Gość: guest IP: *.* 04.09.01, 12:55 Czy ktoś korzysta z opieki medycznej za pośrednictwem tej firmy? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia_t Re: Medicover IP: *.* 04.09.01, 13:42 Reszkoja korzystam, bo mi firma oplaca. Chodze regularnie do lekarza, na USG i inne badania rozne. A co chcesz wiecej wiedziec?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 04.09.01, 15:58 ja korzystałam w poprzedniej firmie. byłam bardzo zadowolona, później korzystałam z 2 innych tego typu lecznic i nie były tak dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 04.09.01, 16:00 Mój mąż ma ubezpieczenie, (również płacone przez firmę) które obejmuje też mnie i małego. Raczej jesteśmy zadowoleni, jeśli chcesz coś szczegółowiej-pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 04.09.01, 19:52 Jeśli możecie opowiedzieć na forum, to proszę o odpowiedź. Jeśli nie, to na priva.Czy będąc w Medicover korzystałyście z opieki specjalistów tam zatrudnionych, czy "na zewnątrz"? Opieka całodobowa? soboty, niedziele i Swięta? szczepienia i bilanse? badania laboratoryjne i inne np. usg , rentgeny na miejscu? Jak to się ma do opieki w ramach poz-u, tzn. np. skierowania do szpitali, na porody itd. Przyjęcia na okresloną godzinę? Czy ktoś chodził jednocześnie do M. i do "rejonu". No i może jest jeszcze coś co nie wiem, że trzeba o to zapytać.Z góry dzięki, jesteście nieocenione.troche chaotycznie mi wyszlo, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 05.09.01, 09:14 Mnie opike w Medicover oplaca firma. Korzystam glownie z opieki ginekologa lekarza pierwszego kontaktu mam w POZ Collegiu Medicum. W Medicover wykonuja mi od reki wszystkie potrzebne badania, wyniki sa niesamowicie szybko. Na wyniki cytologii czy biocenozy czeka sie gora 4 dni. Lekarze i personel sa kompetentni, jest mozliwosc platnosci karta. Co do opieki nocnej to nie mam zielonego pojecia, ale jak lezalam w szpitalu to szpital honorowal wyniki badan z kliniki, wiec chyba jakos to da sie pogodzic...Mam nadzieje, ze pomoglamKasandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 05.09.01, 13:29 > Czy będąc w Medicover korzystałyście z opieki specjalistów tam zatrudnionych, czy "na zewnątrz"? tylko i wyłącznie tamOpieka całodobowa? soboty, niedziele i Swięta? raz byłam w niedzielę, jest zawsze lekarz dyżurnyszczepienia i bilanse? badania laboratoryjne i inne np. usg , rentgeny na miejscu? to chyba zależy od miasta/ośrodka, ja chodziłam w Wawie na Wawelską, było tam wszystko (część dzierżawiona od COMS np. rentgen więc było trochę gorzej z zapisami) za szczepienia się chyba płaci oddzielnie.Jak to się ma do opieki w ramach poz-u, tzn. np. skierowania do szpitali, na porody itd. lekarze mogli wystawiać skierowania do szpitaliPrzyjęcia na okresloną godzinę? takCzy ktoś chodził jednocześnie do M. i do "rejonu". nie, nie było potrzeby chodzić do rejonu.No i może jest jeszcze coś co nie wiem, że trzeba o to zapytać. przede wszystkim o długość zapisów na różne rzeczy. teraz jestem w Lux Medzie, a parę lat temu też byłam od mojego ojca z pracy i widzę jak się tam zmieniło - naprzyjmowali tyle firm że są długie zapisy do lekarzy i na badania. w Medicoverze wtedy (2 lata temu) było idealnie, puściutko niemalże ale to mogło się zmienić.pozdrawiam, Janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 13.09.01, 23:25 Ja korzystałam i korzystam w Gdańsku i jestem zachwycona....Szczególnie jednym ortopedą.A co chcesz wiedzieć.Pozdr. dorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 14.09.01, 12:56 moj maz korzysta.To jego firmowa przychodnia.l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Medicover IP: *.* 18.09.01, 09:08 Ja korzystam z M. w Krakowie i jestem zadowolona. Ostatnio miałam dość nieprzyjemny wypadek, tzn. przy pobieraniu krwi strzeliła mi żyła, zrobił sie krwiak i opuchlizna. W zasadzie w ogóle nie mogłam ruszać ręką. Lekarz bardzo się przejął, miałam zapewnioną bezpłatną rehabilitację w centrum na Gertrudy, na tyłach hotelu Royal. Zrobiono mi bezpłatnie wszystkie badania krwi, żeby wykluczyć ewentualną chorobę. Mimo cierpień nie mam żalu, ponieważ zajęto się mną na prawdę profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś