Dodaj do ulubionych

Marek Grechuta

IP: *.* 24.10.01, 12:33
Mam prośbę. Od jakiegoś (dłuższego) czasu poszukuję w necie mp3 Marka Grechuty - no i nic nie mogę znaleźć. Przeważnie strony wygasły a na serverach ftp nie ma już tych utworów. Czy ktoś z was ma może jakieś jego utwory lub zna adres strony lub serwera ftp pod którym mogłabym je znaleźć. Nie jest to co prawda sprawa życia i śmierci ale bardzo go lubię i chciałabym troszkę :)).Wika
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 24.10.01, 13:18
      Wika,też lubię Grechutę. Kiedyś szukałam o nim w sieci ale nic w formie MP3 nie znalazałam.Kupiłam sobie jego 2 płyty CD.Jeśli masz odtwarzacz CD to daj znać, przegram Ci.Jesteś zdajsie z Gdańska???? Pozdrawiam Anja
      • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 24.10.01, 14:45
        Nie - jestem z poznania :)wlasnie odtwarzac mam zepsuty i wszystko i tak slucham z komputera dlatego wolalam mp3 bo i tak ze wszystkich plyt sobie porobilam heh :)chyba zebys mi przeslala przez siec ale to pewnie zbyt duze nawet jako .cda ale dzieki za dobre checiWika
        • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 24.10.01, 15:35
          no to chyba Cie pomyliłam z Wiki - nie jestem pewna sorry :)zapytam mojego małżnonka jak wróci z pracki czy można przesłać mailem może jakoś na części. jeszcze dzisiaj Ci odpiszę/Pozdrawiam Anja
          • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 25.10.01, 07:26
            my tez sie mylimy hehedzieki czekam na info a narazie dalej szukam :)Wika (z Poznania) heh
    • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 30.10.01, 08:54
      Wika,mam jakąś płytę Grechuty w formacie mp3, na jutro przeszukam moje archiwum i prześlę Ci na priva, oczywiście nie wszystko na raz i oczywiście spakowane. Masz stałe łącze?Daj znać,Pozdrawiam,Politea
      • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 30.10.01, 09:00
        Politeo, czy ja także mogłabym poprosić???:hello: Tyska
        • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 30.10.01, 13:46
          Oczywiście, tylko muszę przytaszczyć do pracy płytkę. Jutro dam znać.PozdrówkaPolitea :hello:
      • Gość: guest Re: Marek Grechuta IP: *.* 30.10.01, 11:16
        dzieki dzieki bo juz stracilam nadzieje heh :)nie mam co prawda stalego ale mam konto z mozliwoscia sciagania ftp wiec spox :) czekam z niecierpliwoscia aha tylko na adres: wika@gdynia.ids.pl <- to wazne :)) Jeszcze raz dzieki :)Wika
        • Gość: guest Re: Marek Grechuta - do Wiki i Tyski IP: *.* 31.10.01, 08:00
          Wika, sprawdź, bo już Ci wysłałam. Pisz do mnie na priva.Tyska gdzie Ci to mam przesłać?Papatki,Politea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka