ja_corka 20.11.05, 23:06 plona znicze na murkach przy schodach. Mieszkancy w ten sposob zegnaja Swietnego Dyrektora Teatru, ktory pobudzil teatr do zycia z marazmu. Marku CZESTOCHOWA ZEGNA CIE Z BOLEM CZESC TWOJEJ PAMIECI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruda Re: Przed Teatrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:09 Cześć JEGO pamięci................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Przed Teatrem IP: *.crowley.pl 20.11.05, 23:16 [*]nie ma mnie w Częstochowie ale chodziaż symbolicznie na forum zapale swieczke to bardzo miłe ze umiemy zegnac ludzi tak po czestochowsku jak to ktosjuz napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tambylec Re: Przed Teatrem IP: *.frh.faurecia.com 21.11.05, 18:33 Przyłączam się... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Przed Teatrem IP: *.ifj.edu.pl 21.11.05, 09:38 Zegnajmy Marka Perepeczko z naleznym szacunkiem i powaga. Ale nie szerzmy przy okazji roznych nieprawdziwych opinii. Przed Perepeczko byl Talar, ktory dobrze zapisal sie w historii Tetru. On jeszcze zyje i z pewnoscia zapretestowalby przeciwko slowom ja_corki o marazmie, ktory zastal Perepeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Przed Teatrem IP: *.d4.club-internet.fr 21.11.05, 09:52 Czuwanie swiatelkami przed teatrem, kolejne szczere podziekowanie i hold Panu Perepeczce od czestochowian. Widac dobroc, ktora na codzien dzieli sie Pan Marek z mieszkancami miasta pozostala w sercach... _____________________________ Pana Talara nie znalem, ale przypominam jeszcze raz Pana Bartosika. I oczywiscie, Iwo Galla. Ale Jego to juz chyba nikt nie pamieta. Jedna za najwybitniejszych postaci polskiego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Przed Teatrem IP: *.ifj.edu.pl 21.11.05, 12:07 Dzieki za komentarz - Bartosika i Kowalczyka oczywiscie pamietam - z rol filmowych. A w przypadku Iwo Galla trzeba po prostu te luke niepamieci zapelnic. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: Przed Teatrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:20 No ale jest jeszcze wszechmocny prezydent......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat55 Re: Przed Teatrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:36 Nikt nie ujmuje talentu p. Talarowi, ale tak jak potrafił przyciągnąć ludzi do teatru śp Marek Perepeczko nie potrafił nikt. Nikt też nie był tak blisko z widzami jak On. Tego xx nie zaprzeczysz. Żegnaj Wielki Marku. Odpowiedz Link Zgłoś