jj09 06.11.06, 15:29 www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=25 Właśnie wybraliśmy ten domek i bardzo nam się podoba)) Mam nadzieję ze w przyszłym roku zaczniemy budowę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 15:32 wygląda całkiem fajnie.Dla mnie minusem jest brak jeszcze jednego pokoju.Co prawda mam 1 dziecko,ale planujemy jeszcze mieć jedno,a za bardzo pamiętam kłótnie z siostrą.Mieszkałyśmy razem w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
jj09 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 15:35 Ja zakończę na jednym dziecku i trzech pokojach Chcemy troszkę zmienić tzn wyprostować przód domu żeby wygospodarować pomieszczenie na suszarnię i co. A w miejscu pomieszczenia gospodarczego będzie garderoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 15:39 jak na jednym to myślę,że miejsca starczy.Co do suszarni,tez mam dosyć ciuchów wiszących w każdym pokoju na suszarkach,więc uważam ,że to bardzo dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
amma6 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 15:43 A mnie si.ę bardziej podoba wersja z garażem. , szkoda tylko, że na jeden samochód. Fajnie, że w końcu jakiś dom z normalną kuchnią. Nienawidzę dzisiejszej mody na otware kuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jj09 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 15:53 Są wersje z garażem, ale my chcemy wybudować osobno. Podobno taniej i lepiej będzie z wjazdem na działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
amma6 Re: projekt domu parterowego 06.11.06, 16:01 Taniej może będzie, ale pomyśl - leje deszcz , a ty zamiast elegancko z autka myknąć do domu , walczysz z parasolką, albo latasz po deszczu w tą i z powrotem , bo właśnie zrobiłaś zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś