godan 16.11.06, 13:08 Ja srednio.Większy porządek mam na zewnątrz niż wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:11 pie..ik jak po II wojnie światowej.....remont trwa nadal to juz trzeci miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:13 Nie mam i miec nie będę. Dlatego kupiłam wysuwane kosze do szafy. Łatwiej coś znaleźć nie wywalając wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb czasami mamy... 16.11.06, 13:17 a czasami nie mamy... i dobrze nam z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: czasami mamy... 16.11.06, 13:28 mam.kosztem wieczornego ukladania po codziennym rozwalaniu Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: gdy byłam... 16.11.06, 13:34 Gdy byłam dziewczynką zawsze musiałam mieć porządek w szafkach .Mama sprawdzała moje szafki gdy było choć trochę bałaganu wyrzucała mi wszystko na podłogę i nawet trzy razy jak nadal jej się nie podobało.Sprzątałam z placzem.Koszmar.Chciała nauczyć mnie porządku ,ale dlaczego w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: gdy byłam... 16.11.06, 13:37 > placzem.Koszmar.Chciała nauczyć mnie porządku ,ale dlaczego w ten sposób. a czy nauczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re gdy byłam.. 16.11.06, 13:47 Chyba tak -lubię mieć czyściutko -staram się zawsze mieć porządek ,choć do ukladania w szafkach muszę się zmuszać. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: gdy byłam... 16.11.06, 13:38 oj moja mama tez tak robila ogolnie w szafkach mam porzadek gorzej z ukladaniem czystego prania sterta rosnie w lazience i czekam na cud,ze sama zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: gdy byłam... 16.11.06, 14:57 dziewczyny, nie martwcie się, mojej koleżanki mama nie dosć, ze jej wywalała po parę razy na dzień wszystko na podłogę, jak było "nie tak", to do tego jeszcze przychodził z linijką sprawdzać, czy napewno wszystko w linii prostej jest ułożone. "dzień świra" na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: gdy byłam... 16.11.06, 17:51 Moja tesciowa tak wspomina, ale ona mowi to zduma. Chore Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa78 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:36 Porządek mam zawsze w dokumentach i w ubraniach, mam manię i układam kolorami, wg wielkości... za to na podłodze zawsze bałagan - zabawki dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
plepla Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:38 mam porządek. Gdy dzieciom "się samo nabałagani" w szafach z ciuszkami pomagam zaprowadzić ład. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:41 Mam porządek. Nawet, gdy zdarza się, że "po wierzchu" jest porozwalane - np. zabawki dziecka, to rzeczy do szafek chowam tylko tam, gdzie jest ich miejsce. A jak ściągam pranie ze sznurka, to od razu składam w kostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 13:45 dobry pomysl chyba zaczne tez praktykowac skladanie prania w kostke Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka12 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 14:10 Chyba jestem nietypowa, ale zdecydowanie większy porzadek w szafkach niż na zewnątrz - jak już cos chowam, musi być na miejscu i ułożone. A na wierzchu są te rzeczy przed ułożeniem .... Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 14:16 U mnie podobnie: w szafkach porządek, na zewnątrz mniej. Nie lubię takiego porządku zewnętrznego polegającego na upychaniu rzeczy w szafkach byle gdzie. Chcę wiedzieć, gdzie co jest, każda rzecz powinna mieć swoje miejsce tak, żebym myśląc o niej, nie musiała jej szukać. Toteż trochę trwa zanim uporządkuję zewnętrze) Odpowiedz Link Zgłoś
ebk123 Mam to samo :/ 16.11.06, 16:24 Na zewnątrz potrafię mieć bajzel, ale nienawidzę bałaganu w szafach - zwłaszcza z moimi ubraniami, w komodzie z pościelą, ręcznikami i ściereczkami i w dokumentach. Potrafię mieć zły humor z powodu krzywo poukładanych ubrań. Niezła jazda... Natomiast radośnie mijam stertę garów w zlewie i jakoś mi ona nie przeszkadza :- ))) Dziecku dałam spokój, mnie nikt tego nie uczył, sama dojrzałam, więc nie będę mu tym zatruwać życia. Jak się będzie spieszył na randkę i wszystkie ubrania będą wyglądały jakby je krowie z .... wyjął to się może sam nauczy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 17:16 nie mamy chyba ze postprzatamy wtedy mamy przez chwile Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 17:39 W szafkach mam porządek zawsze, na zewnatrz bywa różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 17:53 No ja kurde mam. Jezu, ale to jest obciachowe co? Ale mam. Lubie miec. Choc ta syzyfowa praca mniwe denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Macie porządek w szafkach półkach? 16.11.06, 18:05 TAK uwielbiam miec porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy tylko zaraz jak posprzatam:) 16.11.06, 18:25 po paru dniach wszystko wraca do normy Odpowiedz Link Zgłoś