Dodaj do ulubionych

Dobre wieści od agaty

• Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 30.07.01, 15:59
      Hurra! :)Po powrocie z urlopu powoli przeglądam forum (około 5 tysięcy postów przez dwa tygodnie, nieźle!), a tu TAKA wiadomosć. Bardzo się cieszę! Mało mdłości (na początek), a wiele radości (na w ogóle) Ci życzę!
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 31.07.01, 08:05
        Wojteczkubardzo mnie wzruszyły Twoje gratulacje. Jesteśmy bardzo szczęśliwi (cała trójka), że do naszego grona dołączy za kilka miesięcy ktoś malutki. Nie potrafię wyrazić, jak wielką radość sprawia mi fakt, że mogę podzielić się dobrymi wieściami z tak dużym gronem życzliwych mi osób. Dziś już wiem, że moje powtórne macierzyństwo będzie na pewno spokojniejsze i łatwiejsze, choćby dlatego, że mam tak ogromne wsparcie. Mam tylko nadzieję, że kiedy maleństwo się pojawi będę już miała w domu kontakt z Wami.Wszystkim serdecznie dziękuję za gratulacje!
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 30.07.01, 17:23
      GRATULACJE!!! I podziwiam za odwagę w podjęciu decyzji o kolejnym dziecku. Uważaj teraz na siebiesmile))
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 31.07.01, 17:58
      Agato!!!Gratulacje z całego serca!Pozdrowienia dla Twojego Męża,Szymka i Małej Fasolki.Pozdrawiam też wszystkie eMamy i eTatusiów,a niektórych zachęcam do powrotu...Natalia
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 07.08.01, 09:37
      Malutka, pikająca kropeczka ... to serduszko mojego dziecka. Dzisiaj pan doktor potwierdził to, co i tak było już prawie pewne. Nowego forumowicza spodziewamy się 22 marca 2002 roku. W 8 tygodniu jest mniejszy, niż jego starszy braciszek, co oczywiście interpretujemy jako prawdopodobieństwo pojawienia się upragnionej córeczki. Czegoż to się ludzie nie czepiają, żeby wierzyć w spełnienie swoich marzeń.A jeśli zrobi nam dowcip i urodzi się chłopiec - będzie na pewno tak słodki, jak jego braciszek i wszyscy i tak będą szczęśliwi.Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 07.08.01, 22:21
      Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Tak przy okazji jakie to ciekawe, że wiele osób mówi o małej fasolce. Mój mąż jak zobaczył USG wykrzyknął "o jejku jaka mała fasolka".Pa,paLudek
      • Gość: guest Re: Dobre wieści od agaty IP: *.* 08.08.01, 07:46
        A mojemu mężowi takie okre?lenie kojarzy się z Jasiem Fasolš hi hi.Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka