Gość: guest IP: *.* 03.12.01, 19:53 Dziewczyny - pomóżcie mi, boli mnie ząb. Co mogę zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Ból zęba - pomocy!!!!! IP: *.* 03.12.01, 20:51 mnie pomaga Antidol, lek z kofeina, teraz go nie biore, bo karmie piersia, ale jest bardzo skuteczny,pozdrawiam i zycze "zabicia" tego bolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ból zęba - pomocy!!!!! IP: *.* 03.12.01, 21:24 spróbuj też Advil - przeciwbólowy ale nie na bazie paracetamolu jak wszystkie dostępne w aptekach leki (takie same tylko o innych nazwach typu Ibufen, Nurofen, Apap etc)a poza tym - to do dentysty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ból zęba - pomocy!!!!! IP: *.* 05.12.01, 23:34 mnie jak bolalo to wyrwalam))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ból zęba - pomocy!!!!! IP: *.* 06.12.01, 22:07 Oczywiscie isc do stomatologa! Bo co sie katowac bolem i truc prochami? Zwlaszcza, ze na dluzsza mete nieskutecznie. Tak latwo obecnie o znieczulenie do leczenia, ale jak sie wyhoduje ropien, to male sa szanse na skuteczne znieczulenie miejscowe, wiec lepiej sie pofatyguj do gabinetu.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ból zęba - pomocy!!!!! IP: *.* 06.12.01, 22:07 Oczywiscie isc do stomatologa! Bo co sie katowac bolem i truc prochami? Zwlaszcza, ze na dluzsza mete nieskutecznie. Tak latwo obecnie o znieczulenie do leczenia, ale jak sie wyhoduje ropien, to male sa szanse na skuteczne znieczulenie miejscowe, wiec lepiej sie pofatyguj do gabinetu.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś