Dodaj do ulubionych

chodząca Gaba!

IP: *.* 10.09.01, 11:22
Kochani!Spieszę Wam donieść, że moja 11-miesięczna córeczka usamodzielniła się i od wczoraj CHODZI :D . Wiele z Was ma to już pewnie za sobą, więc pewnie sobie myślicie "Dziewczyno, nie ma się z czego cieszyć. Jeszcze będziesz tęsknić za niechodzącym dzieciakiem" ;) . I macie pewnie rację, ale chwilowo duma przeze mnie przemawia, więc moja radość jest podwójna.Pozdrawiam mamy i ich chodzące i nie dzieci :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 11:52
      Gratulacje. Cwicz biegi, zwroty i goneinie zajacow po kaluzach, za moment bedzie jak znalazl :)))
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 12:21
      Magdo, kiedy dokładnie urodziła się Gaba ?Bo jakoś mi tak wpadło w oko, że chyba mniej więcej tak, jak moja Klara (7.10.00).Klara też chodzi od 10 dni. Coś niesamowitego, nie ?Pozdrawiam.Ewa, mama Klary.
      • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 16:53
        Ewciu!Klara jest tydzień starsza od Gaby /14.10/ więc postępy jednakowe. Miło poznać rówieśniczkę równie sprawną jak moje Żóltko :D . Może nadal będziemy porównywać małe zwycięstwa naszych pociech?Pozdrawiamy z Gabą Ewę i Klarę :hello:
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 13:00
      To cudownie !!!! Sama pamietam to uczucie, kiedy Ksawcio pierwszy raz przemaszerował przez pokój. Duma i szczęście.PozdrawiamATA
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 13:11
      I znowu gratuluję i polecam jak najszybsze wyrabianie mięśni łydek. Ja na razie trenuję grzbiet, bo moja Domcia naparza za rączki w tempie sprinterskim. Całe szczęście, że nareszcie pozwoliła sobie założyć buty, bo upał ostatnio zelżał ;-)PS. Odezwij się na priva, jak znajdziesz chwilkę! Pozdrowienia dla Gabi i Jacka.
      • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 19:37
        Aga!Już kilka razy pisałam do Ciebie na priva ale mi odrzuca wszystkie listy :( !!! Podaj mi jakiś inny adres, może się uda. Pozdrawiam :hello:
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 14:07
      cieszę się razem z Tobą - też się nie moge doczekać, aż moja Zuzia zacznie sama chodzić (ma 10 miesięcy - więc może to już niebawem?)Pozdr.EWA
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 16:56
      Bardzo to miłe, te wszystkie pozdrowienia i gratulacje. Po raz kolejny mogłam się przekonać o tym, że warto było odnaleźć tą stronę :) !Pozdrawiamy z Gabą wszystkich bywalców edziecka :hello:
    • Gość: guest Re: chodząca Gaba! IP: *.* 10.09.01, 20:20
      Gratulacje dle małej wędrowniczki.To cudowne odkrywać własne dziecko, być przy każdym jego nowym wyczynie. Jeszcze nie raz łezka Ci się w oku zakręci ze wzruszenia...Pozdrawiam wszystkie mamusie:-) Dorka :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka