Dodaj do ulubionych

Choinka eMam!

IP: *.* 21.12.01, 09:53
...............:bic:.............:bounce: :bounce:...........:bounce: :bounce: :bounce:....:bounce: :crazy: :bounce: :lol: :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 09:56
      E, nie wyszła, bo mnie telefon rozproszył i nie skończyłam - zamiast widok próbny kliknęłam WyślijSorry:hello:Kasia R mama Luizy
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 10:09
      .......................:bic:....................:bounce: :bounce:................:bounce: :bounce: :bounce:...........:bounce: :lol: :bounce: :wahoo: :bounce:.........:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:......:bounce: :) :bounce: :benetton: :bounce: :love: :bounce:..:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:..:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:..:bounce: :love: :bounce: :lol: :bounce: :wahoo: :bounce: :benetton: :bounce::bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:..........................:sweat:..........................:sweat:Najserdzeczniejsze życzenia świąteczne dla wszystkich obecnych i jeszcze przyszłych eMam przesyła Kasia R mama Luizy
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 10:37
        Choinka super !!! :-)))Dziękujemy za życzenia i wzajemnie-wszystkiego dobrego :hap:Aga i rodzinka :-)))
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 10:57
        O rany. Zywa!!!.:lol:Przylaczam sie do zyczen Swiatecznych. Wesolych Swiat Kochane e-mamy.:love:Bogusia z rodzina
      • Gość: Patyk Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 11:20
        Choinka jest wspaniala!!!Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Kasiu i Twojej rodzinki oraz dla wszystkich pozostalych eMam z dzidziusiamiod Patyka i Zochacza:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
      • Gość: IVONA Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 11:35
        DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI I NAWZAJEMCHOINKA JEST BOSKA :love:IVONA Z AGATKĄ
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 12:50
        O jeju! Skakająca choinka :) Trzymajmy ją żeby nam nie wyskoczyła :)A tak naprawdę - śliczna jest, bo orginalna... Tez życzę wszystkiego najlepszego i zdrówka :)
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! - już dobra!!! IP: *.* 21.12.01, 14:12
        Na Boże Narodzenie i zbliżający się 2002 rok dużo zdrowia, szczęścia i pogody ducha życzą Kruszynka i Karolinka :)
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 10:28
      Jaka fajna!!!!! Dziękujemy!
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 10:32
        Też mi sie bardzo podoba. Świetny pomysł!!!!!
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 11:31
      Kasia, ale cudo!Tobie i wszystkim - dużo :love: , :bounce: , :-) , :bic: , :sol: , :hap: , :benetton:a jak najmniej :what: , :cry: , :eek: i :-(
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 11:46
      Choinka super.Ja też chciałam wszytkim "forumowiczkom" i "forumowiczom" złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Oby był jeszcze lepszy niż poprzedni.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Politea Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 13:14
      Suuuuuuuuuuuuuuuper!Wszystkiego naj, naj, naj dla wszystkich erodzin :-) Pozdrawiam,Politea
      • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 14:48
        Zdrówka, radości, pogody ducha i spełnienia marzeń :bic:Monika A/P + Stachu
    • Gość: yda Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 16:21
      BRAWO KASIU!A na święta życzę pokoju i spokoju,pozdrowienia
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 17:03
      Kasiu Ty to masz pomysły.....śliczna ta choinka...Razem z Kasią i Maćkiem dołączamy się do życzeń dla wszystkich emamuś :)
    • Gość: guest Re: Choinka eMam! IP: *.* 21.12.01, 18:00
      Sliczna :) Dziekujemy za zyczenia i przylaczamy sie do nich. Tobie Kasiu i wszystkim Mamom oraz ich Rodzinkom zyczymy duzo zdrowia i szczescia :)Anka z prawie 3 miesieczna Klaudusia :):bounce:
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Choinka eMam! IP: *.* 25.12.01, 12:30
      Kochani, trochę późno, ale lepiej późno niż wcale... Z okazji trwających właśnie Świąt Bożego Narodzenia, życzymy Wam dużo radości, uśmiechu, zdrowia, szczęścia i spokoju na cały Nowy 2002 Rok. Niech Wam się spełnią najskrytsze marzenia, a dobre :bic: niech nad nami czuwają Pozdrawiamy gorąco i uciekamy do Świątecznego stołu :)Basia z Robertem i Patrysiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka