Dodaj do ulubionych

Bede Mama po raz 3

IP: *.* 15.08.01, 22:52
Czy ktos ma doswiadczenia z 3 dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 16.08.01, 07:44
      Jeszcze nie. Czeka mnie to dopiero od marca. Ale po dwójce wiem, że 1+1 nie równa się 2 razy tyle co jedno. Nie wiem jakie równanie ułożę po urodzeniu się trzeciego. Ale jestem dobrej my?li.PozdrawiamMarta
      • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 20.08.01, 09:41
        No dobra, ale czy 1+1 to więcej niż 2x jedno, czy mniej. Bo ja czekam na drugie i nie umiem sobie na razie tego wyobrazić. Jak to będzie?
    • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 16.08.01, 22:48
      Ja mam termin na 19 lutego, ale troche mnie to zaczyna przerazac jak damy sobie rade np. zakupy, dodatkowy fotelik w samochodzie, dodatkowe lozeczko itd. Ale najwazniejsze, zeby dziecko bylo zdrowe. Ja czuje sie dobrze, nie mam nudnosci wiec moge normalnie funkcjonowac, ale gdybym wymiotowala przez 4 miesiace jak poprzednio, bedac z corka w ciazy byloby zle. Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 20.08.01, 09:37
        Ja Viko mam trzy panny i fasoleczke w brzuchusmile))Da sie przezyc. A jaka bedzie roznica wieku?No, karuzela to bedzie :)))))
        • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 00:50
          do Gosi 26,I jak dajesz sobie rade? Czy mozesz liczyc na czyjas pomoc, bo ja jedynie na pomoc meza. Jak trzecie sie urodzi w lutym to najstarszy syn bedzie mial 3 lata, a corcia 2.
          • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 16:04
            hej Vica!moja mama ma czworo dzieci! :))to jest extra i ja tez tak chce zwlaszcza ze teraz jest o niebo latwiej niz w latach 70.80. prawda?pozdraiwam serdecznie cleo
            • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 23:59
              Poniewaz nas bylo tylko dwoje i z perspektywy czasu wszyscy oceniamy, ze bylo nas za malo. My postanowilismy miec trojkei to z mala roznica wieku, zeby lepszy byl kontakt miedzy dziecmi, a ponadto jak mowie do meza nie po to konczylam studia, zeby siedziec non stop w pieluchach. A tak dzieci rosna z roku na rok wiec i ja bede mogla pomyslec o pracy zawodowej, bo niestety mi jej brakuje. Moze kogos tym oburze, ale nie czuje sie do konca usatysfakcjonowana byciem w domu. Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy.Do Gosi 26To prawda w USA zyje sie latwiej, bo jesli pracujesz nie musisz sie martwic, ze Ci zabraknie do pierwszego, a jest to naprawde wazne. Oczywiscie, ze mam podwojny wozek. Pozdrawiam
              • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 22.08.01, 00:23
                ja z ta praca podobnie sobei kombinowalam, z dwojka dzieci skonczylam studia, podszkolilam sie trioche w zawodzie i teraz kolajna dwujeczka rzutem na tasme.I chyba koniec :) Tez mi zalezy na malej roznicy wieku miedzy dziecmi.
          • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 21:04
            Ja tez tylko meza mialam w odwodzie, a tak naprawde to wiekszosc czasu spedzalam sama, z tym, ze moej coreczki byly juz starsze 7 i 8 lat gdy pojawilo sie to trzecie....W domu balaganu nie dalo sie opanowac do dzisiaj,obiady nadal sa wielce improwizowane,diweje niz jedno danie pojawia sie chyba tylko na Gwiazdke :))) Ale generalnie jest super. A zaraz bedzie nastepne sliczne bobo i znawu mlynek :))))))A twoje maluchy pewnie szybko zlapia wspolny jezyk i petanie sie pod nogami z jeczeniam, ze sie nudze zostanie ci oszczedzone..... Gratuluje. A w Stanach to pewnie bajka.... te wozki dlawiecej niz dwojga dzieci... mmmm..... marzenia :)))
    • Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 14:53
      Hey Vica!Moze pomylilo mi sie, ale wyczytalam, ze mieszkasz w Stanach!Tak sie sklada, ze ja tez i spodziewam sie dzidziusia.Sluchaj szukam mamy, ktora ma doswiadczenie w zakupach dla maluchow w tym kraju: wozek, ciuszki itd.Mieszkam tu od roku i narazie wyprawka mnie przeraza, kompletnie nie wiem jakich firmy rzeczy sa sprawdzone, przeciez sama wiesz jak duzo bubli mozna tutaj kupic.Jezeli mozesz to skrobnij cos do mnie.Pozdrawiam. joannak@core.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka