Dodaj do ulubionych

ordynator jest mężczyzną-- Help

IP: *.* 11.08.01, 18:16
Hejka :)Mam problem troszq chyba dziwny dla niektórych. Cały czas leczona byłam przez "kobiety" dr gnekologiczki mam mieć cesarkę to też nie jest problemem, problem zaczyna się gdy na obchód przychodzi ordynator który jest mężczyzną ( mam psychiczną blokadę i nie "dopuszczam" lekarzy do swojej małej- dla mnie to najpierw jest facet a potem dopiero lekarz). Próbowałam parę razy iść na wizytę do "doktora" ale zawsze kończyło się na jednym - Jest pani spięta nie jestem wstanie Pani zbadać.Mam pytanie, czy mam prawo odmówić ordynatorowi badania ginekologicznego? Wkońcu tną mi brzuch....
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ordynator jest mężczyzną-- Help IP: *.* 11.08.01, 21:42
      ??? Sorry czegos nie rozumie ..... Kiedy to ma Cie badac ordynator ? Przed cesarka ? Po cesarce ? Jesli przed to za bardzo nie masz wyjscia .... Jesli po to - w czasie obchodu podciagasz koszule do gory, pokazujesz blizne i szwy, ktora jest (przynajmniej u mnie) 2 mm ponize linii wlosow lonowych, on dotyka Ci brzucha sprawdzajac czy jest miekki i na jakiej wysokosci jest zwijajaca sie macica i to wszystko ..... Na pewno nie musisz wskakiwac na "lotnisko" po porodzie jesli wszystko jest ok.Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: ordynator jest mężczyzną-- Help IP: *.* 12.08.01, 11:29
        Dzieki Monika :-) z tego co wiem on bada pacjętki "po", czyli w sumie nie mam się czym przejmować uffff ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka