agnes123 21.09.06, 14:18 Kobitki - słuchacie GG radia ?? Są tam różne kanały muzyczne - odpowiednie dla najbardziej wymagających ) I jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:21 super sprawa mam juz gg radio od kilku ladnych tyg Odpowiedz Link Zgłoś
mamawar Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:22 joasiiik ostatni raz cie upominam, odczep się od innych ty żmijo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:23 hehe zazdrość nio - to bardzo dobrze - pilnujmy swych kobiet ) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ?????????? 21.09.06, 14:30 chyba nie umiem czytac ze zrozumieniem bo nie rozumiem do kogo sie "podczepilam " ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawar Re: ?????????? 21.09.06, 14:37 joasiiik25 napisała: > chyba nie umiem czytac ze zrozumieniem bo nie rozumiem > do kogo sie "podczepilam " ???? nie tylko nie umiesz czytac, robisz błędy ortograficzne (jako pani nauczyciel, wstyd) jestes czeopliwa na każdym forum, nie będę przytaczac, bo po co. Jesteś złośliwa, wścibska, i jeszcze raz przyczepisz się do kogokolwiek to zgłoszę do administracji, bo już sobie przechlapałas. Do tego, jeszcze oszukujesz i jesteś natrętna Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ?????????? 21.09.06, 14:40 slucham? kobieto chyba ci sie cos pomylilo kogo oszukuje, gdzie jestem natretna przechlapalam gdzie? idz sie przejdz moze Ci to dobrze zrobi.... nie masz odwagi pisac pod swoim nickiem tylko go zmieniasz oj niektorym to sie faktycznie w zyciu nudzi wspolczuje!!!!szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
mamawar Re: ?????????? 21.09.06, 14:42 joasiiik25 napisała: > slucham? > kobieto chyba ci sie cos pomylilo > kogo oszukuje, gdzie jestem natretna > przechlapalam gdzie? > idz sie przejdz moze Ci to dobrze zrobi.... > nie masz odwagi pisac pod swoim nickiem tylko go zmieniasz > > oj niektorym to sie faktycznie w zyciu nudzi > wspolczuje!!!!szczerze nie zmianiam nicka, to nie mnie obrażasz, popatrz na forum, napewno wiesz którym, jak jesteś wredna dla innych. To ja pisze w imieniu kogoś innego. Nie czepiaj się nikogo, bo pożałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ?????????? 21.09.06, 14:45 hahahahah super!!!! chodzi ci o te piraty proponowane na jednym z forum jak sadze przez Twoja kolezanke niestety nic na to nie poradze,ze takie jest prawo i ze ona lamie je a straszyc to mozesz sobie meza a nie mnie!!!! bo jakos sie nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
mamawar Re: ?????????? 21.09.06, 14:47 joasiiik25 napisała: > hahahahah > super!!!! > chodzi ci o te piraty proponowane na jednym z forum jak sadze przez Twoja > kolezanke > niestety nic na to nie poradze,ze takie jest prawo i ze ona lamie je > a straszyc to mozesz sobie meza a nie mnie!!!! > bo jakos sie nie boje co?????????????? jakie piraty???????? nie chodzi mi o żadne piraty. Chodzi o odnoszenie się do ludzi i ich oszukiwanie, ty wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ?????????? 21.09.06, 14:50 zabij mnie a nie wiem wiesz co jezeli masz cos do mnie to zapraszam na gg lub napisz emaila bo ja nie mam zamiaru "zasmiecac" tego watku (bo nie piszemy zgodnie z jego tematem) wiec zegnaj droga NIEZNAJOMA Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:25 a powiedzcie cos wiecej o tym bo pierwsze slysze Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:26 wejdź w link i poczytaj : www.gadugadu.pl Siuper sprawa !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: GG radio ...... 21.09.06, 14:32 Naprawde polecam,bo fajniuchno grają Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: GG radio ...... 21.09.06, 20:21 Dziewczyny, ja chciałam sobie założyć gg radio, ale każą tam wpisać kod potwierdzający widoczny w okienku. Ja go wpisuję i pokazuje mi się napis, że nieprawidlowy kod czy coś takiego. Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: GG radio ...... 21.09.06, 20:41 Też tak miałam parę razy -próbowałam do skutku i udało się Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola A ja bym chciala, tylko... 21.09.06, 20:55 Nie moge tego zasr....ego gg zainstalowac!!!!!!! Moze ktos mi pomoze??? Nie moge sie zarejestrowac bo nie mam polaczenia z serwerem i mam sprobowac pozniej. I tak juz od kilku tygodni!!! WHY???? Odpowiedz Link Zgłoś