanie z Administracja rowniez w powyzszym miejscu.Przekazalam swoja opinie i tyle.Co najwyzej splyne z tego forum na inne,co kilka rozsadniejszych osob rowniez zapewne zrobi.A kto chce sie miotac w oparach absurdu Twoich watkow,niechaj nadal to czyni. Jedno co musze Ci oddac:Teraz odpisalas merytorycznie i z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka Re: Dlaczego panie moderatorki 15.09.06, 13:12 > Co najwyzej splyne z tego forum na inne,co kilka rozsadniejszych > osob rowniez zapewne zrobi. to mozliwe. moze moderatorkom nie bedzie przykro ani wlascicielowi forum. > Jedno co musze Ci oddac:Teraz odpisalas merytorycznie i z sensem. tak to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Ja tylko dodam... 15.09.06, 08:30 ...że nie jestem Panią.dobrodziejką, ani tym bardziej Pani_dobrodziejką. Czaruje na własny rachunek... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Do Czajki 15.09.06, 09:10 Dziękuję Ci bardzo, że odpowiedziałaś na moje pytanie. Rozumiem, że jest Ci ciężko, bo sama niedawno byłam w ciąży ale Twoim zadaniem, jako moderatorki jest pilnowanie by na forum nie było śmieciowych wątków, które tak naprawde nic nie wnoszą. Skorzystanie z czerwonego koszyczka nie daje żadnych rezultatów, chyba ze mam pecha Uważam, że wątki zakładane przez dobrodziejkę w różnych wersjach, nie są smieszne, ani ciekawe. To jest jednak tylko moje zdanie Życzę łatwego i szybkiego porodu P.S. Ile Ci jeszcze zostało? Odpowiedz Link Zgłoś