Dodaj do ulubionych

A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy?

15.11.06, 11:10
Tej atmosfery smile śniegu( jesli spadnie) choinki,świątecznych pisoenek w
radiu smile super jest wtedy....tylko Wigilia to same nerwy..pojechac do jednych
rodziców na koleacje do drugich uncertain itp..tego nie lubię
Obserwuj wątek
    • syriana nienawidzę nt 15.11.06, 11:13

• czaszka00 Re: nienawidzę nt 15.11.06, 11:27
        Po mnie święta spływają ...bo od wieków takie same i nudne , w tv nic nowego nie
        ma tylko kevin sam w domu i w nowym jorku . Może w tym roku bedą inne bo Aruś
        mój będzie pierwszy raz obchodził święta.
        Przeważnie co roku jeździmy do teściów i do moich rodzców....
        • nchyb Rówież czekam... 15.11.06, 11:33
          I to niecierpliwie i rdośnie ja co roku...

> Po mnie święta spływają ...bo od wieków takie same i nudne , w tv nic nowego
          ni
          > e
          > ma tylko kevin sam w domu i w nowym jorku .
          To nie wia są udne, ale yć może Twój sposób ich spędzania... smile
          • nchyb Re: Rówież czekam... 15.11.06, 11:34
            ale mojej klawiaturze odbiło...
            miało być: że nie Święta są nudne, bo one same w sobie nie są nudne. Ale p
            prostu niektórzy nie potrafią się wyzwolić z nudnych schematów i stąd ich
            nuda...
    • carrotka1 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 11:36
      Ja zawsze uwielibiałm święta. Teraz też nie mogę doczekać, tym bardziej, że z
      córcią będę ubierać chinkę i ciastka dekorować. Córcia ma 3 latka i bardzo chce
      we wszystkim pomagać wink W sobotę z nostaligii za świętmi upiekłam murzynak z
      przyprawą korzenną - taki oszukany piernik wink
    • iwonag25 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 12:15
      Oj, ja tez uwielbiam i nie moge sie doczekac. A najbardziej lubie kupowanie
      prezentowsmile
      • ewcialinka Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 12:23
        kupowac prezentów nie lubie bo zawsze nie wiadmo co kupić ..zawsze z tym sa
        problemy
        • zuzanna56 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 15:45
          Nie lubię Świąt. Mam niestety nieciekawe doświadczenia tzn ciągłe jedzenie i
          oglądanie telewizji. W tym roku postanowiłam postarać się i polubić ten czas i
          spędzić z osobami za którymi nie przepadam tylko minimum czasu.
    • pimenta Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 16:13
      Ja tez! Bo w Swieta bede w Polsce i dojedzie do nas moj maz! I moja corcia po
      raz pierwszy zobaczy prawdziwa choinke( w zeszlym roku miala szanse na
      ustrojone palmy lub araukarie).i bede z moimi rodzicami i siostra!
      • joasiiik25 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 16:17
        Za chwilke jade pokupowac Mikolajkowe prezenty dla synka i mezasmile
        swieta kocham, ten caly nastroj i koniecznie musi byc duzo sniegusmile
    • mamka_klamka Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 15.11.06, 23:30
      Ja też nie mogę się doczekać. Uwielbiam Święta, tę magiczną atmosferę, zapach
      choinki i piernika. Śpiewanie kolęd przy akompaniamencie pianina smile
      A kwestię kolacji ustaliliśmy przy okazji naszych pierwszych współnych świąt -
      w jednym roku u rodziców w drugim u teściów. Chociaż w zeszłym roku spędzalismy
      Święta wszyscy razem.
      • karolinka123 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 12:10
        rowniez i ja nie mge sie doczekac tego magicznego wieczorusmile juz czuje swieta,
        gdy widze reklame Coca-colismile te swiateczna oczywisciesmile i te swiatelka
        wszedzie, w kazdym niemal sklepiesmile ajak sie chodzi po centrum to juz w ogole
        extrasmile i swiateczne zakupy, i prezenty pod choinka i przepyszny plateksmile
        • karolinka123 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 12:12
          opłatek mialo bycsmile
    • adsa_21 Re: A ja tam nie moge sie doczekac Świat :P a Wy 16.11.06, 13:16
      a ja sie ciesze bo wolne bede miecwink
      chociaz pare dni.
    • mamaivcia Re:w tym roku nie czekam n/t 16.11.06, 16:19
    • mamuskawiki czekam z niecierpliwością, n/t 16.11.06, 17:48

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka