smx 04.11.06, 12:37 Śnieg za oknem zawsze kojarzy mi się ze świętami.Od dwóch dni nic tylko mam ochotę na ubieranie choinki,zwłaszcza że to pierwsze święta z moim synkiem.Czy któraś z was tez tak ma? A może ulegniemy tej magi i........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 12:39 ej w tym roku wszyscy juz mówią o swietach) Ja tez cały czas o tym mysle Ale choinke zostaw sobie na wigilie,bo to nie to samo jak ja ubierzesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smx Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 13:00 Masz racje ,zresztą gdyby moja teściowa zobaczyła choinkę to zadzwoniła by po karetke do psychiatryka.Zresztą święta już niedługo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 14:47 jaka choinka jak okna jeszcze nie umyte. a pozatym wcale nie wiadomo czy na święta będzie śnieg-oby oczywiście był. póki co ja kupiłam snieżynki na okno a bombki też juz wystawili, wiec jakby kto chciał ubierać to proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 14:50 choinka to w wigilię bo inaczej to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
maseba4 Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 15:18 Masz racje. U mnie w domu zawsze ubieralo sie w wigilie. W tym roku nie wiem czy wogule bedziemy mieli bo mieszkamy w kawalerce i nie ma gdzie postawic. Moze jakas prowizorka.Ciekawe czy malemu by sie podobala? Odpowiedz Link Zgłoś
berek_76 Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 15:52 smx, nawet nie wiesz, ile kosztuje nie, żeby sobie już Christams Songs nie włączyc Ale "zadałam sobie za pokutę", żeby do początku grudnia doczekac. Jak ja to zrobię? ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
smx Re: Choinka,choinka... 04.11.06, 19:24 Berek 76 witaj w gronie wielbicieli świąt.Narazie pobuszuje w sklepach w poszukuwaniu nowych nietłukących się ozdób choinkowych(rozumiesz...dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś