pani.czarodziejka 09.11.06, 23:28 Bo ja baardzo dużo. Np wczoraj przyniósł mi paczkę ze sklepu internetowego. A czy wasi listonosze też są tacy fajni? Ja mojego bardzo lubię za te paczki. No to pa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:29 nio fajna PaNI LISTONOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: edycia 09.11.06, 23:32 kotleci no to tak, że 4 usmażyłam zajefajne wyszły ) a reszte mięska zostawiłam i jutro gołebice znich zrobie nie???????????????? haha Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:29 nic chyba mnie unika, bo tylko zostawia awiza i to od razu na wszelki wypadek powtórne a ja nawet psa nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:31 Naprawdę przyniósł Ci paczkę?? No co Ty..... A gdzie to tacy uczynni listonosze bywają? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:33 w złodziejkowie ) Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:34 ja nic nie dostaję, bo mieszkam na 4 piętrze i jemu nie chce się wchodzić.... avizo zostawia.... Ale czasma chodzą z takiej firmy z jajkami i roznoszą jajka... U was też? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:35 no ale jajka maja pycha ) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka-kurka Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 00:06 > Ale czasma chodzą z takiej firmy z jajkami i roznoszą jajka... > U was też? u was też, ale nie firma tylko zwykły chłop ze wsi. -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- To był naprawdę wspaniały dzień Zamruczał Kubuś i zapadł w sen Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 00:20 Ooo, ja nie dostaje jajek... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Żałuj zatem, wiesz jakie to cudne uczucie, jak .. 10.11.06, 00:29 Cię bladym świtem poraża dzwięk domofonu a z słuchawki glos porykujący proponuje: w poniedzialek jajka we torek ziemniaki w środę kapustę w czwartek dywan w piątek ulotki reklamowe a w sobotę i niedzielę szlochasz z tęsknoty Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 00:32 bo jaja trza kupić, nie nuczono Cie, że w Polsce nic darmo nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 09.11.06, 23:35 Zważywszy że moim listonoszem jest moja ciocia, odpowiadam z całą stanowczością: Tak, czasami coś dostaje od listonosza i to nie tylko listy i najnowszy numer Twojego Maluszka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 09:56 Tak, dostaję tony ulotek reklamowych, ostatnio przeważają radosne bużki KANDYDATÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 He, he co za pytanie 10.11.06, 09:59 W ramach swojej pracy listonosz bywa u mnie czasem, ale jakoś nie sądzę, żeby z prezentem od siebie...raczej z przesyłkami od innych...ale nie, sam od siebie nie zrobił mi prezentu jeszcze...A może powinien????? Odpowiedz Link Zgłoś
karynk pokocha czy znienawidzi? 10.11.06, 11:15 A mój to albo mnie w końcu polubi, albo znienawidzi do końca. Zamawiam internetowo książki, albo coś na allegro, więc zmuszony jest przynosić mi te paczki. I tak myślę, powinien polubić, bo w końcu dzięki mnie ma pracę, ale z drugiej strony, może znienawidzić, bo zima, a ja mu każę paczki roznosić. No nie wiem, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: pokocha czy znienawidzi? 10.11.06, 11:26 W czasach szkolnych utrzymywałam ze znajomymi z kolonii tak żywą korespondencję, ż emój tata się śmiał, iż listonosz poda mnie na stare lata o odszkodowanie za żylaki Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: pokocha czy znienawidzi? 10.11.06, 11:38 karynk napisała: > No nie wiem, nie wiem. To zapytaj - ja mojego wczoraj zapytałam, kiedy przyniósł mi którąś z kolei paczkę z zakupami z Allegro. Nie miał żalu i uśmiechał się, czyli raczej cieszy się z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: pokocha czy znienawidzi? 10.11.06, 14:07 u mnie podobnie... duzo paczek, w dodatku duzo schodów do biegania; jak bylo cieplo i przesiadywalam na dworze z dzieckiem, to wyszukiwal mnie na podworku Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 11:37 moj jak przychodzi to przynosi mi listy i czasem chlapnie minete Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 11:50 mój mieszka za ścianą, młody , przystojny, ale paczek mi nie donosi, bo adres meldunku mam inny i tam paczuszki trafiają. Za to moje dziecie uwielbia reklamówki ze skrzynki pocztowej i myśli ze to listonosz przynosi i go baaaardzo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 12:00 pani.czarodziejko jak się nazywa Twój listonosz jestem bardzo ciekawa???? Mój ma 57 lat i nazywa się Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.chrzestna Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 12:03 Krzysztof? Pięknie. Mój ma na imię Pat. I ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 12:18 przynosi Ci listy razem z kotem??? Cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
pani.dobrodziejka Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 12:51 dziwne pytanie a jak bez kota? do mnie zawsze z kotem przynosi, pocztowym Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 13:42 a ja myslalam, ze przychodzi z kotem mruczkiem to takie urocze Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 14:23 Coco, nie pamiętasz, że Mruczek zszedł był z tego padołu? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 14:36 ale zdechł byl? oj to przepraszam myslalam ze skore tylko zmienil na zimowa Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.chrzestna cocolino 10.11.06, 16:00 Nie, nie ma na imie Mruczek tylko Jess Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: cocolino 10.11.06, 16:12 ech no jest mi juz dane poznac Jessa pozdrowienia dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.chrzestna Re: cocolino 10.11.06, 16:56 Dziękuje. możesz go zobaczyć jeśli dotąd nie widziałaś listonosza też www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index/full/5046 Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Babko71 10.11.06, 14:29 A mój jest zażywnym staruszkiem w wieku poprodukcyjnym i ma na imię Juan Carlos de Susa Prasa Cardosa. Nie wiem, czy czegoś nie przekręciłam, ale jakoś tak. Aha i farbuje wąsiki oraz gwiżdże arie operowe. Mówiłam, że fajny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Babko71 10.11.06, 17:42 Ja kiedyś bardzo lubiłam mojego listonosza, bo przynosił mi forsę, a teraz tylko listy przynosi skąpiec jeden Nie wiem, jak się nazywa, ale zato wiem, jak nazywa się jego teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: dobrodziejko zamieniam sie w słuch jak sie 10.11.06, 19:16 nazywa jego tesciowa?? bardzo mnie to intryguje??!!!! Wal smiało !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: dobrodziejko zamieniam sie w słuch jak sie 10.11.06, 19:45 Nazwisko teściowej mojego listonosza Cię intryguje? Eee, zapewniam Cię, że nic szczególnego, takie zwyczajne, polsko brzmiące. Odpowiedz Link Zgłoś
smx Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 17:35 A mnie listy ,paczki, rachunki i ulotki przynosi mój były chłopak(listonosz)o którego teściowa jest bardzo zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 10.11.06, 17:43 smx napisała: > o > którego teściowa jest bardzo zazdrosna. To teściowa jest twoim mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
smx Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 11.11.06, 10:41 ha ha ha nie.Ona jest zazdrosna o to że zemną tak długo rozmawia a z nią nie.....ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 11.11.06, 13:44 Mi czasem przynosi pączki. Tylko że ja nie lubię pączków i daję je głodnym kaczuszkom. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Czy dostajecie coś od listonosza? 11.11.06, 15:03 To Ty dobre serduszko masz... Niektórzy wolą wyrzucić, niż dać komuś... Odpowiedz Link Zgłoś